Canım genelde 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlar kaliteleri değişiyor örneğin bana ilk transferimde 5.gün kalitesi 5aa konuldu tuttu oğlum oldu 2016 yılında çok şükür 2 yaşında kardeş istediğimiz için ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi tedavisi oldum 5. gün embriyosu kalitesi 5ab konuldu tutmadı hiç ara vermeden kalan iki tane embriyom için kasım adeti ile devam ettim ikiside çözüldü 5. gün embriyosu kalitesi 4aa diğeri 4ab idi bir tanesi çözülürken geriden geliyor dediler ona pek umut vermediler ama 4aa olan iyi dediler şuan 2.5 aylık hamileyim memorial işini en iyi ve ciddi yapan yerdesin rahat ol embriyo kalitesi yüksek ise bir tane koyuyorlar yaşa takılma ben 38 yaşında doğurdum oğlumu şimdi allah izin verirse bu bebeğimde sağlıklı sıhhatli doğarsa inşallah 40 yaşında doğum yapıcam hastene doktorlar çok iyi ben çok memnun kaldım inşallah sanada iyi gelirMerhaba. Ben daha evvel bülent tıraşta tedavi gördüm ancak 3 embriyodan ikisi konmuş olmasına rağmen sonuç ne yazık ki olumsuz. Ben memorialda başlamak istiyorum ve geçen hafta görüşmeye gittim. Gayet olumluydu bence. Ancak şunu sormayı unutmuşum ben 36 yaşındayım acaba memorial 2 embriyo koyuyor mu? Yani illa tek embriyo olsun diye ısrar etmezler değil mi
Sizin embriyolara pgt yapıldı mi acaba sizlerin yorumlarınızı okuyunca icimde pozitiflik dolup taşıyor açıkçası inşallah bizlerde olumlu sonuçlar alırız demekki embroyolar blast olmasada uzulmemek gerek 4aa kaliteli zaten morula benim 5.gune gitmiyor diğer merkezde blast olmadi ama grade 1 morula olmustu o yuzden artık kafama çok takmıyorum büyük ihtimal once ki laboratuvar şartlarından kaynaklı artı ımsı tekniği de çok etkili olacak inşallahCanım genelde 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlar kaliteleri değişiyor örneğin bana ilk transferimde 5.gün kalitesi 5aa konuldu tuttu oğlum oldu 2016 yılında çok şükür 2 yaşında kardeş istediğimiz için ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi tedavisi oldum 5. gün embriyosu kalitesi 5ab konuldu tutmadı hiç ara vermeden kalan iki tane embriyom için kasım adeti ile devam ettim ikiside çözüldü 5. gün embriyosu kalitesi 4aa diğeri 4ab idi bir tanesi çözülürken geriden geliyor dediler ona pek umut vermediler ama 4aa olan iyi dediler şuan 2.5 aylık hamileyim memorial işini en iyi ve ciddi yapan yerdesin rahat ol embriyo kalitesi yüksek ise bir tane koyuyorlar yaşa takılma ben 38 yaşında doğurdum oğlumu şimdi allah izin verirse bu bebeğimde sağlıklı sıhhatli doğarsa inşallah 40 yaşında doğum yapıcam hastene doktorlar çok iyi ben çok memnun kaldım inşallah sanada iyi gelir
merhabalar kızlar beni az çok tanıyan arkadaşlar ablalarım var . ben ilk bu yola çıktığımdan o kadar tecrübesiz o kadar korkmuştum o önce Rabbim daha sonra yücel hoca ekip daha sonra sizler yanımdaydınız . bizde herkes gibi çok yorucu bir yoldan bu yola geldik belki şimdi dahada yolumuz var gibi .neden diyceksiniz kaybettikten sonra bebeğimi içim çok tuhaf o boşluk orda zaten ama kendimde de değişlik fark ediyordum pskilojim bozuldu hepimiz kadar her neyse ben kan vermiştim o sonuçlara göre romotoloji bölümüne gittim i,lk adını duyunca bir şşaırdım ama bişeyler yolunda değilmiş belli neyse cumartesi günü hocaya giitik konuştuk diger insanlardan farklı çalışıyormuş vucudum içimde savaşıyormuş degerlerim sınırında üstünde olduğu için hemotoloji bölümüne de gitmem gerekmiş kan pıhtılaşmasında şüphelendi hatta anti fosfolid sendromu varmış sanırım . şimdi bende bursa da yaşadığım için burada doktor hastane sıkıntısı biraz fazla olduğundan en iyi doktor en iyi hemotoloji bölümü bakıcaz işte eğer çıkarsa bu durumda kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıcam sanırım . o yüzden hatta çok istiyordum bu ay olsun 2. transferim doğduğum ayda bebeğim hissederim diye ama nasipten öte köy yokmuş her şey hayırlısı tabi .önce sağlık tabi sonra bebeğimi sağlıkla kucagıma da almayı nasip eder inşallah .
Merhaba. Benim de ilk tercihim Memorialdı. Ben de 36 ydım. Fakat çift embriyo konusunda çok katılar ve koymuyolar. Mecburen Bahceciye gitmiştim. Gerçi burada da ngs den elimde 1 tane kaldı. Kaderimde çift transfer yok sanırım :))Merhaba. Ben daha evvel bülent tıraşta tedavi gördüm ancak 3 embriyodan ikisi konmuş olmasına rağmen sonuç ne yazık ki olumsuz. Ben memorialda başlamak istiyorum ve geçen hafta görüşmeye gittim. Gayet olumluydu bence. Ancak şunu sormayı unutmuşum ben 36 yaşındayım acaba memorial 2 embriyo koyuyor mu? Yani illa tek embriyo olsun diye ısrar etmezler değil mi
Çift embriyo transfer etmiyorlar diye mi merkez değiştirdiniz bahcecide olumlu sonuç aldınız miMerhaba. Benim de ilk tercihim Memorialdı. Ben de 36 ydım. Fakat çift embriyo konusunda çok katılar ve koymuyolar. Mecburen Bahceciye gitmiştim. Gerçi burada da ngs den elimde 1 tane kaldı. Kaderimde çift transfer yok sanırım :))
Görünce yazmak istedim. Yine de siz tel da ya da yüzyüze tekrar sorun. Ben çok ısrarcı olmuştum ama ikiz gebeliklerin risklerini anlatıp koymuyoruz dediler.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Canım genelde 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlar kaliteleri değişiyor örneğin bana ilk transferimde 5.gün kalitesi 5aa konuldu tuttu oğlum oldu 2016 yılında çok şükür 2 yaşında kardeş istediğimiz için ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi tedavisi oldum 5. gün embriyosu kalitesi 5ab konuldu tutmadı hiç ara vermeden kalan iki tane embriyom için kasım adeti ile devam ettim ikiside çözüldü 5. gün embriyosu kalitesi 4aa diğeri 4ab idi bir tanesi çözülürken geriden geliyor dediler ona pek umut vermediler ama 4aa olan iyi dediler şuan 2.5 aylık hamileyim memorial işini en iyi ve ciddi yapan yerdesin rahat ol embriyo kalitesi yüksek ise bir tane koyuyorlar yaşa takılma ben 38 yaşında doğurdum oğlumu şimdi allah izin verirse bu bebeğimde sağlıklı sıhhatli doğarsa inşallah 40 yaşında doğum yapıcam hastene doktorlar çok iyi ben çok memnun kaldım inşallah sanada iyi gelir
Evet bahcecide çift embriyo tuttu mu?Merhaba. Benim de ilk tercihim Memorialdı. Ben de 36 ydım. Fakat çift embriyo konusunda çok katılar ve koymuyolar. Mecburen Bahceciye gitmiştim. Gerçi burada da ngs den elimde 1 tane kaldı. Kaderimde çift transfer yok sanırım :))
Görünce yazmak istedim. Yine de siz tel da ya da yüzyüze tekrar sorun. Ben çok ısrarcı olmuştum ama ikiz gebeliklerin risklerini anlatıp koymuyoruz dediler.
Bu arada ben de iki merkez arasında çok kararsizim. Biçok tanıdığım bahcecide gebe kaldı. Memoriale giden tanıdığım yok fakat erkek infertilitesi konusunda memorial çok duyuyorum . Bir de gittiğin görüşmede çok ilgilendilerMerhaba. Benim de ilk tercihim Memorialdı. Ben de 36 ydım. Fakat çift embriyo konusunda çok katılar ve koymuyolar. Mecburen Bahceciye gitmiştim. Gerçi burada da ngs den elimde 1 tane kaldı. Kaderimde çift transfer yok sanırım :))
Bahçeci hakkında iyi şeyler duymadım ama memorialde olumsuz olsa bile herkes merkeizin profesyonel olduğunu söylüyor.B
Bu arada ben de iki merkez arasında çok kararsizim. Biçok tanıdığım bahcecide gebe kaldı. Memoriale giden tanıdığım yok fakat erkek infertilitesi konusunda memorial çok duyuyorum . Bir de gittiğin görüşmede çok ilgilendiler
Sizce ikisi arasında hangisi iyi olur
B
Bu arada ben de iki merkez arasında çok kararsizim. Biçok tanıdığım bahcecide gebe kaldı. Memoriale giden tanıdığım yok fakat erkek infertilitesi konusunda memorial çok duyuyorum . Bir de gittiğin görüşmede çok ilgilendiler
Sizce ikisi arasında hangisi iyi olur
Çok teşekkür ederim çok korkuyorum tekrar aynı acıları yaşamaktan ama başlayacağım sanırımBahçeci hakkında iyi şeyler duymadım ama memorialde olumsuz olsa bile herkes merkeizin profesyonel olduğunu söylüyor.
Ne mutlu size. Maşallah Allah bağışlasın. Sizdeki sorun neydi? Benim kafama en çok takılan şu çift embriyo konmaması durumu. Ben olsun bitsin istiyorum. Maddi ve manevi olarak cok yıprandım artık. Dr ları çift embriyo için ikna etmem lazımBenimde 3 deneme var bahceci de olumsuz olan. Memorialde 5. Denemede kızımı kucağıma aldim sukur, şimdi ondan kalan dolnmuşla hamileyim tekrar rabbim korusun insallah. Yanı benim bahcecide yüzüm gülmedi, ama olan çok var tabi belkide basınımız yoktu orada
Benimde ilk denemem Bahçeçide olumsuz oldu.2.denemeyi memorialda yaptım embriyolarım donduruldu henüz transferim gerçekleşmedi..allah korusun eğer tutmazsa diğerini iki tane koyarız dedi doktorum bu arada 32 yaşındayım..Ne mutlu size. Maşallah Allah bağışlasın. Sizdeki sorun neydi? Benim kafama en çok takılan şu çift embriyo konmaması durumu. Ben olsun bitsin istiyorum. Maddi ve manevi olarak cok yıprandım artık. Dr ları çift embriyo için ikna etmem lazım
Evet çift embriyo transfer için bahceciye geçtim. Yoksa Memorial çok içime sinmişti.Çift embriyo transfer etmiyorlar diye mi merkez değiştirdiniz bahcecide olumlu sonuç aldınız mi
Ne mutlu size. Maşallah Allah bağışlasın. Sizdeki sorun neydi? Benim kafama en çok takılan şu çift embriyo konmaması durumu. Ben olsun bitsin istiyorum. Maddi ve manevi olarak cok yıprandım artık. Dr ları çift embriyo için ikna etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?