- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
Olabiliyor. Gün olarak bilemiyorum ama miktarını azaltıyordu benim de.Hanımlar bu gonal f iğnelerin adeti normalden erken bitirme etkisi olabilir mi?
Olumsuz sonuc almazsin insallah canim. Daha once tutunmus. Insallah ihtimalin yuksek diye dusunuyorum. Aklina olumsuz dusunceler getirme. Pozitif dusun sonucuda oyle olsun.Merhaba herkese, ben de cumartesi gunu 3. Transferimi olacagim. Ilkinde 11 haftalikken kalbi durdugu icin kürtaj olmuştum, ikincisi kimyasal gebelik olmuştu hcg değerim 33den yukarı çıkmamıştı. Şimdi de perşembe gitti büyüyen yumurta yoktu ki iptal olur bu ay dedi Yücel hoca sonra pazar günü gittik yumurtalar büyümüş haftaya cumartesi 16sında transferiniz olacak dediler. Bu ay geç yumurtluyormuşum doğal döngüde transfer yaptıkları için de geç yumurtlamanın transfere olumsuz etkisi yokmuş. benim gibi olan var mı? 3.denemede de olumsuz sonuç alıcam diye korkuyorum((
Rabbim ne mucizeler yaratiyor. Yeterki istemesini bilelim.Evet en çok ona şaşırıyorum. Bu ay olmaz dediler bize. Yumurta hiç büyümemiş dediler sonra adet söktürücü yazacağız ama bir kez daha görelim sizi dediler. Adet söktürücü yazacaklar sanarken transfer günü verdiler. Rabbim büyük inşallah 3.sü tutar
Doktora sorayım ben unutmazsam o an heyecan oluyor birşey pat çat atlıyorum.. kötü birşey mi bilemedim sizin bu işle bir ilginiz var mı baya bilgilisinizOlabiliyor. Gün olarak bilemiyorum ama miktarını azaltıyordu benim de.
Hormon alıyorsun dışardan ve doğal olarak içerdeki dengeyi etkiliyor. Olabilir normal diyecekler sorsan da :)Doktora sorayım ben unutmazsam o an heyecan oluyor birşey pat çat atlıyorum.. kötü birşey mi bilemedim sizin bu işle bir ilginiz var mı baya bilgilisiniz
Haklısınız bi zararı olmasında..gözlem ve araştırma yeteneğiniz çok iyi üşenmedim yorumlarınızı baya bi okudum keza uslubunuzda öyle.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlünüze göre versin tez zamanda inşallahHormon alıyorsun dışardan ve doğal olarak içerdeki dengeyi etkiliyor. Olabilir normal diyecekler sorsan da :)
Ben de sizin gibi bir hastayım sadece süreci biraz fazla uzamış.
İnşallah canım, Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin.Olumsuz sonuc almazsin insallah canim. Daha once tutunmus. Insallah ihtimalin yuksek diye dusunuyorum. Aklina olumsuz dusunceler getirme. Pozitif dusun sonucuda oyle olsun.
Kesinlikle öyle canımRabbim ne mucizeler yaratiyor. Yeterki istemesini bilelim.
Haklısınız bi zararı olmasında..gözlem ve araştırma yeteneğiniz çok iyi üşenmedim yorumlarınızı baya bi okudum keza uslubunuzda öyle.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlünüze göre versin tez zamanda inşallah
Sağolsun.. banada öyle oluyor ki normalde çok detay tutarım sormayı unutuyorum kafam sanki çok dolmuş gibi.. amiiiinnnn inşallahJalapenoo candır Hepimizin her transfer ve tedavi sürecinde yardımcı olmuştur sağolsun. Biz onu ilk başta bu konularda uzman biri olarak düşünmüştük ama bu işlerin içine girince tecrübeden öte bişey olmadığı anlaşılıyor. Ve her yaşadığını aklını tutabiliyor MâşâAllah bende çok şey yaşadım çokta dikkatli biriyim ama kullandığımız ilaçlar bende ters tepki yaptı unutuyorum herşeyi
Rabbim kimseye bu kadar tecrübe yaşatmasın ve imtihan etmesin en kısa zamanda hepimizin kucağı dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla İnşâAllah
Amin inşallahJalapenoo candır Hepimizin her transfer ve tedavi sürecinde yardımcı olmuştur sağolsun. Biz onu ilk başta bu konularda uzman biri olarak düşünmüştük ama bu işlerin içine girince tecrübeden öte bişey olmadığı anlaşılıyor. Ve her yaşadığını aklını tutabiliyor MâşâAllah bende çok şey yaşadım çokta dikkatli biriyim ama kullandığımız ilaçlar bende ters tepki yaptı unutuyorum herşeyi
Rabbim kimseye bu kadar tecrübe yaşatmasın ve imtihan etmesin en kısa zamanda hepimizin kucağı dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla İnşâAllah
Ben şahsen çok soru soran bir hasta değilim. Tedaviye başlamadan memorial ın tüpbebek-genetik.com sitesinde ne kadar bilgi var bu sayfada ve sitede ne kadar tecrübe var hepsini okuyup gittiğim için her aşamada nelerle karşılaşabileceğimi ne olursa ne oluru önceden kestirebiliyordum. Yani kimseye soru sormadan soruların cevabı vardı bende. Her ayrıntıyı detaylı araştırıp anlamadan içim rahat etmiyor. Uzun zaman sadece okumuştum. Buralarda yazan biçok arkadaşın yazdıkları bana yol gösterdiği için sorumlu hissetmiştim kendimi ve o şekilde yazmaya başladım 2 yıl kadar önce ilk gebeliğim kesinleştiğinde...Sağolsun.. banada öyle oluyor ki normalde çok detay tutarım sormayı unutuyorum kafam sanki çok dolmuş gibi.. amiiiinnnn inşallah
Niyet önemli,mükafatı muhakkak bir yerlerde gerçekleşir.. (bakmayın böyle konuşuyorum ama çok tevekkül edebilen bir insan değilim öyle olsa narkozdan korkmazdımBen şahsen çok soru soran bir hasta değilim. Tedaviye başlamadan memorial ın tüpbebek-genetik.com sitesinde ne kadar bilgi var bu sayfada ve sitede ne kadar tecrübe var hepsini okuyup gittiğim için her aşamada nelerle karşılaşabileceğimi ne olursa ne oluru önceden kestirebiliyordum. Yani kimseye soru sormadan soruların cevabı vardı bende. Her ayrıntıyı detaylı araştırıp anlamadan içim rahat etmiyor. Uzun zaman sadece okumuştum. Buralarda yazan biçok arkadaşın yazdıkları bana yol gösterdiği için sorumlu hissetmiştim kendimi ve o şekilde yazmaya başladım 2 yıl kadar önce ilk gebeliğim kesinleştiğinde...
Sonrasında bazen yazdım bazen uzaklaştım. Güzel dostluklarımız oldu. Yanlış anlaşılmalar oldu. Acı tecrübeler oldu...
Neyse işte fazla uzatmiyim. Belki bana da bir gün bu sayfaya bir başarı hikayesi yazmak nasip olur. Ama kısaca yazmayı becerebilir miyim o gün bilmiyorum :) inşallah o gün yakındır :)
Ben de inanılmaz korkuyordum hatta eşime vasiyet bile bıraktım diyebilirim.Niyet önemli,mükafatı muhakkak bir yerlerde gerçekleşir.. (bakmayın böyle konuşuyorum ama çok tevekkül edebilen bir insan değilim öyle olsa narkozdan korkmazdım) canı gönülden aminn dualarınıza dileklerimize inşallah o başarı mutluluk hikayelerine bizimkilerde eklenir uzun kısa farketmez bizim olsunda
Narkozu geçtim ben kendi kendine iğne yapma fikrinden korkuyordum. Hâlâ da kan alınırken bakamam mesela. Kan vermek büyük eziyet benim için. Eşimin yapması şartıyla başladık hatta ilk egitim hemsiresi anlatirken dinlememişim bile zaten yapmiycam diye. Şimdi bi de siz yapın anlamış mısınız deyince kalakaldım öyle. Tabi sonra yaptım hepsini kendim. Hatta gebelik boyunca kansulandirici kullanmam gerekiyor.Niyet önemli,mükafatı muhakkak bir yerlerde gerçekleşir.. (bakmayın böyle konuşuyorum ama çok tevekkül edebilen bir insan değilim öyle olsa narkozdan korkmazdım) canı gönülden aminn dualarınıza dileklerimize inşallah o başarı mutluluk hikayelerine bizimkilerde eklenir uzun kısa farketmez bizim olsunda
Merhaba. Mesajınız araya kaynamasın diye cevap vermek istedim. O civarda devlet hastanesi neresi var amh bakar mı bi fikrim yok. Ben ve bi çok arkadaş farklı yerlerden geliyoruz tedavi için ve çoğunluk merkezde yaptırdı amh testini.Merhaba nasılsıniz hanımlar ben Şişlide amh testini yaptırabilecegim devlet hastanesi arıyorum. Yarın İstanbul da Brüksel tüp bebek merkezi de kontrole gideceğim. Amh testi ide yaptırmak istiyorum özelde yaptırma durumum yok. Oralarda yınbi devlet hastanesi veya üniversite hastanesi varmı.
Tesekkür ederim sagolasın. Arastırıyorum Şişli etfal yapıyormuş ama bakalım sansımı deneyeceğimMerhaba. Mesajınız araya kaynamasın diye cevap vermek istedim. O civarda devlet hastanesi neresi var amh bakar mı bi fikrim yok. Ben ve bi çok arkadaş farklı yerlerden geliyoruz tedavi için ve çoğunluk merkezde yaptırdı amh testini.
Devlet hastaneleri biraz zorluk çıkarıyor bu konuda. Ben de devlette yaptırmaya çalışmıştım ama fsh falan diğer hormonlar normal olduğu için yapmamışlardı. Mecburen özelde yaptırmıştım.
Yine gören bilen tecrübesi olan yazar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?