Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar 5 gündür gonal-f kullanıyorum. Bu gün nabzim yükseldi ve halsizlikle beraber mide bulantısı yaşadım. Aranız da bu yan etkileri yasayan oldumu??
Anlık bir şey olabilir. Ben de bir kez yaşamıştım, çok acele bi zamanda vurmuştuö ve canım da çok yanmıştı. Sonra mide bulantısı baş dönmesi.. Acıdan insan bayılabiliyor ya bu belirtiler bayılmadan bi öncesi heraldr diye düşünmüştüm. Derin nefesle vs geçmişti, bir daha da olmadı. İğneleri sakin bir ortamda vurmaya çalışın, tekrarlarsa bi hemşirelere danışırsınız içiniz rahat etsin diye, ya da kontrole gidince doktora.

Daha önce kimseden duymadım geçmiş olsun çok mu yumurta var acaba merkeze söyledin mi soylemediysen bildir muhakkak . İnşallah sorunsuz atlatırsın .
Teşekkürler canim aslında çok yumurtam yok ama neden oldu anlamadim neredeyse 8 saat sürdü bu şekil de. Biraz korktum acikcasi yarın kontrolüm var dr danışmayı dusunuyorum.

Evet canim bayılma öncesi belirtileri yaşadım resmen. Neredeyse 8 saat kadar bu şekil de devam etti. Sonrasında şiddetli baş ağrısı oldu ve ilaç içmek durumunda kaldim. Prospektuse baktim ve seyrek görülen bir yan etki. Insallah bu gun tekrarlamaz yarın kontrolüm var dr danışmayı dusunuyorum.

Ben de transfer sonrasi agrilar oldu boyle kasiklarimda ve gazim vardi ayni zamanda crinone kullaniyorum sabah aksam belki o yapti diye dusundum onunda yan etkileri var cunku ama bu 3 gundur hicbisi hissetmiyorum sanki hic transfer olmadi gibii
Pazartesi gunun ben istedim bana da normalde 10.martta gel dediler insallah hayirli sonuclar alirizzz

2 tane koysunlar diye hepimiz istiyoruz istedik ama semra hanımla konuşunca hemen vazgeciyorsunuz zaten . Rabbim sağlıkla nasip etsin size de inşallah . Umarım takviyeler ise yarar

Çok yumurtam yoktu, 9 adetti ama yine de çon ağrılı olmuştu.
Benim de çok ağrım oldu hatta 6/7 saat hastanede yattım diğer 2 günde devam etti. Yatıp kalkmakta zorluk çektim eşim yardım etti hep. Ohss oldum sandım ama çok şükür geçti. Dr bana adetlerin de sancılı oluyor mu demişti.

Şişli memorial hastane yanında apart tarzı yerler var mı önerebileceğiniz ya da nerde konaklanabilir

Şişli memorial hastane yanında apart tarzı yerler var mı önerebileceğiniz ya da nerde konaklanabilir
Ben yakın bir ilden gidip geldim ama burda yazmışlardı Kasımpaşa’da tempo otel varmış; rahat, ulaşımı kolay ve ucuz demişlerdi..isterseniz bi araştırın

Kızlar ben opu olduktan 4/5 gün sonra kahverengi akıntım oldu. Onun sonrası adet oldum ayın 1inde sonra bitti fakat ilk kahverengi akıntı geldi 2 gündür de pembe akıntım geliyor. Çok uzun sürdü. Böyle olan var mı? Doktorumu arasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…