Bende arıyorum her gün sabah akşam ısrarla :) gerçekten kolay mı dersiniz? Evlat istemek bambaşka bi duygu ama korkuyorumda biraz yaşayacaklarımızdan.. özellikle şu opudan
Naturel olacaksa sorun olmaz.Kızlar lekelenmem başladı şimdi, transfer İçin ikinci gün gel demişlerdi işyerinde çalışma var cımartesi günü, ben 3. Gün pazar gitsem sizce sorun olur mu
Anestezi almadığım için daha önce ondan korkuyorum aslında.. sağolun..Canim opu da korkacak hiç birşey yok anestezi ile oluyor. Çıktığın da çok hafif kisa sureli bir agri olabilir hiç birşey hissetmeyeceksin. Hiç korma sadece pozitif ol
İnşallah bi sorun çıkmaz kaç güne çıkmıştı sizin sonuçlarınız hatırlıyor musunuz?Zehra Hanım hasta ilişkileri sorumlusu. SEmra hocanın da kız kardeşi. Direk ulaşmak telefon veya mail ile mümkün mü bilmiyorum ihtiyaç hissetmedim hiç. Eğer birine bi şekilde ulaşamamış iseniz arkadaşların da dediği gibi adeti beklemeden bi randevu alıp görüşün.
Sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum. Murat hoca eşime promen K ve krilom qh vermişti. Genetikte bir sorun çıkmaz inşallah.
Banada ön görüşmede etkili geldiler bugün konuştuk şükür androlojiye görünmemiz gerekliymiş.. anesteziden korkuyorumBen iki kez orada tedavi gördüm iki kez de başka merkezde İnanın hiç yorulmadım gidip gelirken herşey çok sistemli İnşâAllah sizin içinde bu süreçler güzel ve kolay geçer. Oraya gidince içimde garip bi huzur oluşuyordu. Daha önceki başka merkezlerdeki kötü tecrübeden dolayı burası bana güven verdi.
Opudan bende çok korkuyordum çok normal korkular bunlar. Ama gerçekten korkulacak bişey yokmuş
Sağolun inşallah hepimiz kolayca atlatırız hiçbirini bilmediğim için benim için tam bi muamma şuanda..Canim anestezi altinda yapildigi icin birsey hissetmiyorsunuz. Ben transfer olacagi zaman stres oluyorum. Cunku idrara sıkışık olmaniz gerekiyo. O biraz zor oluyo. Sonucu guzel olursa hepsini unutursunuz insallah.
Aynı şeyleri düşünüyorum acaba bende bir gün anne olur muyum evladım olacak mı.. inşallah olur hepimizin tüm dileyenlerin..Maaşallah benim minnoşlarıma ama hala inanamıyorum acaba hamile kalabilecek miyim? Anne olacak mıyım? Diye düşünüyorum sürekli.
Aynen canım hafif sıkışık olmak yeterli ben sıkışık hissetmediğim halde Yücel bey odaya geçince sürgü iste demişti ultrasonda sıkışık gözükmüşüm hemşirede dayan biraz daha bişey olmaz demişti beklemiştimSıkışıklık hissi yeterli demişti bana bir hemşire son transferde hafif hisle gittim o bile yetti. Çok zorlanmadım. Aşırı sıkışık olmaya gerek yokmuş.
Sorun olmaz canım bende öyle gitmiştimKızlar lekelenmem başladı şimdi, transfer İçin ikinci gün gel demişlerdi işyerinde çalışma var cımartesi günü, ben 3. Gün pazar gitsem sizce sorun olur mu
Hayırlısı olsun canım. Anesteziyi ilk alınca evet ben taşikardi olmuştum nefesim kesildi korkudan uyutmayın beni demiştim :)farklı bi merkezdeydi devletteydi. sonra dr sakin ol bişe yok uyuyup uyanacaksın çok vermiyoruz için rahat olsun dedi. Bu sefer de nolur çabuk uyutun demiştim. Normal bi uyku gibi oluyor çok hoş bi duygu :)Banada ön görüşmede etkili geldiler bugün konuştuk şükür androlojiye görünmemiz gerekliymiş.. anesteziden korkuyorum
Arkadaşın da dediği gibi naturel olacaksa sorun olmaz sanırım..benimde yarın 2.günüm..transfer hazırlıklarına başlıyorum şükür inşallah sonu da güzel olur..peşpeşe güzel haberler veririz inşallahKızlar lekelenmem başladı şimdi, transfer İçin ikinci gün gel demişlerdi işyerinde çalışma var cımartesi günü, ben 3. Gün pazar gitsem sizce sorun olur mu
Bende en çok transferden korkuyorum.aslında tam olarak korku da değil..o sıkışık olma durumu beni geriyor..ama sonunu düşününce değer tabiki..Aynen canım hafif sıkışık olmak yeterli ben sıkışık hissetmediğim halde Yücel bey odaya geçince sürgü iste demişti ultrasonda sıkışık gözükmüşüm hemşirede dayan biraz daha bişey olmaz demişti beklemiştim
Sorun olmaz canım bende öyle gitmiştim
Hayırlısı olsun canım. Anesteziyi ilk alınca evet ben taşikardi olmuştum nefesim kesildi korkudan uyutmayın beni demiştim :)farklı bi merkezdeydi devletteydi. sonra dr sakin ol bişe yok uyuyup uyanacaksın çok vermiyoruz için rahat olsun dedi. Bu sefer de nolur çabuk uyutun demiştim. Normal bi uyku gibi oluyor çok hoş bi duygu :)
Neden narkozsuz oldunuz? O anında duası başka işte ah ahh.. aminnn Allahım hepimizi sevindirsin inşallahKolay mı bilmem ama evlat için herşeye değer ben o masaya narkoz almadan yattım.. Bi hata yüzünden hatta melih hoca ne yaptın sen dedi hocam değer dedim ilk defa olmama rağmen kendim için korkmadım 15 20 dkka belki anca sürüyor ama benim için o kadar uzun geldi ki belki ben sadece fazla çıksın diye dua etmiştim 3 tane çıktı bi tanesi 5 güne gelmedi 2 si 5 güne geldi 1 tane embriyomu eylülde kaybettim 1 tane daha var asla korkma sen annesin inşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sana güzel güzel yumuoşların olur canım ..
Biz genetik testleri eğitim araştırmada yaptırdık 3 haftada çıkmıştı. Memorialda ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum hiç.İnşallah bi sorun çıkmaz kaç güne çıkmıştı sizin sonuçlarınız hatırlıyor musunuz?
Biz genetik testleri eğitim araştırmada yaptırdık 3 haftada çıkmıştı. Memorialda ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum hiç.
Evet tecrubem var biliyorum canim. Tesekkurler.Aslında bu merkezde çok sıkmıyorlar diğer merkezler kaçıracak kadar sıkıştırıyorlar burada öyle olmadı bende. çok sıkışık değildim ben. çok su içmeyin sıkışmak için. orada WC'ye yolluyorlar ultrasonla bakıp, fazlaysa bardakla ölçülüp yapılıyor belki senin orada tecrüben vardıysa bilmeyenler için yazayım dedim :)
Olursun insallah canim. Mutluluk haberlerini bekliyoruz.:))Maaşallah benim minnoşlarıma ama hala inanamıyorum acaba hamile kalabilecek miyim? Anne olacak mıyım? Diye düşünüyorum sürekli.
Natural mı olacak bilmiyorum ki , onu nasıl bilicem, arasam söylerler mi,yoksa muayene edince mi karar verecek?Naturel olacaksa sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?