Insallah canim. Insallah seninkide artmistir. Guzel haberlerini bekliyoruz bugun. Bu guzel haberler bu yolda banada buyuk bir umut veriyor.çookk sevindiimm. Hangi hocaydı sizinki bende memorial şişlide tedavi goruyorum. bende bugun tekrar kan testi vericem inşallahh hepimizin ki artar.
Dondurulmasını gerektiren özel bir sebep yoksa taze transfer yapılabiliyor. Embriyo gelişimine göre genelde 5.gün ama 3 veya 4de olabiliyor.merhaba arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum kısmetse benim ikinci tedavim olacak 7 yıl önce oldu ilki ama şimdi merak ediyorum yumurta toplandktan hemen sonra yapılmıyormu transfer bazıları bir kaç ay sonra yapılmış bi değişiklik mi oldu çözemedim bilgilendirirseniz sevinirim
Selam KızlarInsallah canim. Insallah seninkide artmistir. Guzel haberlerini bekliyoruz bugun. Bu guzel haberler bu yolda banada buyuk bir umut veriyor.
Hayırlısı olsun canim inşallah kimyasal gebelik olmazSelam Kızlar
Değerim 48 çıktı fazla yükselmemiş dedi doktor dolayısıyla düşük gebelik diyebiliriz dedi. ama yinede 2 gün daha var cuma günü test sonucuma göre eğer yine olumsuz olursa kullanmakta oldugum ilaçları bırakacağım.( crinone jel ve folik asit) yani anlayacagınız kızlar bende durum bu sekıldeee
İnşallah canım daha öncesinde böyle olup 15.günde değeri yükselen varmı acabaa esasında normal şartlarda adett sonrası gün değerinin 48 olması okudugum yorumlarlada gayet normal acaba tüp bebek olunca farklı mı ilerleniyor anlayamadımHayırlısı olsun canim inşallah kimyasal gebelik olmaz
Canim rabbim ne mucizelere kadir. 2 gun onceki degerin kacti? Sonucta dusmemis sanirim. Insallah yukselir. Rabbim dualarini kabul etsin. Dua edicem senin icin. Rabbim yuzunu guldursun insallah canim benim.Selam Kızlar
Değerim 48 çıktı fazla yükselmemiş dedi doktor dolayısıyla düşük gebelik diyebiliriz dedi. ama yinede 2 gün daha var cuma günü test sonucuma göre eğer yine olumsuz olursa kullanmakta oldugum ilaçları bırakacağım.( crinone jel ve folik asit) yani anlayacagınız kızlar bende durum bu sekıldeee
Canım daha önceden iki arkadaşın değeri düşük başlamıştı 3.test gununde çok fazla artış göstermişti arkadaşlardan biriİnşallah canım daha öncesinde böyle olup 15.günde değeri yükselen varmı acabaa esasında normal şartlarda adett sonrası gün değerinin 48 olması okudugum yorumlarlada gayet normal acaba tüp bebek olunca farklı mı ilerleniyor anlayamadım
amin çok sağolun Allah hepinizden razı olsun. ilk değerim 38 diCanim rabbim ne mucizelere kadir. 2 gun onceki degerin kacti? Sonucta dusmemis sanirim. Insallah yukselir. Rabbim dualarini kabul etsin. Dua edicem senin icin. Rabbim yuzunu guldursun insallah canim benim.
amin inşallahh bende umutluyum bakalım cuma gününe kaldık eğer yine 2 katına çıkmazsa artış gebelik sonlanacak
Canım evet benim değerim düşük başlamıştı ama iki gün sonra iki katından fazla bir artış olmuştu önemli olan 2 gün sonraki artış zaten
Canım başka merkezlerde oluşmamıştı dimi embriyo2 tanede 2.kalite donduruldu aynı tüpte canim
Canım evet aynen öyle 5.gun blast embriyom olmamıştı 2 denememde de burda 6 tane 5.gun blast 1.kalite donduruldu sonrada 2 tane 2.kalite dondurulduCanım başka merkezlerde oluşmamıştı dimi embriyo
Canım arkadasin değeri de biraz dusuk cikmis inşallah onunda değeri yükselir sizinkiler gibi ❤❤Canım evet benim değerim düşük başlamıştı ama iki gün sonra iki katından fazla bir artış olmuştu önemli olan 2 gün sonraki artış zaten
Teşekkür ederim canim Rabbim sanada bir kolaylık versin inşallah hayırlı güzel haberlerle gel insallah progesteron hapı mi vajinal fitil gibi kullanıcan eğer oysa ağızdan içenlerde var ama baş dönmesi yapıyor daha once kullanmıştım farklı bir hap ise bilmiyorum canimM Mucize yolunda canım senin için de çok mutlu oldum, inşallah istediğin gibi devam eder, herkesi takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor
Duphaston ağızdan kullanılıyor diye biliyorum. Hemşire anlatmadı mi sizeDuphaston ilacın adı bu nasıl kullanılıyor
Hemşireyi arayıp sormanız daha garanti olacaktır?Duphaston ilacın adı bu nasıl kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?