Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3 embriyom pgt ye gitmişti. 1 tanesi sağlam geldi. Transfer nisan başına denk gelecek gibi. Tabii inşallah çözülürken bozulmaz
2 tanesi 5.gün embriyosuydu 1 tanesi genetiğe gidecek ladar iyi değil ama bir gün daha takip edicem demişti embriyolog. Ertesi gün 6.gün eöbriyosu olarak o da gitti. Ve sağlan olan o geldi:)) nasip bakalım oğluma kardeş olur inşallah.
10 sene önce 8 martta 3embriyo transfer etmişlerdi ve oğluma kavuşmuştum. Bakalım 2019 da uğurlu gelir inşallah.
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bende arıyorum her gün sabah akşam ısrarla :) gerçekten kolay mı dersiniz? Evlat istemek bambaşka bi duygu ama korkuyorumda biraz yaşayacaklarımızdan.. özellikle şu opudan

Kolay mı bilmem ama evlat için herşeye değer ben o masaya narkoz almadan yattım.. Bi hata yüzünden hatta melih hoca ne yaptın sen dedi hocam değer dedim ilk defa olmama rağmen kendim için korkmadım 15 20 dkka belki anca sürüyor ama benim için o kadar uzun geldi ki belki ben sadece fazla çıksın diye dua etmiştim 3 tane çıktı bi tanesi 5 güne gelmedi 2 si 5 güne geldi 1 tane embriyomu eylülde kaybettim 1 tane daha var asla korkma sen annesin inşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sana güzel güzel yumuoşların olur canım ..

İnşallah bi sorun çıkmaz kaç güne çıkmıştı sizin sonuçlarınız hatırlıyor musunuz?

Banada ön görüşmede etkili geldiler bugün konuştuk şükür androlojiye görünmemiz gerekliymiş.. anesteziden korkuyorum

Canim anestezi altinda yapildigi icin birsey hissetmiyorsunuz. Ben transfer olacagi zaman stres oluyorum. Cunku idrara sıkışık olmaniz gerekiyo. O biraz zor oluyo. Sonucu guzel olursa hepsini unutursunuz insallah.
Sağolun inşallah hepimiz kolayca atlatırız hiçbirini bilmediğim için benim için tam bi muamma şuanda..

Sıkışıklık hissi yeterli demişti bana bir hemşire son transferde hafif hisle gittim o bile yetti. Çok zorlanmadım. Aşırı sıkışık olmaya gerek yokmuş.
Aynen canım hafif sıkışık olmak yeterli ben sıkışık hissetmediğim halde Yücel bey odaya geçince sürgü iste demişti ultrasonda sıkışık gözükmüşüm hemşirede dayan biraz daha bişey olmaz demişti beklemiştim

Kızlar lekelenmem başladı şimdi, transfer İçin ikinci gün gel demişlerdi işyerinde çalışma var cımartesi günü, ben 3. Gün pazar gitsem sizce sorun olur mu
Sorun olmaz canım bende öyle gitmiştim
Banada ön görüşmede etkili geldiler bugün konuştuk şükür androlojiye görünmemiz gerekliymiş.. anesteziden korkuyorum
Hayırlısı olsun canım. Anesteziyi ilk alınca evet ben taşikardi olmuştum nefesim kesildi korkudan uyutmayın beni demiştim :)farklı bi merkezdeydi devletteydi. sonra dr sakin ol bişe yok uyuyup uyanacaksın çok vermiyoruz için rahat olsun dedi. Bu sefer de nolur çabuk uyutun demiştim. Normal bi uyku gibi oluyor çok hoş bi duygu :)

Kızlar lekelenmem başladı şimdi, transfer İçin ikinci gün gel demişlerdi işyerinde çalışma var cımartesi günü, ben 3. Gün pazar gitsem sizce sorun olur mu
Arkadaşın da dediği gibi naturel olacaksa sorun olmaz sanırım..benimde yarın 2.günüm..transfer hazırlıklarına başlıyorum şükür inşallah sonu da güzel olur..peşpeşe güzel haberler veririz inşallah

Bende en çok transferden korkuyorum.aslında tam olarak korku da değil..o sıkışık olma durumu beni geriyor..ama sonunu düşününce değer tabiki..

Son düzenleme:
Neden narkozsuz oldunuz? O anında duası başka işte ah ahh.. aminnn Allahım hepimizi sevindirsin inşallah

Hayırlısı olsun canım. Anesteziyi ilk alınca evet ben taşikardi olmuştum nefesim kesildi korkudan uyutmayın beni demiştim :)farklı bi merkezdeydi devletteydi. sonra dr sakin ol bişe yok uyuyup uyanacaksın çok vermiyoruz için rahat olsun dedi. Bu sefer de nolur çabuk uyutun demiştim. Normal bi uyku gibi oluyor çok hoş bi duygu :)[/QUOTE]
Bende heyecanlı bir bünyeyim zaten ne olurum bilmem önden bi sakinleştiri vermiyorlar mı? Belkide çok kolay geçecek ama işte gelde beynime anlat..

Uykuya zor dalan biri olarak anestezi almayı seviyorum ben çok güzel oluyor hemen uykuya dalıyorsun:)) ayılırken de sorun yaşamadım hiç. Rahat olduğumdandor belki.

Evet tecrubem var biliyorum canim. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…