- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
Evet canım inşallah benim ve bu uğurda emek veren uğraşan üzülen herkesin sonuçları pozitif olur.çok çok teşekkür ederim canım ya.bence de nasipte varsa olacak.Benim embriyomda 3ab idi şimdi kollarımda uyuyor. Allah nasip etsin yeterki.
Allah kimseyi boş çevirmesin evlat kapısından inşallah sizde hayırlısıyla tez zamanda kavuşunEvet canım inşallah benim ve bu uğurda emek veren uğraşan üzülen herkesin sonuçları pozitif olur.çok çok teşekkür ederim canım ya.bence de nasipte varsa olacak.
Yok canım henüz değil, 36 haftamız yeni bitti. Bekliyoruz merakla . Dua edin bize. Sen nasılsın, kuzu büyümüştür?Merak ettim bebek bu ay gelecekti galiba geldimi acaba B BiYesilBiKahve
Biz iyiyiz çok şükür bugün beş aylık oldu. Ben hesapladım seni tahminen geldi gelecek dedim. Sezeryan falan olunca gün veriliyor belki öyle bir durum vardır gibilerinden. Allah sağlıkla tek avazda kurtarsın. Doğumunu yazınca etiketlersen sevinirim takipteyim.Yok canım henüz değil, 36 haftamız yeni bitti. Bekliyoruz merakla . Dua edin bize. Sen nasılsın, kuzu büyümüştür?
Tebrik ederim çok sevindim..demekki tutunma kanamasıymış hissetmiştim..allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..gözün aydınArkadaslar bugun transferimin 8. Gunu beta hcg degerim 26 cikti cokkkk sukurrrr...... pazartesi tekrar yaptiricammm insallahh ikiye katlanirrr degerimmm
Yaa nasıl da güzel bi haber bu. Allah daim etsin. Ben açıkçası ilk okuduğumda korkmuştum. Benden transferin 4.gunu gibi kırmızı çok az bi kan gelmişti tutunma kanaması diye umutlanmıştım ama olmamıştı. Sizin inşallah çok büyük ihtimal olmuş. Bir embriyo mu konmuştu?Arkadaslar bugun transferimin 8. Gunu beta hcg degerim 26 cikti cokkkk sukurrrr...... pazartesi tekrar yaptiricammm insallahh ikiye katlanirrr degerimmm
Çok iyi tebrikler test günün ne zamandıArkadaslar bugun transferimin 8. Gunu beta hcg degerim 26 cikti cokkkk sukurrrr...... pazartesi tekrar yaptiricammm insallahh ikiye katlanirrr degerimmm
Ben yaşadım ama geçti şimdi hiçbir şey hissetmiyorum ilaç etkisi dedim ama şimdi hiç yokGüzel haberler verip bizlere de umut olan arkadaşları tebrik ediyorum.
Benim bugün transferden sonra 3. günüm. Biraz işimiz vardı dışarı çıktık. Fakat ben ayakta duramadım. Acayip bir halsizlik var, sanki tansiyonum düşmüş gibi ayakta duramıyorum. Kasıklarımda da hafif ağrılar var. Bunları yaşayanlar oldu mu? Neye delalet ediyor acaba?
Sagol canimm darisiii sizlerin basina olsunnnn... aynenn tutunma lekelenmesi oldu demek ama cok umutsuzdumm teste giderken cokk sukurrrr allahimaa simdi onemli olan pazartesi ikiye katlamasiTebrik ederim çok sevindim..demekki tutunma kanamasıymış hissetmiştim..allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..gözün aydın
Evet bende cok korktum acikcasi dunden beri bugunu nasil ettim bilemiyorum... evet tek embriyo kondu 5. Gun embriyosu 4aa kalitesindeydi. Darisi sizlerin basina olsun insallah...Yaa nasıl da güzel bi haber bu. Allah daim etsin. Ben açıkçası ilk okuduğumda korkmuştum. Benden transferin 4.gunu gibi kırmızı çok az bi kan gelmişti tutunma kanaması diye umutlanmıştım ama olmamıştı. Sizin inşallah çok büyük ihtimal olmuş. Bir embriyo mu konmuştu?
Tesekkurler arkadasim darisi sizlere olsun insallah.... test gunum yarindi. Simdi pazartesiye kaldi ikiye katladigini gormek icin... pazartesi memorialde yaptiricam bugun bizim eve.yakin yerde yaptirmistim.Çok iyi tebrikler test günün ne zamandı
Her pozitifi görenlerle o kadar mutlu oluyorum ki biz bekleyenlere de çok büyük umut oluyor ..inşallah değerin katlanır ve sana evlat olur amin..Sagol canimm darisiii sizlerin basina olsunnnn... aynenn tutunma lekelenmesi oldu demek ama cok umutsuzdumm teste giderken cokk sukurrrr allahimaa simdi onemli olan pazartesi ikiye katlamasi
Rabbim tamamına erdirsin inşallah saglikla ilerler canim ama testi aynı merkezde yaptırmak gerek merkezler arasında laboratuvarda farklı değer çıkabiliyor canim yinede sen bilirsinTesekkurler arkadasim darisi sizlere olsun insallah.... test gunum yarindi. Simdi pazartesiye kaldi ikiye katladigini gormek icin... pazartesi memorialde yaptiricam bugun bizim eve.yakin yerde yaptirmistim.
Laboratuvar değerleri farklı oluyor diyorlar farklı yerde sorun olmaz inşallah hayırlı uğurlu olsunTesekkurler arkadasim darisi sizlere olsun insallah.... test gunum yarindi. Simdi pazartesiye kaldi ikiye katladigini gormek icin... pazartesi memorialde yaptiricam bugun bizim eve.yakin yerde yaptirmistim.
Ben de pkos um canım ilk görüşmeye semra hoca da katıldı sonra sürekli olarak yücel hocayla muhattap oldum. Benim yaş 27 bundan dolayı semra hanım genetiğe yollamadı embriyoları. Bunların dışında ilaçları sana göre ayarlıyor ben ağır pkos olduğum için ilaçları çok dikkatli ayatladı dozlarını falan. İlk tranaferim tutmadı şimdi ikinci transferim oldu bugün ikinci günüm. Ne merak ediyorsan sorabilirsinArkadaşlar Polkistik over sendromu olup Semra hanımda tedavi gören var mı?
Süreçle ilgili bilgiye ihtiyacım var?
Hangi ilaçları kullandırıyor? Genetik test yaptı mı? vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?