Zaten uygun iyi bir doktor bulmak cok zor ama yinede bir arastiriyoruz senLaparoskopi mi oldun birini mi aldirdin? Ne kadar verdin?sakıncası yoksa soylermisin tesekkur ederimKızlar geçen yıl ben de Ahmet Göçmen hocada ameliyat oldum. Çok para alıyorlar evet ama tereyağından kıl çeker gibi geçti 3buçuk saatlik operasyon. Araştıracak düşünecek ya da başka biyere güvenecek durumda değildik.
Bu bahçecide kaçıncı olay böyle. Çok korkunç.https://tr.sputniknews.com/amp/turk...oktor-dolandirildi/?__twitter_impression=true. Boyle birsey olmasi cok kotu ?
Evet bende daha once yaptirdim ama o zaman alinmasina sicak bakmadigim icin almadi doktor 2017 de uygun bir fiyata yapmisti Sgk anlasmaliydi cunku simdi semra hoca tekrar alabiliriz diyor istanbulda hangi hastaneler var bildiginiz?Canım iyi bi doktor bulduktan sonra hiç önemli değil yeter ki senin güveneceğin birisi olsun. Bende miyom ameliyatı ve sağ tüpümü aldırdım miyomdan dolayı baya riskliydi başka bi özel hastanede oldum. Sonra hsg çekildim çok şükür MâşâAllah dr güzel yapmış dedi memorialdeki doktorlar. Sonrasında sol tüpüm alındı bunun için medikal parka gitmiştim devlette bile olabilirsin demişti. Çok basit bi ameliyat bu boşuna para verme burada dedi. Ama daha öncesinde ameliyat olduğum doktoruma gittim sol tüpümde alındı. Eğer maddi olarak çok sıkıntı olacaksa hiç olmazsa SGK anlaşması olan özel hastane tercih edebilirsiniz baya fark ediyor çünkü. Yine de sizin fikriniz Rabbim hepimize kolaylık versin
Aynen yaa cok kotu birsey allah kimseye boyle birsey yasatmasinBu bahçecide kaçıncı olay böyle. Çok korkunç.
Bu bahçecide kaçıncı olay böyle. Çok korkunç.
Banada erken menepoz teşhisi konmuştu amh 1 çıkıyorum ama semra Hoca 0.8 lik rezerv ancak var demişti 2016 de tedavi gördüm şuan oğlum 2 yaşında olacakNe mutlu size..inşallah bizde mutlu sonuca ulaşabiliriz..sizde ki sorun neydi acaba..ne zaman tedavi oldunuz
Benim çok sayıda miyomum vardı. Semra hoca histereskopi yapıp alınmasını önermemisti iç bölgeyi etkilemiyor ve bu tür operasyonlar rezervi etkiler diye. Hal böyle iken dış gebelik durumu oluşunca hem tüp çıkarma hem de çoklu miyom operasyonu oldu laparoskopi ile. Yani Semra hoca önerdi tekrar riske girmemek için biz de kabul ettik. Durumumuz acil olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Çok şükür rezerv zarar görmemiş ve kolay atlattım. 2017 de olmuştu 13bin civarı ödemiştik.Zaten uygun iyi bir doktor bulmak cok zor ama yinede bir arastiriyoruz senLaparoskopi mi oldun birini mi aldirdin? Ne kadar verdin?sakıncası yoksa soylermisin tesekkur ederim
Bu geçen yılki olay. Haber olmuştu burda da yazılmıştı. Daha sonra konuyla ilgili yazılan internetteki bütün haberler hatta kk da açılan konular konuyla ilgili farklı topiklerdeki bütün mesajlar temizlendi tek tek. Şimdi olayın farklı boyutu ortaya çıkmış... Unutulmasi için verdiği paralar işe yaramış gibiydi ama parayı yiyenler doymamış dahasını istemiş. Yakında tekrar temizlenir bu mesajlar. Insanlar yine devam eder o merkeze güvenmeye...https://tr.sputniknews.com/amp/turk...oktor-dolandirildi/?__twitter_impression=true. Boyle birsey olmasi cok kotu ?
solda bir hasar yapışı
Normalde olsa bende kesinlikle o parayı vermeyin başka bi hastanede ameliyatınızı yaptırın derdim.mesela ben miyom ameliyatını araştırma hastanesinde yaptırdım çünkü sizin ki kadar önemli bi ameliyat değildi.anlattığınız kadarıyla durumunuz çok önemli.tüpler ve çikolata kisti..özellikle çikolata kistinin yumurtalara zarar verilmeden çıkarılması gerekiyor diye biliyorum..bu ameliyatı Semra hanım yapmıyor mu? Bir de yumurtalar toplanıldıktan sonra mı ameliyat olacak
evet canım benimki alınacak çünkü artık gündelik hayatımdada çok fazla sorun yaşıyorum kistle ilgili agrıları artıyor her gecen gün sindirim sistemim etkilniyor yumurta rezervimi düşürüyor alınsında bende kurtulayımBazı çikolata kistleri için ameliyata gerek duyulmuyor benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı tüp yaptırdı ilk denemede bebeği oldu.hemde inatçı bi kistiymiş söylediği kadarıyla.ama Semra hanım M melike3499 ye alınsın demiş sanırım
Tesekkur ederim cok gecmis olsun insallah sonucunu aliriz...Benim çok sayıda miyomum vardı. Semra hoca histereskopi yapıp alınmasını önermemisti iç bölgeyi etkilemiyor ve bu tür operasyonlar rezervi etkiler diye. Hal böyle iken dış gebelik durumu oluşunca hem tüp çıkarma hem de çoklu miyom operasyonu oldu laparoskopi ile. Yani Semra hoca önerdi tekrar riske girmemek için biz de kabul ettik. Durumumuz acil olduğu için hemen ertesi günü ameliyat oldum. Çok şükür rezerv zarar görmemiş ve kolay atlattım. 2017 de olmuştu 13bin civarı ödemiştik.
Canım cook gecmis olsun ben de bu tüp bebek tedavisi sayesinde kanımda pıhtılaşma oldugunu ögrendim. Belki doğal yoldan hamile kalabilsem sürekli düşük yapacaktım... her şerde var bir hayırMerhaba kızlar gördüğüm ve okuduğum kadar herkes çok heyecanlı hatta ne yapacağını bilemeyen tatlı heyecanlar yaşıyor .
Allah herkesin gönlünü ne göre versin inşallah . Aslında o kadar şuan karışık bir o kadar da neler olacak , neler bekliyor beni bilmiyorum . Ama bir taraftan da böyle olduğu için de Rabbime şükür ediyorum .Belki de bilmeden bu ay transfer olacaktım ve hastalığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmeden ... Evet kızlar sizler bebek telaşı içindeyken bende haftalardır b kendi sağlığım için hastane, hastane geziyorum gezerim elimden ne geliyorsa yaparım durum bu kadar ciddiyken ne yapacagımıda bilmiyorum sistemik lupus teshişi konulduktan beri emin olabilmeleri içinde şimdi kardiyoloji , nöfroloji, göz , hemetoloji , romotoloji hepsi bakılacak denildi . Hemotoloji dontoru ve romotoloji tedavisini yaptım şimdi sırada diğer hastalık var mı bir yerde tutulma olmuş mu olduysa ne olacak diye bakılacak inşallah Rabbim bu tez zamanlarda hayırlı haberler vermeyi nasip eder.. Allah büyüktür .. Bir yerden aslında böyle ögrenmem hatta transfer olmadan ögrenmem büyük bir mucize diyorum . İnşallah her şey yolunda gider sizlerden bu kez benim için dualarınızı esirgememenizi istiyecem ben aslında bebeğim için isterdim ama Allah'ın takdiri . HERŞEY HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM ..
Cok benziyoruz seninle bizde de yüzde 96 baş anomalisi. İnşallah isteyen herkese bebek nasip olur biz de saglıkla büyütürüz :)Jalapenoo arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum benim başıma geldi çünkü .
Temiz sıkıntı yok denilen rahime histeroskopi yaptı semra hanım hafif çöküntü varmış meğer. Sancılı oluyor diyorsunuz rahim filmi buna istinaden bir sıkıntı olabileceği dusunulebilir. Siz eski filmleri götürün giderken zaten muayene de oluyorsunuz o zaman duruma göre ister zaten semra hanım .
Birde morfoloji bizim de 0 di % 92 baş anomalisi vardı ben de de çikolata kistleri vs . Ama çok şükür Rabbim nasip etti bir kızımız var Allah bağışlasın.
Laboratuvar gerçekten önemli ve semra hanımin da bilgisi tecrübesi teshisleri ve hassasiyeti kesinlikle göz ardı edilemez .
Merhaba , bilerek değil ama kendiliğinden sürpriz bir şekilde hamile kaldım ben. 6 kasım kürtaj oldum 15 aralık regl tarihim. 19 aralık histerrskopi oldum sonrasında tedavi için Regl olmayı beklerken hiç regl olmadan hamile kalmışım. Umarım siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.Histereskopi yaptıran arkadaşlar, histereskopi sonrası bir ay normal gebelik olabilir diye düşünerek tüp bebek tedavisine başlamadığımız oldu mu? Oldu ise sonuçlar nasıl?
Ayyyy cok guzel masaallah. Bizede oyle bir surpriz olurmu?! Insallah rabbim bizede boyle bir surpriz nasip eder.Merhaba , bilerek değil ama kendiliğinden sürpriz bir şekilde hamile kaldım ben. 6 kasım kürtaj oldum 15 aralık regl tarihim. 19 aralık histerrskopi oldum sonrasında tedavi için Regl olmayı beklerken hiç regl olmadan hamile kalmışım. Umarım siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.
Histereskopi sırasında Rahime ne gibi müdahale yapıldı? Gözünüz aydın. Allah devamını getirsin. Benim normal denemeye vaktim olmadı. Direkt tüp bebeğe başlıyorum bu ay.Merhaba , bilerek değil ama kendiliğinden sürpriz bir şekilde hamile kaldım ben. 6 kasım kürtaj oldum 15 aralık regl tarihim. 19 aralık histerrskopi oldum sonrasında tedavi için Regl olmayı beklerken hiç regl olmadan hamile kalmışım. Umarım siz de hayırlı sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?