- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Şubat 26/27/28 de kahverengi akıntım geldi ara ara Mart 1 de kanamam başladı 6sında bitti 8.inde kahverengi akıntım geldi 9uzda pembe olarak devam etti ama günde 2 kez. Bugünde sabah pembe akıntım geldi şuan yok ama çok uzun sürmedi mi? Neden böyle oldu acabaAnlamadım canım ayın birinden beri devam mı ediyor
Ben de 225 başladım ve sonuna kadar 225 devam ettim ama herhangi bir yan etki yaşamadım çok şükürAmin canim hepimiz için
Benim Opudan dört beş gün sonra falan reglm olmuştunaz olur sanmıştım ama bayağı yoğun olmuştu,işlem olduğundan denge şaşabiliyor, ama sen yine de Dr sor istersen.Şubat 26/27/28 de kahverengi akıntım geldi ara ara Mart 1 de kanamam başladı 6sında bitti 8.inde kahverengi akıntım geldi 9uzda pembe olarak devam etti ama günde 2 kez. Bugünde sabah pembe akıntım geldi şuan yok ama çok uzun sürmedi mi? Neden böyle oldu acaba
Sen ilk muayenede kateter ile muayene olmadın mı? Vajinadan. O işte transfer provası gibi birşeymiş. Girişte problem olup olmadığına bakıyorlar. Transferi de öyle yapıyorlar.Transferi ben genel anestezi ile oluyor sanıyordum,ama okuduğum kadarı ile öyle değil,acıtıyor mu nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz
Daha önce katater denemişti galiba ama çok zaman oldu ama iki yıl kadar önce ilk Memorial a gittiğim zaman, net hatırlamıyorum yani.Sen ilk muayenede kateter ile muayene olmadın mı? Vajinadan. O işte transfer provası gibi birşeymiş. Girişte problem olup olmadığına bakıyorlar. Transferi de öyle yapıyorlar.
Transfer işleminin en çok sıkıntı veren kısmı idrara sıkışıklık durumunu ayarlama oluyor. O da abartıldığı kadar değil. Zaten aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar. Fazla ise tuvalete gönderiyor hemşire 2 bardak yap 3 bardak yap gibi şeyler söylüyor. Ben mesela o şekilde yapsam sonrasında beni çok rahatsız eder.Transferi ben genel anestezi ile oluyor sanıyordum,ama okuduğum kadarı ile öyle değil,acıtıyor mu nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz
nasıl yani transfer öncesi prova mi yapiyor? Peki transfer günümü oluyor bu provaTransfer işleminin en çok sıkıntı veren kısmı idrara sıkışıklık durumunu ayarlama oluyor. O da abartıldığı kadar değil. Zaten aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar. Fazla ise tuvalete gönderiyor hemşire 2 bardak yap 3 bardak yap gibi şeyler söylüyor. Ben mesela o şekilde yapsam sonrasında beni çok rahatsız eder.
Yoksa işlemin normal muayeneden pek bi farkı yok. Transfer işlemine geçmeden de katater provasını tekrarlıyor doktor.
Anladım canim benim 2. Tedavi sürecim onun için yapmadılar demekki.PRENSES ilk ön görüşme muayenesinde katater provasını yapıyorlar zaten siz farkına varıyorsunuz veya varmıyorsunuz...
Olayın özü şu. Transfer zor bir işlem değil. Korkacak bişey yok. Anestezi de gerektirmiyor. Eğer normal vajinal muayenede sıkıntı yaşamıyorsanız tabi.
Tebrikler. İşte bu kesinlikle labaratuar farkı.Arkadaşlar merabalar bugün 6 tane blast 5aa embriyom donduruldu bugünlere şükürler olsun 4 tane 2.kalite embriyom için bugün bekleyecekler onlarda iyiymiş daha iyi olursa onlarda dondurulacak inşallah
Teşekkür ederim evet kesinlikle oncelikle doktorların kalitesi ve laboratuvarın kalitesi 3.gun aradılar 9 tanesi gününden hızlı gidiyordu 3.gunden 5.gun kalitesine ulasmislar size soracaktim sizin bilginiz cok fazla oldugu icin ben daha once okumamıştım gününden önce giden embriyoları hatta saklicennete söyledim jalapenoo bilir diyeTebrikler. İşte bu kesinlikle labaratuar farkı.
Bugün kaçıncı gün? Earlyblast olayı var ama 4.gün oluyor onu biliyorum. 3.gün ilk defa duyuyorum. Hayırlısı olsun.Teşekkür ederim evet kesinlikle oncelikle doktorların kalitesi ve laboratuvarın kalitesi 3.gun aradılar 9 tanesi gününden hızlı gidiyordu 3.gunden 5.gun kalitesine ulasmislar size soracaktim sizin bilginiz cok fazla oldugu icin ben daha once okumamıştım gününden önce giden embriyoları hatta saklicennete söyledim jalapenoo bilir diye
Canim naptin merak ettim bemom deer8m biraz dusuk cikti seninki nasil ama pozitifMerhaba,
Pazartesi gününü test günü olarak onlar mı söylediler sana? Ben 01.03. transfer oldum, yani senden bir gün sonra, ama bana pazar günü test yaptır dediler. Neden acaba daha erken? benim pgt li dondurulmuş blastokist transfer edildi. Ondan mı acaba farklı? Hiç birşey farkettin mi transferden sonra? Ben hiç birşey farketmedim, etmiyorum.
Bol şanslar, güzel haberler almamız dileğiyle.
Canim var bildigim istersen yardimci olabilirim ozelden mesaj atabilorsinŞişli memorial hastane yanında apart tarzı yerler var mı önerebileceğiniz ya da nerde konaklanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?