Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu merkez 3 tane transfer ediyormu ki???
İnşallah o gelen oğlunuza kardeş olur inşallah.
 
Natural mı olacak bilmiyorum ki , onu nasıl bilicem, arasam söylerler mi,yoksa muayene edince mi karar verecek?
Son zamanlarda bir engel yoksa çoğunlukla naturel tercih ediyorlar. Adetlerin düzenliyse naturel yaparlar muhtemelen. Yarın arayıp durumu konuşabilirsin.
 
Naturel diye adalndırdıkları ilk 8 9 gün hormonsuz takip sonrasında hormonal takviye mi?

Natural olunca süreç nasıl oluyor tam olarak kaç kez gidiliyor
Her ay kendiliğinden oluşan yumurtanın büyüme süreci ve rahim kalınlığı takip ediliyor. Adetin 2. gününden sonra kişinin adet döngüsüne göre 10.gün civarı tekrar çağırıp yumurta boyutu ölçülüyor. Amaç yumurta 18mm civarı olduktan sonra e2 lh da bakılıyor ona göre çatlatma iğnesi veriliyor. İğneye kadar sadece folik asit kullanılıyor. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer planlanıyor. Transferden önceki 4 gün rulid prednol kullanılıyor ve aynı gün crinone jel progesteron takviyesi başlanıyor günde 1 tane.
Ha bu kontroller esnasında kendiliğinden yumurta kendiliğinden catlarsa ve günü biliniyorsa 5 gün sonra transfer planlanıyor. Aşağı yukarı 3-4 defa gidilmiş oluyor kontrol için.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Atladığım bişey yoktur umarım.
 
Bende en çok transferden korkuyorum.aslında tam olarak korku da değil..o sıkışık olma durumu beni geriyor..ama sonunu düşününce değer tabiki..
Seninde aslında ikinci transfer bu hiç stres yapma oraya gidince zaten odanda su oluyor çok içmemeye çalış stresten zaten sıkışıyorsun:) sonra giyinip bekleme odasına iniyorsun çoraplarını çıkarma baya serin oluyo bekleme odası. Orada hemşireler sırayla sıkışıklığa bakıyor ultrasonda WC falan hep orada zaten. İnşâAllah kolayca bebişine kavuştuğun gün olur

Bende heyecanlı bir bünyeyim zaten ne olurum bilmem önden bi sakinleştiri vermiyorlar mı? Belkide çok kolay geçecek ama işte gelde beynime anlat..
hiç gerek yok uyuyunca zaten bi sakinleşiyorsun:)
 
Canım nasılsın belli oldu mu transfer tarihin? İnşâAllah bu sefer herşey güzel olacak
 
Amin inşallah canım..rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
 
Kızlar her muayene de dr değişiyormu birisi öyle yazmış bilgisi olan varmi??
 
Kızlar her muayene de dr değişiyormu birisi öyle yazmış bilgisi olan varmi??
Kendine bir doktor seçiyorsun genelde seni o takip ediyor. Ama merkez hiç tatil yapmadan çalıştığı için doktorların izin günleri değişken oluyor. Hastanın durumuna göre kontrol günü verildiği için o gün doktoru yoksa başka bir doktora veriliyor randevu. Yani doktor yok diye tedavi aksamamıs oluyor. Böyle bakınca bu durum bizim için bir avantaj oluyor.
 
Tamam arayayım yarın, çok teşekkürler cevabınız İçin.
Benimde 5 tane blast embriyom olmuş 4 tanesini pgtye gönderdim bir tane umudum kalsın dedim. Bir kaç tane de geriden gelen varmış yarını bekliyorum ama çok üzgünüm birsürü elendi embriyolarım.
 
Arkadaşlar 5 tane blast varmış dün 9 tane iyi kalite 4 orta kalite vardı. Ağlamak istiyorum çok üzüldüm. Yarına bir kaç tane gider belki dediler.
5 taneden 4dünü pgtye gönderdim birini umudum olsun diye bıraktım
 
Üzülme canım ya 3.günden sonra baya elenen oluyor..ama 5 tane embriyon var ne güzel..kaliteleri neymiş?
 
Canim üzülme. O bir tane embriyo olussun diye dua edenler var. Seninkiler bu haliyle bile cok iyi. Sikma canini. Zaten hepsini koymayacaklar. Yeterki yumurtan olsun. Gene guzel embriyolarin olusur. Insallah koyduklari tutunsun. Orda bir suru bebisin var. Dua et.
 
Arkadaslar merhaba. Benimde polip vardi servikste. Doktorum almisti ama kokunu alamadi. Ultrasonla bakti rahim icindede varmis polip. Onu almak icinde hosteroskopik polip ameliyati olmam gerekiyormus. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin. Sonunda kucagimiza alip sevecegimiz hayirli evlatlar nasip etsin. Sonu guzel olsun hepimiz icin.
 
Merkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…