Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rapor ilaçlar için neden geçerli değil?

ama neticede bu raporu kullanıyorlar ki indirim yapıyorlar. Yoksa neden istesinler ki?
Hayır kullanmıyorlar. Rapora hak kazanıp kazanmadığını görüyorlar sadece. Rapor koşullarını sağlıyor musun? Buna bakıyorlar ama yinede siz muhasebeden daha ayrıntılı bilgi alın. Yanlış yönlendirmek bilgilendirmek istemem.

Evet ben muhasebeye bir sorayım, teşekkürler.

Ben 2 ay once 160 tl ye yaptirmistim memorialde canim
Canım ben de geçen ayin 15 inde memorialde yaptirdim 400 lirada muayene ücreti verdim ama o pakette düşecek tedavi esnasında birde fsh Lh e2 progesteron tahlillerini ücretsiz yaptılar paketin içinde oluyormus

Merhaba arkadaşlar; bizde ilk görüşme için eşimle 3 ay önce gitmiştik memoriale. Eşim varikosel ameliyatı olmuştu geçen sene ve sonuçlarında hiçbir değişiklik yok. Eşim için androloji bölümüne görün dedi Beril hanım. Gidip gitmeme konusunda kararsız kaldık ay sonunda da adetim başlayacak randevu alıp tedaviye başlayacağız zamanımızda daraldı. Kafamda deli sorular uçuşuyo. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli akıllı bebişler nasip etsin inşallah

Neden androlojiye yönlendirdi eşinizi. Benimkide 2 sene önce oldu ameliyat hiç bir şey değişmedi uğraş uğraş aynı. Şimdi başlayacağız eşimden sadece spermiyogram istediler.
Bizim hız çok düşük fena yani %2 doğrusal olmayan hız %7 yerinde haraket %1 haraketsiz 30 milyon sperm 0 morfoloji çıktı. Sizde değerler nasıl?
Çok endişeliyim inşallah sağlıklı sperm bulabilirler.

Aynı şekilde hızı,sayısı hareketliliği hepsi düşük ne yapılacak birimde bilmiyoruz. İşlerimiz uzasında istemiyorum artık. Hakkımızda hayırlısı. Aşılamayla olmaz ama tüp bebekte şansınız yüksek dedi semra hanım. Hakkımızda hayırlısı inşallah

İNşallah dediği gibi olur. Bana da Semra hoca bu değerlerle tüp bebek olur ama eğer problem çıkarsa embriyo oluşumunda tesa yapılabilir dedi.

İNşallah dediği gibi olur. Bana da Semra hoca bu değerlerle tüp bebek olur ama eğer problem çıkarsa embriyo oluşumunda tesa yapılabilir dedi.
İnşaallah gerek kalmaz tesaya. Çarşamba günü doktora gidicez gelişmeleri yazarım. Sizde de bi gelişme olursa yazarsanız sevinirim. Değişik fikirler ediniyoruz yazılanlardan

Arkadaşlar sonuca bakabilir maşalınız? < işareti olumlu birşey mi olumsuz birşey mi? Anlayamadım.

Eklentiler

• EEF7A1B7-81BC-45B9-BD6F-264532CC62E6.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 107
Arkadaslar beta hcg 46.9 cikti. Bugun 10. Gunum. 8. Gunde hatirlatsaniz 26 cikmisti. Hemsire dediki 10. Gune gore biraz az deger ama 8. Gun degerine gore 2 ye katlamis o onemli dedi. Birde diger testten 3 saat once yaptirdim bugunkunu tam 48 saat dolmadan o aradada tam 52 lerde cikardi zaten dedi. Carsamba tekrarlicam insallahhh saglikli sekilde katlanir...

Inşallah sağlıkla ilerler kat kat artar farklı merkezde mi yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…