- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
15 gün sonra 2. tedavime başlıyorum canım peki yumurta geliştirici ignelerlede kullandınmıCanim tup bebege baslamadan 1 ay once kullanmaya baslayin. Ve tup bebek yaptirirkende kullanin. Ben kullaniyorum ve gercekten hem sayi olarak hemde embriyo kalitesi olarak faydasini gordum
Ne kadar mesakkatli bir bebege kavusma hikayesi. Ne guzel mutlu sona ulasmissiniz. Rabbim bizede nasip eder insallah. 8 deneme ve hepside negatif. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.Bir gün buraya bu mesajı yazacağım diye hep inandım, ve o gün geldi artık.. Benim de umut olma vaktim geldi..
2015 Mart ta başladığım evlat sahibi olma girişimlerim 2019 Mart ta nihayet sona erdi.
Beni tanımayanlar için hikayemi paylaşayım kısaca.
Çikolata kisti dışında bir sebebimiz yoktu. Gittiğim kadın doktoru normal yolla da olur deneyelim dedi ve bir süre klomen vs denedik. 6 ay bu şekilde geçince aşılama mı yapsak dedi ve farklı bir merkezde Ocak 2016 da aşılama yaptırdık, sonuç negatif..
Aşılama ile oyalanmak istemedim çok, bize uygun olduğunu düşünmüyordum nedense. Yine İstanbul da farklı bir merkezde tüp bebek için bir doktorla görüşmeye başladım. İstediği rahim filminde bir tüpte sıvı birikimi gördü ve tüpün alınması gerektiğini söyledi, çocuk olmaması farklı bir histi ama bir de tüplerin bağlanma ihtimali söz konusu olunca daha da depresifleşmiştim. Bayram yaklaşıyordu, bayram sonrası temmuzda ameliyatım yapılacaktı, öncesinde eşimin memleketine ziyarete gittik ve o hafta görüştüğüm tüp bebek merkezi kapatıldı.. Tam bir şeye karar vermişken ve bi doktorla yola devam ediyorken yeniden başa sarmıştık. Bir arkadaşımın tavsiyesi sonra bu sayfayı yalayıp yutmuş olmanın da etkisiyle Semra Hoca dan randevu aldık.. Rahim filmine bakıp bu tabloda ameliyat yersiz, boş yere bağlanacaktı tüpünüz dedi ve ameliyatı iptal etti, o an içim ekstra ısınmıştı zaten:) sonrası tedaviler başladı. Eylül 2016 ilk tedavi, ilk transfer ve pozitif.. Ama 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj.. Kromozom bozukluğu çıktı embriyoda. Kalan embriyolarıma pgt yaptırıp sağlıklı gelen bir taneyi transfer ettirdik, Şubat 2017.. Sonuç pozitif, hem de tek embriyo ikiye bölündü tek yumurta ikizi hamilelik, ama 13.haftada kalpleri durdu, kürtaj.. İkizlikle alakalı birtakım riskler var diyorlardı hep, sebep de o dediler.. Bunu da kabullenip yola devam ettik.
2.tüp bebek tedavisi, 2.opu. Yasımız çok değil, kromozomlarımız normal ama sağlıklı embriyo bulunmadı. Bu epey sarsmıştı ama yine devam dedik..
3.tedavi, 3 sağlıklı embriyo bulundu. Şubat 2018, histereskopi sonrası transfer, sonuç pozitif, ama 5bucuk haftalıkken pgt li embriyo sebepsiz düşükle sonuçlandı, yine kürtaj..
Mayıs 2018, ikinci histereskopi sonrası 4.transfer, sonuç pozitif..
Korkuyla geçen 9 ay sonrası oğlum kucağımda bu kez, Rabbim nasip etti, benim de anne olma vaktim gelmişti..
Çok yoruldum, zorlu şeyler yaşadım. Semra Hoca üç hamilelik ve üç farklı sebepten kayıp, bu çok normal bir tesadüf değil dedi, nasip dedim. Bir daha böyle olmayacağını düşünüyorum o yüzden yine deneyeceğiz dedi, inşallah dedim. Ve merkezden vazgeçmeyerek nihayet mutlu sona ulaştım.
Şimdi oğlumuza bakarken eşim pes ettiğim, denemesek mi artık zaten olmuyor işte dediğim günleri hatırlatıyor.. Pişman olmayacak mıydın diyor.. Ağlamadan, kendime kızmadan edemiyorum..
Yaşadığınız şeyler ne kadar zor olursa olsun, bir gün olacağına inanın.. O bir gün hepimiz için gelecek, dualarımda buradaki herkes..
Arkadaşım sana ve diğer tüm arkadaşlara söylemek isterim du tarama testlerini yaptirip hamileliginizi lütfen zehir etmeyin Allahın izniyle bebegin sağlıklıdır bende 2li taramayi yaptirip yüksek risk çıkınca hamileligimi kendime zehir etmiştim sonuç nurtopu gibi bir ogulOlumsuzluklar yaşayınca tedaviye sıfırdan başlamak istemiştim pgtye embriyo göndermek için biliyosun embriyo kalitesi iyiydi ama kürtaj olmuştum. Bu transferimden önce pgt istedim dondur çöz önermediler ikilide Yüksek risk çıkınca ben iyice stres oldum. Pişman oldum baştan pgt yaptırmadığıma. İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
Rabbim en guzel sekilde neticeye ulastirsin.Aslında bende yeni başladı. Tedaviye yanlız yerleştirmeden önce bir ameliyat geçitecegim için yeterli sayıda yumurta toplayıp dondurmaya çalışıyorz gecen ay yumurta toplanıp 5 adet embiryo dondurıldu 1 ay ara verdik bi aksilik olmazsa bu ayki adetimle yeniden başlıcaz 2. Yumurta toplama sürecine sonrası ameliyat
Çokkkk haklısın canım ama işte içimiz rahat etsin dedik yaptırdık tam tersi olduArkadaşım sana ve diğer tüm arkadaşlara söylemek isterim du tarama testlerini yaptirip hamileliginizi lütfen zehir etmeyin Allahın izniyle bebegin sağlıklıdır bende 2li taramayi yaptirip yüksek risk çıkınca hamileligimi kendime zehir etmiştim sonuç nurtopu gibi bir ogul
Hergün taze taze sıkılmış bir bardak nar suyu için rahim kalinlasmasi için faydasını göreceksiniz inşallah.Rahimde incelik sorunum var. Kalınlaşma olursa taze transfer yapacağız dedi Semra hoca.
83 de 1 çıkmıştı bende niye baştan pgt yaptirmadim diye çok hayiflanmistim sonra bebegimde gelisim geriligi olmuştu anne karninda perinatolog takip etmişti bizi onun söylediği bu bebegin küçük lugu hariç hiçbir şeyi yok ama stres çok etkiliyor bebegin büyümesini bile ben yaptim lütfen siz yapmayın.Çokkkk haklısın canım ama işte içimiz rahat etsin dedik yaptırdık tam tersi olduGerçekten zehir oldu bizimde. Sizde risk kaç çıkmıştı? MâşâAllah oğlunuza darısı bize olsun İnşâAllah şu mübarek gece hürmetine herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınızda unutmayın hepiniz duamdasınız ❤
Çok haklısın canım benimde 1:50 çıktı. İnşâAllah sağ Salim doğar bizimkide83 de 1 çıkmıştı bende niye baştan pgt yaptirmadim diye çok hayiflanmistim sonra bebegimde gelisim geriligi olmuştu anne karninda perinatolog takip etmişti bizi onun söylediği bu bebegin küçük lugu hariç hiçbir şeyi yok ama stres çok etkiliyor bebegin büyümesini bile ben yaptim lütfen siz yapmayın.
Ay maşallah canım benim ya demek doğum gerçekleşti inan bugün aklımdan geçtin sana kandil mesajı atacaktım aceba doğum oldumu diyede merak ediyordum ama sağolsun kızlar aklımı başımdan alıyor tesadüf bugün buraya girdim vee mesajini gördüm çok çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBir gün buraya bu mesajı yazacağım diye hep inandım, ve o gün geldi artık.. Benim de umut olma vaktim geldi..
2015 Mart ta başladığım evlat sahibi olma girişimlerim 2019 Mart ta nihayet sona erdi.
Beni tanımayanlar için hikayemi paylaşayım kısaca.
Çikolata kisti dışında bir sebebimiz yoktu. Gittiğim kadın doktoru normal yolla da olur deneyelim dedi ve bir süre klomen vs denedik. 6 ay bu şekilde geçince aşılama mı yapsak dedi ve farklı bir merkezde Ocak 2016 da aşılama yaptırdık, sonuç negatif..
Aşılama ile oyalanmak istemedim çok, bize uygun olduğunu düşünmüyordum nedense. Yine İstanbul da farklı bir merkezde tüp bebek için bir doktorla görüşmeye başladım. İstediği rahim filminde bir tüpte sıvı birikimi gördü ve tüpün alınması gerektiğini söyledi, çocuk olmaması farklı bir histi ama bir de tüplerin bağlanma ihtimali söz konusu olunca daha da depresifleşmiştim. Bayram yaklaşıyordu, bayram sonrası temmuzda ameliyatım yapılacaktı, öncesinde eşimin memleketine ziyarete gittik ve o hafta görüştüğüm tüp bebek merkezi kapatıldı.. Tam bir şeye karar vermişken ve bi doktorla yola devam ediyorken yeniden başa sarmıştık. Bir arkadaşımın tavsiyesi sonra bu sayfayı yalayıp yutmuş olmanın da etkisiyle Semra Hoca dan randevu aldık.. Rahim filmine bakıp bu tabloda ameliyat yersiz, boş yere bağlanacaktı tüpünüz dedi ve ameliyatı iptal etti, o an içim ekstra ısınmıştı zaten:) sonrası tedaviler başladı. Eylül 2016 ilk tedavi, ilk transfer ve pozitif.. Ama 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj.. Kromozom bozukluğu çıktı embriyoda. Kalan embriyolarıma pgt yaptırıp sağlıklı gelen bir taneyi transfer ettirdik, Şubat 2017.. Sonuç pozitif, hem de tek embriyo ikiye bölündü tek yumurta ikizi hamilelik, ama 13.haftada kalpleri durdu, kürtaj.. İkizlikle alakalı birtakım riskler var diyorlardı hep, sebep de o dediler.. Bunu da kabullenip yola devam ettik.
2.tüp bebek tedavisi, 2.opu. Yasımız çok değil, kromozomlarımız normal ama sağlıklı embriyo bulunmadı. Bu epey sarsmıştı ama yine devam dedik..
3.tedavi, 3 sağlıklı embriyo bulundu. Şubat 2018, histereskopi sonrası transfer, sonuç pozitif, ama 5bucuk haftalıkken pgt li embriyo sebepsiz düşükle sonuçlandı, yine kürtaj..
Mayıs 2018, ikinci histereskopi sonrası 4.transfer, sonuç pozitif..
Korkuyla geçen 9 ay sonrası oğlum kucağımda bu kez, Rabbim nasip etti, benim de anne olma vaktim gelmişti..
Çok yoruldum, zorlu şeyler yaşadım. Semra Hoca üç hamilelik ve üç farklı sebepten kayıp, bu çok normal bir tesadüf değil dedi, nasip dedim. Bir daha böyle olmayacağını düşünüyorum o yüzden yine deneyeceğiz dedi, inşallah dedim. Ve merkezden vazgeçmeyerek nihayet mutlu sona ulaştım.
Şimdi oğlumuza bakarken eşim pes ettiğim, denemesek mi artık zaten olmuyor işte dediğim günleri hatırlatıyor.. Pişman olmayacak mıydın diyor.. Ağlamadan, kendime kızmadan edemiyorum..
Yaşadığınız şeyler ne kadar zor olursa olsun, bir gün olacağına inanın.. O bir gün hepimiz için gelecek, dualarımda buradaki herkes..
Hayır canım ne olup bittigini anlamıyosun bile aşağı müdahale odasına indiken sonra melih beyin iyi uykularından başka hiç birşey hatırlamıyorum saniyeler sürdü uyumam odaya çıktıgımda noldu bana ben hiç bişy hissetmiyorum ne agrı ne sızı dedim hatta sadece narkozun sersemliği bir uyku hali oluyor hiç korkma inan ultrasona girmek ondan daha zor stres yapma herşey güzel olucak inşNasıldı zor muydu yumurta toplama? Allah yardımcımız olsun bizede güzellikler versn inşallah..
Mehaba ari sutu bal polen karısmini hangi marka aloyosunuz
Ben eğriçayır ın saf arı sütünü kullanıyorum.Mehaba ari sutu bal polen karısmini hangi marka aloyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?