Kaç yaşındasın pekiÇok haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için. Zor bir süreç. Randevu alıp başlamaya bile korkuyorum olumsuz olursa be yaparım diye. Kendimi hazırlamam gerekiyor
27 yaşındayım eşimde sorun yok tek sorun çikolata kistim diğer her şey normal. 14 aydır hamile kalamadım. Sol yumurtalığımda 3cmlik çiko kisti var. Ağrılı adet bağırsak hareletliliği ve günlük hayattada kasıklarıma batma oluyorKaç yaşındasın peki
Özellikle Semra hanım ı da görmek istiyorum diye belirtirsin canımTek Doç.Dr. Beril Yüksel var. O nasıl peki . Herkes yücel hovayı söylemiş ben de onu seçerim gibi. Peki Sadece seçtiğimiz doktor mu ilgileniyor yoksa hepsi mi. Semra hocayı görebilir miyim
Çok haklısınız teşekkür ederim desteğiniz için. Zor bir süreç. Randevu alıp başlamaya bile korkuyorum olumsuz olursa be yaparım diye. Kendimi hazırlamam gerekiyor
İlk tranaferse ücret ödemiyorsun ikincide transfer ücreti alıyorlar sadece..bir de dondurma parası da ödeniyor kaç embriyo dondurduysanız ona göre bir fiyat veriyorlarKızlar pgt ye dört embriyo gönderdik kalan üç tane donduruldu şimdi transfer için ve kalan embriyo dondurma içim ayrıca ücret verecek miyim, 8750 ve pgt ücreti verdim(295 usd tek embriyo için ) şuan.
Aynı yaştaymışız :) Allah şifa versin inşallah bol şans27 yaşındayım eşimde sorun yok tek sorun çikolata kistim diğer her şey normal. 14 aydır hamile kalamadım. Sol yumurtalığımda 3cmlik çiko kisti var. Ağrılı adet bağırsak hareletliliği ve günlük hayattada kasıklarıma batma oluyor
Tek Doç.Dr. Beril Yüksel var. O nasıl peki . Herkes yücel hovayı söylemiş ben de onu seçerim gibi. Peki Sadece seçtiğimiz doktor mu ilgileniyor yoksa hepsi mi. Semra hocayı görebilir miyim
Beni cesaretlendiren bir yazı oldu bu çok sağolun10 sene önce 3 deneme başarısız olunca aynı durumdaydım eşim son bir daha deneyelim iyi bir yer varmış (memorial) dedi. Hayır iyi değilim vs dedim istemedim çok ısrar etti. Öyle isteksizdim ki randevuyu uzak bir tarihe aldım. Randevu yaklaşırken merkez arayıp tarihi değiştirdi. Değişen tarihte gittik o gün adetimin 2.günüydü Semra hanım isterseniz başlayalım dedi başladık. Şimdi 9 yaşında oğlum var. Sonrasında başka çocuk istemedim. Ama o çok kardeş istediği için tekrar denedik 2 kez daha olmadı. Başka şehirlerde olduium için başka hastanelerde denedim (zaman ve para kaybı) en son artık bir daha deneyelim defteri kapatalım dedik. Memorial a zor da olsa geldik. Tedavideyim ve her aşaması farklı diğer merkezlerden kişiye özel çalışıyorlar. Tabiiki Rabbim ol derse olacak ama bütün her şeyi sorunsuz yapıyoruz inşallah nasip olacak yine.
Çok zor biliyorum 4 negatif yaşadım ama inan stresin üzüntünün faydasından çok zararı var.
Aynen zaten önceliğim semra hoca. Peki sizce beril hocayı mı yücel hocayı mı tavsiye edersiniz. Tabiki hepsi çok çok iyidir ama birini seçiyoruz hangisi karar veremedimBen bu sefer beril hoca ve semra hanımla görüştüm ilk sonrasında beril hocaya denk gelemedim ama bütün doktorlar çok iyi
Randevu alırken ısrarla semra hocayıda isteyim.
Aynen zaten önceliğim semra hoca. Peki sizce beril hocayı mı yücel hocayı mı tavsiye edersiniz. Tabiki hepsi çok çok iyidir ama birini seçiyoruz hangisi karar veremedim
Tamam :) teşekkür ederimmm:)Valla ikisi de çok hoş :)) yücel hoca cana yakın gibi geldi bana ama ikisi de iyi doktor. Yücel hocadn alın o zaman:)))
Adetimin 12.günü çatlatma iğnesi yapıcam gece. Az önce çamaşırımda kahverengi leke vardı. İlk defa böyle bir şey oluyor. Hemşireye mesaj attım ama size de sorayım dedim ne olabilir acaba?
Bizde sperm sayısı düşüktü ımcı tekniği uygulandıSizdeki problem neydi? Kaçırdıysam k. Bakmayın lütfen.
Yok canım dondurulmuş transfer ücreti 4350 tl muhasebe de menekşe hanım ile fiyatla alakalı görüşürseniz 4100 e kadar düşüyor benimki 4100 tl ödemiştimTeşekkür ederim gerçekten okurken bile ağlıyorum ya . Peki ilki tutmadı diyelim dondurulmuşla devam edersem 7400 mü olacak
Çok tatlıdır opuları hep o yapar zaten bu yüzden oldukça deneyimliPerşembe opu var. Melih bey yapacakmış. Hiç görmedim nasıl biri?
Canım memorialde ilk tedavinse yumurta toplama işlemi olacak 20 gün felan sürüyor bende şehir dışındaydım ilk tedavide yumurta toplama transfer 20 gün sürdü bu sürede biz Kasımpaşa da demircan otel var orda kaldık kalacak yer yoksa orda kalabilirsin otel iyi fena değil iki kişilik oda 140 tl biz memnun kaldık güvenilir bir otel memorial e şehir dışından tedaviye gelen arkadaşlar genelde orda kalıyor hasteneye ulaşım çok rahat bende burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim orda kaldım gelelim dondurulmuş embriyo tedavisine adetleri düzenli olanlar naturel tedaviye uygun olanlar kendi memleketlerinde doğum doktoruna gidip hastenenin söylediği zamanlarda rahim kalınlığı ve yumurta boyutlarına baktırıyor transfer tarihi 5 gün önceden belli oluyor biz transferden nir gün önce gitmiştik transfer günü orda kaldık çünkü transfer olduğu gün yola çıkmayın bir gece kalın diyorlar yani biz iki gece kalıp dönmüştükEvet başka şehirden gelen arkadaşlar nasıl kaç gün kaldınız istanbulda. Yoksa sadece ilaçlatı alıp memlekete dönüp ordan doktor ile haberleşerek mi ilerledi süreciniz sonra transvere mi gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?