Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
Bir embriyo transferi oluyor diye biliyorum..deneme sayısı çoksa 2 de koyuyorlarmış..kişinin durumuyla alakalı tamamen..genellikle tercih edilen tek embriyo

Sağolun arkadaşlar. Daha tedaviye başlamadan sayenizde merkezle ilgili bilgi edinebiliyorum.

Şimdide kaliteleri nasıl diye düşünüyorum bana hiç sayılı harfli birşey demediler. 5. Güne gelip kötü olan var mı acaba??

İnşallah kurtulursun temizlenir rahmin. Bende de var inşallah benimkiler de büyümez :)

Şimdide kaliteleri nasıl diye düşünüyorum bana hiç sayılı harfli birşey demediler. 5. Güne gelip kötü olan var mı acaba??
5.güne gelip çok iyi kalite, iyi kalite ve orta kalite olanlar var..tabi çok iyi kalite olup tutmayan, orta kalite olup tutanlar var

Merkezde genel olarak bir transferde kaç embriyo transferi yapılıyor. Merkezin bu konuda prosedürü nasıl? Bilgi sahibi olan var mı?
Genelde 1. 2 taneyi 40 yaş üzerine veya ileri infertilite olanlar sanırım transfer ediyorlar. Bir videosunda Semra hanım bahsetmişti.

Sağolun arkadaşlar. Daha tedaviye başlamadan sayenizde merkezle ilgili bilgi edinebiliyorum.
Canım embriyo kalitesine göre transfer yapılıyor. Benim 4. Tedavimde yine tek transfer koyuldu çok ısrar etmeme rağmen iyiki de tek olmuş. Mesela iki tane 5aa transfer edilmiyor. Kaliteleri düşükse beraber dondurulmuşsa 5aa 3ab gibi o zaman çift transfer oluyor. Birde ben miyom ameliyatı olmuştum 2 sene önce tekrar oluşmuş o yüzden rahimde ikiside tutarsa bebeklere sakıncası olur dendi. Yani birazda kişiye özel tek ya da çift transfer yapılıyor. Bu arada yaşım 34.

teşekkür ederim

Arkadaşlar ilaçlar idil eczanesi den mi indirimli olarak alınıyordu? Yüzde kaç indirim yapılıyor?

Arkadaşlar crinone jeli kadın doğumculara yazdırabiliyor muyuz?? Bilen var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…