Çok sevindim inşallah 3üde sağlıklı gelir yanlış hatırlamıyorsam oğlunuz kardeş istiyordu inşallah güzel hayırlı kardeşleri olur.
Eşinizde sorun varmıydı?
Bize öyle bilgi vermişlerdi o yüzden o fiyatı yazdım. Hocayı hiç görmedim. Hoş görsemde pek birşey fark etmeyecektir. Bizim gitmediğimiz dr kalmadı zaten :)
Ben ilaç kısmını çok büyütüyorum galiba. Umarım başarabilirim. İğneye de bakamıyorum. Şişli’den evime gelmek saatlerimi alıyor. Geçen muayenede evimden saat 1 de çıktım akşam 8/9 gibi geldim. İlaçlar soğukda durmalı galiba. Yolda bozulur mu?
Eşimin kullanacağı ilaç nedir? Şuan o kadar takviye alıyor ki etkileşim olmasa bari..
Aynen erkek infertiletisi yüzünden başladık. Bizede 660₺ ama o hastanede tüp bebek yaptırdığımız için 220₺ ödeyecekmişiz. Tüp bebeğe faydası olacak mı bilmiyorum eşimin doktora görünmesi için bilmiyorum ama Allah nasip ederde 2. Çocuk istersek o zamana faydası olur belki. Bu arada daha sonrası için embriyo dondurmayı düşünüyor musunuzMuhakkak yazacağım.
Ürolog yanlış hatırlamıyorsam 660 lira ücret istiyordu. Bizi de gönül hoca yönlendirmişti sonra Semra hocayla da görüştük gerek duymadı çünki zaten Kaan hoca eşimin doktoruydu ve bizi artık yapılacak birşey olmadığı içim tüp bebeğe yönlendirmişti. Semra hoca da gerek duymadı bizde üroloğa görünmedik. Sanırım sizde erkek infertilitesi yüzünden başladınız. Bizde ileri derece haraketsizlik var.
Arkadaşlar Perşembe sabah saat 11 e randevu aldım. Geç bir saat mi? Adetimin 2. Günü ve nasıl olacak bilmiyorum. O gün hem muayene olacağım hem ilaçları alacağım hemde iğnelere mi başlayacağım.
Ben şuan adet oldum hemşire Perşembe’ye randevu al dedi hepsi bir anda olacak mı?
Çok tşkederim dediklerinizi bir bir yapcam ben hep eşime yönlenfim hareket mırfolojı sıkıntısı oldugu için kendime de bakayım,eşimde kullanıyor sağolun
Tedavi planı çıkardık ama adetin 2. Günü neler yapılacağından bahsetmediler akışına bırakalım artık çok düşünmeyeyim herkes nasıl yaptıysa bende yaparım :) benim ilk denemem olacağı için meraklıyım biraz.Daha önce görüşüp bir tedavi planı çıkarmış olmanız lazım. Muayeneye alacaklar kan vereceksin. İğne kullanma eğitimi verecekler. Reçeteni verecekler ilaçlarını alırsın. Sana mesaj atacaklar ilaç dozunu ve sonraki randevunu. Sürekli bilgi veriyorlar ya da sor çekinme.
ben pcos hastasıyım bu nedenden dolayı taze transfer yapmayacaklar. İnşallah güzel ilerleyen embriyolarım olursa donduracaklar.Aynen erkek infertiletisi yüzünden başladık. Bizede 660₺ ama o hastanede tüp bebek yaptırdığımız için 220₺ ödeyecekmişiz. Tüp bebeğe faydası olacak mı bilmiyorum eşimin doktora görünmesi için bilmiyorum ama Allah nasip ederde 2. Çocuk istersek o zamana faydası olur belki. Bu arada daha sonrası için embriyo dondurmayı düşünüyor musunuz
Çok iyi acaba hangi kromozomlardı?ama 4te 2çok iyiKızlar pgt sonucu geldi , 4 taneden 2 tane sağlıklı gelmiş.çok sevindim 2 tane olmasına ama şaşkınım da diğerlerinde sorun neydi diye sordum kromozom bozukluğu dediler, bu nedir ki ? Onları koysaydık tutmazdı dedi.
Amin canım inşallah. Çok uğraştım çok bekledim. Tevekkül ediyorum ve başlıyorum allahım nasip eder inşallah.Saklicennet sonunda başlıyorsun demek hakkında hayırlısı olsun umarım mutlu sona ulasırsın
Güzel haber hayırlı olsun. Kromozom eşleşmelerinde sorun vardır o yüzde kromozom bozukluğu demişlerdir. Sizlerin kromozomlarda sorun yoktur yani :)Kızlar pgt sonucu geldi , 4 taneden 2 tane sağlıklı gelmiş.çok sevindim 2 tane olmasına ama şaşkınım da diğerlerinde sorun neydi diye sordum kromozom bozukluğu dediler, bu nedir ki ? Onları koysaydık tutmazdı dedi.
22.kromozom dedi çift olması gerekirken değil gibi bişi dediÇok iyi acaba hangi kromozomlardı?ama 4te 2çok iyi
4 te 2 çok iyi maşallah inşallah 2 tane sağlıklı bebisiniz olurKızlar pgt sonucu geldi , 4 taneden 2 tane sağlıklı gelmiş.çok sevindim 2 tane olmasına ama şaşkınım da diğerlerinde sorun neydi diye sordum kromozom bozukluğu dediler, bu nedir ki ? Onları koysaydık tutmazdı dedi.
İnşallah canım benim ağzından bal damlıyor :)4 te 2 çok iyi maşallah inşallah 2 tane sağlıklı bebisiniz olur
Önce biri tutar sağlıkla dünyaya gelir 1 sene sonrada diğerini transfer ettirsin inşallah o da tutar ohh miss 2 kardeş yeterİnşallah canım benim ağzından bal damlıyor :)
Ayy masallah başlıyorsun hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar alirsin inşallahArkadaşlar Perşembe sabah saat 11 e randevu aldım. Geç bir saat mi? Adetimin 2. Günü ve nasıl olacak bilmiyorum. O gün hem muayene olacağım hem ilaçları alacağım hemde iğnelere mi başlayacağım.
Ben şuan adet oldum hemşire Perşembe’ye randevu al dedi hepsi bir anda olacak mı?
2tane sağlıklı 5. Güne geldiği için kalitelidir gayet iyi hayırlı uğurlu olsun22.kromozom dedi çift olması gerekirken değil gibi bişi dedi
Bende ikinci transfer öncesi cd56 diye bir test var onu yapıcam cıkan sonuca göre doktor transfer icin karar vericek sanırımAmin canım inşallah. Çok uğraştım çok bekledim. Tevekkül ediyorum ve başlıyorum allahım nasip eder inşallah.
Sen nasılsın? Toparlanabildin mi?
Sizin düşük mu oldu cd56 birden fazla düşüğü olanlara isteniyordu galibaBende ikinci transfer öncesi cd56 diye bir test var onu yapıcam cıkan sonuca göre doktor transfer icin karar vericek sanırım
Amin inşallah.Ayy masallah başlıyorsun hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar alirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?