Gözün aydın canim çok güzell. Allah tamamına erdirsin transfer ne zaman?Opuyu ayın 6 sında oldum bugün 5.gun 16 yumurtam toplandı 12 si dollendi e2 çok yüksekti 4922 ama yumurtam çok değildi sadece çok olgundu küçük hiç yumurtam yoktu 6 si 1.kalite blast olmuş 3.gun hizli ilerleyen embriyolariniz var dediler 9 taneydi bugün 6 tanesini dondurmuşlar az önce tekrar aradılar diğer 6.si devam ediyormuş 2 taneside ataga gecmis 2.kaliteymis 1 gün daha bekleyeceğiz onların içinde de donduracaklarimiz olursa haber vereceklermiş çok şükür Rabbime inşallah geriside güzel olarak gelir
Amin inşallahhhhGozunuz aydin insallah artarak devam eder.
Aminnn insallah canim Rabbim o güzel günleri o heyecanı hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah canimÇok güzel tebrik ederim..inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün
Aminnn insallah canim nisan ayında transfer olacakGözün aydın canim çok güzell. Allah tamamına erdirsin transfer ne zaman?
Allah kucağına almayı nasıp etsin canim hiç birimizin kucağı boş kalmasinAminnn insallah canim nisan ayında transfer olacak
Allahin izniyle inşallah
Aminn inşallah canim ayy düşünüyorum bikac ay içinde sırayla pozitifi gördüğümüzü yazıcaz sevincimize de ortak olacagiz inşallah daha önceki yaşadığımız olumsuzluklar daha sonrakilere umut olacak inşallah öncekilerin yorumlarını okuyunca hep benim embriyoların blast olur mu acaba diyordum Rabbime şükürler olsun bugünkü sevincimiz bu daha sonraki sevincimiz sağlıklı hayırlı evlatların nasip olması inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin insallahAllah kucağına almayı nasıp etsin canim hiç birimizin kucağı boş kalmasin
Amin canim inşallah herşey çok güzel olacak inanıyorum. Hepimizin geçmişte umutsuz hissettiği anlar var. Artik yavaş yavaş sona geliyoruz herşey güzel olacak ve pozitif haberleri vereceğiz. Umudumuzu kaybetmek yokAminn inşallah canim ayy düşünüyorum bikac ay içinde sırayla pozitifi gördüğümüzü yazıcaz sevincimize de ortak olacagiz inşallah daha önceki yaşadığımız olumsuzluklar daha sonrakilere umut olacak inşallah öncekilerin yorumlarını okuyunca hep benim embriyoların blast olur mu acaba diyordum Rabbime şükürler olsun bugünkü sevincimiz bu daha sonraki sevincimiz sağlıklı hayırlı evlatların nasip olması inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin insallah
Pazar günü yumurtalar büyümüş 16 sında transfer peki toplama olmadan nasil transfer günü verdiler ben mi yanlış anladım??Merhaba herkese, ben de cumartesi gunu 3. Transferimi olacagim. Ilkinde 11 haftalikken kalbi durdugu icin kürtaj olmuştum, ikincisi kimyasal gebelik olmuştu hcg değerim 33den yukarı çıkmamıştı. Şimdi de perşembe gitti büyüyen yumurta yoktu ki iptal olur bu ay dedi Yücel hoca sonra pazar günü gittik yumurtalar büyümüş haftaya cumartesi 16sında transferiniz olacak dediler. Bu ay geç yumurtluyormuşum doğal döngüde transfer yaptıkları için de geç yumurtlamanın transfere olumsuz etkisi yokmuş. benim gibi olan var mı? 3.denemede de olumsuz sonuç alıcam diye korkuyorum((
Naturel siklus transferinde o ay kendi halinde seçilip büyüyen yumurta takip ediliyor ve onun catlamasindan 5 gün sonra ya da çatlatma iğnesi verilip iğneden 6 gün sonra dondurulmuş embriyo transferi oluyor.Pazar günü yumurtalar büyümüş 16 sında transfer peki toplama olmadan nasil transfer günü verdiler ben mi yanlış anladım??
Dondurulmuş embriyolarım var benim. 7 adet idi. 5 adet dondurulmuşum kaldıPazar günü yumurtalar büyümüş 16 sında transfer peki toplama olmadan nasil transfer günü verdiler ben mi yanlış anladım??
Himmm hiç duymamıştım peki bu hangi durumlar da yapiliyor?Naturel siklus transferinde o ay kendi halinde seçilip büyüyen yumurta takip ediliyor ve onun catlamasindan 5 gün sonra ya da çatlatma iğnesi verilip iğneden 6 gün sonra dondurulmuş embriyo transferi oluyor.
Evet aynen öyle. Benim korkum şu; adetime az bir süre kaldı ama doktora sorduğumda transferi olumsuz etkiler mi diye bana yumurtlamanız geç olduğun için transfer olmasanız da geç adet görecektiniz dedi. Vücut kendisi belirliyor tarihi dedi. Bazen yumurta geç büyür/ çatlar dedi.Naturel siklus transferinde o ay kendi halinde seçilip büyüyen yumurta takip ediliyor ve onun catlamasindan 5 gün sonra ya da çatlatma iğnesi verilip iğneden 6 gün sonra dondurulmuş embriyo transferi oluyor.
Canim hiç negatif düşünme inşallah olacak. guzel düşünelim güzel olsun. Bak bu ay olmaz derken c.tesiye gün verilmiş. Icinı ferah tut.Dondurulmuş embriyolarım var benim. 7 adet idi. 5 adet dondurulmuşum kaldı
Bu konu hakkında net bilgim yok. Ancak doğal döngü transfer olarak geçiyor. Hormon vs kullanmıyorsunuz. Vücut kendisi yumurtayı büyütüyor, kendisi rahmi kalınlaştırıp en son E2 ve LH değerinizde uygunsa transfer kararı verliyor.Himmm hiç duymamıştım peki bu hangi durumlar da yapiliyor?
Evet en çok ona şaşırıyorum. Bu ay olmaz dediler bize. Yumurta hiç büyümemiş dediler sonra adet söktürücü yazacağız ama bir kez daha görelim sizi dediler. Adet söktürücü yazacaklar sanarken transfer günü verdiler. Rabbim büyük inşallah 3.sü tutarCanim hiç negatif düşünme inşallah olacak. guzel düşünelim güzel olsun. Bak bu ay olmaz derken c.tesiye gün verilmiş. Icinı ferah tut.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun herşey yolunda gider inşallah içini ferah tutMerhaba herkese, ben de cumartesi gunu 3. Transferimi olacagim. Ilkinde 11 haftalikken kalbi durdugu icin kürtaj olmuştum, ikincisi kimyasal gebelik olmuştu hcg değerim 33den yukarı çıkmamıştı. Şimdi de perşembe gitti büyüyen yumurta yoktu ki iptal olur bu ay dedi Yücel hoca sonra pazar günü gittik yumurtalar büyümüş haftaya cumartesi 16sında transferiniz olacak dediler. Bu ay geç yumurtluyormuşum doğal döngüde transfer yaptıkları için de geç yumurtlamanın transfere olumsuz etkisi yokmuş. benim gibi olan var mı? 3.denemede de olumsuz sonuç alıcam diye korkuyorum((
Amin inşallah, Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcınız olsun herşey yolunda gider inşallah içini ferah tut
Adetleri düzenli olan herkeste dondurulmuş embriyo transferi için yapılabiliyor. Eskiden sadece transfer takip sürecini memorialda yaptıranlara uyguluyorlardı sonraları dışardan takipte de yapılmaya başlandı. Başarı oranı biraz daha yüksek ilaçlı takibe göre. Zaten ilaçların görevi de dogal olanı taklit.Himmm hiç duymamıştım peki bu hangi durumlar da yapiliyor?
Farklı faktörler yumurtlamayı etkileyebilir. Transfer stresi hormonları etkileyip yumurtanın büyümesini geciktirmiş olabilir.Evet aynen öyle. Benim korkum şu; adetime az bir süre kaldı ama doktora sorduğumda transferi olumsuz etkiler mi diye bana yumurtlamanız geç olduğun için transfer olmasanız da geç adet görecektiniz dedi. Vücut kendisi belirliyor tarihi dedi. Bazen yumurta geç büyür/ çatlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?