- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Zorunlu tutmuyorlar. Eğer şiddetli erkek faktörü yaş gibi unsurlar varsa öneriyorlar. Genetik bir sorun yoksa zorunlu tutmuyorlar yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin. Ne zaman gidiyorsun başlamayı düşünüyorsun?Arkadaşlar ben debirseyi merak ediyorum memorial hastanesi zorunlu kılmasa da pgt mi öneriyor. Yanı pgt yaptirmazsaniz türk ama olasılığı yüksek vs mi diyorlar insan o zaman yaptırmak zorunda hisseder ama ben nedense parasından da değil yaptırmak da istemiyorum belki iyi olacak ve tutacak embriyonu kaybetmek de istemem
Ben memorialde olmuştum hem laparaskopi ve histereskopi bir tüpum alında rahimde genişletilme yapıldı 2016 da 4500 TL ödedik bizİyi aksamlar daha once normal yollarla bir kac dusuk gecirdim ve bunun sonucunda sol tup içerisinde hasar olusmus bunun alinmasi gerekebilir dedi semra hoca. Burda laparoskopi olan varmi varsa nerde yaptirdi memorialda fiyat 8.500 tl den basliyor uygun bir yer varmi bildiginiz?
Pardon yanlış yazdım 5 bin kusuruma vararkadaşlar dondurulmuş transfer yaptıracak olanlara bir sorum var transfer öncesi tedaviye başlamadan önce yapılan testler tekrarlanıyor
Ben memorialde olmuştum hem laparaskopi ve histereskopi bir tüpum alında rahimde genişletilme yapıldı 2016 da 4500 TL ödedik biz
Suan sadece laparoskopi 8.500 basliyor dediler bu da bizi yoruyor bakalim enson care yine yaptiracaz baska caremiz yok malesefarkadaşlar dondurulmuş transfer yaptıracak olanlara bir sorum var transfer öncesi tedaviye başlamadan önce yapılan testler tekrarlanıyor
Ben memorialde olmuştum hem laparaskopi ve histereskopi bir tüpum alında rahimde genişletilme yapıldı 2016 da 4500 TL ödedik biz
Iyi aksamlar canim. Rahimin icine kamerayla bakilmasi histereskopi, karin icine bakilmasi da laparoskopi.iyi akşamlar kızlar, histereskopi ve laparoskopinin farkı nedir
cvp için teşekkür ederim, karın içi ile ne ilgisi oluyor gebeliğinIyi aksamlar canim. Rahimin icine kamerayla bakilmasi histereskopi, karin icine bakilmasi da laparoskopi.
Disardan yumurtaliklar, tupler, tuplerde yapisiklik varmi diye laparoskopiyle bakiliyor canim. Bundan dolayi onemli.cvp için teşekkür ederim, karın içi ile ne ilgisi oluyor gebeliğin
Canim insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.benim altıncı tedavi olacak şiddetli sperm bozuklukğu var, rahim film temiz cıktı, semra hoca bunlardan istemez umarım korkuyorum
Sizin çikolata kistiniz kaç cm. Bende de var maalesef çok korkuyorumevet canım benimki alınacak çünkü artık gündelik hayatımdada çok fazla sorun yaşıyorum kistle ilgili agrıları artıyor her gecen gün sindirim sistemim etkilniyor yumurta rezervimi düşürüyor alınsında bende kurtulayım
Bize laparaskopi ve histereskopi aynı anda yapıldı ikisine ayrı para ödemediği biz sadece aradaki farkı ödedik bu konuda semra hoca çok yardımcı olmuştu kendisi talimat vermişti zaten iki operasyonun ücreti değil sadece aradaki fark alınacak demiştiSuan sadece laparoskopi 8.500 basliyor dediler bu da bizi yoruyor bakalim enson care yine yaptiracaz baska caremiz yok malesef
Tüp alınınca mı rezervde azalma oluyormuş ben öyle duymuştumBenim çok sayıda miyomum vardı. Semra hoca histereskopi yapıp alınmasını önermemisti iç bölgeyi etkilemiyor ve bu tür operasyonlar rezervi etkiler diye. Hal böyle iken dış gebelik durumu oluşunca hem tüp çıkarma hem de çoklu miyom operasyonu oldu laparoskopi ile. Yani Semra hoca önerdi tekrar riske girmemek için biz de kabul ettik. Durumumuz acil olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Çok şükür rezerv zarar görmemiş ve kolay atlattım. 2017 de olmuştu 13bin civarı ödemiştik.
Benden de miyomlar alındı ama rezerv için bişey demediler hiç. Tüpler alınınca yumurtalığa giden damarlarlarda kesildiği için rezerv azalabilir demişti bahçecide ön görüşme yaptığım bi doktor.Strongmom_
Miyomlar için demişti bana ilk görüşmemizde. Tüp için bilmiyorum. Dış gebelik kemoterapi iğnesi ile de sonlandirilabilecek değerlerde idi ama iki operasyonu birlikte önerdi o şartlarda biz de kabul ettik. Neyse ki rezervi etkilemedi. Kritik yaşlarda olduğum halde öncekinden daha fazla yumurta toplandı sonraki tedavilerde.
Hmm onu bilemiyorum. Benim laparoskopi öncesi tedavilerde de sağ yumurtalıkta daha fazla yumurta oluyordu. Sonrasında da aynı şekilde oluyor. Solda yumurtalığı besleyen damarlara yakın bir miyoma dokunmamış hoca rezervi etkilemesin diye hem de zaten rahmin baya dışında kalıyor diye. Yani damarlanma ile de alakalı ve yapan kişiyle de.Benden de miyomlar alındı ama rezerv için bişey demediler hiç. Tüpler alınınca yumurtalığa giden damarlarlarda kesildiği için rezerv azalabilir demişti bahçecide ön görüşme yaptığım bi doktor.
Sizinle konuştuk belkide hatırlıyogibiyim ama sperm şiddetini hatırlayamadım bir de 6. Tedavin mi olacak? Bizde de şiddetli sperm bozukluğu var. Toplam haraket %8/9 morfoloji de 0.benim altıncı tedavi olacak şiddetli sperm bozuklukğu var, rahim film temiz cıktı, semra hoca bunlardan istemez umarım korkuyorum
Amin inşşalahh herkesin kucağı dolsun. Normal veya tedavi ile ne farkeder. 4 kere transfer yapıldı olmadı, kısmet. Sağlıklı olsun da herseye değer.. ben De sadece çizik atıldı ve rahmim küçük old için genişletilmeye çalışıldı.Histereskopi sırasında Rahime ne gibi müdahale yapıldı? Gözünüz aydın. Allah devamını getirsin. Benim normal denemeye vaktim olmadı. Direkt tüp bebeğe başlıyorum bu ay.
Doğrudur canım o kadar çok müdahale oldu ki ikinci ameliyatımda sol tüpümü zor çıkarmış doktor bütün organlar birbirine yapışmış dedi ilk ameliyat sonrası. Açık ameliyat olduğu için ilki ikincide mecbur açık oldu yapışıklıktan dolayı. İnşâAllah sağlıkla yavrularımıza kavuşalım unutalım bunları rezervide düşünmeyelimHmm onu bilemiyorum. Benim laparoskopi öncesi tedavilerde de sağ yumurtalıkta daha fazla yumurta oluyordu. Sonrasında da aynı şekilde oluyor. Solda yumurtalığı besleyen damarlara yakın bir miyoma dokunmamış hoca rezervi etkilemesin diye hem de zaten rahmin baya dışında kalıyor diye. Yani damarlanma ile de alakalı ve yapan kişiyle de.
Ben de şahit oldum farklı topiklerde dış gebelik sonrası tüp çıkarma operasyonundan sonra rezervi etkilenen kişilerle. Ama iğne de etkiliyor yumurtalikları.
Bu ay raporu aldım bu regl bitiyo bi dahaki ay eşim de razı olsu kesin başlıyorum inşallah. Sadece korkuyorum ama başlayacağım artık. Senin transfer tahminen ne zamana inşallah? Coksukur zoru geçti seninZorunlu tutmuyorlar. Eğer şiddetli erkek faktörü yaş gibi unsurlar varsa öneriyorlar. Genetik bir sorun yoksa zorunlu tutmuyorlar yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin. Ne zaman gidiyorsun başlamayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?