- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ahh ahh bizim sorunlarda saymakla bitmez. Morfoloji 0. İleri doğrusal olmayan %2. Yerinde %6/7 sen düşün. Allah yardımcımız olsun.Canim bizim sorunumuz morfoloji. peki hangi dr başlarsam sonuna kadar aynı dr mu ilgileniyor? senin dr kimdi? Ilk önce Semra hanima görünmelimiyim?
Insallah pozitif olur ve bu son olur. Canim 2. Görüşmeyi nasıl başka dr ile yaptin. Ilk muayeneden sonra onlar mi seni yönlendiriyor yoksa kendin mi seçiyorsun?Ahh ahh bizim sorunlarda saymakla bitmez. Morfoloji 0. İleri doğrusal olmayan %2. Yerinde %6/7 sen düşün. Allah yardımcımız olsun.
Ben ilk gönül hanımla görüştüm. 2. Görüşmemi Yücel bey ve Semra hanımla görüştüm. Tabiki Semra hocayla görüşmek çok mantıklı hele ki öncesinde tedavi görmüşsen daha net plan çiziyor.
Takibi mi gönül hanım yaptı ama zaten ilaç dozumu Semra hoca ayarlamıştı. Opuyu da günseli hanım yaptı. 3ümdende memnunum işlerini güzel yapıyorlar. Gönül hanım ya da Yücel beyi öneririm.
Gönül hanım izinliydi bende Yücel bey olsun o zaman demiştim çünki yücel beyinde methini duydum görüşmek istedim. İyiki de görüşmüşüm benden kan pıhtısı için testler istedi ve bir gen sorunlu çıktı.Insallah pozitif olur ve bu son olur. Canim 2. Görüşmeyi nasıl başka dr ile yaptin. Ilk muayeneden sonra onlar mi seni yönlendiriyor yoksa kendin mi seçiyorsun?
Hepsin de bir hayır var canim rahatsızlığın ortaya çıkmış oldu. Disardan spermiogram tahlili kabul etmiyorlar sanirim peki orada spermiyogram tahlili fiyatı ne kadar bilgin varmi? Allah ragzi olsun canim her sorduğuma cevap verdin çok teşekkür ederimGönül hanım izinliydi bende Yücel bey olsun o zaman demiştim çünki yücel beyinde methini duydum görüşmek istedim. İyiki de görüşmüşüm benden kan pıhtısı için testler istedi ve bir gen sorunlu çıktı.
Spermiyogram 160/180li birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de amh baktırdım o da 110 liraydı. Ne demek tabiki cvp vereceğim. Hepimiz aynı durumdayız.Hepsin de bir hayır var canim rahatsızlığın ortaya çıkmış oldu. Disardan spermiogram tahlili kabul etmiyorlar sanirim peki orada spermiyogram tahlili fiyatı ne kadar bilgin varmi? Allah ragzi olsun canim her sorduğuma cevap verdin çok teşekkür ederim
Allah şifa versin canim. Tez zaman da sağlığına kavuşursun insallah
Canim son tahlilimiz 1 sene öncesine ait acaba yaptırıp öyle mi gitsek?Spermiyogram 160/180li birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de amh baktırdım o da 110 liraydı. Ne demek tabiki cvp vereceğim. Hepimiz aynı durumdayız.
Amin canım Allah razı olsun evet şuan bazı bölümlere gidicem cuma günü .. inşallah tek istediğim bu Ena profilim negatif sadece Ana poztif işte lupusda sınırda hakkımda hayırlısı ne diyeyim üzülüyorum ama derdi veren Rabbim dermanını da verir .Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İnşallah hastalığın başlangıç dönemindedir. Organ tutulumu olmamıştır. ENA profillerin çıktı mı?
Siz gidin onlar sizi yönlendirecek tahliller yenilenecek tekrar gideceksiniz belki farklı tetkikler istenecek. Sonra adetle uygunsa başlanacak.Canim son tahlilimiz 1 sene öncesine ait acaba yaptırıp öyle mi gitsek?
Canim coooook tesekkurler verdiğin bilgiler için aradım şimdi ilk görüşme için dr seçiliyor sonra Semra hanım bakıyor dedi. Yücel beye randevu aldim aynı gün için de semra hanıma da aldım ikisiyle de görüşme sağlayacağım. Inşallah herşey güzel gecerSiz gidin onlar sizi yönlendirecek tahliller yenilenecek tekrar gideceksiniz belki farklı tetkikler istenecek. Sonra adetle uygunsa başlanacak.
Merhaba canım. Benim bi arkadaşım aynı hastalıkla yasiyo yıllardır. Iki yıl önce tüp bebk tedavisi gördü tutmadı ama bir ay sonra kendiliğinden hamil e kaldı şimdi bi oğlu var. Yanı bu hastalık sanırım gebeliğe doğuma filan engel değil. Çok şükür ki öğrenmişsin. Buna göre kontrol altına alınır. Sonrası bence sorun yaratmaz inşallah
Sedacım cok cok gecmiş olsun. Agustos transferimiz beraberdi belki hatırlarsın. Tüp bebek denerken hastalığını ögrenmen bence hayırlı birsey. Sen öncelikle kendine dikkat et ilk planda sen geliyorsun, sen saglıklı oldugun sürece hersey olur. Tabikii anne olucaksın, genceciksin daha... hatta belki kendiliğinden bile olur. Nerden biliyorsun? Sağlıkla olsun hersey hayatta en önemli sey bu canım.
Canım benim bi arkadaşımda da bahsettiğiniz problem vardı daha önce çikolata kisti ameliyatı da olmuş bekarken. Tüp bebeğe başladılar yaklaşık 3-4 ay geçici menapoza soktular. Öncesinde yumurtaları toplandı adet olmadan da ilaçlarla transfer oldu. Çok şükür bi kızı oldu embriyo kalitesi 4bb idi yanlış hatırlamıyorsam. Böyle bi tedaviden bahsetti mi doktorunuz?Tedavisi yok malesef canim. Tup bebek denemeye devam edecegim. Olur insallah. Allahtan umit kesilmez.
Canim yeni fiyat 8.600 diye duydum. Sisliyi tavsiye ederim . ben atasehire gidiyorum ama sisli diyorum. Cunku burdaki hemsireler cok soguklar ondan.Arkadaşlar Ataşehir ve Şişli arasında kaldim burada sizleri okudukça Şişliğe de bir gidip görüşeyim diye dusunuyorum. Güncel fiyat hakkında bilgisi olan varmi?
Masaallah cok guzel. Coguda kaliteli olur insallah ve sana simsiki tutunurlar. Rabbim muradini versin.Arkadaşlar 26 yumurtadan 18 tanesi döllenmiş. Sizce nasıl bir oran. Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum ve de korkuyorum. 5. Güne giden olur inşallah.
Canim ilk tedavimi Ataşehir de oldum 2 hafta önce 2. Tedavi için görüşmeye gittim hemşireler değişmiş sanirim geçen sene den hiç kimseyi göremedim. Yücel bee randevu aldım bir de gidip orayla görüşmek istiyorum hayırlısı bakalım ona göre karar vereceğiz. Sen neden şişli yi tercih etmedin?Canim yeni fiyat 8.600 diye duydum. Sisliyi tavsiye ederim . ben atasehire gidiyorum ama sisli diyorum. Cunku burdaki hemsireler cok soguklar ondan.
Canim cem bey soyledi ama onermedi. Normal tup bebek denedi. Icimde olacak diye bir umidim var. Rabbim hepimize nasip etsin.Canım benim bi arkadaşımda da bahsettiğiniz problem vardı daha önce çikolata kisti ameliyatı da olmuş bekarken. Tüp bebeğe başladılar yaklaşık 3-4 ay geçici menapoza soktular. Öncesinde yumurtaları toplandı adet olmadan da ilaçlarla transfer oldu. Çok şükür bi kızı oldu embriyo kalitesi 4bb idi yanlış hatırlamıyorsam. Böyle bi tedaviden bahsetti mi doktorunuz?
Ben cekmekoydeyim. Buradan sisliye gitmek stresli olur diye burayi tercih ettim. Atasehirde hemsirelerin yuzu gulmuyor gercekten. Negatif bir hava var orda. Bakalim belki bir dahaki denemede bende sislide yaptiririm.Canim ilk tedavimi Ataşehir de oldum 2 hafta önce 2. Tedavi için görüşmeye gittim hemşireler değişmiş sanirim geçen sene den hiç kimseyi göremedim. Yücel bee randevu aldım bir de gidip orayla görüşmek istiyorum hayırlısı bakalım ona göre karar vereceğiz. Sen neden şişli yi tercih etmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?