Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anlamadım canım ayın birinden beri devam mı ediyor
Şubat 26/27/28 de kahverengi akıntım geldi ara ara Mart 1 de kanamam başladı 6sında bitti 8.inde kahverengi akıntım geldi 9uzda pembe olarak devam etti ama günde 2 kez. Bugünde sabah pembe akıntım geldi şuan yok ama çok uzun sürmedi mi? Neden böyle oldu acaba

Benim Opudan dört beş gün sonra falan reglm olmuştunaz olur sanmıştım ama bayağı yoğun olmuştu,işlem olduğundan denge şaşabiliyor, ama sen yine de Dr sor istersen.

Transferi ben genel anestezi ile oluyor sanıyordum,ama okuduğum kadarı ile öyle değil,acıtıyor mu nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz

Transferi ben genel anestezi ile oluyor sanıyordum,ama okuduğum kadarı ile öyle değil,acıtıyor mu nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz
Sen ilk muayenede kateter ile muayene olmadın mı? Vajinadan. O işte transfer provası gibi birşeymiş. Girişte problem olup olmadığına bakıyorlar. Transferi de öyle yapıyorlar.

Sen ilk muayenede kateter ile muayene olmadın mı? Vajinadan. O işte transfer provası gibi birşeymiş. Girişte problem olup olmadığına bakıyorlar. Transferi de öyle yapıyorlar.
Daha önce katater denemişti galiba ama çok zaman oldu ama iki yıl kadar önce ilk Memorial a gittiğim zaman, net hatırlamıyorum yani.

Transfer işleminin en çok sıkıntı veren kısmı idrara sıkışıklık durumunu ayarlama oluyor. O da abartıldığı kadar değil. Zaten aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar. Fazla ise tuvalete gönderiyor hemşire 2 bardak yap 3 bardak yap gibi şeyler söylüyor. Ben mesela o şekilde yapsam sonrasında beni çok rahatsız eder.
Yoksa işlemin normal muayeneden pek bi farkı yok. Transfer işlemine geçmeden de katater provasını tekrarlıyor doktor.

nasıl yani transfer öncesi prova mi yapiyor? Peki transfer günümü oluyor bu prova

PRENSES ilk ön görüşme muayenesinde katater provasını yapıyorlar zaten siz farkına varıyorsunuz veya varmıyorsunuz...
Olayın özü şu. Transfer zor bir işlem değil. Korkacak bişey yok. Anestezi de gerektirmiyor. Eğer normal vajinal muayenede sıkıntı yaşamıyorsanız tabi.

Anladım canim benim 2. Tedavi sürecim onun için yapmadılar demekki.

Tebrikler. İşte bu kesinlikle labaratuar farkı.
Teşekkür ederim evet kesinlikle oncelikle doktorların kalitesi ve laboratuvarın kalitesi 3.gun aradılar 9 tanesi gününden hızlı gidiyordu 3.gunden 5.gun kalitesine ulasmislar size soracaktim sizin bilginiz cok fazla oldugu icin ben daha once okumamıştım gününden önce giden embriyoları hatta saklicennete söyledim jalapenoo bilir diye

Bugün kaçıncı gün? Earlyblast olayı var ama 4.gün oluyor onu biliyorum. 3.gün ilk defa duyuyorum. Hayırlısı olsun.

Opuyu ayın 6 sında oldum bugün 5.gun 16 yumurtam toplandı 12 si dollendi e2 çok yüksekti 4922 ama yumurtam çok değildi sadece çok olgundu küçük hiç yumurtam yoktu 6 si 1.kalite blast olmuş 3.gun hizli ilerleyen embriyolariniz var dediler 9 taneydi bugün 6 tanesini dondurmuşlar az önce tekrar aradılar diğer 6.si devam ediyormuş 2 taneside ataga gecmis 2.kaliteymis 1 gün daha bekleyeceğiz onların içinde de donduracaklarimiz olursa haber vereceklermiş çok şükür Rabbime inşallah geriside güzel olarak gelir

Canim naptin merak ettim bemom deer8m biraz dusuk cikti seninki nasil ama pozitif

M Mucize yolunda
Yani 5.gün donduruldular erken blast durumu yok. 3.güne kadar hızlı bölünme olmuş 8-10 hücre olması gerekirken hücre sayısı fazla imiş demekki ama blast olamamış 3 veya 4.gün. Blastokist aşamasından sonra embriyo kabuğundan çıkmaya başladığı için dondurma işleminin çok fazla vakit kaybetmeden yapılması gerekiyor.
E2 değeri yumurta sayısına göre çok fazla olması ohss riski demek. Sendin değil mi ovitrelle aldım ama lucrin mesajı geldi diyen. Çok olgun az olgun diye bi durum var mı bilmiyorum. Benim son tedavimde 1600 e2 değeri ile 9 yumurta toplandı. Ben heralde 8i olgun çıkacak diye düşünürken 9 u da olgun çıktı 9u da döllendi. Üstelik grade 3 spermlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…