Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nasıl sevindim yine hakim olamıyorum gözyaşlarına. Nedense normal gene kalanlara karşı elimde olmadan nefret ve düşmanlık besleyip böyle uğraşlar sonucu hamil e olanlara kahraman gibi bakıyorum Mutluluğunuz daim olsun inşallah

Yaaaaa çok sevindim. Maaşallah. Darısı bizlere inşallah acaba sizde ki sorun neydi? Bende yarın başlıyorum allahın izniyle.

Merhaba yazali cok olmus ama insallah gorursun . Kahraman ulker le alakali bilgi almak istiyorum 1 tane negatifim var hakkinda dogru duzgun bilgi bulamiyorum hasta memniyeti falan hic guler yuzlu degil beni iyice geriyor bir kac bilgi benimle paylasirsan cok sevinirim . kim gorurse 2 kelime yazsin Allah askina

Son düzenleme:
Merhaba yazali cok olmus ama insallah gorursun . Kahraman beyle alakali bilgi almak istiyorum 1 tane negatifim var hakkinda dogru duzgun bilgi bulamiyorum hasta memniyeti falan hic guler yuzlu degil beni iyice geriyor bir kac bilgi benimle paylasirsan cok sevinirim . kim gorurse 2 kelime yazsin Allah askina

Arkadaşlar ben de memorial şişlide bir spermiogram yaptırıcam morfolojik sorunumuz olduğu için ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu. Burada sperm testi yaptırıcamda belki ikinci tedavide burada olucak. Sperm testinde nasıllar çok kapsamlı bakılıyor mu burada morfoloji baş boyun vs iyice ?

Evet baya kapsamlı bakılıyor. Biz yaptırmıştık.

Merhaba eş problemi mi vardı hangi dr ile mutlu sonuca vardınız

Aynı duygulardayız ve bu çok normal duygular bence. herkesin sınavı var bu da bizimki.

Yarın gidicem 235 tl fiyat verdiler orada tüp bebek yaptırana daha farklı bir fiyat mı veriyorlar acaba bana pahalı geldi biraz. Sizin de mi morfolojikti sorun ?
Sanırım öyle yanlış hatırlamıyorsam 167li bir ücret ödemiştik. Bizim de morfoloji 0 ama bizim en önemli sorun %90küsür spermler haraket etmiyor o yüzden morfolojiye takılamıyorum bile. Allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…