Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

Inşallah sizde mutlu güzel mujdeli haber verirsiniz bizlerde iyice heyecanlanacağız tedaviye biran önce başlamak istiyorum ya

Merhaba kahraman bey hakkında bilgi istemişsiniz kahraman bey iki yil olmuştur hastaneden ayrılalı bildıgim kadarıyla sehır dışına taşında başka bir hastanede görev alıyor
Ben memorialdeki ilk tedavimde hep onda muayene oluyordum ona alışmıştım özellikle onun olmasını istiyordum bir bir ameliyatimı birde kurtajimi kendisi yaptı ben memnundum kendisinden ve soğuk biri ama ne sorarsam cevap verirdi acele ettirmezdi tecrübeli biriydi
Rabbim size evlat vermek isterse seçtiği herhangi bir doktoru sebebiniz yapar
Nasibinizde varsa olur inşallah yoksada Rabbim yapılan dualar hürmetine verir inşallah

Stres olma. Her şeyin zamanı var. Özellikle bu tedavide hiçbir şey senin planına göre ilerlemiyor:)) benim planıma göre şu sıra transfer olmam lazımdı ama genetik testleri hızlıca yaptırıp her şeyi hazır edip doktora gitmemize bir gün kala başımıza gelmeyen kalmadı ve ertelemek zorunda kaldık tedaviyi. Sakin olup biraz akışında yaşamak gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Güzel sonuçlansın.

Kendini dinleme lütfen:)) son zaman sürekli müjde geliyor sıra sende inşallah:)

Cok tesekkurler cevap dondugunuz icin evet corlu reyap hastanesine geldi 1 negatifim var ikinci kez tekrar deniycez lakin ben hakkinda dogru duzgun bilgi edinemeyince iyice huylandim . Ahh o soguj durusu beni iyice gerdi . Nasip diyelim bi kere daha deniyeyim

Benim de hic belirtim yoktu hic hem de. 9. Gün istemeye istemeye test verdim 222 cıktı 11.gün de 618. Lütfen belirti arama ve takılma. Ben tutmadı diye kurban bayramında kurbanlık bakmaya gittim, onun kesilmesi hazırlanması bekledim, eve geldim et doğradım buzdolabını döküp sildim. Hic kafana takma

Merhaba kızlar Ataşehir Memorial da tedavi gören varmı? 2 tüp bebek denemem için regli günümü bekliyorum inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu

Maşallah canım çok güzel Allah tamamına erdirsin ilk transferde hatırlarsın belki çok telaşlıydım bu sefer öyle değilim Allah a teslim oldum o en hayırlısını nasip edecek biliyorum :)

Merhaba kızlar,ben de tüp bebek tedavisi düşünüyorum inşallah İstanbul'da 3 merkezle görüştük(acıbadem,bahçeci,Memorial)
Eşim memorial dedi,ben bahçeci daha mı iyi acaba dedim emin olamadım ama memorialde başlıycaz sanırım sorun şu özellikle merkezin olumlu ve olumsuz yanları neler?
Ben cumartesiye randevu aldım adetin 3. Günü semra kahraman görsün istedim ama yokmuş ben de Yücel beye aldım,Yücel bey nasıl?

M Mucize olacak T TomakinT
Kızlar sanırım en yakın tedaviye başlayacak olanlar sizsiniz. Ben bugün gittim tedaviye başladım artık. Rapor aldığım için ücret 7200+1400 lira ilaçlara para ödedim. Tabi tedavinin ücretinin hepsini ödemedim.
İlaçları İdil eczanesinden aldım. Dr verdiği folik asiti değilde inofolik aldım ben. Zam gelmiş sanırım normal de 55 lira idi şimdi 65 aldım.
Salı gününden itibaren de %26 kadar zam gelecekmiş eczacı dedi o yüzden eğer ilaçlarınızı alabilirseniz çok iyi olur.

Dr gayet iyi. Merkezin olumlu ya da olumsuz yönleriyle ilgili bilgi veremeyeceğim o kadar deneyimli değilim yeni başladım ama deneyimli arkadaşlar bilgilendirebilir sanırım. Hayırlı olsun şimdiden

Dr gayet iyi. Merkezin olumlu ya da olumsuz yönleriyle ilgili bilgi veremeyeceğim o kadar deneyimli değilim yeni başladım ama deneyimli arkadaşlar bilgilendirebilir sanırım. Hayırlı olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim benim üçüncü denemem olacak,memorialde ilk olacak
Senin de hayırlı olsun tedavin,semra hoca baksa çok daha iyi olurdu ama nasip değilmiş

Çok teşekkür ederim benim üçüncü denemem olacak,memorialde ilk olacak
Senin de hayırlı olsun tedavin,semra hoca baksa çok daha iyi olurdu ama nasip değilmiş
Bir dahaki randevuna drunla birlikte tekrar Semra hanıma tandevu alabilirsin. Ben ilk gönül hocaya almıştım Semra hanım yoktu sonra 2.yi yücel bey ve Semra hanıma almıştım görüştüm. Şimdi gönül hanımda tedavi sürecine girdimZ

Urolojiden aldigin normal yazı geçerli oldu mu canim ben de adetimi bekliyorum kistten kaynaklı gecikti hayırlısı olsun geç olsun güç olmasin inşallah

Urolojiden aldigin normal yazı geçerli oldu mu canim ben de adetimi bekliyorum kistten kaynaklı gecikti hayırlısı olsun geç olsun güç olmasin inşallah
Zarzor da olsa oldu :) normalde olmuyormuş allahım yardım etti oradan aldığım indirimle ilaçlarımı aldım. :) bugün iğnelerime başlıyorum. Neler tüketeyim ya da tüketmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…