Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba arkadaşlar bende yarın memorial hastanesine tüp bebek için görüşmeye gidicem korkuyorum sitresliyim bakalım nasıl bi süreç beni bekliyor..

Maşallah canım hayırlısı bakalım. Benim 2 embriyo kaldı 2si de gitti inşallah olumlu gelir

Teşekkür ederim iyiyim çok şükür transfer bekliyorum. Sen nasılsın küçük hanım nasıl? kaç aylık oldu?
Demek transfer bekliyorsun genetik olumlu geldi o zaman. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğin sımsıkı tutunsun . Bizim kız 8 aylık oldu.iyi çok şükür

Kızlar merhaba arada yazılarınızı okudum yeni başlayan arkadaşlar bol şanslar Allah yolunuzu daim eylesin inşallah herşey iyi olur . Bende ilk başladığımda böyleydim nasıl olacak ne yapacağım diye aslında hayla öyle sayılırım ilk defa böyle bir yola çıkıyorsun hiç bişey bilmiyorsun doktorlara inanıyorsun bence de öyle ama işte annelik bu asla değişmiyor hayırlı Evlatlar nasip etsin hepimize . Neyse kızlar ben şimdi size kendi sorumu sorayım şimdi ben düşükten sonra hemen istemedim transeferim zaten 1 tane olduğu için bide üzüldüğüm için ve içimde bide sürekli bir kuşku oldu .. Sonra bi kaç test falan yapıldı zaten yazmıştım neyse ben bursada olduğum için en son romotoloji olayı olmuştu bende gittim bağ doku hastalığım çıktı ve lupus çıktı ve bunun üzerine hocada hemetoloji görmesi gerektiğini söyledi pıhtılaşma için yanlız bi test yüzünden Uludağ üniversiteye gidince Allahım kaç günlerdir git gel derken dün sonuç gösteriyim derken bu sefer göz hastalıkları gitcek mişim hemotoloji gitcem zaten ne alakaysa özel labaratuvarda B-2 glikopretinin testi istedi ki ben onu zaten yaptım negatif çıktı ama tekrar istedi sanırım .Bide bursa da hastane bulmak çok zor hemetoloji es geçmek istemiyorum zaten cuma gününe ülkü ozan randevu aldım inşallah iyi bir doktordur ve güzel ilgilenir . çünkü kafam allak bullak oldu aslında bir yerden de böyle olması benim için çok çok iyi oldu en azından bebeğimi böyle bir durumda transfer etmek istemedim . Şubat ayında düşünmüştüm oysa ki ama olsun sağlıklı olsun da geç olsun sağlıklı olalım .YÜCEL hocayı bile aramadım adam haber bekliyordu ama daha tedavime başlayamadım ki ne olacak bende bilmiyorum . Sanırım kan sulandırıcı falan verilecek diye düşünüyorum .
İNŞALLAH herşey güzel olur .

Inşallah herşey çok güzel olur rabbim bir kolaylık versin zorlu bir süreç ama sabrin sonundaki mükafat çok güzel olur inşallah

byyy bugün beta hcg tekrarlanacaktı galiba inşallah 2 ye katlanmıştır sağlıkla ilerlemiştir merakla sunucunuzu bekliyorum
Evettt canimm cokk cokkkk sukurrr 174 cikti sonucummmm :)))))) darisiiii hepinizinnn basinaaa olsunnnn kizlarrrr.... dualarim sizlerleee....

Evettt canimm cokk cokkkk sukurrr 174 cikti sonucummmm :)))))) darisiiii hepinizinnn basinaaa olsunnnn kizlarrrr.... dualarim sizlerleee....
Ayy masallah cok sevindim rabbim tamamina erdirsin cok guzel ya cok merak etmistim ben bile burdan çok aşırı mutlu oldum içim iyice umut doldu dikkat edin kendinize ve minnosunuza darısı bizlere inşallah rabbim önümüzdeki tüm engelleri kaldırsın bizlerede bu güzel duyguyu tattirsin inşallah ( aminn)

Gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah..yanlış hatırlamıyorsam embriyo kalitesini araştırıyordunuz..sizinkinin kalitesi neydi birde değeriniz kaç çıktı??

Maşallah 2.guzel haber rabbim tamamına erdirsin inşallah değeriniz kaçtı kaçıncı gününüz birde embriyo kaliteniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…