- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Anlık bir şey olabilir. Ben de bir kez yaşamıştım, çok acele bi zamanda vurmuştuö ve canım da çok yanmıştı. Sonra mide bulantısı baş dönmesi.. Acıdan insan bayılabiliyor ya bu belirtiler bayılmadan bi öncesi heraldr diye düşünmüştüm. Derin nefesle vs geçmişti, bir daha da olmadı. İğneleri sakin bir ortamda vurmaya çalışın, tekrarlarsa bi hemşirelere danışırsınız içiniz rahat etsin diye, ya da kontrole gidince doktora.Merhaba arkadaşlar 5 gündür gonal-f kullanıyorum. Bu gün nabzim yükseldi ve halsizlikle beraber mide bulantısı yaşadım. Aranız da bu yan etkileri yasayan oldumu??
Teşekkürler canim aslında çok yumurtam yok ama neden oldu anlamadim neredeyse 8 saat sürdü bu şekil de. Biraz korktum acikcasi yarın kontrolüm var dr danışmayı dusunuyorum.Daha önce kimseden duymadım geçmiş olsun çok mu yumurta var acaba merkeze söyledin mi soylemediysen bildir muhakkak . İnşallah sorunsuz atlatırsın .
Evet canim bayılma öncesi belirtileri yaşadım resmen. Neredeyse 8 saat kadar bu şekil de devam etti. Sonrasında şiddetli baş ağrısı oldu ve ilaç içmek durumunda kaldim. Prospektuse baktim ve seyrek görülen bir yan etki. Insallah bu gun tekrarlamaz yarın kontrolüm var dr danışmayı dusunuyorum.Anlık bir şey olabilir. Ben de bir kez yaşamıştım, çok acele bi zamanda vurmuştuö ve canım da çok yanmıştı. Sonra mide bulantısı baş dönmesi.. Acıdan insan bayılabiliyor ya bu belirtiler bayılmadan bi öncesi heraldr diye düşünmüştüm. Derin nefesle vs geçmişti, bir daha da olmadı. İğneleri sakin bir ortamda vurmaya çalışın, tekrarlarsa bi hemşirelere danışırsınız içiniz rahat etsin diye, ya da kontrole gidince doktora.
Ben de transfer sonrasi agrilar oldu boyle kasiklarimda ve gazim vardi ayni zamanda crinone kullaniyorum sabah aksam belki o yapti diye dusundum onunda yan etkileri var cunku ama bu 3 gundur hicbisi hissetmiyorum sanki hic transfer olmadi gibiiMerhaba,
Pazartesi gününü test günü olarak onlar mı söylediler sana? Ben 01.03. transfer oldum, yani senden bir gün sonra, ama bana pazar günü test yaptır dediler. Neden acaba daha erken? benim pgt li dondurulmuş blastokist transfer edildi. Ondan mı acaba farklı? Hiç birşey farkettin mi transferden sonra? Ben hiç birşey farketmedim, etmiyorum.
Bol şanslar, güzel haberler almamız dileğiyle.
Ben hic yasamadim canim kac cc vuruluyorsun acaba agirmi geldiMerhaba arkadaşlar 5 gündür gonal-f kullanıyorum. Bu gün nabzim yükseldi ve halsizlikle beraber mide bulantısı yaşadım. Aranız da bu yan etkileri yasayan oldumu??
225 canim bu gün iyiyim çok şükür dün akşam cetrodite basladim inşallah tekrarlanmaz.Ben hic yasamadim canim kac cc vuruluyorsun acaba agirmi geldi
Allah bagıslasın ,,, ne guzel uzun uzun yazmışsınız çok tskederım ,, arısutu polen bu ay aldık egrıcayırdan hunnap kecıboynuzu kullanıyoruz bıde dr vıtamın verdı mohut yıyoruz sızın dedıklerınızı de uygularız çok tşkederim , şişli memorıalde netım çok arastırdım bahcecı ve şişli ama şişli bı adım önde bnde sadece ıkı tane embrıyo koymamaları kötu nasıp
Benim de çok ağrım oldu hatta 6/7 saat hastanede yattım diğer 2 günde devam etti. Yatıp kalkmakta zorluk çektim eşim yardım etti hep. Ohss oldum sandım ama çok şükür geçti. Dr bana adetlerin de sancılı oluyor mu demişti.Çok yumurtam yoktu, 9 adetti ama yine de çon ağrılı olmuştu.
Ben yakın bir ilden gidip geldim ama burda yazmışlardı Kasımpaşa’da tempo otel varmış; rahat, ulaşımı kolay ve ucuz demişlerdi..isterseniz bi araştırınŞişli memorial hastane yanında apart tarzı yerler var mı önerebileceğiniz ya da nerde konaklanabilir
Bende oyle baslamistim sonra 262.5 a cektiler Rabbim hayirlisini versin insallah225 canim bu gün iyiyim çok şükür dün akşam cetrodite basladim inşallah tekrarlanmaz.
Pgt den kastin genetik taniysa canim bazi testler 2 ay sonra ciktigi buluyormuş ama doktorun acil derse 10 gundede cikartirArkadaşlar pgt sonucu ortalama kaç gün sonra çıkıyor. 15 i buluyor mu?
Arkadaşlar pgt sonucu ortalama kaç gün sonra çıkıyor. 15 i buluyor mu?
Embriyoları genetiğe gönderdik biz onun sonucunu bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.Pgt den kastin genetik taniysa canim bazi testler 2 ay sonra ciktigi buluyormuş ama doktorun acil derse 10 gundede cikartir
Ne kadar oldu göndereli ,iki hafta geçtiyse sen arayıp sor, bizimkinde ben arayıp öğrenmiştim, biz de tam arayacaktık demişlerdi..Embriyoları genetiğe gönderdik biz onun sonucunu bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.
Yok daha 2 hafta olmadı. Olduğunda ararım.Ne kadar oldu göndereli ,iki hafta geçtiyse sen arayıp sor, bizimkinde ben arayıp öğrenmiştim, biz de tam arayacaktık demişlerdi..
Yaa teşekkür ederim bilgi için. Araştıracağım şimdi sağolunBen yakın bir ilden gidip geldim ama burda yazmışlardı Kasımpaşa’da tempo otel varmış; rahat, ulaşımı kolay ve ucuz demişlerdi..isterseniz bi araştırın
Amin canim hepimiz içinBende oyle baslamistim sonra 262.5 a cektiler Rabbim hayirlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?