Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim bizim sorunumuz morfoloji. peki hangi dr başlarsam sonuna kadar aynı dr mu ilgileniyor? senin dr kimdi? Ilk önce Semra hanima görünmelimiyim?
Ahh ahh bizim sorunlarda saymakla bitmez. Morfoloji 0. İleri doğrusal olmayan %2. Yerinde %6/7 sen düşün. Allah yardımcımız olsun.
Ben ilk gönül hanımla görüştüm. 2. Görüşmemi Yücel bey ve Semra hanımla görüştüm. Tabiki Semra hocayla görüşmek çok mantıklı hele ki öncesinde tedavi görmüşsen daha net plan çiziyor.
Takibi mi gönül hanım yaptı ama zaten ilaç dozumu Semra hoca ayarlamıştı. Opuyu da günseli hanım yaptı. 3ümdende memnunum işlerini güzel yapıyorlar. Gönül hanım ya da Yücel beyi öneririm.

Insallah pozitif olur ve bu son olur. Canim 2. Görüşmeyi nasıl başka dr ile yaptin. Ilk muayeneden sonra onlar mi seni yönlendiriyor yoksa kendin mi seçiyorsun?

kızlar merhaba clifeballibitkiselmacun duyan varmı hiç yumurta büyütme ve geliştirme kistleri küçültme etkiside varmış tüp bebek tedavisi esnasındada yumurta çatlatma aşamasına kadar kullanabilirsiniz diyorlar kullanan bilgisi olan varmı aranızda

Insallah pozitif olur ve bu son olur. Canim 2. Görüşmeyi nasıl başka dr ile yaptin. Ilk muayeneden sonra onlar mi seni yönlendiriyor yoksa kendin mi seçiyorsun?
Gönül hanım izinliydi bende Yücel bey olsun o zaman demiştim çünki yücel beyinde methini duydum görüşmek istedim. İyiki de görüşmüşüm benden kan pıhtısı için testler istedi ve bir gen sorunlu çıktı.

Hepsin de bir hayır var canim rahatsızlığın ortaya çıkmış oldu. Disardan spermiogram tahlili kabul etmiyorlar sanirim peki orada spermiyogram tahlili fiyatı ne kadar bilgin varmi? Allah ragzi olsun canim her sorduğuma cevap verdin çok teşekkür ederim

Spermiyogram 160/180li birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de amh baktırdım o da 110 liraydı. Ne demek tabiki cvp vereceğim. Hepimiz aynı durumdayız.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İnşallah hastalığın başlangıç dönemindedir. Organ tutulumu olmamıştır. ENA profillerin çıktı mı?
Amin canım Allah razı olsun evet şuan bazı bölümlere gidicem cuma günü .. inşallah tek istediğim bu Ena profilim negatif sadece Ana poztif işte lupusda sınırda hakkımda hayırlısı ne diyeyim üzülüyorum ama derdi veren Rabbim dermanını da verir .

Siz gidin onlar sizi yönlendirecek tahliller yenilenecek tekrar gideceksiniz belki farklı tetkikler istenecek. Sonra adetle uygunsa başlanacak.
Canim coooook tesekkurler verdiğin bilgiler için aradım şimdi ilk görüşme için dr seçiliyor sonra Semra hanım bakıyor dedi. Yücel beye randevu aldim aynı gün için de semra hanıma da aldım ikisiyle de görüşme sağlayacağım. Inşallah herşey güzel gecer

Ah canım keşke ben yeni öğrendim zaten önceden bilseydim önlemimi almaz mıydım ama anlımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz bu hayatta demek ki böyle olmuyor mu ? belki de benimde öyle olur sağlığım yerinde olduğunu bilsem şuan çok iklemdeyim hocalarda bişey demiyor emin olmadan ağlamaktan başka bişey yapamıyorum istemiyorum ama engelden ziyade risk taşıyor dedi doktor kan pıhtılaşması çıktı şuan bende işte oda acele etmeyin dedi ..

Hatırlıyorum ablacım hatırlamam mı konuşmuştuk sen bizi eğlendirmiştin hatta o günü asla unutamam ilk ben girmeme rağmen o an hiç korkmamıştım Evet ablacım transferden beri o kadar şey yaşadımi rabbimin bir bildiği vardır elbet ama bebeğimi kaybettim o acı hayla geçmedi ne yapsam geçmiyor da şimdi bu hastalığım biraz beni sarsıttı bildiğimiz bir hastalık olmadığı için de bazı terimlere yabancı kalsakta önce Allah 'a sonra doktorlara güveniyorum . Eşim ailem ailesi hepsi aynı şeyi söylüyor ama şu son zamnalrda zaten çok yıprattıp kendimi inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alırım inşallah ablacım zaten arkadaşta aynı şeyi yazmış belkide gerek bile kalmaz kendiliğinden oluırmuş en hayırlısı hangisi ise o olsun .bu arada sende hayırlı haber almışsın galiba çok sevindim ...

Tedavisi yok malesef canim. Tup bebek denemeye devam edecegim. Olur insallah. Allahtan umit kesilmez.
Canım benim bi arkadaşımda da bahsettiğiniz problem vardı daha önce çikolata kisti ameliyatı da olmuş bekarken. Tüp bebeğe başladılar yaklaşık 3-4 ay geçici menapoza soktular. Öncesinde yumurtaları toplandı adet olmadan da ilaçlarla transfer oldu. Çok şükür bi kızı oldu embriyo kalitesi 4bb idi yanlış hatırlamıyorsam. Böyle bi tedaviden bahsetti mi doktorunuz?

Arkadaşlar Ataşehir ve Şişli arasında kaldim burada sizleri okudukça Şişliğe de bir gidip görüşeyim diye dusunuyorum. Güncel fiyat hakkında bilgisi olan varmi?
Canim yeni fiyat 8.600 diye duydum. Sisliyi tavsiye ederim . ben atasehire gidiyorum ama sisli diyorum. Cunku burdaki hemsireler cok soguklar ondan.

Canim yeni fiyat 8.600 diye duydum. Sisliyi tavsiye ederim . ben atasehire gidiyorum ama sisli diyorum. Cunku burdaki hemsireler cok soguklar ondan.
Canim ilk tedavimi Ataşehir de oldum 2 hafta önce 2. Tedavi için görüşmeye gittim hemşireler değişmiş sanirim geçen sene den hiç kimseyi göremedim. Yücel bee randevu aldım bir de gidip orayla görüşmek istiyorum hayırlısı bakalım ona göre karar vereceğiz. Sen neden şişli yi tercih etmedin?

Canim cem bey soyledi ama onermedi. Normal tup bebek denedi. Icimde olacak diye bir umidim var. Rabbim hepimize nasip etsin.

Ben cekmekoydeyim. Buradan sisliye gitmek stresli olur diye burayi tercih ettim. Atasehirde hemsirelerin yuzu gulmuyor gercekten. Negatif bir hava var orda. Bakalim belki bir dahaki denemede bende sislide yaptiririm.

SedaUmut Her seferinde biraz daha olgunlaşıyoruz canım Bizim de imtihanımızda bu. Vardır bundada bir hayır. Herseyin bir zamanı var. Çok sabırlı olmaktan başka çaremiz yok.

Evet canım. Senden sonra tekrar tedavi oldum 1 blast oluştu şimdi benimle şükürler olsun. Darısı senin başına canım. İnanıyorum çok güzel bir anne olucaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…