Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zorunlu tutmuyorlar. Eğer şiddetli erkek faktörü yaş gibi unsurlar varsa öneriyorlar. Genetik bir sorun yoksa zorunlu tutmuyorlar yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin. Ne zaman gidiyorsun başlamayı düşünüyorsun?

arkadaşlar dondurulmuş transfer yaptıracak olanlara bir sorum var transfer öncesi tedaviye başlamadan önce yapılan testler tekrarlanıyor
Ben memorialde olmuştum hem laparaskopi ve histereskopi bir tüpum alında rahimde genişletilme yapıldı 2016 da 4500 TL ödedik biz

Pardon yanlış yazdım 5 bin kusuruma var

Suan sadece laparoskopi 8.500 basliyor dediler bu da bizi yoruyor bakalim enson care yine yaptiracaz baska caremiz yok malesef

benim altıncı tedavi olacak şiddetli sperm bozuklukğu var, rahim film temiz cıktı, semra hoca bunlardan istemez umarım korkuyorum

Sizin çikolata kistiniz kaç cm. Bende de var maalesef çok korkuyorum

Suan sadece laparoskopi 8.500 basliyor dediler bu da bizi yoruyor bakalim enson care yine yaptiracaz baska caremiz yok malesef
Bize laparaskopi ve histereskopi aynı anda yapıldı ikisine ayrı para ödemediği biz sadece aradaki farkı ödedik bu konuda semra hoca çok yardımcı olmuştu kendisi talimat vermişti zaten iki operasyonun ücreti değil sadece aradaki fark alınacak demişti

Strongmom_

Miyomlar için demişti bana ilk görüşmemizde. Tüp için bilmiyorum. Dış gebelik kemoterapi iğnesi ile de sonlandirilabilecek değerlerde idi ama iki operasyonu birlikte önerdi o şartlarda biz de kabul ettik. Neyse ki rezervi etkilemedi. Kritik yaşlarda olduğum halde öncekinden daha fazla yumurta toplandı sonraki tedavilerde.

Benden de miyomlar alındı ama rezerv için bişey demediler hiç. Tüpler alınınca yumurtalığa giden damarlarlarda kesildiği için rezerv azalabilir demişti bahçecide ön görüşme yaptığım bi doktor.

Hmm onu bilemiyorum. Benim laparoskopi öncesi tedavilerde de sağ yumurtalıkta daha fazla yumurta oluyordu. Sonrasında da aynı şekilde oluyor. Solda yumurtalığı besleyen damarlara yakın bir miyoma dokunmamış hoca rezervi etkilemesin diye hem de zaten rahmin baya dışında kalıyor diye. Yani damarlanma ile de alakalı ve yapan kişiyle de.
Ben de şahit oldum farklı topiklerde dış gebelik sonrası tüp çıkarma operasyonundan sonra rezervi etkilenen kişilerle. Ama iğne de etkiliyor yumurtalikları.

benim altıncı tedavi olacak şiddetli sperm bozuklukğu var, rahim film temiz cıktı, semra hoca bunlardan istemez umarım korkuyorum
Sizinle konuştuk belkide hatırlıyogibiyim ama sperm şiddetini hatırlayamadım bir de 6. Tedavin mi olacak? Bizde de şiddetli sperm bozukluğu var. Toplam haraket %8/9 morfoloji de 0.
Sizin durum nasıl bilmiyorum hatırlayamadım ama bu tarz uygulamaları istemiyorlar merak etme. Sadece pgt isterler önerirler diye düşünüyorum.

Histereskopi sırasında Rahime ne gibi müdahale yapıldı? Gözünüz aydın. Allah devamını getirsin. Benim normal denemeye vaktim olmadı. Direkt tüp bebeğe başlıyorum bu ay.
Amin inşşalahh herkesin kucağı dolsun. Normal veya tedavi ile ne farkeder. 4 kere transfer yapıldı olmadı, kısmet. Sağlıklı olsun da herseye değer.. ben De sadece çizik atıldı ve rahmim küçük old için genişletilmeye çalışıldı.

Doğrudur canım o kadar çok müdahale oldu ki ikinci ameliyatımda sol tüpümü zor çıkarmış doktor bütün organlar birbirine yapışmış dedi ilk ameliyat sonrası. Açık ameliyat olduğu için ilki ikincide mecbur açık oldu yapışıklıktan dolayı. İnşâAllah sağlıkla yavrularımıza kavuşalım unutalım bunları rezervide düşünmeyelim

Bu ay raporu aldım bu regl bitiyo bi dahaki ay eşim de razı olsu kesin başlıyorum inşallah. Sadece korkuyorum ama başlayacağım artık. Senin transfer tahminen ne zamana inşallah? Coksukur zoru geçti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…