Bir embriyo transferi oluyor diye biliyorum..deneme sayısı çoksa 2 de koyuyorlarmış..kişinin durumuyla alakalı tamamen..genellikle tercih edilen tek embriyoMerkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
Galiba bana yazdiniz. Cem bey yapacak insallah. Tesekkur ederim.Kim yapmıştı operasyonunuzu? Geçmiş olsun.
Bir embriyo transfer ediyorlar. Tekrarlayan basarisiz denemelerde 2 tane yapiyorlar canim.Merkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
Evet size yazmıştım. Önceki ameliyatı kim yaptı? Ben de histereskopi olmuştum rahimin alt kadranında yapışıklık açılmamış tekrardan işlem yapılacak.Galiba bana yazdiniz. Cem bey yapacak insallah. Tesekkur ederim.
Şimdide kaliteleri nasıl diye düşünüyorum bana hiç sayılı harfli birşey demediler. 5. Güne gelip kötü olan var mı acaba??Arkadaslar merhaba. Benimde polip vardi servikste. Doktorum almisti ama kokunu alamadi. Ultrasonla bakti rahim icindede varmis polip. Onu almak icinde hosteroskopik polip ameliyati olmam gerekiyormus. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin. Sonunda kucagimiza alip sevecegimiz hayirli evlatlar nasip etsin. Sonu guzel olsun hepimiz icin.
İnşallah kurtulursun temizlenir rahmin. Bende de var inşallah benimkiler de büyümez :)Arkadaslar merhaba. Benimde polip vardi servikste. Doktorum almisti ama kokunu alamadi. Ultrasonla bakti rahim icindede varmis polip. Onu almak icinde hosteroskopik polip ameliyati olmam gerekiyormus. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin. Sonunda kucagimiza alip sevecegimiz hayirli evlatlar nasip etsin. Sonu guzel olsun hepimiz icin.
5.güne gelip çok iyi kalite, iyi kalite ve orta kalite olanlar var..tabi çok iyi kalite olup tutmayan, orta kalite olup tutanlar varŞimdide kaliteleri nasıl diye düşünüyorum bana hiç sayılı harfli birşey demediler. 5. Güne gelip kötü olan var mı acaba??
Genelde 1. 2 taneyi 40 yaş üzerine veya ileri infertilite olanlar sanırım transfer ediyorlar. Bir videosunda Semra hanım bahsetmişti.Merkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
Canim en iyi kalite 5 oluyor. 6 da var sanirim. 5. Gune gelip 4 ve 3 te oluyor. 4aa 4ab gibiŞimdide kaliteleri nasıl diye düşünüyorum bana hiç sayılı harfli birşey demediler. 5. Güne gelip kötü olan var mı acaba??
Insallah canim.insallah kurtuluruz ve hamile kalip bebegimizi kucagimiza aliriz.İnşallah kurtulursun temizlenir rahmin. Bende de var inşallah benimkiler de büyümez :)
Canım embriyo kalitesine göre transfer yapılıyor. Benim 4. Tedavimde yine tek transfer koyuldu çok ısrar etmeme rağmen iyiki de tek olmuş. Mesela iki tane 5aa transfer edilmiyor. Kaliteleri düşükse beraber dondurulmuşsa 5aa 3ab gibi o zaman çift transfer oluyor. Birde ben miyom ameliyatı olmuştum 2 sene önce tekrar oluşmuş o yüzden rahimde ikiside tutarsa bebeklere sakıncası olur dendi. Yani birazda kişiye özel tek ya da çift transfer yapılıyor. Bu arada yaşım 34.Sağolun arkadaşlar. Daha tedaviye başlamadan sayenizde merkezle ilgili bilgi edinebiliyorum.
teşekkür ederimCanım embriyo kalitesine göre transfer yapılıyor. Benim 4. Tedavimde yine tek transfer koyuldu çok ısrar etmeme rağmen iyiki de tek olmuş. Mesela iki tane 5aa transfer edilmiyor. Kaliteleri düşükse beraber dondurulmuşsa 5aa 3ab gibi o zaman çift transfer oluyor. Birde ben miyom ameliyatı olmuştum 2 sene önce tekrar oluşmuş o yüzden rahimde ikiside tutarsa bebeklere sakıncası olur dendi. Yani birazda kişiye özel tek ya da çift transfer yapılıyor. Bu arada yaşım 34.
Yüzde kaç bilmiyorum ama en ucuz İdil eczanesiArkadaşlar ilaçlar idil eczanesi den mi indirimli olarak alınıyordu? Yüzde kaç indirim yapılıyor?
Bu merkez 3 tane transfer ediyormu ki???
İnşallah o gelen oğlunuza kardeş olur inşallah.
Evet yazdırabilirsinizArkadaşlar crinone jeli kadın doğumculara yazdırabiliyor muyuz?? Bilen var mı..
Siz yeni mi yazdırdınız?? birkaç ay önce yazılıyormuş ama son zamanlar da yazılmıyor diye duydum..Evet yazdırabilirsiniz
Son zamanlardaki değişiklikten haberim yok. Tüp bebek doktoru da kadın doğumcu. Eczaneye sorarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.Siz yeni mi yazdırdınız?? birkaç ay önce yazılıyormuş ama son zamanlar da yazılmıyor diye duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?