- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Çok güzel yumurtan oluşmuş. Amh kaçtı kaç ml ilaç dozu kullandın. 4aa 4ab 5aa gibi şeyler embriyonun gelişimini kalitesini adlandırılıyor bölünmesine göre böyle harf sayı alıyor ama tutunma ya da tutunamamasıyla alakalı değil bazen 5aalar tutmuyor 3ab falan tutuyor nasip yani sen İnan takılma. Umarım yanlış bir bilgi verememişimdir ben böyle biliyorum :)4aa dediğim dosyamda yazmıyodu burda mesajları okuyunca denk geldim merak ettim telefonda bana öyle bişey söylerseler donup kalmayayım diye sorayım dedim. Bu arada 23 tane yumurtam toplandı.
Bana embriyolog harfi önemli demişti aa iyi kalite demek sanırımÇok güzel yumurtan oluşmuş. Amh kaçtı kaç ml ilaç dozu kullandın. 4aa 4ab 5aa gibi şeyler embriyonun gelişimini kalitesini adlandırılıyor bölünmesine göre böyle harf sayı alıyor ama tutunma ya da tutunamamasıyla alakalı değil bazen 5aalar tutmuyor 3ab falan tutuyor nasip yani sen İnan takılma. Umarım yanlış bir bilgi verememişimdir ben böyle biliyorum :)
İnsallah sagliklisi gelir canim sen yarin genetik bolumunu bi ara sor onlar aramadan ben aradim 15.gun sabah sordugumda cevabi ogrendim bizede hbr wer canim insallah 1 tanede olsa gelir bizde 4 tane yollamistikBenim de bugün 14. Gündü , sabırsızlıkla bekliyorum bakalım dört tane gitti bizimde
Evet iyi kalite ama tutup tutmamasında pek faktör Yok birsürü 4 ab 3 tutanlar var tabiki 5aa da var ama tutmayanda var.Bana embriyolog harfi önemli demişti aa iyi kalite demek sanırım
gayet güzel inşallah sağlıklıca sonuca ulaşırsın canım. dediğim gibi 4aa lar 3ab ler bir sonraki aşama. embriyonun kalitesini gösteriyor. Ve arkadaşların da dediği gibi bazen de çok kaliteli olan tutmuyor, 3ab ler tutuyor vs.4aa dediğim dosyamda yazmıyodu burda mesajları okuyunca denk geldim merak ettim telefonda bana öyle bişey söylerseler donup kalmayayım diye sorayım dedim. Bu arada 23 tane yumurtam toplandı.
Çok saolun inşallah hepimizin ki hayırlı bi şekilde sonuçlanırÇok iyi toplanmış , inşallah sağlıkla devam ederler.
Teşekkür ederim:) bende şimdiye kdar görülen bi sıkıntı olmadığı için bütün sonuçlarım normal değerdeydi ve yaşımda çok genç olduğu için yumurtaların çok olması beklediğimiz bişeydi çok şükür yanılmadık. Bizde önemli sperm çok düşük sayıdaÇok güzel yumurtan oluşmuş. Amh kaçtı kaç ml ilaç dozu kullandın. 4aa 4ab 5aa gibi şeyler embriyonun gelişimini kalitesini adlandırılıyor bölünmesine göre böyle harf sayı alıyor ama tutunma ya da tutunamamasıyla alakalı değil bazen 5aalar tutmuyor 3ab falan tutuyor nasip yani sen İnan takılma. Umarım yanlış bir bilgi verememişimdir ben böyle biliyorum :)
Amin hepimizin inşallahgayet güzel inşallah sağlıklıca sonuca ulaşırsın canım. dediğim gibi 4aa lar 3ab ler bir sonraki aşama. embriyonun kalitesini gösteriyor. Ve arkadaşların da dediği gibi bazen de çok kaliteli olan tutmuyor, 3ab ler tutuyor vs.
Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım
Tamam canım yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.İnsallah sagliklisi gelir canim sen yarin genetik bolumunu bi ara sor onlar aramadan ben aradim 15.gun sabah sordugumda cevabi ogrendim bizede hbr wer canim insallah 1 tanede olsa gelir bizde 4 tane yollamistik
Bizde de hız Yok denecek kadar az. Benim amh 9 yumurta sayısı bende de çok bekleniyor hatta Semra hoca 125 ml ilaç kullanacağız dedi. Şuan bunun ne demek olduğunu bilmiyorum ama inşallah bende de sağlıklı birsürü yumurta olur. Sende pco var mı?Teşekkür ederim:) bende şimdiye kdar görülen bi sıkıntı olmadığı için bütün sonuçlarım normal değerdeydi ve yaşımda çok genç olduğu için yumurtaların çok olması beklediğimiz bişeydi çok şükür yanılmadık. Bizde önemli sperm çok düşük sayıda
Insallah canim. Rabbim hepimize nasip etsin. Emeklerimiz bosa cikmaz insallah. Ben 3 defa sislide yaptirdim. Atasehir bana daha yakin oldugu icin orda devam edecegim sanirim. Mutlu sona ulasiriz insallahBir arkadaşım 11 deneme (hep aynı merkezde yaptırdı.semra hanım kızmıştı 1-2 neyse de 11 kez aynı merkezde aynı şeyleri yaptırıp sonuç beklemek saçma olmuş diye) ve negatif sonuçtu. Biz semra hanım ve ekibiyld pozitifi görünce 12.yi orada denediler ve kızları oldu. Tabii işin nasil boyutuda var ama kişiye özel tedavi iyi bir ekip ve iyi bir lab ile başarı artıyor. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşaşşah.
Cok guzel. Cok sevindim. Insallah giderek yukselir degerin.Arkadaslar beta hcg 46.9 cikti. Bugun 10. Gunum. 8. Gunde hatirlatsaniz 26 cikmisti. Hemsire dediki 10. Gune gore biraz az deger ama 8. Gun degerine gore 2 ye katlamis o onemli dedi. Birde diger testten 3 saat once yaptirdim bugunkunu tam 48 saat dolmadan o aradada tam 52 lerde cikardi zaten dedi. Carsamba tekrarlicam insallahhh saglikli sekilde katlanir...
Sizin sorununuz neydi?Insallah canim. Rabbim hepimize nasip etsin. Emeklerimiz bosa cikmaz insallah. Ben 3 defa sislide yaptirdim. Atasehir bana daha yakin oldugu icin orda devam edecegim sanirim. Mutlu sona ulasiriz insallah
Cevabı buldum galiba tekrar yazmanıza gerek Yok. Rabbim seni de sevindirsin tez zamanda inşallah. Süreç çok uzun ve meşakkatli sonu güzel olsun. Tek isteğimiz bu..Merhaba arkadaslar. Ben araniza yeni katildim. Bu klubu takip ediyordum zaten bende tup bebek yolculugumu paylasmak istiyorum. Ben 11 yillik evliyim cocugum yok. 8 defa tup bebek denemem oldu. Hepsinde de sonuc negatif maalesef. En son atasehir memorial de cem demirel hocaya gittim. Bende adenomiozis var. Bundan dolayi olmadigini soyledi doktorum. Simdi suluk tedavisine basladim bu hastaliga iyi geliyor diye. Bir iki ay sonra tekrar tup bebek yaptiracagim. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Çok sevindim inşallah 3üde sağlıklı gelir yanlış hatırlamıyorsam oğlunuz kardeş istiyordu inşallah güzel hayırlı kardeşleri olur.3 embriyo da blast aşamasına gelmiş 3üne de pgt önerdiler biz de olur dedik. Sonuçlar olumlu gelirse 2.adetle transfer yapılacak.
Kendin kullanma tedavide dr söyler zaten genelde hamileliğini öğrendiğimde kullanıyorsun doğal hamile kalırsan. Tedavide ise tedavi esnasında diye biliyorum.Merhabalar topiği yeni buldum:) bnde memorıal veya bahcexı düşünüyrum yalnız önceden pıhtılaşma testi verdım boş gebelik vardı , pıhtılaşma testinde ilk üst kısımdakıler önemli bi sıkıntı yok yalnız son iki de pıhtı gözüküyor o bu işin figuranı önlem almakta yarar var denildi acaba coraspırın iğne kullanmalımıyım yoksa gebelik olutsa mı kullanılmalı ,testim ekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?