- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
Çok teşekkür ederim inşallah9.güne göre çok iyi maşallah Katlanarak devam etsin sağlıkla kavuş inşallah
Ayy çok güzel maşallah o kadar sabretmişsiniz rabbim mükafatınizi güzel eylesin rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah5.gün embriyosu ngs li kalitesi 4 ab canım inşallah sağlıklı katlanır.ben 7 yıldır uğraşıyorum Allahım bana ve isteye in uğraşan herkese nasip etsin inşallah
cuma günü nasipse fakat sanırım yarın gece yaptırıcaz, kalbimiz dayanırsa tabikinevbaharcan siazın test gününüz ne zaman..güzel haberler bekliyoruz inşallah
HAYırlsı olsun inşallah.kaçıncı denemenizdi..embriyonun kalitesi neydi?cuma günü nasipse fakat sanırım yarın gece yaptırıcaz, kalbimiz dayanırsa tabiki
Arkadaşlar bir sorum olacak; memorialde eşine veya kemdine genetik test yapılan var mı? Varsa sonucu kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı?
Devlette çok uzun sürüyormuş biz de özel bir hastanede yaptırmıştıkBiz yaptırdık. Devlete gitmeye enerjimiz ve vaktimiz olmadığı için. Sonuçların çıkması çok uzun sürmedi. 15-20 günde hepsi hazırdı yanlış hatırlamıyorsam. Aralık ayında yaptırdık.
Devlette çok uzun sürüyormuş biz de özel bir hastanede yaptırmıştık
toplamda 3. denememiz, memorialda ilk denememiz. İnşallah nasibimizde vardır, burası da ona vesile olur.HAYırlsı olsun inşallah.kaçıncı denemenizdi..embriyonun kalitesi neydi?
Bizde devlette yaptırdık. Akşamleyin Beril hanım aradı kan sonuçlarınız ve genetik sonucunuzu alıp gelin bi görüşelim diye ama daha genetik sonucu çıkmadı eşimin. Hafta sonu gibi de adet olacam. Bu ay yetişmeyecek sanırım stres oldumEvet 3 ay sanırım.
Canım merhaba. Memorialda tedavi görüyorsan eğer hastane mthfr genlerini pek umursamıyor. Gebelikte kan sulandırıcı kullanmandan bile yana değilller. Bende mthfr ct677 homozigot mutantım. Çok üzülmüştüm. Bir hematolog bul kendine hamile kalmak istediğini ve bu sorun teskil edecek mi endişelendiğini belirt. O senden bir dünya test isteyecek. Bunlardan hatırladığım bazıları. Protein S antijeni , ve aktivitesi , protein C aktivitesi , antijeni , homosistein, trombofolin zamanı , fibrinojen, trombofolin zamanı , b12 daha daha en az 10 tane daha. Bu testleri yaptır. Normal olduklarından emin ol. İçin rahatlasın. Allah işini rast getirsin.Merhabalar topiği yeni buldum:) bnde memorıal veya bahcexı düşünüyrum yalnız önceden pıhtılaşma testi verdım boş gebelik vardı , pıhtılaşma testinde ilk üst kısımdakıler önemli bi sıkıntı yok yalnız son iki de pıhtı gözüküyor o bu işin figuranı önlem almakta yarar var denildi acaba coraspırın iğne kullanmalımıyım yoksa gebelik olutsa mı kullanılmalı ,testim ekte
Merhaba tek tek yazmışsınız Çok tşkederim , bunlar galiba verdim ama 20 güne cıkar dedıler beklıyorum hayırlısı inşAllah güzel çıkarlar , Amin sizinde inşAllah
İnşallah çok çok iyi haberler ve sonuçların olsunYaaaaa çok sevindim. Maaşallah. Darısı bizlere inşallah acaba sizde ki sorun neydi? Bende yarın başlıyorum allahın izniyle.
Yok kizim normal yolla oldu. Ama o zaman medicanada bi negatif tup bebek denemem olmustu... ondan 2 ay sonra kendiliğinden olmustu yani kizim mucize gibi... bizde esimde varikosel var canim dusuk sperm sayisi ve ileri hareket yuzde 5 gibi...byyy sizin kuzınız da tüp bebekle mi olmuştu? Sizde ki problem neydi merak ettim.
Aaa maşallah çok güzel haberler ya degeriniz sağlıkla kat kat artsın rabbim tamamına erdirsin inşallahBir mutlu haberde ben vereyim. Memorialdaki 4. Dememem pozitif. Yarın akşam 2. Testimi yapacagımumarım ssğlıkla devam eder. Sadece benim değil tüm arkadaşlarımın. Burda olan çok güzel yürekli arkadaşlarım hep hamile kaldı. Eminim yeni başlayanlarda tek tek mucizelerine kavuşacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?