Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kızlar aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum artık biraz araştırdım şişli memorial nasıl sizce hangi doktor iyi başarı oranı iyi mi ve tabiki maddiyat tahmini ücret nedir rapor veriyor mu yardımcı olabilir misiniz

Merhaba canım..bende 4 yıldır merkez arayışı içerisindeydim gerçekten çok araştırdım..ilk denemem başka bi merkezde oldu maalesef negatifti.2.deneme için memoriala geldim Mart ayında transferim olacak allah izin verirse..araştırırken şunu öğrendim tüp bebek tedavisi için en önemlisi labaratuvar o yüzden memeoriala karar verdim..çok iyi yorumlar okudum ayrıca..inşallah bu denememde bebeğime kavuşurum..ama allah korusun olmazsa yine burada devam edeceğim..maddi boyutuna gelecek olursak rapor geçmiyor maalesef.ilaçlarınızı raporlu alamıyorsunuz.yalnız ,merkez raporu olanlara bin tl bi indirim yapıyor diye biliyorum.şuan ki mevcut fiyat 8750 diye duydum ilaçları da memoriala yakın İdil eczanesi var en uygun orası veriyor diğer yerlere göre..yani ben şuana kadar memnun kaldım..mutlu sona kavuşan arkadaşlar da oldukça çok..allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah

Ayyy. Ne guzel. Benim gibi cocugu olmayan arkadaslarda boyle bir haber alacakmiyiz acaba. Bazen oyle umitsiz oluyorumki. Dile kolay 8 deneme ve negatif sonuc

Bir arkadaşım 11 deneme (hep aynı merkezde yaptırdı.semra hanım kızmıştı 1-2 neyse de 11 kez aynı merkezde aynı şeyleri yaptırıp sonuç beklemek saçma olmuş diye) ve negatif sonuçtu. Biz semra hanım ve ekibiyld pozitifi görünce 12.yi orada denediler ve kızları oldu. Tabii işin nasil boyutuda var ama kişiye özel tedavi iyi bir ekip ve iyi bir lab ile başarı artıyor. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşaşşah.

Amin canım bilgilerin için teşekkür ederim benim bir denemem oldu o da rahim kalinlasmadigi için transfer iptal oldu.
Bende amh düşüklüğü var eşimde varikosal ameliyati oldu 4 yumurta toplandi 3 u kalitesiz 1 i döllendi ve donduruldu canım gittiğim hastaneden çok memnun kalamadim kafam karışık ve arayış içerisindeyim

Yaşınız kaçtı ben de baya arastirdim en son memoriale karar verdim benim başka merkezde 2 başarısız aşılama 2 başarısız tüp bebek biri kimyasal sonuçlandı bu ay nasip olursa bismillah deyip başlayacağız görüşmeye gittiğimde once ki merkezle kıyasladım burası çok farklı gerçekten üstelik diğer merkezde de aynı miktarda param gitti laboratuvarının iyi olmadigini dusunuyorum çünkü 20 hastası varsa en fazla 2 pozitifi vardı burada her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum bahçeci ve bülent tıraşı da çok araştırdım olumlu sonuçlar alan var ama çok memnun kalınmamış burada olumsuz sonuç alınsa bile istikrarlı devam edilmiş çok memnun kalınmış

İşte benim de içim el vermediği için dondurdum ama şimdi pgt den okulu gelenler olur ise onlar her türlü kullanılmayacak hepsi olumsuz gelir ise de pgt yapmadıklarmı kullanmaya korkabilrim B BiYesilBiKahve

İşte benim de içim el vermediği için dondurdum ama şimdi pgt den okulu gelenler olur ise onlar her türlü kullanılmayacak hepsi olumsuz gelir ise de pgt yapmadıklarmı kullanmaya korkabilrim B BiYesilBiKahve
İçini ferah tut inşallah, bi tanesi sana evlat olacak buna inan. Bir arkadaşın 2 pgt ye gönderdiği sağlıksız geldi, pgt ye göndermeden transfsr ettiği ile hamile kaldı ve şimdi oğlu kucağında.

Hemen hemen aynı ilaçlar verilir diye düşünüyorum o yüzden sordum. Adeti bekliyorum geldi gelecek. Son araştırmaları yapıyorum. :)
Senden de güzel haberler bekliyorum inşallah.
Evet muhtemelen dozlar ve ilaç aynı olur pkos olduğumuz için :) inşallah canım bugün 3. Günümdü test gününü bekliyorum sabırsızlıkla rabbim iniallah sevindirir :)

Amh testinin ücreti ne kadar acaba? Hatırlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…