Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rica ederim sormak istediğin ne varsa sor elimizden başka bişey gelmiyor ama birimizin yaşadıkları diğerine tecrube oluyor bana çok insanın tecrübesi fayda sağladı
Yani allah biliyor ama 3 ab olan embriyo küçük olan kızım
çünkü test günümden 10 gün sonra kanamam olunca memoriale gittim muayende iki kese görüldü allah bin defa razı olsun Günseli hm dan çok ilgilendi
yanlız keselerden biri çok küçüktü kalp atışı henüz oluşmamıştır iki gün sonra Semra hm aradı sizi görmek istiyorum muayene dedi gittik muayene olduk ve birinin kalp atışı başlamış kesesi küçük olanın başlamamışti
Büyük ihtimalle bu embriyonun tutunma süreciyle alakalı olabilir dediler kabuğundan ayrılma süreci felan diyince eee 6 aa olan zaten kabuğundan cikmisti neredeyse
ve bebeklerim doğuma kadar yer degistirmediler hep biri diğerinden daha büyük diğeri daha küçük olunca bencede küçüğüm 3 ab olandı
Minik embriyom benim
Bu arada gönül hm ya 1 yada 2 defa muayene etti beni biraz sert duruyordu soru sormaya çekiniyordum zaten soruncada çok açıklamıyordu ki
Günseli hm la tesadüfen tanıştık çok memnun kaldım çok kendiside üçüz annesi maşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar
transfer sonrası fiziksel süreç nasıl oluyor? bilginiz var mı? yani tutunma olayı hangi günlerde gerçekleşiyor aslında? embriyonun süreci nasıl oluyor tam bilmiyorum doğrusu

Transferinde Semra hoca ne demişti 3ab için şans vermiş miydi?

kavimler göçü bende orda tedaviye başladım çalışmalar sürüyor genetik. sizinle özelden yaşıyabilir miyiz soracaklarım var

Benimde transferimin 3.günüydü. Çarşamba test günüm. Güzel sonuçlar yazmak dileğiyle buraya...
Insallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu

Insallahh ama cok zor bir durum iyice bosluga dustum.. tek bi umudum kizimada hamileyken adet gunumde azicik lekelenmem olmustu sadece ogun bir dahada gelmemisti... insallah bu da oyledir devami gelmez kanamaya donmez

İnşallah öyledir sakin olmaya çalış

Merhaba önümüzdeki ay ben de memorial la ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum, şehir dışından gideceğim için çevreyi çok bilmiyorum. sanıyorum adetin 2. Günü çağırıp bazı tahliller isteniyor, bunları memorialda yaptıran oldu mu, ortalama ücret ne kadar oluyor? Bir de orada ücret yüksek oluyorsa yakınlarda daha uyguna ve o an çok beklemeden yaptırılabilecek başka bir özel ya da devlet Hastanesi var mı?

Insallah arkadaşım... benim az once bi lekelenmem oldu cok panik icindeyim acaba adet mi olucam... devam edecekmi acaba lekelenme kafam allak bullak oldu

Lekelenmeleri önemsemiyorlar kırmızı olmasın yeterki. Endişelenme pozitif olmaktan başka şansınız yok bu süreçte... hep bir belirti arıyoruz bilinçaltı olumlu olumsuz , kafanı dağıtıcak meşkaleler bul arkadaşım.

Arkadaslar cok sagolun yaa bunlari yazmaniz bile bana pozitif bir isik verdi, lekelenmem kesildi simdilik... idrarimi yaptikca bakiyorum 4 5 kez yaptim yok gibi... bi iki tanesinde minnacik lekelenme oldu dedigim gibi... ama su var ki uzandikca sanki sicak sicak akintim oluyor gibi bi bakıyorum yok bisey... ama gelecek hisside var sanki patladi patlayacak icimde biseyler gibi... insallahhh psikolojiktir korkugum basima gelmez...

şehir dışından gelecek arkadaşlar daha iyi bileceklerdir ama görüşmeye gelmek için adetinizi beklemeyin mümkünse? Çünkü tedaviye başlamadan zaten gelmeniz gerekiyor, ozaman bütün tahlilleri istiyorlar. Onları da döndüğünüzde bulunduğunuz yerde yaptırıp 2. gelişinizde getirebilir veya mail vs. atabilirsiniz diye düşünüyorum

Tamam cevap için çok teşekkürler

Insallahh ama cok zor bir durum iyice bosluga dustum.. tek bi umudum kizimada hamileyken adet gunumde azicik lekelenmem olmustu sadece ogun bir dahada gelmemisti... insallah bu da oyledir devami gelmez kanamaya donmez
Rabbim yardımcı olsun ama bence yerleşmedir. İnşallah gebeliğini kutlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…