Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim erzurumda unuversite hastanesinde teshis koydu doktorum ultrasondan bakarak. Asiri adet sancisi ve asiri kanamam oluyordu. Hatta baska bir doktor miyomdan suphelendi ama maalesef diger doktorun koydugu teshis oldugu anlasildi
 
Canim erzurumda unuversite hastanesinde teshis koydu doktorum ultrasondan bakarak. Asiri adet sancisi ve asiri kanamam oluyordu. Hatta baska bir doktor miyomdan suphelendi ama maalesef diger doktorun koydugu teshis oldugu anlasildi
Allahım sana ve bizlere hayırlı güzel evlatlar nasip eder inşallah. Dr beceriksizliği nelere sebep olmuş. Gerçekten bazen drlardan korkuyorum.
 
Evet cnm yogun oldugunda gel diyorlar
Allahım sana ve bizlere hayırlı güzel evlatlar nasip eder inşallah. Dr beceriksizliği nelere sebep olmuş. Gerçekten bazen drlardan korkuyorum.
Evet saklicennet. Maalesef oyle oldu. O yuzden kadin doktorlara supheyle yaklasiyorum
Arkadaşlar adet oldum yağun gelmiyor yarına almıyorum randevu değil mi diğer güne alacağım.
e
 
Kahverengi mi siyah mı çözemedim ama kırmızı değil. Biraz geldi şimdi tık Yok zaten birinci gün olmuyorum hemen ben Perşembe’ye alacağım en garanti öyle sanırım.
Bana en yakın tedavi gören sizsiniz, dikkatle takip ediyorum yazdıklarınızı. Lütfen adım adım yazın buraya. Bizde bugün gittik memoriale eşim tahlil verdi pazarteside ürolojide randevusu var. Haftaya bende adet olacağım Allah izin verirse ilaçalara başlayacağız nasipse bakalım
 
Arkadaşlar Perşembe sabah saat 11 e randevu aldım. Geç bir saat mi? Adetimin 2. Günü ve nasıl olacak bilmiyorum. O gün hem muayene olacağım hem ilaçları alacağım hemde iğnelere mi başlayacağım.
Ben şuan adet oldum hemşire Perşembe’ye randevu al dedi hepsi bir anda olacak mı?
 
Muhakkak yazacağım.
Ürolog yanlış hatırlamıyorsam 660 lira ücret istiyordu. Bizi de gönül hoca yönlendirmişti sonra Semra hocayla da görüştük gerek duymadı çünki zaten Kaan hoca eşimin doktoruydu ve bizi artık yapılacak birşey olmadığı içim tüp bebeğe yönlendirmişti. Semra hoca da gerek duymadı bizde üroloğa görünmedik. Sanırım sizde erkek infertilitesi yüzünden başladınız. Bizde ileri derece haraketsizlik var.
 
Seni önce muayeneye alacaklar. Doktor reçeteni yazacak. Sonra kan almaya ordan ilaç eğitimine geçeceksin. İlaçları nasıl ne zaman kullanacağınızı size hemşireler anlatacak. Eşinle imzalamaniz gereken evrakları imzalayacaksınız.
Sonra hastaneden çıkıp ilaçlarınizi alıp evinize gidebilirsiniz. Gonal f saat 4-6 arası kullanılıyor. 4ten önce doz bilgisi için mesaj gelecek telefonuna. Sonra mesaj geldi mi diye hemşire de yine arıyor. İlk gün kullanilacak antibiyotik var bide gece yatmadan eşin ve sen içeceksin. Bi de folik asit.
Yani gözünde fazla büyütme. Herşey onların kontrolü altında.
 
Biz Mayıs ayında Murat hoca ya 220 tl ödemiştik. Tüp bebek hastalarına indirimli oluyor muayenesi. 660 da alsa bunu hakeden bir hoca orası ayrı.
 
Tüp bebek nisan veya haziranda düşünüyorum o zamana kadar önlem almalımıyım diye düşündüm belki normal de olur diye:) Bni yine en güzel bilgilerinle aydınlattın Saklicennet tşkederim


Pıhtılaşma için dr un dediklerini yap canım gereksiz ilaç da olumsuz etkiliyor . Öncelikle inşallah hamile kalırsın o daha sonra karar verilecek bir durum .
Tedaviye başlayana kadar sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışın . Omepa q 10 balık yağı ve bal polen arı sütü karışımı her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı ( çok dolu değil ) prolaktin yüksek değilse kuru incir tüketmenin tavsiye ederim .

Eşiniz de kuru incir yesin bol bol e vitamini yüksek şeyler yesin balık yağı da içebilir .
 
Biz Mayıs ayında Murat hoca ya 220 tl ödemiştik. Tüp bebek hastalarına indirimli oluyor muayenesi. 660 da alsa bunu hakeden bir hoca orası ayrı.
Bize öyle bilgi vermişlerdi o yüzden o fiyatı yazdım. Hocayı hiç görmedim. Hoş görsemde pek birşey fark etmeyecektir. Bizim gitmediğimiz dr kalmadı zaten :)
Ben ilaç kısmını çok büyütüyorum galiba. Umarım başarabilirim. İğneye de bakamıyorum. Şişli’den evime gelmek saatlerimi alıyor. Geçen muayenede evimden saat 1 de çıktım akşam 8/9 gibi geldim. İlaçlar soğukda durmalı galiba. Yolda bozulur mu?
Eşimin kullanacağı ilaç nedir? Şuan o kadar takviye alıyor ki etkileşim olmasa bari..
 
Çok tşkederim dediklerinizi bir bir yapcam ben hep eşime yönlenfim hareket mırfolojı sıkıntısı oldugu için kendime de bakayım,eşimde kullanıyor sağolun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…