Nasıl sevindim yine hakim olamıyorum gözyaşlarına. Nedense normal gene kalanlara karşı elimde olmadan nefret ve düşmanlık besleyip böyle uğraşlar sonucu hamil e olanlara kahraman gibi bakıyorum Mutluluğunuz daim olsun inşallahBuradan bir çok arkadaşıma yazdım destek verdiniz hepinize çok çok teşekkür ederim bugün olumlu haber aldım çok şükür inşallah katlanır sağlıkla bu uğurda emek veren herkesin inşallah olsun benim de tamamına erer inşallah
Amin. Allah mutluluğunuzu bozmasın çok çok sevindim Sizin adınıza harikasınızEvettt canimm cokk cokkkk sukurrr 174 cikti sonucummmm :)))))) darisiiii hepinizinnn basinaaa olsunnnn kizlarrrr.... dualarim sizlerleee....
Yaaaaa çok sevindim. Maaşallah. Darısı bizlere inşallah acaba sizde ki sorun neydi? Bende yarın başlıyorum allahın izniyle.Buradan bir çok arkadaşıma yazdım destek verdiniz hepinize çok çok teşekkür ederim bugün olumlu haber aldım çok şükür inşallah katlanır sağlıkla bu uğurda emek veren herkesin inşallah olsun benim de tamamına erer inşallah
Merhaba yazali cok olmus ama insallah gorursun . Kahraman ulker le alakali bilgi almak istiyorum 1 tane negatifim var hakkinda dogru duzgun bilgi bulamiyorum hasta memniyeti falan hic guler yuzlu degil beni iyice geriyor bir kac bilgi benimle paylasirsan cok sevinirim . kim gorurse 2 kelime yazsin Allah askinaBenim dr umda Ayse hanımdı çok memnundum.Beni çok rahatlatmıştı herkese göre değişiyor canım.Kahraman beyde iki kez muayene etti ilkinde çok sinir etti beni,sonra çok yumuşaktı çok iyi konuşmuştu.Onlarında günleri tutmuyor demekki:)))
Evet baya kapsamlı bakılıyor. Biz yaptırmıştık.Arkadaşlar ben de memorial şişlide bir spermiogram yaptırıcam morfolojik sorunumuz olduğu için ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu. Burada sperm testi yaptırıcamda belki ikinci tedavide burada olucak. Sperm testinde nasıllar çok kapsamlı bakılıyor mu burada morfoloji baş boyun vs iyice ?
Evet baya kapsamlı bakılıyor. Biz yaptırmıştık.
Çok güzel maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuDeğerim 156 transferin 9. Günü nasıl sizce bilemedim
Gözün aydın canım gayet güzelDeğerim 156 transferin 9. Günü nasıl sizce bilemedim
Merhaba eş problemi mi vardı hangi dr ile mutlu sonuca vardınızBuradan bir çok arkadaşıma yazdım destek verdiniz hepinize çok çok teşekkür ederim bugün olumlu haber aldım çok şükür inşallah katlanır sağlıkla bu uğurda emek veren herkesin inşallah olsun benim de tamamına erer inşallah
Teşekkür ederim canım çok sağol ayrıca desteğin için deGözün aydın canım gayet güzel
Genetik sorun vardı Şişli doktor önemli değil hepsi aynı çünkü ekip iyi ve Semra hoca var ekibinbaşında bu yeterli zatenMerhaba eş problemi mi vardı hangi dr ile mutlu sonuca vardınız
Aynı duygulardayız ve bu çok normal duygular bence. herkesin sınavı var bu da bizimki.Nasıl sevindim yine hakim olamıyorum gözyaşlarına. Nedense normal gene kalanlara karşı elimde olmadan nefret ve düşmanlık besleyip böyle uğraşlar sonucu hamil e olanlara kahraman gibi bakıyorum Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Sanırım öyle yanlış hatırlamıyorsam 167li bir ücret ödemiştik. Bizim de morfoloji 0 ama bizim en önemli sorun %90küsür spermler haraket etmiyor o yüzden morfolojiye takılamıyorum bile. Allahım yardımcımız olsun.Yarın gidicem 235 tl fiyat verdiler orada tüp bebek yaptırana daha farklı bir fiyat mı veriyorlar acaba bana pahalı geldi biraz. Sizin de mi morfolojikti sorun ?
Sanırım öyle yanlış hatırlamıyorsam 167li bir ücret ödemiştik. Bizim de morfoloji 0 ama bizim en önemli sorun %90küsür spermler haraket etmiyor o yüzden morfolojiye takılamıyorum bile. Allahım yardımcımız olsun.
Değerim 156 transferin 9. Günü nasıl sizce bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?