- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Merhaba canım..bende 4 yıldır merkez arayışı içerisindeydim gerçekten çok araştırdım..ilk denemem başka bi merkezde oldu maalesef negatifti.2.deneme için memoriala geldim Mart ayında transferim olacak allah izin verirse..araştırırken şunu öğrendim tüp bebek tedavisi için en önemlisi labaratuvar o yüzden memeoriala karar verdim..çok iyi yorumlar okudum ayrıca..inşallah bu denememde bebeğime kavuşurum..ama allah korusun olmazsa yine burada devam edeceğim..maddi boyutuna gelecek olursak rapor geçmiyor maalesef.ilaçlarınızı raporlu alamıyorsunuz.yalnız ,merkez raporu olanlara bin tl bi indirim yapıyor diye biliyorum.şuan ki mevcut fiyat 8750 diye duydum ilaçları da memoriala yakın İdil eczanesi var en uygun orası veriyor diğer yerlere göre..yani ben şuana kadar memnun kaldım..mutlu sona kavuşan arkadaşlar da oldukça çok..allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahSelam kızlar aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum artık biraz araştırdım şişli memorial nasıl sizce hangi doktor iyi başarı oranı iyi mi ve tabiki maddiyat tahmini ücret nedir rapor veriyor mu yardımcı olabilir misiniz
Cnm çok sagol kafamda büyütmüşüm ama yumurtalıklara ilgili bişey olmasin dedim
Ayyy. Ne guzel. Benim gibi cocugu olmayan arkadaslarda boyle bir haber alacakmiyiz acaba. Bazen oyle umitsiz oluyorumki. Dile kolay 8 deneme ve negatif sonuc
İyi bari rahatladım. Bakalım benim kaç minnoşum oluşacak. :)Yok canım aynı tüpte olmaz ki her transferde diğerleri de çözünür o zaman :) benimkiler 3 tane tek tüpte 10 tanesi de 5 tüpte ikişerli ikişerli donduruldu
Merhaba canım..bende 4 yıldır merkez arayışı içerisindeydim gerçekten çok araştırdım..ilk denemem başka bi merkezde oldu maalesef negatifti.2.deneme için memoriala geldim Mart ayında transferim olacak allah izin verirse..araştırırken şunu öğrendim tüp bebek tedavisi için en önemlisi labaratuvar o yüzden memeoriala karar verdim..çok iyi yorumlar okudum ayrıca..inşallah bu denememde bebeğime kavuşurum..ama allah korusun olmazsa yine burada devam edeceğim..maddi boyutuna gelecek olursak rapor geçmiyor maalesef.ilaçlarınızı raporlu alamıyorsunuz.yalnız ,merkez raporu olanlara bin tl bi indirim yapıyor diye biliyorum.şuan ki mevcut fiyat 8750 diye duydum ilaçları da memoriala yakın İdil eczanesi var en uygun orası veriyor diğer yerlere göre..yani ben şuana kadar memnun kaldım..mutlu sona kavuşan arkadaşlar da oldukça çok..allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
Yaşınız kaçtı ben de baya arastirdim en son memoriale karar verdim benim başka merkezde 2 başarısız aşılama 2 başarısız tüp bebek biri kimyasal sonuçlandı bu ay nasip olursa bismillah deyip başlayacağız görüşmeye gittiğimde once ki merkezle kıyasladım burası çok farklı gerçekten üstelik diğer merkezde de aynı miktarda param gitti laboratuvarının iyi olmadigini dusunuyorum çünkü 20 hastası varsa en fazla 2 pozitifi vardı burada her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum bahçeci ve bülent tıraşı da çok araştırdım olumlu sonuçlar alan var ama çok memnun kalınmamış burada olumsuz sonuç alınsa bile istikrarlı devam edilmiş çok memnun kalınmışAmin canım bilgilerin için teşekkür ederim benim bir denemem oldu o da rahim kalinlasmadigi için transfer iptal oldu.
Bende amh düşüklüğü var eşimde varikosal ameliyati oldu 4 yumurta toplandi 3 u kalitesiz 1 i döllendi ve donduruldu canım gittiğim hastaneden çok memnun kalamadim kafam karışık ve arayış içerisindeyim
Insallah hepside saglikli ilerler Pgt ye embriyoların gelişimlerine göre mi karar vereceklerBugün 3.gün 4 embriyo oluşmuştu. Gelişimleri iyi gidiyormuş. Pgt ya da transfere yarın ya da salı karar verecekler. Hayırlısı bakalım.
İşte benim de içim el vermediği için dondurdum ama şimdi pgt den okulu gelenler olur ise onlar her türlü kullanılmayacak hepsi olumsuz gelir ise de pgt yapmadıklarmı kullanmaya korkabilrim B BiYesilBiKahveAynı tüpte dondurulanlar genelde tek başına yeterli kalitede olmayan aynı anda transferi düşünülen embriyolar oluyor. Yani onları tek seferde dondurup birlikte transfer ediyorlar. 2 tane duymuştum 3ünü tek tüpteyi de ilk defa duydum burada.
Ayrı tüpte olanlar da yeterli kalitede embriyolar, ve çözülüp tek olarak transfer ediliyorlar.
Kalan embriyoları her türlü dondurmak gerekli tabi ki. Embriyo oluşumu bile bazılarımız için bir mucize. Yok edilmelerini istemek çok mantıklı değil. Ücreti şu an ne kadardır bilmiyorum ama her türlü yeni bir tedavi masrafı ve yıpranmasından iyidir bana göre.
İçini ferah tut inşallah, bi tanesi sana evlat olacak buna inan. Bir arkadaşın 2 pgt ye gönderdiği sağlıksız geldi, pgt ye göndermeden transfsr ettiği ile hamile kaldı ve şimdi oğlu kucağında.İşte benim de içim el vermediği için dondurdum ama şimdi pgt den okulu gelenler olur ise onlar her türlü kullanılmayacak hepsi olumsuz gelir ise de pgt yapmadıklarmı kullanmaya korkabilrim B BiYesilBiKahve
Hasatnenin yanında idil eczanesinden aldım ben uygundu fiyatlarıMojo44 siz ilaçları hangi eczaneden aldınız bilgi verir misiniz?
Hemen hemen aynı ilaçlar verilir diye düşünüyorum o yüzden sordum. Adeti bekliyorum geldi gelecek. Son araştırmaları yapıyorum. :)Hasatnenin yanında idil eczanesinden aldım ben uygundu fiyatları
Evet muhtemelen dozlar ve ilaç aynı olur pkos olduğumuz için :) inşallah canım bugün 3. Günümdü test gününü bekliyorum sabırsızlıkla rabbim iniallah sevindirir :)Hemen hemen aynı ilaçlar verilir diye düşünüyorum o yüzden sordum. Adeti bekliyorum geldi gelecek. Son araştırmaları yapıyorum. :)
Senden de güzel haberler bekliyorum inşallah.
Amh testinin ücreti ne kadar acaba? Hatırlıyor musunuz?Bende de pcos var ama henüz tedaviye başlamadığımız içim aydınlatamıyorum sizi. Sadece şunu söyleyebilirim amhyi kendi bünyelerinde yapılmasını istiyorlar. Yüksek çıkıp kendileri muayeneyle pcos teşhisi koyunca birsürü tetkikler istiyorlar en azından benden istediler ve pıhtılaşma sınırda çıkmış önlem almamız gerek dediler. Diğerlerinde sorun yok şimdilik çok şükür önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah.
160 tl idi sanirimAmh testinin ücreti ne kadar acaba? Hatırlıyor musunuz?
110 tlAmh testinin ücreti ne kadar acaba? Hatırlıyor musunuz?
110 tl ödemiştim.Amh testinin ücreti ne kadar acaba? Hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?