Histeroskopi olmadım yumurtalar toplandı bi haftaya kadar regl oldum şimdi ikinciyi bekliyorum başlamak İçin ama bugün yarın olmam lazım hiç belirti yok
Opu sonrası 2. adette gecikme olabiliyor. Burda yazan bir çok kişinin başına geldi. Şöyle düşün ilk adet vaktinden erken oluyor ya onun zamanında olduğunu ve ona göre de 2.nin normal zamanında olduğunu. 1 hafta 10 gün bile olabilir gecikme sakin ol stres yapma.Kızlar dondurulmuşlar İçin transfer bekliyorum bu günlerde Regl olmam lazım olmadı, normalde pek şaşmaz bekliyorum diye gelmiyor sizde gecikme olmuş muydu
evet tüm filmleri cevat bey çekti, altıncı tedavim ve rahim filmi hariç hiç bir şey yapılmadı, erkek sperm eksikliği ve genetik ten iyi gelmediği için bana film hariç başka bir şey yapmadılar, ilk üç tedavi de 5. güne bile embriyo gitmemişti, son ikisinde genetikten iyi gelen iki tane transfer edildi ve tutmadı, laporoskopi histereskopi hiç yaptırmadım, azan arkadaşların hepsi ne teşekkür ederimAynı yer dediğin ecomar mı , bir yakınım filimi dört doktora ki ararlarında Prof da var göstermişti çok iyi demişlerdi sonra Semra hanıma gösterdi ve Semra hamım bu film ile kim sana tüp ve aşılama yaptı bu tüplerden biri kapalı demişti ki laparaskopi yaptı o tüpü çıkardı ver kendiliğinden hamile kaldı, demem o ki Semra hanım hem bu konuda uzman hem de iyi bir insan gereksiz işlem yapmıyor. Tüp bebekte yapalım diyebilirdi.
Çok uzadı sanki zaman geçmiyor okuyorum herkes opu oluyor sonra transfer hızlıca, benim için zaman durmuş gibi 28 gün çeken şubat bitemedi bi türlü :)Opu sonrası 2. adette gecikme olabiliyor. Burda yazan bir çok kişinin başına geldi. Şöyle düşün ilk adet vaktinden erken oluyor ya onun zamanında olduğunu ve ona göre de 2.nin normal zamanında olduğunu. 1 hafta 10 gün bile olabilir gecikme sakin ol stres yapma.
Bence Semra hanıma görünmelisin .evet tüm filmleri cevat bey çekti, altıncı tedavim ve rahim filmi hariç hiç bir şey yapılmadı, erkek sperm eksikliği ve genetik ten iyi gelmediği için bana film hariç başka bir şey yapmadılar, ilk üç tedavi de 5. güne bile embriyo gitmemişti, son ikisinde genetikten iyi gelen iki tane transfer edildi ve tutmadı, laporoskopi histereskopi hiç yaptırmadım, azan arkadaşların hepsi ne teşekkür ederim
Hımm evet canım 2.adet gecikiyor bende de gecikti burda çoğu kişinin de günü geçtiHisteroskopi olmadım yumurtalar toplandı bi haftaya kadar regl oldum şimdi ikinciyi bekliyorum başlamak İçin ama bugün yarın olmam lazım hiç belirti yok
Ben geçen sene Nisa’n ayın da opu oldum beklemek o kadar zordu ki..o kadar zaman bekledim şimdi daha da sabırsızlandım..hemen adet olup başlamak istiyorumÇok uzadı sanki zaman geçmiyor okuyorum herkes opu oluyor sonra transfer hızlıca, benim için zaman durmuş gibi 28 gün çeken şubat bitemedi bi türlü :)
Memorial da kaçıncı tedaviniz olacak?evet tüm filmleri cevat bey çekti, altıncı tedavim ve rahim filmi hariç hiç bir şey yapılmadı, erkek sperm eksikliği ve genetik ten iyi gelmediği için bana film hariç başka bir şey yapmadılar, ilk üç tedavi de 5. güne bile embriyo gitmemişti, son ikisinde genetikten iyi gelen iki tane transfer edildi ve tutmadı, laporoskopi histereskopi hiç yaptırmadım, azan arkadaşların hepsi ne teşekkür ederim
hiç yaptırmadım orda ven ekimde mustafa bahçeci ile görüştüm ona gidecektim ama pek çok arkadaş erkek inf şişli memorial yazınca bu bir işaret mi acaba diyorumMemorial da kaçıncı tedaviniz olacak?
Ben 2buçuk yıldır hep bekliyorum hala bekliyorum. Yazıp kimsenin moralini bozmak da istemiyorum. 4 tedavi 3 transfer histereskopi laparoskopi eşimin ameliyatı 3 kere pgt sonucu falan filan... Annelik sabır işi. Biz daha bir can taşıma aşamasına bile gelmeden sınanıyoruz. İnşallah imtihanımızın bundan sonraki kısmı kolay olur. Bu sabrın mükafatını görmek nasip olur.Çok uzadı sanki zaman geçmiyor okuyorum herkes opu oluyor sonra transfer hızlıca, benim için zaman durmuş gibi 28 gün çeken şubat bitemedi bi türlü :)
Amin canim insallah.rabbim kimilerine kolayca verirken bizim gibilerede zor nasip ediyor. Insallah sonu guzel olsunda butun cektiklerimizi unuturuz eminim.Ben 2buçuk yıldır hep bekliyorum hala bekliyorum. Yazıp kimsenin moralini bozmak da istemiyorum. 4 tedavi 3 transfer histereskopi laparoskopi eşimin ameliyatı 3 kere pgt sonucu falan filan... Annelik sabır işi. Biz daha bir can taşıma aşamasına bile gelmeden sınanıyoruz. İnşallah imtihanımızın bundan sonraki kısmı kolay olur. Bu sabrın mükafatını görmek nasip olur.
Merhaba canım. Benim bi arkadaşım aynı hastalıkla yasiyo yıllardır. Iki yıl önce tüp bebk tedavisi gördü tutmadı ama bir ay sonra kendiliğinden hamil e kaldı şimdi bi oğlu var. Yanı bu hastalık sanırım gebeliğe doğuma filan engel değil. Çok şükür ki öğrenmişsin. Buna göre kontrol altına alınır. Sonrası bence sorun yaratmaz inşallahMerhaba kızlar gördüğüm ve okuduğum kadar herkes çok heyecanlı hatta ne yapacağını bilemeyen tatlı heyecanlar yaşıyor .
Allah herkesin gönlünü ne göre versin inşallah . Aslında o kadar şuan karışık bir o kadar da neler olacak , neler bekliyor beni bilmiyorum . Ama bir taraftan da böyle olduğu için de Rabbime şükür ediyorum .Belki de bilmeden bu ay transfer olacaktım ve hastalığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmeden ... Evet kızlar sizler bebek telaşı içindeyken bende haftalardır b kendi sağlığım için hastane, hastane geziyorum gezerim elimden ne geliyorsa yaparım durum bu kadar ciddiyken ne yapacagımıda bilmiyorum sistemik lupus teshişi konulduktan beri emin olabilmeleri içinde şimdi kardiyoloji , nöfroloji, göz , hemetoloji , romotoloji hepsi bakılacak denildi . Hemotoloji dontoru ve romotoloji tedavisini yaptım şimdi sırada diğer hastalık var mı bir yerde tutulma olmuş mu olduysa ne olacak diye bakılacak inşallah Rabbim bu tez zamanlarda hayırlı haberler vermeyi nasip eder.. Allah büyüktür .. Bir yerden aslında böyle ögrenmem hatta transfer olmadan ögrenmem büyük bir mucize diyorum . İnşallah her şey yolunda gider sizlerden bu kez benim için dualarınızı esirgememenizi istiyecem ben aslında bebeğim için isterdim ama Allah'ın takdiri . HERŞEY HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM ..
Senden de Allah razı olsun canım. Bende yumurta toplama sonrası hiç sorun olmamıştı ama benim vücut sanırım agriy fazla hissetmiyo. Biçok konuda bu acıya nasıl dayanmışsın dediğini duymuşumdur dr ların. Inşallah çok çok bereketlidir yumurtaların. Kaç yumurta toplandığını söylediler mi? Az veya çok inşallah hepsi sapasağlamdırAllah razı olsun canım daha iyiyim. Benim opudan sonrası sıkıntılı oldu. Sabah 10da girdim çıktım ama hala hastanede yatıyorum. Yürümekte zorluk çekiyorum ama yatınca birşeyim yok. Dr yumurtan fazlaydı ondan dedi ama her pcolu olan böyle mi oluyor anlamadım.
Merhaba kızlar gördüğüm ve okuduğum kadar herkes çok heyecanlı hatta ne yapacağını bilemeyen tatlı heyecanlar yaşıyor .
Allah herkesin gönlünü ne göre versin inşallah . Aslında o kadar şuan karışık bir o kadar da neler olacak , neler bekliyor beni bilmiyorum . Ama bir taraftan da böyle olduğu için de Rabbime şükür ediyorum .Belki de bilmeden bu ay transfer olacaktım ve hastalığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmeden ... Evet kızlar sizler bebek telaşı içindeyken bende haftalardır b kendi sağlığım için hastane, hastane geziyorum gezerim elimden ne geliyorsa yaparım durum bu kadar ciddiyken ne yapacagımıda bilmiyorum sistemik lupus teshişi konulduktan beri emin olabilmeleri içinde şimdi kardiyoloji , nöfroloji, göz , hemetoloji , romotoloji hepsi bakılacak denildi . Hemotoloji dontoru ve romotoloji tedavisini yaptım şimdi sırada diğer hastalık var mı bir yerde tutulma olmuş mu olduysa ne olacak diye bakılacak inşallah Rabbim bu tez zamanlarda hayırlı haberler vermeyi nasip eder.. Allah büyüktür .. Bir yerden aslında böyle ögrenmem hatta transfer olmadan ögrenmem büyük bir mucize diyorum . İnşallah her şey yolunda gider sizlerden bu kez benim için dualarınızı esirgememenizi istiyecem ben aslında bebeğim için isterdim ama Allah'ın takdiri . HERŞEY HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM ..
Canım benden 30 yumurta toplandı. 26 olgunmuş ama 18 tanesi döllenmiş. Rabbim hayırlı evlat versin.Senden de Allah razı olsun canım. Bende yumurta toplama sonrası hiç sorun olmamıştı ama benim vücut sanırım agriy fazla hissetmiyo. Biçok konuda bu acıya nasıl dayanmışsın dediğini duymuşumdur dr ların. Inşallah çok çok bereketlidir yumurtaların. Kaç yumurta toplandığını söylediler mi? Az veya çok inşallah hepsi sapasağlamdır
Inşallah 5. Güne çokça embrion olur canim bence sayı gayet iyi hata bana göre çok çok iyi geçen sene Ataşehir de yaptırdım ve 4 yumurtam toplandı 3 dollendi sadece 1 tane 5. Güne gitti ama malesef tutunamadı. Şimdi tekrar deneme kararı aldık ve şişliye gitmeyi düşünuyorum. Orada kalabalık bir kadro var sanirim ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hiç bir fikrim yok varsa tavsiyelerini almak isterim.Arkadaşlar 26 yumurtadan 18 tanesi döllenmiş. Sizce nasıl bir oran. Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum ve de korkuyorum. 5. Güne giden olur inşallah.
Canim sen randevu aldinmi Ben de 2. Deneme işin şişliyi dusunuyorum Semra hanıma randevu veriliyormu??aradım bazı tahliller ve rahim filmi isteniyor dedi, daha bu ön görüşme bunun içinde film çektirmek zorunda mıyım, üç kere çektirdim önceden sonuncusında masada bayıldım korkuyorum istemiyorum çektirmek tüp bebek ten daha çok korkuyorum film çektirmeyeağlıycam valla
Allah razı olsun. İnşallah 5. Güne giden embriyolarım olur. Genetiğe göndermek istiyoruz. Elene elene kaç kalır merak ediyorum.Inşallah 5. Güne çokça embrion olur canim bence sayı gayet iyi hata bana göre çok çok iyi geçen sene Ataşehir de yaptırdım ve 4 yumurtam toplandı 3 dollendi sadece 1 tane 5. Güne gitti ama malesef tutunamadı. Şimdi tekrar deneme kararı aldık ve şişliye gitmeyi düşünuyorum. Orada kalabalık bir kadro var sanirim ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hiç bir fikrim yok varsa tavsiyelerini almak isterim.
Canim bizim sorunumuz morfoloji. peki hangi dr başlarsam sonuna kadar aynı dr mu ilgileniyor? senin dr kimdi? Ilk önce Semra hanima görünmelimiyim?Allah razı olsun. İnşallah 5. Güne giden embriyolarım olur. Genetiğe göndermek istiyoruz. Elene elene kaç kalır merak ediyorum.
Sana vereceğim tek tavsiye başlamadan önce yumurtaların için birşeyler kullanman. Ben lifetime marka resveratrol acai q10 2 ay 2 ayda prowomen kullandım. Yumurtalarıma iyi geldiğini düşünüyorum. Belki herkeste aynı etkiyi etmez ama rezervi az olan bir çok kişiye de iyi gelmiş. Ben pco olduğum için yumurta sayım çoktu. Şişli içinde sen kendini oraya bir at gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sadece başta seçmen gereken bir dr var ona karar vermen yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?