Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım cook gecmis olsun ben de bu tüp bebek tedavisi sayesinde kanımda pıhtılaşma oldugunu ögrendim. Belki doğal yoldan hamile kalabilsem sürekli düşük yapacaktım... her şerde var bir hayır

Evet canım belkide ama bu şekilde ögrenmek biraz geç mi oldu bilemiyorum belki araştırmasaydı bilemiycektim bir ihmalsizlik var gibi bu arada çok teşekkür ederim aynen öyle Rabbim vardır bir bildiği

O kadar anlamlı bir kadar duygu dolu bu yazın insan bir an yaşadıklarından ders çıkarmalı diyo .. hepimizin buralara gelene kadar zor yollardan geçmiş olması , sınanması , sende bu güzel örneklerden biri olmuşsun .. O kadar şey yaşadıktan sonra o mucizeyi kucagına almak herşeye bedel eminim şimdi seni anlıyorum desem belki az kalıcak ama ben yine de seni anlıyorum arkadaşım Allah herşeyin en güzelini , sana vermiş ama bundan sonra bebeğin ve ailen ile daha da güzel şeyler versin inşallah ..gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ..

Öncelikle kızlar ara ara girebiliyorum siteye artık sağlık sorunlarım nedeniyle ama her girdiğimde sizlerin iyi haberlerini görünce bir an olsa da kendimin gibi seviniyorum .. Son zamanlarda o kadar kafam dolu o kadar ne yapacağımı bilemiyorum ki ama Allah bir yerden o güzel kapıları açıyor aslında .. Şuan doktor doktor geziyorum çok şükür lupusla alakalı herhangi tutulum yok , aslında işin garibi galiba lupusta yokmuş bende . romotoloji doktoru iyi dedik gittik ama işler arap saçına dönmüş durumda şuan en deneyimli bilgili bu bölümde prof dr gitmem gerek Uludağ ünv randevu alabilirsek herşey daha belli olucak inşALLAH sandığım , korktuğum gibi bişey olmayacak .Şuan sadece dua ediyorum kötü bişey olmasın sadece pıhtılaşma var oda ilaçla ,igne ile tedbir alınırsa yoluna girsin diye ...,İnsan kendini düşünür aslında hep canı kıymetlidir ama ben nedense hep bebeğimi düşünüyorum 1. olmadı 2. aynı olmasın diye böyle diyince kızyor herkes bana Annellik duygusu ne yapayım . Dün kandildi eşimde bende dua ettik mübarek günler suyu hürmetine Allah hepimizin duasını kabul etsin .Mübarek cuma gününüz mübarek olsun kadınlar gününüzde kutlu olsun kızlar ..TEz zamanda herşey yoluna girer tek dileğim bu bide Anne olmayı nasip eder Rabbim

İnşallah herşey kolayca başarılı geçer çok sağolun

Bir tek benim çok ağrım olmuş sanırım opu sonrası. En az üç gün kendime gelemedim. Bu arada arı sütü ve ürünleri alacak arkadaşlar eğriçayırın tüm ürünlerde kadınlar günü dolayısı ile yuzde 15 indirimi var. Kadınlar günümüz de kutlu olsun bu arada

Kızlar gonal 225 le başlıyormuşuz..Bu doz çok mu ya yumurtalarımda fena değildi bide bu iğneyi vurup günlük hayata devam edebiliyor muyuz etkisi var mı? Neler tavsiye edersiniz?

Çok mu yumurta toplandı bünyeyle alakalı heralde.. bnde arifoğlunun bal propolis polen karışımını alayım diyordum

Kızlar gonal 225 le başlıyormuşuz..Bu doz çok mu ya yumurtalarımda fena değildi bide bu iğneyi vurup günlük hayata devam edebiliyor muyuz etkisi var mı? Neler tavsiye edersiniz?
Bana da 225 mg la başlarız demişlerdi. Normal doz Pco lularda daha düşük tutuyorlar dozu. Günlük hayatına devam edersin ama saatin de yapman ve dolapta muhafaza etmen lazım.

Merhaba,
Pazartesi gününü test günü olarak onlar mı söylediler sana? Ben 01.03. transfer oldum, yani senden bir gün sonra, ama bana pazar günü test yaptır dediler. Neden acaba daha erken? benim pgt li dondurulmuş blastokist transfer edildi. Ondan mı acaba farklı? Hiç birşey farkettin mi transferden sonra? Ben hiç birşey farketmedim, etmiyorum.
Bol şanslar, güzel haberler almamız dileğiyle.

Merhaba arkadaşlar 5 gündür gonal-f kullanıyorum. Bu gün nabzim yükseldi ve halsizlikle beraber mide bulantısı yaşadım. Aranız da bu yan etkileri yasayan oldumu??

Arkadaslar sızler tecrubelisiniz napöak gerekıyor

Canım baktım ben sonuçlara ümitsizliğe kapılma Rabbim büyük vakti saati gelince olur inşallah sizinde.
Her merkez farklı sonuçlar çıkarabiliyor kafa daha çok karışıyor. Benim tavsiyem sen de esin de bal polen arı sütü kullanın beraber sabah aç karnı bi tatlı kaşığı kadar çok dolu değil . Tedaviye başlayana kadar 2 3 ay kullansa çok iyi olur soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi kuru incir ve promotil diye bir takviye var onu da kullansın hatta ocean marka balık yağı . Sağlıklı sperm var sonuçta ileri hareket de sıkıntı var . E vitamini yönünden zengin yiyecekler yesin sağlıklı beslenmeye dikkat edin .

Bizim degerlerimizde çok kötüydü hatta hiç umudumuz yoktu bir ara bu takviyeleri kullandı eşim bende arı sütü bal polen kullandım omepa q10 kullandım faydasını gördüğümüzü düşünüyorum . Belki okumussundur bir kızım var allah bağışlasın.

Yani merkez seçmek bi işine yaramayacak ama bu testlerde de memorial yine açık ara farkla önde bence .

Merhaba arkadaşlar 5 gündür gonal-f kullanıyorum. Bu gün nabzim yükseldi ve halsizlikle beraber mide bulantısı yaşadım. Aranız da bu yan etkileri yasayan oldumu??

Daha önce kimseden duymadım geçmiş olsun çok mu yumurta var acaba merkeze söyledin mi soylemediysen bildir muhakkak . İnşallah sorunsuz atlatırsın .

Allah bagıslasın ,,, ne guzel uzun uzun yazmışsınız çok tskederım ,, arısutu polen bu ay aldık egrıcayırdan hunnap kecıboynuzu kullanıyoruz bıde dr vıtamın verdı mohut yıyoruz sızın dedıklerınızı de uygularız çok tşkederim , şişli memorıalde netım çok arastırdım bahcecı ve şişli ama şişli bı adım önde bnde sadece ıkı tane embrıyo koymamaları kötu nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…