Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim inşallah 3üde sağlıklı gelir yanlış hatırlamıyorsam oğlunuz kardeş istiyordu inşallah güzel hayırlı kardeşleri olur.
Eşinizde sorun varmıydı?

2 sine yapıldı 1 ini hala takiptelermiş ama o olumsuz olacak sanırım. İnşallah ikisi sağlıklı gelir
Evet oğlumun deli g ibi kardeş istemesinden dolayı yeniden denedik
Eşimde sorun yoktu
İkimizde de sorun yok ama 14 senedir hiç korunmadık olmadı bir şey 1 aşılama ve 4 tüp bebek de olumsuz
Bakalım bu sefer ne olacak

Buz kalıbıyla veriyorlar. 30 derece değil hava sonuçta ve direkt güneş ışığı almazsa sorun olmaz

Aynen erkek infertiletisi yüzünden başladık. Bizede 660₺ ama o hastanede tüp bebek yaptırdığımız için 220₺ ödeyecekmişiz. Tüp bebeğe faydası olacak mı bilmiyorum eşimin doktora görünmesi için bilmiyorum ama Allah nasip ederde 2. Çocuk istersek o zamana faydası olur belki. Bu arada daha sonrası için embriyo dondurmayı düşünüyor musunuz

Daha önce görüşüp bir tedavi planı çıkarmış olmanız lazım. Muayeneye alacaklar kan vereceksin. İğne kullanma eğitimi verecekler. Reçeteni verecekler ilaçlarını alırsın. Sana mesaj atacaklar ilaç dozunu ve sonraki randevunu. Sürekli bilgi veriyorlar ya da sor çekinme.

Çok tşkederim dediklerinizi bir bir yapcam ben hep eşime yönlenfim hareket mırfolojı sıkıntısı oldugu için kendime de bakayım,eşimde kullanıyor sağolun

Bizde de morfoloji sıfır di . Bal polen arı sütü eşim de kullandı . Arı sütünü saf bulabilirsin ondan al karıştır hepsini beraber yiyin

Tedavi planı çıkardık ama adetin 2. Günü neler yapılacağından bahsetmediler akışına bırakalım artık çok düşünmeyeyim herkes nasıl yaptıysa bende yaparım :) benim ilk denemem olacağı için meraklıyım biraz.
ben pcos hastasıyım bu nedenden dolayı taze transfer yapmayacaklar. İnşallah güzel ilerleyen embriyolarım olursa donduracaklar.

Güzel haber hayırlı olsun. Kromozom eşleşmelerinde sorun vardır o yüzde kromozom bozukluğu demişlerdir. Sizlerin kromozomlarda sorun yoktur yani :)

4 te 2 çok iyi maşallah inşallah 2 tane sağlıklı bebisiniz olur

Ayy masallah başlıyorsun hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar alirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…