Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bahcecide 3 defa opu oldum. 1.de 2 tane 5.gün embriyosu ngs den negatif geldi. 2.opudaki yumurtalar 5.güne gitmedi maalesef. 3.opuda 5 tane 5.gün embriyomuz oldu, sadece 1 tane ngs den uygun geldi. Yani çift için kısmetimde yok diyebilirim :) fakat ngsli embriyonun bölünme ihtimali yüksekmiş, belki bu şekilde ikizlere kavuşabilirim :))
Transfer henüz olmadım.

İki klinik de sektörün en iyisi bence. Ama Memorial benim ilk tercihimdi dediğim gibi. Çift için Bahceciye gittim. Eğer transferim tutmazsa (inşallah öyle bişi olmaz ) Memorial da deneyeceğim.

Yok canım pgt yapılmadı inşallah sen içini ferah tut doğru yerdesin inşallah güzel haberlerini alırız

Cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun eğer yaşın müsaitse ki olur ve deneme sayın fazla ise iki koyuyorlar ama normalde semra hoca tek koymayı tercih ediyor.benim 5. Denemede iki tane koyulsun diye ısrar ettik semra hoca o sırada dediki ikiside tutar hatta belli olmaz biri bölünür üç olur,çoğul gebelik riskli oluyor dedi.bizde olsun demiştik.şimdi eşimin ayaklarında bi tane benim ayaklarımda bi tane uyusunlar diye sallıyoruz çok şükür.ama şu var gebelik boyunca yattım ve çok fazla kanamalar falan geçirdim çok iğne kullandım.Yinede çok şükür Rabbime yüzlerine bakınca hepsini unutuyorsun.Allahım her isteyene nasip etsin selamete çıkarsın inşallah.Evlatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

Yok canım pgt yapılmadı inşallah sen içini ferah tut doğru yerdesin inşallah güzel haberlerini alırız
Sizlerin cevapları beni o kadar rahatlatıyor ki daha once gittiğim merkezde istemeyerek gidiyordum su an biran önce gitmek yavruma kavuşmak için içim içime sığmıyor sizler o kadar güzel anlatıyorsunuz ki Allah sizlerden razı olsun ilk kez kafam bu kadar rahat gideceğim stresin çok etkilediğini biliyorum hemen hemen daha önceki arkadaşlar hep olumlu sonuçlar almis masallah hatta ikinciyi bile olumlu sonuç almis inşallah bizlerde burda olumlu sonuçlar aldığımızı yazarız diğer arkadaşlara sizler gibi pozitif duygular veririz (Aminnn)

Peki embriyoların 5.gün blastokistmiydi? Ve pgt yapılmışmıydı? Bende başta yaşımdan dolayı (37 yaşındayım) iki tane koydurmak istedim ama kesinlikle istemiyor Semra hoca,hele pgt yapıldıysa. SET (single embriyo transfer) diyor hep. O gördüğünüz sağlıklı ikizlerden hariç biz ne olumsuzluklar görüyoruz çoğul gebeliklerde diye anlatınca ve şansın iki koymakla çok artmadığını açıklayınca bende vazgeçtim. Hoş, zaten benim toplamda iki tedavimden iki sağlıklı pgtli embriyo çıktı ve donduruldu. onlarda transfer icin önce sorunuz çözülmesi lazım. Başta iki mi tek mi diye düşünürken insan böyle olacağını beklemiyor tabi. Sanırım kademe kademe ilerleyip doktorların tavsiyesini dinlemek lazım. İnşallah hepimiz tek li veya iki li güzel sonuçlar alırız ve anne olmak bizede nasip olur.

Cnm bizim ailede erken yaşta menapoz vardı ve benim amh çok düşük 0.25 yani çok az sayıda yumoş vardı.ilk iki tedavi devlette oldu ve tutmadı.3. Deneme memorialda oldu iki koydular çünkü sadece iki tane 5. Güne gitmişti ce dondurulacak kadar ii değildi tuttu fakat kanama falan oldu kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum.4. Denemede pgt yapıldı 3 tane 5. Güne gitti 2 si pgtden sağlam geldi biri çözünürken bozuldu diğeri tutmadı.5. Denemede iki embriyo o yüzden kondu yaş 34 tü.deneme sayısı fazlaydı.çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza ama bi sürü riskleri var.semra hoca ikiyi kabul etmeseydi diretmezdik zaten.onlar daha ii biliyorlar çünkü.ha şu var nasibinde ikiz varsa zaten tek embriyo bölünür yinede ikiz olur çok var öle olan.Allahım önce sağlıklısını versin tek çift farketmiyor emin ol.Rabbim bu yolda çaba sarfeden herkesin duasını kabul edilenlerden eylesin inşallah.

Ne güzel çok sukur güzel geçmiş biliyorsun zaten aynı ameliyatı ve üzerine histereskopi olduktan sonra kavuştum yavrularıma inşallah darısı başına olsun guzel haberlerini paylaşirsin inşallah
Merhaba hikayenizi merak ettim aynı ameliyatı 2 kez olmaktan bahsetmişsiniz ve şimdi de bebeğiniz var sanırım. Ne ameliyatı olmuştunuz. Ben de 4 ay önce miyom ameliyatı olup tüp bebek tedavisine başlama umuduyla gittiğimde yeniden miyom göründüğü için 2.kez ameliyat oldum geçen hafta.. bu duruma canım sıkkın. Süreç uzadı başa döndüm vs.. hikayeniz bana umut oldu

Çok geçmiş olsun
Yani benim miyomla alakalı bi durum değildi hikayem epeyce uzun kimsenin canını sıkmak istemem ama eğer bir umut ışığı olursa sevinirim
şöyleki ben bekarken apandisitim patladı ve uzun bi süre o şekilde kaldım olumden döndüm ve geç olan bi ameliyat
Sonrasında evliliğimin 2. Yılında asla normal yoldan çocuğumun olmayacağını öğrendim bunu kabullenmemiz 2 yılı buldu ve tüp bebek sevurenimiz başladı ilk tüp bebeğim yapıldı kimyasal 2. Deneme negatif 3. Deneme negatif ve 3 denemenin sonunda doktorum bana tüplerin tıkalı rahime şu damlıyor bundan dolayı olmuyor açılması için ameliyat ol dedi ve olduk ve 1 yıl normal olur diye tadavi etti beni yani oyaladi
ama allahıma çok şükür sonra memoriale başladık Semra hm ve eskiler bilir Ayşe hm vardı
Semra hm dedikı daha önce olduğun 3 tedavide çok yanlış yapılan ameliyat çok gereksiz boşuna kesmisler bu eziyeti çekmişsin senin tüplerinin kapanması yani bağlanması lazım anca o zaman tedavine başlarız dedi
Ve ilk önce orada ameliyatimi oldum tüplerim bağladı ve 4. Denemede hamile kaldım ne yazik ki düşük yaptım ve kürtaj oldum 5 . Denemede negatif
Artık bi durum değerlendirmesi yapmak gerekiyordu Semra hm yapılması gereken herşeyi yaptık bir tek hisreteskopi olmadın bakarız bi sorun varsa hallederiz birde çizik atarız dedi çok şükür bi sorun yoktu cizik atıldı ve sonraki ay 6 . Tedavimde hamile kaldım 1 tane 6 AA 1 tane 3 ab embriyo ile
Ve ikizlerim tutundu çok şükür şuan 4 buçuk aylık oldular
Ben geçtiğim bu uzun yolun bir kısmını kısaca anlatmaya çalıştım bunun bin katıni yaşadım çok zor ve uzundu daha bekarken basladi sıkıntılar allahıma hamd olsun çektiğim acılarım son buldu sabrımın mükafatı olarak rabbim bu güzel yavruları nasip etti darisı tüm hasret çeken kadınlara olsun

Amin inşallah cnm canı gönülden amin.dediğin gibi anlatırken-yazarken kısa da yaşadıklarımız,yaşarken-çekerken çok uzun çok yorucuydu.Rabbim yüzlerimizi güldürdü çok şükür bin şükür bugünümüze.Allahım herkese nasip etsin inşallah.”Niyet hayır akıbet hayır”,herkesin akıbeti hayır olsun inşallah Rabbimin izniyle.

Ya ne güzel bi son maşallah. Acaba ben de yaşar miyim unutur muyum bugünleri bilmiyorum. Normal gebe kalan tüm yakınlarımdan uzaklastim. Tüp bebek tutarsa onlara karşı bu kıskançlık duygum biter mi bilmiyorum. Yine de çok istiyorum. Allah cocuklariniza çok uzun ömür versin

Allah bağışlasın. Semra hn ların benim için en önemli farkı ilaç dozunu kişiye göre ayarlıyorlar. Bülent tıraşta herkese olabilecek en maksimum yükleme yapılıyordu. Allah bizlere de böyle sonlar nasip etsin teşekkür ederim

Inşallah inşallah tutar bebeginiz hayırlısıyla.

Ben memorialde ilk tedavimi 31 yaşında yaptırdım 5. Deneme olduğu için çift kondu. 4 tane iyi kalitede embriyom olmuştu blastokist. 2 tanesi kondu başta 2 kese var gibiydi bir tanesi hemen kayboldu. Kizim doğdu çok şükür buarada kizim erken doğdu belki ikiz olarak devam etseydi çok daha erken daha kotu sonuçlarda olabilirdi. Şimdi 2 donmus transfer oldu, 2 kese ikisininde kalp atışını duydum, malesef teki geçen hafta kalbi durdu. Pgt yapılmadı bize. Cok ısrarcı olmamak gerek aslında ikiz gebelik gerçekten riskli

Size de çok geçmiş olsun, yaşadıklarınızı hatırlatıp sizi üzdüysem kusuruma bakmayın. Gerçekten çok uzun ve zorlu bir süreç yaşamışsınız ama neyse ki sonucu çok güzel olmuş, bebeklerinizi Allah bağışlasın.darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. Ben 37 yaşındayım bu sebeple tüp bebek öneriliyor, zamanın önemli olduğu söyleniyor. Forumları okuyorum benzer durumları yaşayıp sonunda güzel haberleri görmek insanı mutlu ediyor. Başlangıçta İstanbul’da tedaviyi düşünüyoduk ancak gitgel yapmak zor, yeniden rapor izin de kullanmak istemiyorum çünkü 2 ameliyatım sonrası 1er ay rapor verdiler. Günübirlik git gel yapabilmek adına Bursa’yı düşünüyoruz şuan. Ama Semra hanımı da çok duyuyorum, acaba görüşsem mi diyorum. Takipleri bulunduğum yerde bir doktorun yapmasına müsade ederler mi?

Acıbadem de en yüksek doz vermelerine çok şaşırdım. Çünkü Memorial olsun Bahceci olsun kişiye göre doz belirliyor. Acıbadem de öyledir bence. Size mi öyle denk geldi acaba?

Teşekkür ederim
Yok hayır artık düşününce üzülmüyorum benim bu dünyadaki sinavimmis diye düşünüyorum mukafatlarida yanımda çok şükür ben doğru yerin memorial olduğunu düşünüyorum kesinlikle 6. Tedavide olumsuz olsaydı ki eşimle konuşmuştuk yine burda devam edicektik
Tabi siz bilirsiniz ama bence on görüşme için Semra hm sizi görsün ne karar verilecekse sonrasında uzakan takiple orada tedavi olabilirsiniz bir çok insan böyle yapıyor

Sizdeki problem neydi? Kaçırdıysam k. Bakmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…