Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canım bugün yumurta toplama işin mi olacaktı? Nasılsın şimdi inşallah iyisindir
Allah razı olsun canım daha iyiyim. Benim opudan sonrası sıkıntılı oldu. Sabah 10da girdim çıktım ama hala hastanede yatıyorum. Yürümekte zorluk çekiyorum ama yatınca birşeyim yok. Dr yumurtan fazlaydı ondan dedi ama her pcolu olan böyle mi oluyor anlamadım.

rahim filmi 2 yıl öncesinin orda çektirmiştim film dedi bittim rengim attı, yok bahçeci ile devam edeyim o filme bakıp ok demişti, he son dk isterse sakinleştirici ile yine aynı yerde çektiricem mecbur
Eğer rahim filmini ecomarda çektirdiğin halde bu kadar sıkıntı yaşadıysan korkarım ki rahimde bir problem olma olasılığı yüksek. Buna rağmen diğer merkez bu filmi hem kabul ediyor hem de sıkıntı yok diyorsa asıl bu şartlarda Semra hoca ile mutlaka ve mutlaka görüşmeni öneririm eski filmler ile de olsa. Burda bi cok kişinin başına gelen durum. Baska doktorlarin sorun görmediği filmlerde Semra hoca görüp tedavi ediyor. Elinde yeni film yok diye seni kapıdan çevirecek değiller. Belki histereskopi gerektiren bir durum olabilir ya da film yerine de yapılabilir.

Merhaba kızlar gördüğüm ve okuduğum kadar herkes çok heyecanlı hatta ne yapacağını bilemeyen tatlı heyecanlar yaşıyor .
Allah herkesin gönlünü ne göre versin inşallah . Aslında o kadar şuan karışık bir o kadar da neler olacak , neler bekliyor beni bilmiyorum . Ama bir taraftan da böyle olduğu için de Rabbime şükür ediyorum .Belki de bilmeden bu ay transfer olacaktım ve hastalığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmeden ... Evet kızlar sizler bebek telaşı içindeyken bende haftalardır b kendi sağlığım için hastane, hastane geziyorum gezerim elimden ne geliyorsa yaparım durum bu kadar ciddiyken ne yapacagımıda bilmiyorum sistemik lupus teshişi konulduktan beri emin olabilmeleri içinde şimdi kardiyoloji , nöfroloji, göz , hemetoloji , romotoloji hepsi bakılacak denildi . Hemotoloji dontoru ve romotoloji tedavisini yaptım şimdi sırada diğer hastalık var mı bir yerde tutulma olmuş mu olduysa ne olacak diye bakılacak inşallah Rabbim bu tez zamanlarda hayırlı haberler vermeyi nasip eder.. Allah büyüktür .. Bir yerden aslında böyle ögrenmem hatta transfer olmadan ögrenmem büyük bir mucize diyorum . İnşallah her şey yolunda gider sizlerden bu kez benim için dualarınızı esirgememenizi istiyecem ben aslında bebeğim için isterdim ama Allah'ın takdiri . HERŞEY HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM ..

üçünüde aynı yerde çektirdim ve temiz çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar ben iki hafta önce semra hanım ve beril hanımla görüşmüştüm ikinci tedavim için. Ben şimdi adetin ikinci günü kimden randevu alıcam beril hanımdan mı semra hanımdan mı beni kim görücek yani ? Beril hanım biraz donuk geldi sanki bana semra hanımda sanırım çoğu işleme gelemiyormuş yoğunluktan sizce kimden randevu almalıyım hangi doktoru iyi memorialın tüp bebekte ?

Allah şifa versin canim. Tez zaman da sağlığına kavuşursun insallah

Tedaviniz hayırlı olsun. Benim doktorum gönül hanım..erkek farketmez diyorsanız Yücel beyi çok öneriyorlar.. Beril hanımı tanımıyorum

Jalapenoo arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum benim başıma geldi çünkü .
Temiz sıkıntı yok denilen rahime histeroskopi yaptı semra hanım hafif çöküntü varmış meğer. Sancılı oluyor diyorsunuz rahim filmi buna istinaden bir sıkıntı olabileceği dusunulebilir. Siz eski filmleri götürün giderken zaten muayene de oluyorsunuz o zaman duruma göre ister zaten semra hanım .

Birde morfoloji bizim de 0 di % 92 baş anomalisi vardı ben de de çikolata kistleri vs . Ama çok şükür Rabbim nasip etti bir kızımız var Allah bağışlasın.

Laboratuvar gerçekten önemli ve semra hanımin da bilgisi tecrübesi teshisleri ve hassasiyeti kesinlikle göz ardı edilemez .

İlk başlarken doktorunuzu gönül hanım olarak mı seçmiştiniz
Evet gönül hanımı seçtim.zaten Tedaviye başladıktan sonra 2.defa gittiğimde yalnız Semra hanım kontrolümü yaptı.sanırım tedavinin bazı aşamaların da Semra hanım zaten kendisi görmek istiyor

Allah şifalar versin inşallah canım..bi tedavisi yok mu ben pek bilmiyorum..histeroskobiyle halledilecek bir şey değil mi
Malesef canim.benimki cok ilerlemis. Taniyi koyan doktorumda boyle bir tedaviden bahsetmemisti. Rahim duvari zedelenebiliyomus sanirim.

Aynı yer dediğin ecomar mı , bir yakınım filimi dört doktora ki ararlarında Prof da var göstermişti çok iyi demişlerdi sonra Semra hanıma gösterdi ve Semra hamım bu film ile kim sana tüp ve aşılama yaptı bu tüplerden biri kapalı demişti ki laparaskopi yaptı o tüpü çıkardı ver kendiliğinden hamile kaldı, demem o ki Semra hanım hem bu konuda uzman hem de iyi bir insan gereksiz işlem yapmıyor. Tüp bebekte yapalım diyebilirdi.

Kızlar dondurulmuşlar İçin transfer bekliyorum bu günlerde Regl olmam lazım olmadı, normalde pek şaşmaz bekliyorum diye gelmiyor sizde gecikme olmuş muydu

Kızlar dondurulmuşlar İçin transfer bekliyorum bu günlerde Regl olmam lazım olmadı, normalde pek şaşmaz bekliyorum diye gelmiyor sizde gecikme olmuş muydu
Histeroskobi oldunuz mu adeti geciktirebilir demişti burada biri..bende geçen ay histeroskobi oldum yarın yada en geç ertesi gün olmam lazım.bende düzenli oluyorum olmazsa histeroskobiden dolayı diyeceğim

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İnşallah hastalığın başlangıç dönemindedir. Organ tutulumu olmamıştır. ENA profillerin çıktı mı?

Çok çok geçmiş olsun..allah acil şifalar verip tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah

Evet canim fazla yumurtan varsa toplama isleminden sonra agri fazla oluyor. Rabbim guzel sonuclandirsin insallah.

Histeroskobi oldunuz mu adeti geciktirebilir demişti burada biri..bende geçen ay histeroskobi oldum yarın yada en geç ertesi gün olmam lazım.bende düzenli oluyorum olmazsa histeroskobiden dolayı diyeceğim
Histeroskopi olmadım yumurtalar toplandı bi haftaya kadar regl oldum şimdi ikinciyi bekliyorum başlamak İçin ama bugün yarın olmam lazım hiç belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…