Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin inşallah
O narkozlar yok mu var ya hep onlar yapıyor böyle :) Benim 6 oldu senin de az değildir. Yoksa ben gençken böyle değildim :)
BEnimde 4 oldu canım:) üstüne ameliyatlar ve kürtajda var narkoz konusunda yakınım sana :) hakkımızdan hayırlısı olsun
Ah canım daha öncede yazmıştım bu korku bi tek sende olmuyor emin ol. Ne kadar tevekkül etsekte korkuyoruz napalım. Girip çıktıktan sonra aslında boşuna bu kadar stres yapmışız diyoruz. Ve bazen uyku sıkıntısı çektiğimde keşke uyutsalar diyorum:)

Valla bende düşünmedim desem yalan olur güzel sonuçlar gelir inşallah bizimde erkek kaynaklı gözüktüğü için muhtemelen pgt isteyebilirler gibime geliyor tabi önce elimizde embriyolar olmasıda lazım inşallah bende yazarım kolaydı güzeldi diye :)

Bende bakamam kan alınmasına yani onda sadece bi tedirginlik var korku değilde bide damarlarım zor bulunur yani korktuklarım başıma gelebiliyor tüp bebektende korkardım misal başıma geldi. :) sonu güzel olsunda buna bin şükür deriz.. evet ilk olacak nasipse,doktorlarda aynı tepkiyi veriyor bi iğne yemeden anne olan kadınlarda var başka zorluklar çekenlerde heralde kaldırabilecek tipiz ki bu kısımda bize düştü..

Bende zor uyurum yani yapısal hızlı daldığım nadirdir hep bir dönme sürecim düşünce sürecim olur umarım herşey güzel geçerde bende korkanlar için çok basitmiş derim..

İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz.
Hep memoriala güvenin lab çok iyi diyorlardı da ben endişeleniyordum. Fakat memnun kaldım. Bizde de şiddetli erkek infertilitesi var. 30 milyon spermden yıkama sonrası ileri yavaş haraket 500 tane anca kalıyordu ve morfoloji 0. Baş %75 düzgün değil. Çok şükür 5 embriyom blast oldu. Benim pco olmam da bir avantaj oldu. Allah büyük bir yerden kapı açıyor muhakkak. İçini ferah tut.

Bak bak 8 minnoş oldu desene. Maaşallah. Çok sevindim canım. :)
Bende çok sevindim canim teşekkür ederim daha once dondurulan embriyom olmadığı için bu melekler benim için çok kıymetli canim❤ Rabbim hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin pgt den yakında hayırlı haberler gelsin insallah tez vakitte Rabbim annelik heyecanını tattirsin

R Ruyaalmanya ne yaptın? Sonucunu merakla bekliyorum. Güzel haber ver bize inşallah.
M Mucize yolunda bugün haber geldi mi? Diğer minnoşlardan. :)
Gercekten çok teşekkürler sorduğunuz için. bende tam sizlere yazmak icin girmiştim. Test sonucunu dün öğledensonra aldım ve hcg değerim pozitif çıktı kızlar . Valla şok oldum! Allah’ıma çok şükür. biliyorsunuz migren var bende hep adet öncesi ve budefada başım hala ağrıyor, o yüzden tutmadı herhalde dedim. Yarın tekrar kan vermemi istedi Memorial. Ay inşallah değerim artar. İlk tüp bebek denemem. Bir yıl önce Türkiye’de aşılama yaptırmıştık ve ondada ilk denemede hamile kalmıştım. Ama kalp atışlarını bile gördükten sonra 10 haftada maalesef düşük oldu. Sonrasında iki aşılama daha denedim Almanya’da ama olmadı. Memorialde kendi isteğim üzerine art arda iki kez yumurta toplama yapıldı ve onca toplanan yumurtadan (ilkde 19, ikincide 17) kala kala birer sağlıklı embriyo kaldı. Buda elimdeki tek çok iyi kalitede olan embriyom (diğeri iyi, ama çok iyi değilmiş) ve ilk transferim. Hal böyle olunca tabi korkuyorum tekrar gebelik kayıbı yaşamaktan. Allah inşallah budefa tamamına erdirir...desteğiniz için tekrar çok teşekkürler kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Bende zor uyurum yani yapısal hızlı daldığım nadirdir hep bir dönme sürecim düşünce sürecim olur umarım herşey güzel geçerde bende korkanlar için çok basitmiş derim..
Bende çok zor dalarım uykuya. Herkes çok yorgunken uyur bi dkda bende saatlerce döner dururum. Normal bi uyku gibi bişeymiş anestezi. Ve opuda verdikleri anestezi bile sayılmıyor düşük doz yani 15 dklık bişey. İnşâAllah canım sende sıkıntısız atlatırsın Rabbim kolaylık versin bu yolda olan herkese korktuklarımızdan emin eylesin

Gözünüz aydın canım İnşâAllah Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat olsun

Çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder.
Embriyolarınızı pgt ye gönderdiniz mi? Kaç tane dondurulmuşunuz var? Bir de iyi kalite değil derken ne kastettiniz açıklama yaparsanız çok sevinirim.
Benim 5 dondurulmuşum var. 4 tane çok iyi 1 tane iyi denildi. Fakat sayı ve harf olarak bilmiyorum. 4 dü için 10 üzerinden 9 biri için de 7/8 denildi bana.
Şunu anladım. Memorial iyi kalitede embriyo donduruyor. Benim bir çok embriyomu hücre sayısı az diye dondurmaya gerek duymadı o yüzden eğer dondurulmuş embriyon varsa emin ol çok iyi olmasa da iyi kalitededir.
Yazmayınca sonucun negatif sanmıştım gerçekten sevindim. :) maaşallah diyelim. :)

M Mucize yolunda dayanamadım aradım ama çıkamamış sonuç inşallah bu haftasonuna çıkar dedi. Bana da güldüler bu acele neden diye sizin heyecanınızı anlıyoruz fakat henüz sizinkileri incelemeye geçmedik dediler. Minnoşlarım sırada bekliyorlar galiba :) bende şansımı bir deneyeyim dedim olara. Arayacaklarmış.

Çok haklisin embriyoda 5. günü beklerken o kadar heyecanla bekliyoruz pgt daha uzun sürdüğü için beklemesi daha zor biran önce sağlıklı haberleri gelsin insallah sonrada nisan ayi heyecanını dört gözle bekleyeceğiz

Gözünüz aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah 2 gün sonra kat kat artsın sonucunuz

Insallah canim rabbim bizimde yuzumuzu guldurur.

Ayyy cok sevindim. Gozun aydin canim. Rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallah.

çookk sevindiimm. Hangi hocaydı sizinki bende memorial şişlide tedavi goruyorum. bende bugun tekrar kan testi vericem inşallahh hepimizin ki artar.

Hayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…