Embriyonun kaliteleri çok güzel canım maşallah..kaliteli olması muhakkak tutacağı anlamına gelmez ama önemli derece de etkili diye düşünüyorum.inşallah sağlıklı gelir sana evlat olurlar..bize grade olarak söylemediler..Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben bugün gönül hanımla görüştüm. Süreç ve embriyolarım hakkında bilgi aldım. 5. Güne 5 embriyodan fazla gitmesini beklerdik ortalama 7/8 tane dedi. Fakat 5 embriyonun da kaliteleri iyi 6aa 5aa çoğu bir tanesi de iyi kalite dedi bunlar güzel kalite demek sanırım.
Embriyolog sperm morfolojisi için grede 3 notunu yazmış. Zaten morfoloji 0 dı. Grede 3 morfolojiyle hamilelik elde edilebiliyor mu? Merak ediyorum.
Ben yüz yüze görüştüm gönül hanım dosyamı inceledi embriyolara baktı orada grade 3 yazıyor morfoloji olarak 3. Kalite sperm demekmiş ama kaç kalite var açıkcası bilmiyorum. Ama şunu anladım aslında benim 5. Güne giden bir kaç tane daha embriyom olmuş ama dondurmaya gerek duymamışlar en iyi kaliteleri döndürüyorlar biraz garanticiler anladığım kadarıyla. Embriyolog bana 6. Güne beklettikleri embriyolar için hücre sayıları az olduğundan dondurmadık demişti. Demekki gitmiş ama kalitesi düşükmüş. En iyi kalitelileri işleme alıyorlar. Bu açıdan da beğendim. Boşa umutlanmıyoruz. İnşallah sağlam gelip bana evlat olurlar.Embriyonun kaliteleri çok güzel canım maşallah..kaliteli olması muhakkak tutacağı anlamına gelmez ama önemli derece de etkili diye düşünüyorum.inşallah sağlıklı gelir sana evlat olurlar..bize grade olarak söylemediler..
Şişli echomar.Şişli memorial tüp bebek merkezi rahim filmi için nereye yönlendiriyor. Galiba o hastanede çekilmiyor
Teşekkürler. O dönemlerde izin için planlama yapıyorum da. Ondan takılıyorum ☺
kaç gün verdiler?Yumurta toplama günü için rapor verdiker bana
Kaç gün istersen yazıyorlarkaç gün verdiler?
Ben de böyle düşünüyorum çünkü on tane embriyon devam ediyor derken birden dört pgt ye gitti üçünü tek tüpte dondurduk dediler demek ki kalanı dondurmaya gerek duymadı,bu kadarı yeter diye düşündü sanırım.Ben yüz yüze görüştüm gönül hanım dosyamı inceledi embriyolara baktı orada grade 3 yazıyor morfoloji olarak 3. Kalite sperm demekmiş ama kaç kalite var açıkcası bilmiyorum. Ama şunu anladım aslında benim 5. Güne giden bir kaç tane daha embriyom olmuş ama dondurmaya gerek duymamışlar en iyi kaliteleri döndürüyorlar biraz garanticiler anladığım kadarıyla. Embriyolog bana 6. Güne beklettikleri embriyolar için hücre sayıları az olduğundan dondurmadık demişti. Demekki gitmiş ama kalitesi düşükmüş. En iyi kalitelileri işleme alıyorlar. Bu açıdan da beğendim. Boşa umutlanmıyoruz. İnşallah sağlam gelip bana evlat olurlar.
teşekkür ederim. Ben ön görüşmeye gitmeden önce adetimden 2 gün sonra kendim gidip çekinebilirim değil miŞişli echomar.
Evet çekinebilirsin ama adetin bitmeden öncesinde ara randevu alÇok
teşekkür ederim. Ben ön görüşmeye gitmeden önce adetimden 2 gün sonra kendim gidip çekinebilirim değil mi
kaç gün verdiler?
İyi aksamlar daha once normal yollarla bir kac dusuk gecirdim ve bunun sonucunda sol tup içerisinde hasar olusmus bunun alinmasi gerekebilir dedi semra hoca. Burda laparoskopi olan varmi varsa nerde yaptirdi memorialda fiyat 8.500 tl den basliyor uygun bir yer varmi bildiginiz?
malesefki öle canım bende memorialde tedavi görüyorum yumurtalarım toplandıktan sonra laparoskopi yapacaklar ahmet göçmene yönlendirecek semra hoca benim ameliyat en az 15 16 bin tutacak gibi memorialde
Ben daha once 2017 de yaptirdim o zaman alınmasına karsiydim doktor sol tupun icini temizleyip kapatti. Yapisiklik var dedi. Dis gebelikten kalintilar vardi dedi .temizlemislerdi O zsman 1.500 falan yaptirmistim adana baskentte.simdi semra hoca yine belki yapariz dedi.15000 bin cok fazla benim durumum icin .baska yerlere sordunmu gerek doktor gerekse ücret konusunda
Canım iyi bi doktor bulduktan sonra hiç önemli değil yeter ki senin güveneceğin birisi olsun. Bende miyom ameliyatı ve sağ tüpümü aldırdım miyomdan dolayı baya riskliydi başka bi özel hastanede oldum. Sonra hsg çekildim çok şükür MâşâAllah dr güzel yapmış dedi memorialdeki doktorlar. Sonrasında sol tüpüm alındı bunun için medikal parka gitmiştim devlette bile olabilirsin demişti. Çok basit bi ameliyat bu boşuna para verme burada dedi. Ama daha öncesinde ameliyat olduğum doktoruma gittim sol tüpümde alındı. Eğer maddi olarak çok sıkıntı olacaksa hiç olmazsa SGK anlaşması olan özel hastane tercih edebilirsiniz baya fark ediyor çünkü. Yine de sizin fikriniz Rabbim hepimize kolaylık versinsormadım canım çünkü benm durumum seninkinden biraz daha farklı benm sağ tüpüm alınacak soldan çikolata kistim temizlenecek birde solda bir hasar yapışıklık varmı diye bakılacak banada laparoskopi 10 binden başlıyor ama doktorun muayenesinden sonra net fiyat cıkar dedi muhasebedeki bayan. yine bu forumda memorialde benim durumumda ameliyat olmuş bir bayanla konustm geçen sene 16 bin vermiş aynı ameliyata ameliyatına.başka doktor ve hastanede araştırmadım çünkü riske atamam kolayda olsa tecrübe isteyen bir ameliyat ahmet göçmende bu konuda başarılı bir doktor çok araştırdım yoksa banada çook fazla bu mebla
Normalde olsa bende kesinlikle o parayı vermeyin başka bi hastanede ameliyatınızı yaptırın derdim.mesela ben miyom ameliyatını araştırma hastanesinde yaptırdım çünkü sizin ki kadar önemli bi ameliyat değildi.anlattığınız kadarıyla durumunuz çok önemli.tüpler ve çikolata kisti..özellikle çikolata kistinin yumurtalara zarar verilmeden çıkarılması gerekiyor diye biliyorum..bu ameliyatı Semra hanım yapmıyor mu? Bir de yumurtalar toplanıldıktan sonra mı ameliyat olacaksormadım canım çünkü benm durumum seninkinden biraz daha farklı benm sağ tüpüm alınacak soldan çikolata kistim temizlenecek birde solda bir hasar yapışıklık varmı diye bakılacak banada laparoskopi 10 binden başlıyor ama doktorun muayenesinden sonra net fiyat cıkar dedi muhasebedeki bayan. yine bu forumda memorialde benim durumumda ameliyat olmuş bir bayanla konustm geçen sene 16 bin vermiş aynı ameliyata ameliyatına.başka doktor ve hastanede araştırmadım çünkü riske atamam kolayda olsa tecrübe isteyen bir ameliyat ahmet göçmende bu konuda başarılı bir doktor çok araştırdım yoksa banada çook fazla bu mebla
Benim ikinci ameliyatım opudan sonraki ay olmuştu hem rahim dinlendirme olur demişti semra hanım ve Yücel bey. İki ay da ameliyat sonrası beklemiştim. Kendi doktorum bir ayda yeter demişti ama Yücel bey iyice toparlan öyle gel dedi. Ayrıca bende de çikolata kisti var 4cm civarı ama ona dokunmayalım dedilerNormalde olsa bende kesinlikle o parayı vermeyin başka bi hastanede ameliyatınızı yaptırın derdim.mesela ben miyom ameliyatını araştırma hastanesinde yaptırdım çünkü sizin ki kadar önemli bi ameliyat değildi.anlattığınız kadarıyla durumunuz çok önemli.tüpler ve çikolata kisti..özellikle çikolata kistinin yumurtalara zarar verilmeden çıkarılması gerekiyor diye biliyorum..bu ameliyatı Semra hanım yapmıyor mu? Bir de yumurtalar toplanıldıktan sonra mı ameliyat olacak
Bazı çikolata kistleri için ameliyata gerek duyulmuyor benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı tüp yaptırdı ilk denemede bebeği oldu.hemde inatçı bi kistiymiş söylediği kadarıyla.ama Semra hanım M melike3499 ye alınsın demiş sanırımBenim ikinci ameliyatım opudan sonraki ay olmuştu hem rahim dinlendirme olur demişti semra hanım ve Yücel bey. İki ay da ameliyat sonrası beklemiştim. Kendi doktorum bir ayda yeter demişti ama Yücel bey iyice toparlan öyle gel dedi. Ayrıca bende de çikolata kisti var 4cm civarı ama ona dokunmayalım dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?