- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Anladim teşekkür ederim evet bana öncesinde ovitrelle aldırmışlardı sonrasında lucrin yapilacak denildi doktorum normalde de iyi bekliyordum ama çok iyi oranlı büyümüşler yumurtan dedi 3.gun 12 hücreli yumurtaların var dediler onları dün donduracaklardi bir gün daha hızını takip edeceğiz dediler çok şükür embriyolarimizin blast oldugunu gördük Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahM Mucize yolunda
Yani 5.gün donduruldular erken blast durumu yok. 3.güne kadar hızlı bölünme olmuş 8-10 hücre olması gerekirken hücre sayısı fazla imiş demekki ama blast olamamış 3 veya 4.gün. Blastokist aşamasından sonra embriyo kabuğundan çıkmaya başladığı için dondurma işleminin çok fazla vakit kaybetmeden yapılması gerekiyor.
E2 değeri yumurta sayısına göre çok fazla olması ohss riski demek. Sendin değil mi ovitrelle aldım ama lucrin mesajı geldi diyen. Çok olgun az olgun diye bi durum var mı bilmiyorum. Benim son tedavimde 1600 e2 değeri ile 9 yumurta toplandı. Ben heralde 8i olgun çıkacak diye düşünürken 9 u da olgun çıktı 9u da döllendi. Üstelik grade 3 spermlerle.
Grade 3 sperm kötümü bizimkiler de grade 3le döllenmişler.M Mucize yolunda
Yani 5.gün donduruldular erken blast durumu yok. 3.güne kadar hızlı bölünme olmuş 8-10 hücre olması gerekirken hücre sayısı fazla imiş demekki ama blast olamamış 3 veya 4.gün. Blastokist aşamasından sonra embriyo kabuğundan çıkmaya başladığı için dondurma işleminin çok fazla vakit kaybetmeden yapılması gerekiyor.
E2 değeri yumurta sayısına göre çok fazla olması ohss riski demek. Sendin değil mi ovitrelle aldım ama lucrin mesajı geldi diyen. Çok olgun az olgun diye bi durum var mı bilmiyorum. Benim son tedavimde 1600 e2 değeri ile 9 yumurta toplandı. Ben heralde 8i olgun çıkacak diye düşünürken 9 u da olgun çıktı 9u da döllendi. Üstelik grade 3 spermlerle.
Hayırlı olsun inşallah 9.gun 11.gun değerleri düşük olan arkadaşlar vardı 2 gün sonrasında kat kat artmıştı inşallah sizinde öyle olur 2 gün sonraki değeriniz daha önemliSelam kizlar
Degerimin 38 cikmasi normal mi 11.gun bugun doktor pozitif ama sans dusuk dedi
Amin inşallah bi aile kurmaya yeter o embriyolar.Anladim teşekkür ederim evet bana öncesinde ovitrelle aldırmışlardı sonrasında lucrin yapilacak denildi doktorum normalde de iyi bekliyordum ama çok iyi oranlı büyümüşler yumurtan dedi 3.gun 12 hücreli yumurtaların var dediler onları dün donduracaklardi bir gün daha hızını takip edeceğiz dediler çok şükür embriyolarimizin blast oldugunu gördük Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah
Evet oyle dedi doktor da insallah simdi beklemek zor geliyor haliyle artar mi diyeeHayırlı olsun inşallah 9.gun 11.gun değerleri düşük olan arkadaşlar vardı 2 gün sonrasında kat kat artmıştı inşallah sizinde öyle olur 2 gün sonraki değeriniz daha önemli
Canım grade 3 sperm kötü olsa dollenmez galibaGrade 3 sperm kötümü bizimkiler de grade 3le döllenmişler.
3.gün embriyosu idi sanırım. 2 günde bir düzenli artması lazım. Düşük başlayan değerler için bu artışın bi yerde sıçrama yapması lazım sağlıklı devam edebilmesi için. Umudunuzu kaybetmeyin ama her ihtimale de hazırlıklı olun. 5 ile başlayıp tek yumurta ikizi olanı gördüm :)Selam kizlar
Degerimin 38 cikmasi normal mi 11.gun bugun doktor pozitif ama sans dusuk dedi
Guzel dusun guzeli cagir hic umutsuzluga kapilma nasibi varsa Allahin izniyle sana sımsıkı tutunur o deger birden kat be kat artar insallah ❤Evet oyle dedi doktor da insallah simdi beklemek zor geliyor haliyle artar mi diyee
Masallah. Kaybetmiyorum suanda notrum esasinda ama yinede hayal kirikligi olacak diye korkuyor insan3.gün embriyosu idi sanırım. 2 günde bir düzenli artması lazım. Düşük başlayan değerler için bu artışın bi yerde sıçrama yapması lazım sağlıklı devam edebilmesi için. Umudunuzu kaybetmeyin ama her ihtimale de hazırlıklı olun. 5 ile başlayıp tek yumurta ikizi olanı gördüm :)
Amin valla ne guzel dilekleriniz var insallah olurrGuzel dusun guzeli cagir hic umutsuzluga kapilma nasibi varsa Allahin izniyle sana sımsıkı tutunur o deger birden kat be kat artar insallah ❤
İmsi ile bulunan spermler 4 aşamalı değerlendiriliyor. Grade 1-2-3-4. 1 en iyi 4 en kötü. Yani 3 pek iyi sayılmaz. Ama bizim hepsi döllendi 9da 6 blast oldu. 4 de 2 sağlıklı geldi pgt den.Grade 3 sperm kötümü bizimkiler de grade 3le döllenmişler.
Çok sağol canım sorduğun için. Senin adına çok sevindim.Canim naptin merak ettim bemom deer8m biraz dusuk cikti seninki nasil ama pozitif
Insallah canim guzel sonuclanir seninkiside. Bana da hatta normalda 10. Gun demistim ya ben bekledim diye kizdilar neden bekledin 10.da yaptirman gerekirdi diye. Bekliyorum bende 2 gun sonra 2 katina cikmasi lazim sendende guzel haberler bekliyorum canimÇok sağol canım sorduğun için. Senin adına çok sevindim.Değerin yükelir inşallah hızlıca. Ben Almanya’da yaşadığım icin ve ne yazık ki pazar günü test yaptıramadığımız icin burda daha bu sabah kan verdim. Açıkcası hiç ümidim yok. Adet olmadan önce normalde olduğum migrenim vardı son dört gündür, bu benim icin iyi bir işaret değil. Başkada hiç birşey hissetmedim transferden bugüne kadar. Sonuç bu akşam yada yarın sabah en geç çıkacak. Valla Memorial bu şeylerde çok daha hızlı, keşke orda olup test yaptırabilseydim dünden. Sonucdan korkuyorum açıkçası, ama yapıcak birşey yok.
Canım çok detaylı bilmiyorum bu tup bebekle alakalı durumları 2 olumsuzluk yaşamama rağmen ama bildiğim tek şey en guzelini dusun en guzelini cagir ki gelip seni bulsun en iyi embriyo olur tutmaz tutunmaz orta kalite olur tutar sımsıkı tutunur sadece Rabbimin ol demesi yeterliAmin valla ne guzel dilekleriniz var insallah olurr
Bizde 26 yumurtadan 18i döllendi 18i 3. Güne gitti ama 5 tane blast oldu sadece. Yine şükrediyorum fakat bence iyi bir sonuç değil. Üzülmedim diyemem.İmsi ile bulunan spermler 4 aşamalı değerlendiriliyor. Grade 1-2-3-4. 1 en iyi 4 en kötü. Yani 3 pek iyi sayılmaz. Ama bizim hepsi döllendi 9da 6 blast oldu. 4 de 2 sağlıklı geldi pgt den.
Masaallah canim cok guzeller. Insallah sonu guzel olur. Rabbim anne olmayi saglikli bebekler dunyaya getirmeyi nasip etsin. Senin adina cok sevindim.Arkadaşlar merabalar bugün 6 tane blast 5aa embriyom donduruldu bugünlere şükürler olsun 4 tane 2.kalite embriyom için bugün bekleyecekler onlarda iyiymiş daha iyi olursa onlarda dondurulacak inşallah
Gozunuz aydin insallah artarak devam eder.Canim naptin merak ettim bemom deer8m biraz dusuk cikti seninki nasil ama pozitif
Çok güzel tebrik ederim..inşallah kucağına aldığın günleri de görürsünArkadaşlar merabalar bugün 6 tane blast 5aa embriyom donduruldu bugünlere şükürler olsun 4 tane 2.kalite embriyom için bugün bekleyecekler onlarda iyiymiş daha iyi olursa onlarda dondurulacak inşallah
Canım Allah razı olsun aminnn Rabbim hepimize anne olmayı sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin inşallahMasaallah canim cok guzeller. Insallah sonu guzel olur. Rabbim anne olmayi saglikli bebekler dunyaya getirmeyi nasip etsin. Senin adina cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?