Rabbim tamamına erdirsin inşallah saglikla ilerler canim ama testi aynı merkezde yaptırmak gerek merkezler arasında laboratuvarda farklı değer çıkabiliyor canim yinede sen bilirsin
Laboratuvar değerleri farklı oluyor diyorlar farklı yerde sorun olmaz inşallah hayırlı uğurlu olsun
Adetlerim son 5 aydır ilk gelirken damla damla geliyor sonraki gün çoğalıyor böyle olanlar varmi arkadaslar daha gecem muayene oldum doktor bişey demedi
Cnm çok sagol kafamda büyütmüşüm ama yumurtalıklara ilgili bişey olmasin dedimBenim hep öyledir sorduğum doktorların hepsi önemli değil demişlerdi
Sorunun neydi cnm senin tüp bebeğe başlama sorunun neydiTesekkurler arkadasim darisi sizlere olsun insallah.... test gunum yarindi. Simdi pazartesiye kaldi ikiye katladigini gormek icin... pazartesi memorialde yaptiricam bugun bizim eve.yakin yerde yaptirmistim.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Ben de pkos um canım ilk görüşmeye semra hoca da katıldı sonra sürekli olarak yücel hocayla muhattap oldum. Benim yaş 27 bundan dolayı semra hanım genetiğe yollamadı embriyoları. Bunların dışında ilaçları sana göre ayarlıyor ben ağır pkos olduğum için ilaçları çok dikkatli ayatladı dozlarını falan. İlk tranaferim tutmadı şimdi ikinci transferim oldu bugün ikinci günüm. Ne merak ediyorsan sorabilirsin
Kilolu olmadığım için diyetten bahsetmedi semra hoca. İlk seferde sadece tüp bebek ücreti 8750 lira ödedik. İlaçlarım da 1500 tuttu..13 tane embriyomu dondurmak için 3500 lira ödedik. Ben yumurta toplama öncesi gonal f 2 kuru CETROTIDE 4 kutu 1 kutu sa lucrin kullandım. Pkos olduğum için ilaç dolarını baya düşük tuttular 125 ml gonal f vuruyordum her gün.. Bu iğneleri toplamda 13 gün kullandım ve o gün yumurtalarım toplanmıştı canımCevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Bende de ağır derecede pkos var, biraz da kiloluyum. Daha önce tüp bebek denedim ancak olmadı.
Şimdi Semra Hocaya gitmeyi planlıyorum. İlk seferde ne kadar ücret ödediniz? Hangi ilaçları ne kadar kullandınız? Kilo probleminiz varsa hoca tedavi öncesi diyet vs verdi mi?
Transferin hayırlı olsun canım. Hangi doktor yaptı transferini?hep aynı doktor, yani takipleri yapan doktormu transfere giriyor ve Semra hocayıda isteyebiliyormuz bi bilginiz var mı?Hazırlığın kaç gün sürdü bide cnm? Seninki ilaçla oluyordu dimi (yani doğal değil).Kilolu olmadığım için diyetten bahsetmedi semra hoca. İlk seferde sadece tüp bebek ücreti 8750 lira ödedik. İlaçlarım da 1500 tuttu..13 tane embriyomu dondurmak için 3500 lira ödedik. Ben yumurta toplama öncesi gonal f 2 kuru CETROTIDE 4 kutu 1 kutu sa lucrin kullandım. Pkos olduğum için ilaç dolarını baya düşük tuttular 125 ml gonal f vuruyordum her gün. Bu iğneleri toplamda 13 gün kullandım ve o gün yumurtalarım toplanmıştı canım
Teşekkür ederim :) benim takip doktorum yücel hocaydı hep o girdi muayene ve transfere. Açıkcası ben de başka doktor ve semra hocayı transferde talep etmedim etsem belki girerdi.. Evet benim ilaçlı oldu hazırlık 20 gün sürdü adetin 21.günü transfer oldu zatenTransferin hayırlı olsun canım. Hangi doktor yaptı transferini?hep aynı doktor, yani takipleri yapan doktormu transfere giriyor ve Semra hocayıda isteyebiliyormuz bi bilginiz var mı?Hazırlığın kaç gün sürdü bide cnm? Seninki ilaçla oluyordu dimi (yani doğal değil).
Bana da 125 ml doz not ettirdi Semra hoca. Maaşallah ne çok yumurtan dondurulmuş inşallah benimde güzel embriyolarım olur. :)Kilolu olmadığım için diyetten bahsetmedi semra hoca. İlk seferde sadece tüp bebek ücreti 8750 lira ödedik. İlaçlarım da 1500 tuttu..13 tane embriyomu dondurmak için 3500 lira ödedik. Ben yumurta toplama öncesi gonal f 2 kuru CETROTIDE 4 kutu 1 kutu sa lucrin kullandım. Pkos olduğum için ilaç dolarını baya düşük tuttular 125 ml gonal f vuruyordum her gün.. Bu iğneleri toplamda 13 gün kullandım ve o gün yumurtalarım toplanmıştı canım
Bende de pcos var ama henüz tedaviye başlamadığımız içim aydınlatamıyorum sizi. Sadece şunu söyleyebilirim amhyi kendi bünyelerinde yapılmasını istiyorlar. Yüksek çıkıp kendileri muayeneyle pcos teşhisi koyunca birsürü tetkikler istiyorlar en azından benden istediler ve pıhtılaşma sınırda çıkmış önlem almamız gerek dediler. Diğerlerinde sorun yok şimdilik çok şükür önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah.Arkadaşlar Polkistik over sendromu olup Semra hanımda tedavi gören var mı?
Süreçle ilgili bilgiye ihtiyacım var?
Hangi ilaçları kullandırıyor? Genetik test yaptı mı? vs
hangi testleri istediler?Bende de pcos var ama henüz tedaviye başlamadığımız içim aydınlatamıyorum sizi. Sadece şunu söyleyebilirim amhyi kendi bünyelerinde yapılmasını istiyorlar. Yüksek çıkıp kendileri muayeneyle pcos teşhisi koyunca birsürü tetkikler istiyorlar en azından benden istediler ve pıhtılaşma sınırda çıkmış önlem almamız gerek dediler. Diğerlerinde sorun yok şimdilik çok şükür önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah.
Trombofili 1/2 istediler. Adetin 3. Günü yapılan testler. Tüp bebeğe başlarken rutin istenilen tüm testler. İnsülin açlık şekeri. Dhea testesteron shbg şuan bunları hatırlayabildim.hangi testleri istediler?
Canım benden 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tanesi de 5.güne geldi çok şükür. İlk 1 tane transfer oldu turmadı şimdi bir tane daha transfer edildi bakalım bu tutar umarım.. Bizim sadece pkos canım sebep. Eşimde problem yok. İnşallah senin de birsürü sağlıklı embriyon olur :)Bana da 125 ml doz not ettirdi Semra hoca. Maaşallah ne çok yumurtan dondurulmuş inşallah benimde güzel embriyolarım olur. :)
Yücel hoca bana donduracağımız embriyolardan bir aile kurulur demişti bu sizin için de geçerli demek ki :)
Bende pcosum sizden 20 küsür yumurta toplanmıştı değiş mi? Darısı bana inşallah çok heyecanlıyım. Tekrar soruyorum belki ama sizdeki sebepsiz infertilite miydi? Hatırlayamadım.
Aynı tüp ayrı tüp mü var? Farkı neymiş ki???Kızlar benim 4 pgt he gönderildi 3 tane gönderilmeden donduruldu, hepsi sağlıklı gelir ise ya da tamamı gelmez ise iki durumda da kalanları dondurmam gereksiz bir işlem mi oldu çünkü iki durumda da omları kullanmayabilirim, bi de üçünü aynı tüpte dondurdular , ücret be kadar bilen var mı?
Ayyy. Ne guzel. Benim gibi cocugu olmayan arkadaslarda boyle bir haber alacakmiyiz acaba. Bazen oyle umitsiz oluyorumki. Dile kolay 8 deneme ve negatif sonucArkadaslar bugun transferimin 8. Gunu beta hcg degerim 26 cikti cokkkk sukurrrr...... pazartesi tekrar yaptiricammm insallahh ikiye katlanirrr degerimmm
Alirsiniz elbet yeterki pes etmeyin... bu seferde tutmayacak diye dusunmeyin... icimizde bu umutlar hayaller olmasa zaten yasayamayiz... hersey guzel olacak :) benim yengeminde 11 sene sonra oldu hemde tedaviler olumsuzdu kendiliginden hamile kaldi :) hakkinizda hayirlisi olsun...Ayyy. Ne guzel. Benim gibi cocugu olmayan arkadaslarda boyle bir haber alacakmiyiz acaba. Bazen oyle umitsiz oluyorumki. Dile kolay 8 deneme ve negatif sonuc
Esimde varikosel olmasi canim... sayi ve hareket azdi...Sorunun neydi cnm senin tüp bebeğe başlama sorunun neydi
Aynı tüpte dondurulanlar genelde tek başına yeterli kalitede olmayan aynı anda transferi düşünülen embriyolar oluyor. Yani onları tek seferde dondurup birlikte transfer ediyorlar. 2 tane duymuştum 3ünü tek tüpteyi de ilk defa duydum burada.Aynı tüp ayrı tüp mü var? Farkı neymiş ki???
Mojo44 seninkilerin hepsi de mi aynı tüpte donduruldu? Demek ki sürekli çöz dondur yapınca aynı tüptekilerin hepsi mi çözülüp donduruluyor da bozulmalar oluyor. Anlamadım ki. Biri bizi aydınlatsın lütfen :)
Yok canım aynı tüpte olmaz ki her transferde diğerleri de çözünür o zaman :) benimkiler 3 tane tek tüpte 10 tanesi de 5 tüpte ikişerli ikişerli dondurulduAynı tüp ayrı tüp mü var? Farkı neymiş ki???
Mojo44 seninkilerin hepsi de mi aynı tüpte donduruldu? Demek ki sürekli çöz dondur yapınca aynı tüptekilerin hepsi mi çözülüp donduruluyor da bozulmalar oluyor. Anlamadım ki. Biri bizi aydınlatsın lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?