Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de mart ayına randevu alacağım doktor öneriniz var mı ve tüp bebek ücreti nedir acaba

Kistle ilgili bir şey diyemeyeceğim.
Doktorların hepsi çok iyi. Zaten kim müsaitse o bakıyor.
İlk görüşme için beril hanımı, gönül hanımı ve yücel beyi önerebilirim. Ayrıca ilk görüşmede mutlaka semra hanımla da görüşmek istediğinizi söyleyin.
İlk deneme için 8700₺ yanlış hatırlamıyorsam.
Benim orada 2.olduğundan 7400₺ verdim 3000₺ ye yakında ilaç masrafım oldu.

Teşekkür ederim gerçekten okurken bile ağlıyorum ya . Peki ilki tutmadı diyelim dondurulmuşla devam edersem 7400 mü olacak

Ben İzmit ten gidip geliyorum. Adetin 2.günü başladı tedavi. 14-15 gün kadar sürüyor. Yumurta toplamaya kadar.
Başta 2günde 1 çağırıyorlar sonlara doğru hergün. Transferle birlikte 20 günü bulur.
Başka şehirlerden gelen arkdaşlar daha düzgün bilgi verirler.

Evet başka şehirden gelen arkadaşlar nasıl kaç gün kaldınız istanbulda. Yoksa sadece ilaçlatı alıp memlekete dönüp ordan doktor ile haberleşerek mi ilerledi süreciniz sonra transvere mi gittiniz

Uzaktan takip yapılabiliyosa görüşmekte fayda var evet, ilginize çok teşekkür ederim.

Evet başka şehirden gelen arkadaşlar nasıl kaç gün kaldınız istanbulda. Yoksa sadece ilaçlatı alıp memlekete dönüp ordan doktor ile haberleşerek mi ilerledi süreciniz sonra transvere mi gittiniz
Canım merhaba öncelikle Biraz önce Yazdıklarını okudum neden bu kadar üzgünsün lütfen bu şekilde tedaviye başlama moral çok önemli. ben tedaviye Mardin'den gidip geldim. Yumurta toplama sürecinde istanbul'da kaldım Bir yakınımda. Yumurta toplama 12 gün sürdü sonrasında memlekete döndüm iki buçuk ay Rahim dinlendirmesi yapıldı. transfer hazırlığını uzaktan yaptım yani Rahim kalınlığı için burada ilaçlarımı kullanıp bekledim Daha sonra bana ransfer tarihi verdiler O tarihten 1 gün önce İstanbul'a gittim ve transfer oldu. kısacası yumurta toplama sürecinde istanbulda kalmanı öneriyor doktor transfer hazırlığında uzaktan takip olabilirsin. Allah yardımcın olsun inşallah lütfen sakin ol Her şey güzel olacak

Çikolata kisti( endometriozisti ) olup da şişli memorialde tüp bebek yaptıran var mı ?

Olmaz olur mu hiç zor hastaların merkezi semra hanım. Sen dr la güven dediklerini yap gerisi nasip canım Allah yardımcınız olsun tüm arkadaşların .
BEn de şiddetli kist vakasiydim ve çift taraflı ve buyuktuler. Eşimde de sıkıntı vardı ama Allahım nasip etti bir kızım var çok şükür . Rabbim kimseyi eli boş bırakmasın inşallah vakti saati gelince oluyor sabır diliyorum herkese

Cevabınız için teşekkür ederim gerçekten. Mart ayında gideceğim bakalım neler olacak. Çikolata kisti olup ilkinde tutan çok duymadım ama hayırlısı bi yerden başlamak lazım

Yaa çok sevindim moral için teşekkür ederim inşallah bakalım bana da nasip eder

Cevabınız için teşekkür ederim gerçekten. Mart ayında gideceğim bakalım neler olacak. Çikolata kisti olup ilkinde tutan çok duymadım ama hayırlısı bi yerden başlamak lazım
Benim sana tavsiyem kendini ilkinde tutacak diye şartlandırma çünkü ben de başta öyleydim tutmayınca kahroldum resmen.. Çok şükür toparladım ve bu perşembe ikinci transferim olacak Allahın izniyle. Artık şuna kanaat getirdim tüp bebek tedavisi ne kadar süreceği belli olmayan bir süreç ve bu süreçte benim sakin olmam lazım ben acele ettikçe ve telaş yaptıkça herşey daha kötüye gitti. Şimdi ikinci inşallah tutar ama tutmazsa da ilki kadar üzülmem yoluma devam ederim Allah bana nasip edene kadar canım sen de böyle düşün biliyorum çok zor ama biz ne yaparsak yapalım o ol demeden olmayacak. Tevekkül edelim..

Çok haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için. Zor bir süreç. Randevu alıp başlamaya bile korkuyorum olumsuz olursa be yaparım diye. Kendimi hazırlamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…