Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde 5 tane blast embriyom olmuş 4 tanesini pgtye gönderdim bir tane umudum kalsın dedim. Bir kaç tane de geriden gelen varmış yarını bekliyorum ama çok üzgünüm birsürü elendi embriyolarım.
Merhaba canım , benim de 4 tane pgt ye gitmişti ,üç tane de dınduruldu, 10 tane toplanmıştı, neden daha fazla değil diye başta üzülmüştüm ama önemli olan embriyoların sağlıklı olması ve bize bir tane yetiyor.fazla olması önemli değil, pgt den sağlıklı gelir inşallah hepsi, hem de 5 tane az değil, sakin ol güzeli iyiyi düşün, iyi olsun..

Arkadaşlar crinone jeli kadın doğumculara yazdırabiliyor muyuz?? Bilen var mı..
Ilac rapot
Evet size yazmıştım. Önceki ameliyatı kim yaptı? Ben de histereskopi olmuştum rahimin alt kadranında yapışıklık açılmamış tekrardan işlem yapılacak.
Merhaba. Yapisiklik giderilmediyse acaba basarisiz bir girisim mi oldu!. Benim doktorum atasehir memorial de cem demirel bey.

Ilac rapot

Merhaba. Yapisiklik giderilmediyse acaba basarisiz bir girisim mi oldu!. Benim doktorum atasehir memorial de cem demirel bey.
Merhaba. Y tipteydi benim rahim aynı zamannda rahim alt kadranda yapışıklık vardı. Rahim güzel genişletilmiş ama rahim alt kadranındaki yapışıklık hala duruyor. Smra hoca tedaviye engel değil dedi ama ben bugün tekraradan alt kadrana müdahale ettirdim.

Cok cok gecmis olsun canim benim. Insallah neticesi guzel saglikli bebisler olur.

Kızlar transfer natural olacakmış, on gün sonra kontrole gidicem sonrası transfer olacak.gönül hanım kontrol etti bugün çok tatlı ve sıcakkanlı.
Merhaba hayırlı olsun, tedavi başından itibaren merkeze kaç kere gitmeniz gerekli?istanbul dışında yaşadığım için beni en çok düşündüren bu kısmı.

Merhaba hayırlı olsun, tedavi başından itibaren merkeze kaç kere gitmeniz gerekli?istanbul dışında yaşadığım için beni en çok düşündüren bu kısmı.
Toplam 12 gün içerisinde 4-5 defa gidiyorsunuz

Selam canım benim döndürülmüş embriyo transferi olacak,natural dediği bu aşamada, ilk başladığımda adetin 2.günü gittim arkasından dört ya da beş kez daha gittim, ilk gün cuma idi sonra pazartesi cuma pazar pazrtesi gibi düşün.çarşamba yumurta toplanmıştı.

Yumurta toplama ortalama 12. Gün mü yapılıyor?

Yumurta toplam 1 gün mü sürüyor. Yoksa yumurtaları hangisi ne zaman büyümüşse tek tek o zaman mı topluyorlar. Sonuçta hepsi aynı anda büyümüyor biri 21mmken biri 19 biri 13 vb oluyor ya

Benimde çikolata kistim var. Mayıs ayı tranfer olsun istiyoruz daha hiç başlamadık gitmedik bile memoriala. Mayıs da gideriz demiştik ama şimdi korktum açıkçası nisan ayında mı gitsem ki rahim filmi gerekebilir belki. Çektirmiştim ben ama 9 ay oldu. Peki nisan ayında adetten hemen sonra mı gitmeliyim ne zaman gitsem karar veremedim ona före randevu alacağım yarın

Yumurtalar tek tek toplanmıyor. Uygun boyuta gelince hepsi bir günde toplanıyor. Küçük kalacak olanlar elbet olacaktır uygun olanlar toplanıyor.
Eğer Mayıs adetiyle başlamak istiyorsan Nisa’n adetinle muayeneye git Semra hocadan da randevu al muhakkak testler istenecektir onları yaptırırsınız o arada. Hsg muhakak ister diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…