Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kafam çok karıstı kızlar gecen ay hızda artıs vardı bu ay baska yerde yaptırdık düşmüş sperm bakan yerlerde neye dıkkat etmelıyız,ilk olanlar gecen ayın en son yenı daha

Eklentiler

• IMG_4351.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_4352.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4991.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 67
Canim tup bebege baslamadan 1 ay once kullanmaya baslayin. Ve tup bebek yaptirirkende kullanin. Ben kullaniyorum ve gercekten hem sayi olarak hemde embriyo kalitesi olarak faydasini gordum
15 gün sonra 2. tedavime başlıyorum canım peki yumurta geliştirici ignelerlede kullandınmı
[/QUOTE]
Evet canim igne kullanirkende kullandim. Yumurta sayim da artti. Doktorum ne kullandiysan kullanmaya devam et demisti. Oda sasirmisti.

Ne kadar mesakkatli bir bebege kavusma hikayesi. Ne guzel mutlu sona ulasmissiniz. Rabbim bizede nasip eder insallah. 8 deneme ve hepside negatif. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Arkadaşım sana ve diğer tüm arkadaşlara söylemek isterim du tarama testlerini yaptirip hamileliginizi lütfen zehir etmeyin Allahın izniyle bebegin sağlıklıdır bende 2li taramayi yaptirip yüksek risk çıkınca hamileligimi kendime zehir etmiştim sonuç nurtopu gibi bir ogul

Rabbim en guzel sekilde neticeye ulastirsin.

Çokkkk haklısın canım ama işte içimiz rahat etsin dedik yaptırdık tam tersi oldu Gerçekten zehir oldu bizimde. Sizde risk kaç çıkmıştı? MâşâAllah oğlunuza darısı bize olsun İnşâAllah şu mübarek gece hürmetine herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınızda unutmayın hepiniz duamdasınız

83 de 1 çıkmıştı bende niye baştan pgt yaptirmadim diye çok hayiflanmistim sonra bebegimde gelisim geriligi olmuştu anne karninda perinatolog takip etmişti bizi onun söylediği bu bebegin küçük lugu hariç hiçbir şeyi yok ama stres çok etkiliyor bebegin büyümesini bile ben yaptim lütfen siz yapmayın.

Çok haklısın canım benimde 1:50 çıktı. İnşâAllah sağ Salim doğar bizimkide

Ay maşallah canım benim ya demek doğum gerçekleşti inan bugün aklımdan geçtin sana kandil mesajı atacaktım aceba doğum oldumu diyede merak ediyordum ama sağolsun kızlar aklımı başımdan alıyor tesadüf bugün buraya girdim vee mesajini gördüm çok çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Nasıldı zor muydu yumurta toplama? Allah yardımcımız olsun bizede güzellikler versn inşallah..
Hayır canım ne olup bittigini anlamıyosun bile aşağı müdahale odasına indiken sonra melih beyin iyi uykularından başka hiç birşey hatırlamıyorum saniyeler sürdü uyumam odaya çıktıgımda noldu bana ben hiç bişy hissetmiyorum ne agrı ne sızı dedim hatta sadece narkozun sersemliği bir uyku hali oluyor hiç korkma inan ultrasona girmek ondan daha zor stres yapma herşey güzel olucak inş

kızlar ilk doktora gittigimde elimde folik asit oldugu için recetede yazdıgını almamıştım şimdi bitti ama reçetemi bulamıyorum hangi marka folik asit yazmışlardı memorialde size

Kızlar okuduğumda çok etkilendim ve hemen sipariş ettim kendime aşağıdaki yazı sadece arılar üzerine yapılan bilimsel resmi bir siteden aldım sizinlede paylaşmak istedim belki şifa olur hepimize

Kısırlık Tedavisi'nde Arı Sütü ve Polenle Baş Döndürücü Bilimsel Sonuçlar

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'lara çıkarmaktadır.
Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.
Bu sitede; Sohag Universitesi'de Jinokoloji Bölümünde Dr.Abdelhafiz ve Dr. Muhamad tarafından yapılan geniş bir deneyden sözediliyor. Buna göre kısırlık tedavisi gören 99 çiftin yarısına arı ürünleri veriliyor. Diğerlerine normal tedavi uygulanıyor. 2 Aylık bir süre sonunda, bu ürünleri kullananlar arasında 23 hamilelik, diğer grupta ise 7 hamilelik gerçekleşiyor. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı ürünlerinin kullanımı gebelik gerçekleşme oranını 3 kattan fazla.. Tam olarak 23/7=3,285 oranında artıran basit ve etkin bir çözümdür.
Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları şöyle yer alıyor:
• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.

Kızlar merhaba, ben yarın ilk kez tüp bebek için gorusmeye gidecegim. Adetimin 3. Gunu ve bu ay başlayacagız tedaviye. Dr ultrasonla mı bakacak ya da vajinal muayene mi yapacak acaba? Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…