Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar geçen yıl ben de Ahmet Göçmen hocada ameliyat oldum. Çok para alıyorlar evet ama tereyağından kıl çeker gibi geçti 3buçuk saatlik operasyon. Araştıracak düşünecek ya da başka biyere güvenecek durumda değildik.

Zaten uygun iyi bir doktor bulmak cok zor ama yinede bir arastiriyoruz senLaparoskopi mi oldun birini mi aldirdin? Ne kadar verdin?sakıncası yoksa soylermisin tesekkur ederim

Evet bende daha once yaptirdim ama o zaman alinmasina sicak bakmadigim icin almadi doktor 2017 de uygun bir fiyata yapmisti Sgk anlasmaliydi cunku simdi semra hoca tekrar alabiliriz diyor istanbulda hangi hastaneler var bildiginiz?

Zaten uygun iyi bir doktor bulmak cok zor ama yinede bir arastiriyoruz senLaparoskopi mi oldun birini mi aldirdin? Ne kadar verdin?sakıncası yoksa soylermisin tesekkur ederim
Benim çok sayıda miyomum vardı. Semra hoca histereskopi yapıp alınmasını önermemisti iç bölgeyi etkilemiyor ve bu tür operasyonlar rezervi etkiler diye. Hal böyle iken dış gebelik durumu oluşunca hem tüp çıkarma hem de çoklu miyom operasyonu oldu laparoskopi ile. Yani Semra hoca önerdi tekrar riske girmemek için biz de kabul ettik. Durumumuz acil olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Çok şükür rezerv zarar görmemiş ve kolay atlattım. 2017 de olmuştu 13bin civarı ödemiştik.

Bu geçen yılki olay. Haber olmuştu burda da yazılmıştı. Daha sonra konuyla ilgili yazılan internetteki bütün haberler hatta kk da açılan konular konuyla ilgili farklı topiklerdeki bütün mesajlar temizlendi tek tek. Şimdi olayın farklı boyutu ortaya çıkmış... Unutulmasi için verdiği paralar işe yaramış gibiydi ama parayı yiyenler doymamış dahasını istemiş. Yakında tekrar temizlenir bu mesajlar. Insanlar yine devam eder o merkeze güvenmeye...

solda bir hasar yapışı

canım benim amh değerim 1 sınırda yani şuan ..çikolata kistim rezervimi azalttıgı için yumurta stoklayıp dondurmaya devam ediyoruz 1 ay opu yapıldı donduruldu 1 ay ara verdik bu ay sonunda yeniden başlıyorz kısmetse dondurma işlemi bitincede ameliyata alınacagım.çünkü her ameliyat yumurta rezervin biraz daha azalmasına sebep oluuyor riske atamayz dedi semra hoca

evet canım benimki alınacak çünkü artık gündelik hayatımdada çok fazla sorun yaşıyorum kistle ilgili agrıları artıyor her gecen gün sindirim sistemim etkilniyor yumurta rezervimi düşürüyor alınsında bende kurtulayım

Tesekkur ederim cok gecmis olsun insallah sonucunu aliriz...

Canım cook gecmis olsun ben de bu tüp bebek tedavisi sayesinde kanımda pıhtılaşma oldugunu ögrendim. Belki doğal yoldan hamile kalabilsem sürekli düşük yapacaktım... her şerde var bir hayır

Cok benziyoruz seninle bizde de yüzde 96 baş anomalisi. İnşallah isteyen herkese bebek nasip olur biz de saglıkla büyütürüz :)

Histereskopi yaptıran arkadaşlar, histereskopi sonrası bir ay normal gebelik olabilir diye düşünerek tüp bebek tedavisine başlamadığımız oldu mu? Oldu ise sonuçlar nasıl?
Merhaba , bilerek değil ama kendiliğinden sürpriz bir şekilde hamile kaldım ben. 6 kasım kürtaj oldum 15 aralık regl tarihim. 19 aralık histerrskopi oldum sonrasında tedavi için Regl olmayı beklerken hiç regl olmadan hamile kalmışım. Umarım siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.

Ayyyy cok guzel masaallah. Bizede oyle bir surpriz olurmu?! Insallah rabbim bizede boyle bir surpriz nasip eder.

Histereskopi sırasında Rahime ne gibi müdahale yapıldı? Gözünüz aydın. Allah devamını getirsin. Benim normal denemeye vaktim olmadı. Direkt tüp bebeğe başlıyorum bu ay.

Arkadaşlar ben debirseyi merak ediyorum memorial hastanesi zorunlu kılmasa da pgt mi öneriyor. Yanı pgt yaptirmazsaniz türk ama olasılığı yüksek vs mi diyorlar insan o zaman yaptırmak zorunda hisseder ama ben nedense parasından da değil yaptırmak da istemiyorum belki iyi olacak ve tutacak embriyonu kaybetmek de istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…