Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3 embriyo 1.2.kalite olarak gelişmeye devam ediyormuş. Bugün 4.gündü. Yarın büyük ihtimal pgt ye gider dedi embriyolog. Hayırlısı bakalım.

İyi aksamlar kizlar Benimde 4 embriyo pgt ye gtti 3 sagliksiz 1 saglikli geldi 1 tane saglikli olan transfer yapilcak cok stresliyim insallah tutunur pgt olup saglikli gelipte tutunmayan arkadaslar warmi aranizda

İyi aksamlar kizlar Benimde 4 embriyo pgt ye gtti 3 sagliksiz 1 saglikli geldi 1 tane saglikli olan transfer yapilcak cok stresliyim insallah tutunur pgt olup saglikli gelipte tutunmayan arkadaslar warmi aranizda
Sen şimdi bunu araştırıp buna kafayı yorma. Ben bir yazı okumuştum burada. Bir çift sürekli pgtye gönderiyormuş embriyolarını ve sağlıksız geliyormuş en son göndermeden transfer yapmışlar ve tutmuş. Nasip bu işler çok dua edin sağlıklı beslenin inşallah tutunur sana.
Bu arada neden pgtye gitti embriyolar. Sizdeki sorun neydi. Bana hiç göndeririz demediler. Genç çiftisiniz dediler ama benim yaş 28 eşim 34. Sorunumuz eşim kaynaklı ama gerek duyulmadı. İlk denememiz olacak.

Tedavi öncesi son pizzamı suflemi kahvemi yedim içtim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama canım çekmişti. Gerçekten çok etkiliyor mu biz bu ay eşimle çok dışarıda yemek yedik. İnşallah olumsuz etki yapmaz.

Benimde yas 30 bende bir skinti gorulmedi esimin degerleri braz dusuk bu 3. Deneme daha once baska merkezde ilki tutmadi 2.si pgt den saglikli gelmedi transfer olamadi bu sefer memorialde denedk 1 tAne saglkli geldi oda insallah tutunur cok telas sknti stres yapiyor insan 3. deneme olunca birde daha cok stres artiyor

Bizede pgt onermedi semra hanim yasiniz genc dedi ama onceki sagliksiz gelince kendimiz istedik cunku oncekiler sagliksiz gelmisti o yuzden tereddut ettik pgt istedik

Merhaba arkadaşlar elimde gonal-f var 225 doz kaldı içinde 2 gün istanbuldayım ihtiyacı olan varsa yazabilir soğuk zincirini korudum.

Bir de bugün bizim yumurta toplama işlemi fln yapıldı çok şükür beklediğim gibi bişy değildi sancım hiç YÖK dikkat etmem gereken bişey var mı? transfer şubatta yapılacak kahve fln içilebiliyo mu hemşireye sorduğumda içebilirsiniz demişti ama tam emin olamadım ve son sorum bu embriyom 4aa fln yazmış arkadaşlar bunlar ne demek oluyo herşeyi internetten araştırmaya çalışıyorum ama bunu ilk defa duydum.

stres yapmayın Allahın izniyle sağlıklı bir embryonuz var, yine hiç sağlıklı gelmeye de bilirdi ama çok şükür bakın bir tane var. Artık siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi dua ve takdiri ilahi. Olacak olan olacaktır, olmayacak olana da ne yapsak boş. İçini ferah tutun, iyi ihtimalleri düşünün. Güzel haberler almanız dileğiyle

hemşirelerin, doktorların dediklerine güvenin. Onlar daha iyi biliyor bizden, bir de onlara güvenmek iyi geliyor gerçekten, stresi azaltıyor. Diğer türlü herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz. Rahat olun, akışına bırakın.
Bir de o gördüğünüz 4aa henüz sizinle ilgili değildir sanıyorum. çünkü daha yumurta döllenecek, sonra embryo oluşacak, sonra kaçıncı güne gittiğine bakılacak, sonra kalitesi ortaya çıkıcak. Yani henüz kafanıza takmanız gereken birşey yok rahat olun. Kaç tane toplandı yumurta? Belki o yazıyordur

Amin insallah evet farkli merkezlerde yaptirdim. Bugunkunu memoriale gittim.
Canım bende 2.tup bebek denememde aynısını yaptim farklı merkezde yaptığım 36 kusur cikti 2 gün sonra tedavi gördüğüm merkezde yaptim orda 41 kusur cikti bu sefer moralin çok bozuldu tereddute düştük stresli 2 gün sonra yine merkezdeki ilerlemedi 42 kusur cikti o yuzden aynı merkezde yaptırmak daha sağlıklı stres içinde olmuyorsun

Geçmiş olsun canım inşallah tutunur sana 1 tane gelmesi de iyi, hiç gelmemesi de bi ihtimal.kaç günde sonuç geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…