- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Rica ederim sormak istediğin ne varsa sor elimizden başka bişey gelmiyor ama birimizin yaşadıkları diğerine tecrube oluyor bana çok insanın tecrübesi fayda sağladıCevabın icin çok teşekkürler. Gerçekten bi tanesi ikizlerin daha küçük mü? Çok ilginç ya, acaba gerçekten 3ab olanı mı, yoksa diğerimi, bu hiç bilinemez herhalde. Ama Allah'a şükür sağsalim yavrularına kavuşmuşsun. Transfer için doktor isteğinde bulunabiliyormuyuz acaba? Semra hanımı yakalamak zor herhalde. Birde ben genetikdekilerle şimdiye kadar hiç görüşmedim. Sadece sonucu telefonda bildirdiler. Ben en son gün bir beyle görüşmüştüm telefonda laboratuvar başıyım demişti, Hakan bey olabilirmi? Yüz yüze hiç konuştunuz mu? Gönül hm benimde doktorum, iki takibimi hep o yaptı. İlk duruşta biraz soğuk bulmuştum ama sonra sevdim, işini iyi yaptığını düşünüyorum.
Transfer sonucunu bekleyen tüm arkadaşlara bol şanslar
Transferinde Semra hoca ne demişti 3ab için şans vermiş miydi?Rica ederim sormak istediğin ne varsa sor elimizden başka bişey gelmiyor ama birimizin yaşadıkları diğerine tecrube oluyor bana çok insanın tecrübesi fayda sağladı
Yani allah biliyor ama 3 ab olan embriyo küçük olan kızım
çünkü test günümden 10 gün sonra kanamam olunca memoriale gittim muayende iki kese görüldü allah bin defa razı olsun Günseli hm dan çok ilgilendi
yanlız keselerden biri çok küçüktü kalp atışı henüz oluşmamıştır iki gün sonra Semra hm aradı sizi görmek istiyorum muayene dedi gittik muayene olduk ve birinin kalp atışı başlamış kesesi küçük olanın başlamamışti
Büyük ihtimalle bu embriyonun tutunma süreciyle alakalı olabilir dediler kabuğundan ayrılma süreci felan diyince eee 6 aa olan zaten kabuğundan cikmisti neredeyse
ve bebeklerim doğuma kadar yer degistirmediler hep biri diğerinden daha büyük diğeri daha küçük olunca bencede küçüğüm 3 ab olandı
Minik embriyom benim
Bu arada gönül hm ya 1 yada 2 defa muayene etti beni biraz sert duruyordu soru sormaya çekiniyordum zaten soruncada çok açıklamıyordu ki
Günseli hm la tesadüfen tanıştık çok memnun kaldım çok kendiside üçüz annesi maşallah
kavimler göçü bende orda tedaviye başladım çalışmalar sürüyor genetik. sizinle özelden yaşıyabilir miyiz soracaklarım varCanım acıbadem maslak ve diğerleri genetik te daha pahalı hem dışarda yaptırıyorlar hem baya baya biyopsi ücreti alıyorlar embriyo başına 1000 tl gibiydi 400 usd embriyo başı işlem setup ı bilmiyorum ama genetix te yaptırıyorlar
Orası memorialden pahalı ngs te zaten tranklasyonlulara herkes eğer kırılmaları büyükse ngs yaparken onlar a-chg yapıyor (genetix) küçükse normal pgt yapıyorlar bir daha ngs yapmıyor yani acıbadem de hamile kalan arkadaşım da var ama genetik memorial de daha bir sıkı tutuluyor bence
Yani tek onu sormadım hocam embriyolarim nasıl dedim çözülme esnasında gelişimlerine devam ettikleri için gayet iyi dedimTransferinde Semra hoca ne demişti 3ab için şans vermiş miydi?
Insallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak olduBenimde transferimin 3.günüydü. Çarşamba test günüm. Güzel sonuçlar yazmak dileğiyle buraya...
İnşallah yerleşme kanamasıdır..Insallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu
Insallahh ama cok zor bir durum iyice bosluga dustum.. tek bi umudum kizimada hamileyken adet gunumde azicik lekelenmem olmustu sadece ogun bir dahada gelmemisti... insallah bu da oyledir devami gelmez kanamaya donmezİnşallah yerleşme kanamasıdır..
Insallahh ama cok zor bir durum iyice bosluga dustum.. tek bi umudum kizimada hamileyken adet gunumde azicik lekelenmem olmustu sadece ogun bir dahada gelmemisti... insallah bu da oyledir devami gelmez kanamaya donmez
Ay inşallah hepsi döllenir7 yumurtanın 6 tanesi olgunmuş 4 tanesi döllenmiş
Pazar günü 12 ye kadar biz aramazsak sonra siz arayıp gelişim bilgisi alabilirsiniz dediler
Hayırlısı bakalım
Inşallah yerleşme kanamasidir hiç tedirgin olmaInsallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu
Bence yerleşme kanamasıInsallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu
Insallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu
Merhaba önümüzdeki ay ben de memorial la ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum, şehir dışından gideceğim için çevreyi çok bilmiyorum. sanıyorum adetin 2. Günü çağırıp bazı tahliller isteniyor, bunları memorialda yaptıran oldu mu, ortalama ücret ne kadar oluyor? Bir de orada ücret yüksek oluyorsa yakınlarda daha uyguna ve o an çok beklemeden yaptırılabilecek başka bir özel ya da devlet Hastanesi var mı?
Tamam cevap için çok teşekkürlerşehir dışından gelecek arkadaşlar daha iyi bileceklerdir ama görüşmeye gelmek için adetinizi beklemeyin mümkünse? Çünkü tedaviye başlamadan zaten gelmeniz gerekiyor, ozaman bütün tahlilleri istiyorlar. Onları da döndüğünüzde bulunduğunuz yerde yaptırıp 2. gelişinizde getirebilir veya mail vs. atabilirsiniz diye düşünüyorum
Rabbim yardımcı olsun ama bence yerleşmedir. İnşallah gebeliğini kutlarız.Insallahh ama cok zor bir durum iyice bosluga dustum.. tek bi umudum kizimada hamileyken adet gunumde azicik lekelenmem olmustu sadece ogun bir dahada gelmemisti... insallah bu da oyledir devami gelmez kanamaya donmez
Benim embriyomda 3ab idi şimdi kollarımda uyuyor. Allah nasip etsin yeterki.Transferinde Semra hoca ne demişti 3ab için şans vermiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?