Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay ne güzel sürpriz olmuş sonradan gelişince ve üstelik tutunca 3AA bebişinde. Transferini kim yapti peki? Her defasında Yücel bey miydi? Sanırım sende Semra hanımın pgt yi istemeyişi yaşın daha genç olması. Bende mesela ilk görüşmede hemen pgt yapalamın dedi. Yaş 37 olunca embriyolarda genetik hasarlar daha fazla, ve bende maalesef yaşıma göre beklediklerindende kötü çıktı (bi defa 6 blastan sadece biri pgt yi geçti, ikinci kez de 2 taneden biri). Yani o telefonda sadece bir tane embriyonuz kaldı demeleri insanı nasıl üzüyor çok iyi biliyorum. Ama inan artık buna bile şükrediyorum. Bir embriyo daha önceden çözülürken bozulduğunu demişsin. İşte bende bundan çok korkuyorum. Ben özellikle kabuğundan çıkmış, yani 6AA veya 6AB gibi blastlar hassas olduğunu okumuştum ama sonuçta kader işi olduğunu kabullenmek gerek sanırım...

Evet minnoşum beni bırakmadı ama biliyormusun halen küçük bir bebek doğuncada çok küçük doğdu hamile iken heo bir kac hafta geriden geldi küçük ama elhamdülillah sağlıklı
Trasferimi Semra hm yapti
Embriyo kalitesine beni örnek alıp takılma pek fazla
Bak biri 6aa diğeri 3 ab
Ikiside 5. Gün embriyosu
Ama ikiside can buldu ve sağlıklı oldu çok şükür verene hamd olsun
Benim düşük yaptığım Transferimide sevinç hm yapmisti ve tutmuştu ama kısmet olmadı kaliteside 5 AA idi
Hatta genetikte hakan bey var tabloluk bir embriyo demişti ama olmadı
Yaşım şuan 33
Gonul hm bana 1 tane olsun sizin olsun bize 1 bebek lazım sayısız embriyonuz olup bunları her defasında deneyip olumsuz sonuçta alabiliriz 1 tane ile bir bebekte olabilir demişti kii haklıydı
Embriyo bozulma olayı malesefki bütün embriyolar için geçerli buna takılmayın benin 6 AA da kabuğundan ayrilmak üzereydi hatta resim halen duruyor
Evet dediğin gibi kaderrr vakti gelince kaderimizi yaşadık bütün mesele bu

Peki 3ab için Hakan bey nasıl yorum yapmıştı

Arkadaşlar ben prowomen kullanıyordum bugün bitti adetime de az kaldı bu ay yumurta toplanacak sizce vitamin folik asit olarak ne almalıyım. Yücel bey veya gönül hanım neyi öneriyor. Almam lazım.

Merhaba arkadaşlar. Bizde sperm sorunu var ancak morfoloji 1 olmasına rağmen dr lar normal de olur diyor. Yeditepe hastanesi ürolog normal yolla gebe olunmaz raporu verdi ama heyet raporu vermemiz için bizde tedavi olun dediler. Devlet hastaneleri çok zorluyor mu rapor konusunda. Neticede eşimde ereksiyon sorunu ve sperm sorunu var. Belki benim de yasa bağlı yumurtalarım kötüdür ama böyle bi tespit yok. Fakat tüp bebek tedavisi bile use yaramadı. Sizce bu konuda raporu verecek özel universite veya devlet hastanesi var mıdır

Zeynep kalmil hastanesini deneyin.
Bende bu sorunla karşılaştım bana da eğer hastanemizde tedavi olmazsanız rapor veremeyiz dediler halbuki hastanedeki ürolog bize direk tüp bebek önerilir onayı verdi ama rapor vermediler bende o yazıyla memoriala gideceğim inşallah indirim yaptırabilirim.

Aa bende de ürolog yazısı var. Bu çiftin normal bebeği olmaz diye ama işte kurul raporu vermeyi senin de dediğin gibi kabul etmediler. Bugün koç üniversitesi hastanesini aradım. Gerekgorulurse bizde tedavi olmasanız da rapor veririz dediler. Ama muayene etmesi gerekirse ücret 680 lira. Muayene etmeden de bu kanıya varırsa ücret yok. Çok üşeniyorum ama bi ön görüşme için gideceğim muayene ol derse olmaz deyip çıkarım diyorum. Ama zaten beni muayene etse de sorun varsa da yok diyolar yani sorun varsa bile muayeneyle tespit edilen bişey olmadi. Sorunun eşimde olduğu söyleniyo hep. Ama yüzde 1 morfoloji gebeliğe engel değil deniyo. Gerçi bizde en büyük dert ereksiyon ama bunu bu raporu hazirlayacaklata anlatsam bi dünya muayene filan isterler eşimden o yüzden elimizdekilerle almam lazım
Ama koç üniversitesini sen de deneyebilirsin bence. Sana hareket sorunu sebebiyle bence verirler. Üstelik amh 9 olduğundan onu da dikkate alırlar bence. Memorial telefonda üniv hastanesi de olur dedi

Arkadaşlarrr transferimin 6. Gunuu pazar gunu test gunummm cok merak ediyorum sonucu gunler gecmek bilmiyor.... insallah pozitifi alirim sizede umut olurum... hicbir hissiyatim yok tamamen notrum, her iki sonucada hazirlikliyim allaha emanett halkimda hayirlisi neyse o olsun diyorum... ama inaninki bu transfer sonrasi beklemek cok cok zorrrr en zor sabir gerektiren asamaa cunku gunlerr gecmek bilmiyor... cok şükürki 3 gunum kaldi sonucuma...

Allah hayırla sonuçlandırsın sağlıkla kavuştursun. Evet en zor kısım o aşama. Ben ya kitap okudum ya dizi ve film izledim sürekli. İyi kafa dağıtıyorlar.

Bende Marmara üni eğitim araştırmaya gittim vermedi dışarıya öyle bir yazımı kural mı ne gelmiş. Bir kaç güne adet olurum ve tedaviye başlayacağım. Muhasebeye diyeceğim eğer başka bir hastaneye gidersem tedavim en az 1/2 ay aksayacaktır birde onlar kendi hastanelerinde test isteyecekler eşimden. Eşimde vermez çok sinirli çünki vermedikleri için. Ürolog bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi ileri gçharakrt 5 milyonun altında olduğu için aşılama olmaz dedi o yazıyı birde topladığımız evraklarla göstereceğim inşallah yardımcı olurlar en azından indirim ilaç masrafımı karşılayabilir tedavim uzasın istemiyorum. Hele 680 tl hiç veremem muayeneye zaten 1500 tl gibi indirim var ben ne anladım bu işten olur. İlaç raporu zaten kullanamıyoruz.

Allah hayırla sonuçlandırsın sağlıkla kavuştursun. Evet en zor kısım o aşama. Ben ya kitap okudum ya dizi ve film izledim sürekli. İyi kafa dağıtıyorlar.
Aminnn canim... ne yapsamda bi zaman geliyo saate bakiyorum hic ilerlemiyor sanki yarinida atlatirsam cumartesi son gunum bir sekilde gecer herhalde ertesi gunun test heyecaniyla...

Benimde transferimin 3.günüydü. Çarşamba test günüm. Güzel sonuçlar yazmak dileğiyle buraya...

Hadi hayırlısı inşallah yumurta toplama öncesi çok rahat geçer sonrası zaten keyfini çıkarırsın. Ben bundan sonraki adetini mart başı gibi olcam o zaman başlarım seni takip edeceğim

Cevabın icin çok teşekkürler. Gerçekten bi tanesi ikizlerin daha küçük mü? Çok ilginç ya, acaba gerçekten 3ab olanı mı, yoksa diğerimi, bu hiç bilinemez herhalde. Ama Allah'a şükür sağsalim yavrularına kavuşmuşsun. Transfer için doktor isteğinde bulunabiliyormuyuz acaba? Semra hanımı yakalamak zor herhalde. Birde ben genetikdekilerle şimdiye kadar hiç görüşmedim. Sadece sonucu telefonda bildirdiler. Ben en son gün bir beyle görüşmüştüm telefonda laboratuvar başıyım demişti, Hakan bey olabilirmi? Yüz yüze hiç konuştunuz mu? Gönül hm benimde doktorum, iki takibimi hep o yaptı. İlk duruşta biraz soğuk bulmuştum ama sonra sevdim, işini iyi yaptığını düşünüyorum.
Transfer sonucunu bekleyen tüm arkadaşlara bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…