Merhaba canım..bende 4 yıldır merkez arayışı içerisindeydim gerçekten çok araştırdım..ilk denemem başka bi merkezde oldu maalesef negatifti.2.deneme için memoriala geldim Mart ayında transferim olacak allah izin verirse..araştırırken şunu öğrendim tüp bebek tedavisi için en önemlisi labaratuvar o yüzden memeoriala karar verdim..çok iyi yorumlar okudum ayrıca..inşallah bu denememde bebeğime kavuşurum..ama allah korusun olmazsa yine burada devam edeceğim..maddi boyutuna gelecek olursak rapor geçmiyor maalesef.ilaçlarınızı raporlu alamıyorsunuz.yalnız ,merkez raporu olanlara bin tl bi indirim yapıyor diye biliyorum.şuan ki mevcut fiyat 8750 diye duydum ilaçları da memoriala yakın İdil eczanesi var en uygun orası veriyor diğer yerlere göre..yani ben şuana kadar memnun kaldım..mutlu sona kavuşan arkadaşlar da oldukça çok..allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
Memorialın SGK ile anlaşması yok sadece raporlu olanlara insiyatifleri doğrultusunda indirim yapıyorlar. Bu nedenden reçeteleri SGK kapsamına girmiyor.Rapor ilaçlar için neden geçerli değil?
ama neticede bu raporu kullanıyorlar ki indirim yapıyorlar. Yoksa neden istesinler ki?Memorialın SGK ile anlaşması yok sadece raporlu olanlara insiyatifleri doğrultusunda indirim yapıyorlar. Bu nedenden reçeteleri SGK kapsamına girmiyor.
Hayır kullanmıyorlar. Rapora hak kazanıp kazanmadığını görüyorlar sadece. Rapor koşullarını sağlıyor musun? Buna bakıyorlar ama yinede siz muhasebeden daha ayrıntılı bilgi alın. Yanlış yönlendirmek bilgilendirmek istemem.ama neticede bu raporu kullanıyorlar ki indirim yapıyorlar. Yoksa neden istesinler ki?
Evet ben muhasebeye bir sorayım, teşekkürler.Hayır kullanmıyorlar. Rapora hak kazanıp kazanmadığını görüyorlar sadece. Rapor koşullarını sağlıyor musun? Buna bakıyorlar ama yinede siz muhasebeden daha ayrıntılı bilgi alın. Yanlış yönlendirmek bilgilendirmek istemem.
Insallah hepside saglikli ilerler Pgt ye embriyoların gelişimlerine göre mi karar verecekler
Ben 2 ay once 160 tl ye yaptirmistim memorialde canim110 tl ödemiştim.
Canım ben de geçen ayin 15 inde memorialde yaptirdim 400 lirada muayene ücreti verdim ama o pakette düşecek tedavi esnasında birde fsh Lh e2 progesteron tahlillerini ücretsiz yaptılar paketin içinde oluyormusBen 2 ay once 160 tl ye yaptirmistim memorialde canim
Bende yaptıralı çok olmadı Aralık sonu gibi yaptırdım sanırım. 110 amh 160/170 falan da spermiyogram ödediğimi hatırlıyorum.Ben 2 ay once 160 tl ye yaptirmistim memorialde canim
Neden androlojiye yönlendirdi eşinizi. Benimkide 2 sene önce oldu ameliyat hiç bir şey değişmedi uğraş uğraş aynı. Şimdi başlayacağız eşimden sadece spermiyogram istediler.Merhaba arkadaşlar; bizde ilk görüşme için eşimle 3 ay önce gitmiştik memoriale. Eşim varikosel ameliyatı olmuştu geçen sene ve sonuçlarında hiçbir değişiklik yok. Eşim için androloji bölümüne görün dedi Beril hanım. Gidip gitmeme konusunda kararsız kaldık ay sonunda da adetim başlayacak randevu alıp tedaviye başlayacağız zamanımızda daraldı. Kafamda deli sorular uçuşuyo. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli akıllı bebişler nasip etsin inşallah
Normalde başta söylüyorlar ya pgt yapalım diye o yuzden sordumEvet gelişime göre karar vereceğiz dediler. Tam anlayamıyorum olayı ama doktorlara güveniyorum ne derlerse artık.
Neden androlojiye yönlendirdi eşinizi. Benimkide 2 sene önce oldu ameliyat hiç bir şey değişmedi uğraş uğraş aynı. Şimdi başlayacağız eşimden sadece spermiyogram istediler.
Bizim hız çok düşük fena yani %2 doğrusal olmayan hız %7 yerinde haraket %1 haraketsiz 30 milyon sperm 0 morfoloji çıktı. Sizde değerler nasıl?
Çok endişeliyim inşallah sağlıklı sperm bulabilirler.[/QUOTE
Aynı şekilde hızı,sayısı hareketliliği hepsi düşük ne yapılacak birimde bilmiyoruz. İşlerimiz uzasında istemiyorum artık. Hakkımızda hayırlısı. Aşılamayla olmaz ama tüp bebekte şansınız yüksek dedi semra hanım. Hakkımızda hayırlısı inşallahNeden androlojiye yönlendirdi eşinizi. Benimkide 2 sene önce oldu ameliyat hiç bir şey değişmedi uğraş uğraş aynı. Şimdi başlayacağız eşimden sadece spermiyogram istediler.
Bizim hız çok düşük fena yani %2 doğrusal olmayan hız %7 yerinde haraket %1 haraketsiz 30 milyon sperm 0 morfoloji çıktı. Sizde değerler nasıl?
Çok endişeliyim inşallah sağlıklı sperm bulabilirler.
İNşallah dediği gibi olur. Bana da Semra hoca bu değerlerle tüp bebek olur ama eğer problem çıkarsa embriyo oluşumunda tesa yapılabilir dedi.Aynı şekilde hızı,sayısı hareketliliği hepsi düşük ne yapılacak birimde bilmiyoruz. İşlerimiz uzasında istemiyorum artık. Hakkımızda hayırlısı. Aşılamayla olmaz ama tüp bebekte şansınız yüksek dedi semra hanım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşaallah gerek kalmaz tesaya. Çarşamba günü doktora gidicez gelişmeleri yazarım. Sizde de bi gelişme olursa yazarsanız sevinirim. Değişik fikirler ediniyoruz yazılanlardanİNşallah dediği gibi olur. Bana da Semra hoca bu değerlerle tüp bebek olur ama eğer problem çıkarsa embriyo oluşumunda tesa yapılabilir dedi.
Inşallah sağlıkla ilerler kat kat artar farklı merkezde mi yaptirdinizArkadaslar beta hcg 46.9 cikti. Bugun 10. Gunum. 8. Gunde hatirlatsaniz 26 cikmisti. Hemsire dediki 10. Gune gore biraz az deger ama 8. Gun degerine gore 2 ye katlamis o onemli dedi. Birde diger testten 3 saat once yaptirdim bugunkunu tam 48 saat dolmadan o aradada tam 52 lerde cikardi zaten dedi. Carsamba tekrarlicam insallahhh saglikli sekilde katlanir...
Amin insallah evet farkli merkezlerde yaptirdim. Bugunkunu memoriale gittim.Inşallah sağlıkla ilerler kat kat artar farklı merkezde mi yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?