- 15 Eylül 2012
- 8.422
- 6.893
- 398
BEnimde 4 oldu canım:) üstüne ameliyatlar ve kürtajda var narkoz konusunda yakınım sana :) hakkımızdan hayırlısı olsunAmin inşallah
O narkozlar yok mu var ya hep onlar yapıyor böyle :) Benim 6 oldu senin de az değildir. Yoksa ben gençken böyle değildim :)
Ah canım daha öncede yazmıştım bu korku bi tek sende olmuyor emin ol. Ne kadar tevekkül etsekte korkuyoruz napalım. Girip çıktıktan sonra aslında boşuna bu kadar stres yapmışız diyoruz. Ve bazen uyku sıkıntısı çektiğimde keşke uyutsalar diyorum:)Niyet önemli,mükafatı muhakkak bir yerlerde gerçekleşir.. (bakmayın böyle konuşuyorum ama çok tevekkül edebilen bir insan değilim öyle olsa narkozdan korkmazdım) canı gönülden aminn dualarınıza dileklerimize inşallah o başarı mutluluk hikayelerine bizimkilerde eklenir uzun kısa farketmez bizim olsunda
Amh değerine devlet bakmıyor diye biliyorumTesekkür ederim sagolasın. Arastırıyorum Şişli etfal yapıyormuş ama bakalım sansımı deneyeceğim
2 tanede 2.kalite donduruldu aynı tüpte canimR Ruyaalmanya ne yaptın? Sonucunu merakla bekliyorum. Güzel haber ver bize inşallah.
M Mucize yolunda bugün haber geldi mi? Diğer minnoşlardan. :)
Valla bende düşünmedim desem yalan olurBen de inanılmaz korkuyordum hatta eşime vasiyet bile bıraktım diyebilirim.
Fakat opu günü bende yumurta fazla olduğu için ağrım oldu aklıma anestezi falan gelmedi. Alsalar da kurtulsam dedim. Masaya yattım. Damar yolu açtılar. Ben dr beklerken birden midem bulanıyor dedim ve gittim. Meğer anestezi vermişler. Gözümü açtığımda eşim başımda bekliyordu. :) en zoru döllenmeyi ve genetiği beklemek sanırım. Transferi henüz deneyimleyemedim.
Bende bakamam kan alınmasına yani onda sadece bi tedirginlik var korku değilde bide damarlarım zor bulunur yani korktuklarım başıma gelebiliyor tüp bebektende korkardım misal başıma geldi. :) sonu güzel olsunda buna bin şükür deriz.. evet ilk olacak nasipse,doktorlarda aynı tepkiyi veriyor bi iğne yemeden anne olan kadınlarda var başka zorluklar çekenlerde heralde kaldırabilecek tipiz ki bu kısımda bize düştü..Narkozu geçtim ben kendi kendine iğne yapma fikrinden korkuyordum. Hâlâ da kan alınırken bakamam mesela. Kan vermek büyük eziyet benim için. Eşimin yapması şartıyla başladık hatta ilk egitim hemsiresi anlatirken dinlememişim bile zaten yapmiycam diye. Şimdi bi de siz yapın anlamış mısınız deyince kalakaldım öyle. Tabi sonra yaptım hepsini kendim. Hatta gebelik boyunca kansulandirici kullanmam gerekiyor.
Anestezi eğer ilkse ister istemez korkutuyor insanı. Yani şöyle söyliyim 3.5 saatlik ağır bir ameliyat geçirdim ilk opudakinden daha sakindim rahattım. Anne olmaya talip insanlarız. Böyle böyle öğreniyoruz işte korkularla mücadeleyi sabrı tevekkülü.
Bende zor uyurum yani yapısal hızlı daldığım nadirdir hep bir dönme sürecim düşünce sürecim olurAh canım daha öncede yazmıştım bu korku bi tek sende olmuyor emin ol. Ne kadar tevekkül etsekte korkuyoruz napalım. Girip çıktıktan sonra aslında boşuna bu kadar stres yapmışız diyoruz. Ve bazen uyku sıkıntısı çektiğimde keşke uyutsalar diyorum:)
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz.Valla bende düşünmedim desem yalan olurgüzel sonuçlar gelir inşallah bizimde erkek kaynaklı gözüktüğü için muhtemelen pgt isteyebilirler gibime geliyor tabi önce elimizde embriyolar olmasıda lazım inşallah bende yazarım kolaydı güzeldi diye :)
Bak bak 8 minnoş oldu desene. Maaşallah. Çok sevindim canım. :)2 tanede 2.kalite donduruldu aynı tüpte canim
Bende çok sevindim canim teşekkür ederim daha once dondurulan embriyom olmadığı için bu melekler benim için çok kıymetli canim❤ Rabbim hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin pgt den yakında hayırlı haberler gelsin insallah tez vakitte Rabbim annelik heyecanını tattirsinBak bak 8 minnoş oldu desene. Maaşallah. Çok sevindim canım. :)
Gercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlarR Ruyaalmanya ne yaptın? Sonucunu merakla bekliyorum. Güzel haber ver bize inşallah.
M Mucize yolunda bugün haber geldi mi? Diğer minnoşlardan. :)
Bende çok zor dalarım uykuya. Herkes çok yorgunken uyur bi dkda bende saatlerce döner dururum. Normal bi uyku gibi bişeymiş anestezi. Ve opuda verdikleri anestezi bile sayılmıyor düşük doz yani 15 dklık bişey. İnşâAllah canım sende sıkıntısız atlatırsın Rabbim kolaylık versin bu yolda olan herkese korktuklarımızdan emin eylesinBende zor uyurum yani yapısal hızlı daldığım nadirdir hep bir dönme sürecim düşünce sürecim olurumarım herşey güzel geçerde bende korkanlar için çok basitmiş derim..
Gözünüz aydın canım İnşâAllah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat olsunGercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder.Gercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Çok haklisin embriyoda 5. günü beklerken o kadar heyecanla bekliyoruz pgt daha uzun sürdüğü için beklemesi daha zor biran önce sağlıklı haberleri gelsin insallah sonrada nisan ayi heyecanını dört gözle bekleyeceğizM Mucize yolunda dayanamadım aradım ama çıkamamış sonuç inşallah bu haftasonuna çıkar dedi. Bana da güldüler bu acele neden diyesizin heyecanınızı anlıyoruz fakat henüz sizinkileri incelemeye geçmedik dediler. Minnoşlarım sırada bekliyorlar galiba :) bende şansımı bir deneyeyim dedim olara. Arayacaklarmış.
Gözünüz aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah 2 gün sonra kat kat artsın sonucunuzGercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Insallah canim rabbim bizimde yuzumuzu guldurur.Ben şahsen çok soru soran bir hasta değilim. Tedaviye başlamadan memorial ın tüpbebek-genetik.com sitesinde ne kadar bilgi var bu sayfada ve sitede ne kadar tecrübe var hepsini okuyup gittiğim için her aşamada nelerle karşılaşabileceğimi ne olursa ne oluru önceden kestirebiliyordum. Yani kimseye soru sormadan soruların cevabı vardı bende. Her ayrıntıyı detaylı araştırıp anlamadan içim rahat etmiyor. Uzun zaman sadece okumuştum. Buralarda yazan biçok arkadaşın yazdıkları bana yol gösterdiği için sorumlu hissetmiştim kendimi ve o şekilde yazmaya başladım 2 yıl kadar önce ilk gebeliğim kesinleştiğinde...
Sonrasında bazen yazdım bazen uzaklaştım. Güzel dostluklarımız oldu. Yanlış anlaşılmalar oldu. Acı tecrübeler oldu...
Neyse işte fazla uzatmiyim. Belki bana da bir gün bu sayfaya bir başarı hikayesi yazmak nasip olur. Ama kısaca yazmayı becerebilir miyim o gün bilmiyorum :) inşallah o gün yakındır :)
Ayyy cok sevindim. Gozun aydin canim. Rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallah.Gercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
çookk sevindiimm. Hangi hocaydı sizinki bende memorial şişlide tedavi goruyorum. bende bugun tekrar kan testi vericem inşallahh hepimizin ki artar.Gercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Hayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinGercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar. Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?