Merhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, benim de aklımda benzer sorular var. İstanbul dışında yaşıyorum ve çalıştığım için tedavi sürecinde kaç kez gidip gelineceği ve ne kadar kalınacağı kısmı önemli. Normal bir tedavi için tedaviye başlandıktan sonra 2 güne bir sanırım yumurta takibi gerekiyormuş, bu takip işlemlerini bulunduğumuz yerde yaptıramıyor muyuz? Sadece naturel tedavi için mi yapılıyor bu uygulama? Bir de yumurta toplama süreci ne kadar? 1 günde toplanmıyor mu? Uzun zaman kalmak mı gerekiyor?Canım memorialde ilk tedavinse yumurta toplama işlemi olacak 20 gün felan sürüyor bende şehir dışındaydım ilk tedavide yumurta toplama transfer 20 gün sürdü bu sürede biz Kasımpaşa da demircan otel var orda kaldık kalacak yer yoksa orda kalabilirsin otel iyi fena değil iki kişilik oda 140 tl biz memnun kaldık güvenilir bir otel memorial e şehir dışından tedaviye gelen arkadaşlar genelde orda kalıyor hasteneye ulaşım çok rahat bende burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim orda kaldım gelelim dondurulmuş embriyo tedavisine adetleri düzenli olanlar naturel tedaviye uygun olanlar kendi memleketlerinde doğum doktoruna gidip hastenenin söylediği zamanlarda rahim kalınlığı ve yumurta boyutlarına baktırıyor transfer tarihi 5 gün önceden belli oluyor biz transferden nir gün önce gitmiştik transfer günü orda kaldık çünkü transfer olduğu gün yola çıkmayın bir gece kalın diyorlar yani biz iki gece kalıp dönmüştük
İnşallah cnm daha güzel mutlu sonlara ulaşırsın.Rabbim çok büyük hep dua et,ben hala buraya giriyorum arada.eskiden okurken bende ulaşırmıyım ki o mutlu sonlara derdim senin gibi.Allahım nasip etti çok şükür,inşallah herkes tadar bu duyguyu.Bir kişiye bile umut olmak inan ki çok güzel.Rabbim evlatlarımızı korusun kollasın,inşallah herkese de kucaklarında seveceği sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Ya ne güzel bi son maşallah. Acaba ben de yaşar miyim unutur muyum bugünleri bilmiyorum. Normal gebe kalan tüm yakınlarımdan uzaklastim. Tüp bebek tutarsa onlara karşı bu kıskançlık duygum biter mi bilmiyorum. Yine de çok istiyorum. Allah cocuklariniza çok uzun ömür versin
Morfolojide problem var mıydı canim yoksa sadece sperm düşüklüğü muBizde sperm sayısı düşüktü ımcı tekniği uygulandı
Rabbim yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah inşallah bizlerde o güzey duyguya daha fazla hasretlik çekmeyizİnşallah cnm daha güzel mutlu sonlara ulaşırsın.Rabbim çok büyük hep dua et,ben hala buraya giriyorum arada.eskiden okurken bende ulaşırmıyım ki o mutlu sonlara derdim senin gibi.Allahım nasip etti çok şükür,inşallah herkes tadar bu duyguyu.Bir kişiye bile umut olmak inan ki çok güzel.Rabbim evlatlarımızı korusun kollasın,inşallah herkese de kucaklarında seveceği sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Zorlu ama çok güzel bir başarı hikayesi olmuş. Senin adına çok sevindim. Bebişlerine zorda olsa kavuşmuşsun. İlgimi çeken: transfer edilen embriyolar ikisi farklı gelişmiş. Biri hatched, yani kabuğundan çıkmış blast (6AA) diğeri daha o seviyeye gelmemiş (3AB). Bunlar taze olarak mı transfer edildi yoksa dondurulmuşmuydu? Benimde 6AA ve 6AB blastlarım dondurulmuş beni bekliyor (PCO olduğum icin taze transfer yapılmadı bana). Bu ikisi pgt yi de geçti, yalnız 6cı blast evresi kabuğundan çıkmış en ileri blast evresi olduğu icin çok hassas diyorlar. Donmuş hallerinden transfer için çözdürürken bozulur diye çok korkuyorum o yüzden. Aramızda bununla ilgili bilgisi olan varmı başka?Çok geçmiş olsun
Yani benim miyomla alakalı bi durum değildi hikayem epeyce uzun kimsenin canını sıkmak istemem ama eğer bir umut ışığı olursa sevinirim
şöyleki ben bekarken apandisitim patladı ve uzun bi süre o şekilde kaldım olumden döndüm ve geç olan bi ameliyat
Sonrasında evliliğimin 2. Yılında asla normal yoldan çocuğumun olmayacağını öğrendim bunu kabullenmemiz 2 yılı buldu ve tüp bebek sevurenimiz başladı ilk tüp bebeğim yapıldı kimyasal 2. Deneme negatif 3. Deneme negatif ve 3 denemenin sonunda doktorum bana tüplerin tıkalı rahime şu damlıyor bundan dolayı olmuyor açılması için ameliyat ol dedi ve olduk ve 1 yıl normal olur diye tadavi etti beni yani oyaladi
ama allahıma çok şükür sonra memoriale başladık Semra hm ve eskiler bilir Ayşe hm vardı
Semra hm dedikı daha önce olduğun 3 tedavide çok yanlış yapılan ameliyat çok gereksiz boşuna kesmisler bu eziyeti çekmişsin senin tüplerinin kapanması yani bağlanması lazım anca o zaman tedavine başlarız dedi
Ve ilk önce orada ameliyatimi oldum tüplerim bağladı ve 4. Denemede hamile kaldım ne yazik ki düşük yaptım ve kürtaj oldum 5 . Denemede negatif
Artık bi durum değerlendirmesi yapmak gerekiyordu Semra hm yapılması gereken herşeyi yaptık bir tek hisreteskopi olmadın bakarız bi sorun varsa hallederiz birde çizik atarız dedi çok şükür bi sorun yoktu cizik atıldı ve sonraki ay 6 . Tedavimde hamile kaldım 1 tane 6 AA 1 tane 3 ab embriyo ile
Ve ikizlerim tutundu çok şükür şuan 4 buçuk aylık oldular
Ben geçtiğim bu uzun yolun bir kısmını kısaca anlatmaya çalıştım bunun bin katıni yaşadım çok zor ve uzundu daha bekarken basladi sıkıntılar allahıma hamd olsun çektiğim acılarım son buldu sabrımın mükafatı olarak rabbim bu güzel yavruları nasip etti darisı tüm hasret çeken kadınlara olsun
Canım normal tedavide İstanbul da olmak zorundasın ya gidiş geliş yapacaksın ya da transferin bitene kadar orda olcan başka yolu yok evet benim bildiğim sadece naturel tedavi için uzaktan takip ediliyorsun yumurta bir günde toplanıyor sonra hergün yumurtaların döllenmesi ile alakalı her gün arayıp bilgi veriyorlar 5.güne giden embriyu transfer ediyorlar kalan varsa dondurmak istersen donduruyorlarMerhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, benim de aklımda benzer sorular var. İstanbul dışında yaşıyorum ve çalıştığım için tedavi sürecinde kaç kez gidip gelineceği ve ne kadar kalınacağı kısmı önemli. Normal bir tedavi için tedaviye başlandıktan sonra 2 güne bir sanırım yumurta takibi gerekiyormuş, bu takip işlemlerini bulunduğumuz yerde yaptıramıyor muyuz? Sadece naturel tedavi için mi yapılıyor bu uygulama? Bir de yumurta toplama süreci ne kadar? 1 günde toplanmıyor mu? Uzun zaman kalmak mı gerekiyor?
Canım morfoloji dede sorun vardı sanırım ama ımcı tekniğinde pek bi önemi olmuyor galibaMorfolojide problem var mıydı canim yoksa sadece sperm düşüklüğü mu
Yok yani aslında tutmadı diye karalıyor gibi de olmak istemem ama 50 yaşında tanıdığım bi hanım var onun reçeteleriyle benimkiler aynı. Hatta aynı hastanenin başka dr u onların bu fazla ve standart ilaç anlayışlarından rahatsız olduğunu söylemişti. Hatta bana fazla ilaç yüklenmesinden dolayı kist oluştu halen kalıntısı varmış semra hoca dedi. Hatta bana size ilaç verirken cok dikkat etmeliyiz filan dedi. Bülent tıraşta ilaçlara 10 ila 15 bin arası bişey ödedim. Ha fayda ettiği insanlar da vardır ancak bence onlar kadında sorun varsa iyiler erkekteki soruna bakmıyorlar bile. Bülent beyin en son görüşmemizde eşimin mitolojisinden hbri bile yoktu. Orada bir embriyo kaldı onu ilaçsız koymalarını rica ettim kabul etmediler aslında bi aklım da ondaAcıbadem de en yüksek doz vermelerine çok şaşırdım. Çünkü Memorial olsun Bahceci olsun kişiye göre doz belirliyor. Acıbadem de öyledir bence. Size mi öyle denk geldi acaba?
Yok yani aslında tutmadı diye karalıyor gibi de olmak istemem ama 50 yaşında tanıdığım bi hanım var onun reçeteleriyle benimkiler aynı. Hatta aynı hastanenin başka dr u onların bu fazla ve standart ilaç anlayışlarından rahatsız olduğunu söylemişti. Hatta bana fazla ilaç yüklenmesinden dolayı kist oluştu halen kalıntısı varmış semra hoca dedi. Hatta bana size ilaç verirken cok dikkat etmeliyiz filan dedi. Bülent tıraşta ilaçlara 10 ila 15 bin arası bişey ödedim. Ha fayda ettiği insanlar da vardır ancak bence onlar kadında sorun varsa iyiler erkekteki soruna bakmıyorlar bile. Bülent beyin en son görüşmemizde eşimin mitolojisinden hbri bile yoktu. Orada bir embriyo kaldı onu ilaçsız koymalarını rica ettim kabul etmediler aslında bi aklım da onda
Teşekkür ederimYok canım dondurulmuş transfer ücreti 4350 tl muhasebe de menekşe hanım ile fiyatla alakalı görüşürseniz 4100 e kadar düşüyor benimki 4100 tl ödemiştim
Anladım bilgi için teşekkürler canımCanım normal tedavide İstanbul da olmak zorundasın ya gidiş geliş yapacaksın ya da transferin bitene kadar orda olcan başka yolu yok evet benim bildiğim sadece naturel tedavi için uzaktan takip ediliyorsun yumurta bir günde toplanıyor sonra hergün yumurtaların döllenmesi ile alakalı her gün arayıp bilgi veriyorlar 5.güne giden embriyu transfer ediyorlar kalan varsa dondurmak istersen donduruyorlar
Yok yani aslında tutmadı diye karalıyor gibi de olmak istemem ama 50 yaşında tanıdığım bi hanım var onun reçeteleriyle benimkiler aynı. Hatta aynı hastanenin başka dr u onların bu fazla ve standart ilaç anlayışlarından rahatsız olduğunu söylemişti. Hatta bana fazla ilaç yüklenmesinden dolayı kist oluştu halen kalıntısı varmış semra hoca dedi. Hatta bana size ilaç verirken cok dikkat etmeliyiz filan dedi. Bülent tıraşta ilaçlara 10 ila 15 bin arası bişey ödedim. Ha fayda ettiği insanlar da vardır ancak bence onlar kadında sorun varsa iyiler erkekteki soruna bakmıyorlar bile. Bülent beyin en son görüşmemizde eşimin mitolojisinden hbri bile yoktu. Orada bir embriyo kaldı onu ilaçsız koymalarını rica ettim kabul etmediler aslında bi aklım da onda
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallahZorlu ama çok güzel bir başarı hikayesi olmuş. Senin adına çok sevindim. Bebişlerine zorda olsa kavuşmuşsun. İlgimi çeken: transfer edilen embriyolar ikisi farklı gelişmiş. Biri hatched, yani kabuğundan çıkmış blast (6AA) diğeri daha o seviyeye gelmemiş (3AB). Bunlar taze olarak mı transfer edildi yoksa dondurulmuşmuydu? Benimde 6AA ve 6AB blastlarım dondurulmuş beni bekliyor (PCO olduğum icin taze transfer yapılmadı bana). Bu ikisi pgt yi de geçti, yalnız 6cı blast evresi kabuğundan çıkmış en ileri blast evresi olduğu icin çok hassas diyorlar. Donmuş hallerinden transfer için çözdürürken bozulur diye çok korkuyorum o yüzden. Aramızda bununla ilgili bilgisi olan varmı başka?
Ya ne güzel ne güzel böyle yazıları okuyunca nasıl umutlanıyorum. Kalbim kut kut atiyo . Semra hoca bana da aynı yorumu yaptı . Ben her yerde olumsuz konuşan biri gibi de olmak kimseye de sebep olmak istemem ama gerçekten kişiye özel tedavi diye bişey yok. Üstelik bu kadar para dökmemize rağmen kimse yüzümüze bakmıyo hemşireler suratsız iğrenerek bakıyo sanki. Âdeta pis kisirlar der gibiler sanki. Ya da ben çok hassas olduğundan öyle hissettim ama burada bankodaki kızdan bile böyle bişey hissetmedim2007 de ilk 2 tedavimi acıbadem de oldum. Başka doktorlar vardı. 32 yumurta toplandı. İlacı o kadar yüksek vermişlerki. 16 sı döllendi. 3 transfer edildi. Kalan donduruldu. Sonra donmuşlarla transfer edelim dedik hepsi çözüldü 1 i sağlam kaldı (belki de kalmamıştı bilemiyorum) o da tutmadı. Tabii bilmiyoruz bir şey sorgulayamıyorsun. Semra hanım a geldiğimizde yumurta sorunu yokken bu kadar ilaç vermeleri saçma demişti. Memorial da az ilaçla 12 yumurta toplandı 7-8 tanesi döllendi 3 tanesi 5.güne gitti ve transfer edildi oğlum oldu bir tane. Bebek tedavisinde kişiye özel çalışmak çol önemli. Bu bir gerçek.
Amin. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel sonlar olur. Daha onceki tedavide yasadiklarimdan yeniden başlamak adeta bi fobi gibi ama cesaret toplamaya çalışıyorum. Inşallah burada umutla yazan ve bu dertten muzdarip herkes bigun dogumhanede bebeklerimizi kucaklıyor oluruzİlaçlara ödediğiniz paradan fazlasıyla belli oluyor zaten yüksek doz verdikleri. Üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. İnşallah bu son denemeniz olur ve güzel sonuçlanır
Çağrı merkezini arayabilirsiniz.212 314 6666Merhaba kızlar bende şişli memerialde tedavi görmek istiyorum ama randevu alamadık internetten yardımcı olur musunuz
Ya ne güzel ne güzel böyle yazıları okuyunca nasıl umutlanıyorum. Kalbim kut kut atiyo . Semra hoca bana da aynı yorumu yaptı . Ben her yerde olumsuz konuşan biri gibi de olmak kimseye de sebep olmak istemem ama gerçekten kişiye özel tedavi diye bişey yok. Üstelik bu kadar para dökmemize rağmen kimse yüzümüze bakmıyo hemşireler suratsız iğrenerek bakıyo sanki. Âdeta pis kisirlar der gibiler sanki. Ya da ben çok hassas olduğundan öyle hissettim ama burada bankodaki kızdan bile böyle bişey hissetmedim
Amin inşallah cnm Rabbim hep güzel günlerini göstersin evlatlarımızın ve Allahım herkese nasip etsin inşallah.Bu anneler gününe inşallah hayırlısıyla kimimizin kucağı kimimizin göbüşü dolu olsun Allahın izniyleRabbim yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah inşallah bizlerde o güzey duyguya daha fazla hasretlik çekmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?