Hayırlı olsun canim kaç yumurta toplandıMerhaba arkadaşlar bu sabah opu oldum. Akşam tuvalete gittiğim de makatim yagliydi sanki ilaç gibi. Bu konu da bilgisi olan varmi??
Sağol canim 7Hayırlı olsun canim kaç yumurta toplandı
Hayırlısı olsun inşallah canim hepsi çok kaliteli olsunlar ❤Sağol canim 7
Amin canim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah ❤Hayırlısı olsun inşallah canim hepsi çok kaliteli olsunlar ❤
Ayy nasıl geçti benimde yaklaşıyor kendimi kurbanlık kuzu gibi hissediyorum tövbe yarabbimMerhaba arkadaşlar bu sabah opu oldum. Akşam tuvalete gittiğim de makatim yagliydi sanki ilaç gibi. Bu konu da bilgisi olan varmi??
Yok canim hiç korkma çok rahat geçti. Tum calisanlar cok kibar ve anlayisli. Opu Sonrasında çok az kısa süreli bir agrım oldu ama zaten agrikesicileri yaptıkları için hemen geçiyor onun dışın da birşey hissetmedim. Herkes iyi şanslar diliyor ve iyi uykular diyor beni rahatlatan ve cesaretlendiren yani da bu oldu sanirim❤ inşallah senin opu sürecin de rahat gecer icini ferah tut hiç merak etme.Ayy nasıl geçti benimde yaklaşıyor kendimi kurbanlık kuzu gibi hissediyorum tövbe yarabbim
Bana cesaret hapı vermeleri lazımYok canim hiç korkma çok rahat geçti. Tum calisanlar cok kibar ve anlayisli. Opu Sonrasında çok az kısa süreli bir agrım oldu ama zaten agrikesicileri yaptıkları için hemen geçiyor onun dışın da birşey hissetmedim. Herkes iyi şanslar diliyor ve iyi uykular diyor beni rahatlatan ve cesaretlendiren yani da bu oldu sanirim❤ inşallah senin opu sürecin de rahat gecer icini ferah tut hiç merak etme.
Amin canim çok sağol.❤ Inan bana nasıl uyuduğunu bile anlamayacaksın..Bana cesaret hapı vermeleri lazıminşallah ya su uyuma kismi bide ayilma kismi rahat gecerse ne kadar sevinirim cok heyecanlaniyorum.. insallah toplanan butun yumurtalarin saglikla dollenir sana evlat olarak donerler ❤
Canim hayirli olsun yumurtalarin. Rabbim guzel sonuclarla karsilastirsin.Sağol canim 7
3 kürtaj, 3 opu, 2 histeroskopi. 8 anestezi üzerine 9. Doğumda oldu şükür. İnşallah siz de sonuncuyu o şekilde alacaksınız. Hatta belki almadan doğurmak da nasip olur.BEnimde 4 oldu canım:) üstüne ameliyatlar ve kürtajda var narkoz konusunda yakınım sana :) hakkımızdan hayırlısı olsun
Ah canım daha öncede yazmıştım bu korku bi tek sende olmuyor emin ol. Ne kadar tevekkül etsekte korkuyoruz napalım. Girip çıktıktan sonra aslında boşuna bu kadar stres yapmışız diyoruz. Ve bazen uyku sıkıntısı çektiğimde keşke uyutsalar diyorum:)
Az kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum3 kürtaj, 3 opu, 2 histeroskopi. 8 anestezi üzerine 9. Doğumda oldu şükür. İnşallah siz de sonuncuyu o şekilde alacaksınız. Hatta belki almadan doğurmak da nasip olur.
Az kaldı inş vuslata..
Canım kalpte parlaklık geciyor diyorlarAz kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum
Geçip ya da geçmemesi önemli değilmiş canım bu sadece bi risk belirtisiymişCanım kalpte parlaklık geciyor diyorlar
O riski Allah korusun down icin söylüyorlarmıs ama ben burda hep öyle görülen cocukların sağlıkla kucaklandıgını okudum :)Geçip ya da geçmemesi önemli değilmiş canım bu sadece bi risk belirtisiymiş
Kendi doktorun mu seni korkutan. Tamam her şeye hepimiz hazırız her an her şey olabilir sonuçta. Her şey yolunda gitse de bi anda tepetaklak olabilir. Her şey kötüyken bile Rabbim nasip eder kolaylık verir tüm sıkıntılar gider. Sen içini ferah tut. Dua et bol bol. Takdir Allah ın, o en güzelini hayırlısını nasip edecektir. Korkuyla geçirme son aylarını inşallah..Az kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum
Amin canim çok sagolCanim hayirli olsun yumurtalarin. Rabbim guzel sonuclarla karsilastirsin.
Canım saglıkla kucagına nasip etsinAz kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum
O riski Allah korusun down icin söylüyorlarmıs ama ben burda hep öyle görülen cocukların sağlıkla kucaklandıgını okudum :)
Kendi doktorun mu seni korkutan. Tamam her şeye hepimiz hazırız her an her şey olabilir sonuçta. Her şey yolunda gitse de bi anda tepetaklak olabilir. Her şey kötüyken bile Rabbim nasip eder kolaylık verir tüm sıkıntılar gider. Sen içini ferah tut. Dua et bol bol. Takdir Allah ın, o en güzelini hayırlısını nasip edecektir. Korkuyla geçirme son aylarını inşallah..
Çok sağolun kızlar nolur dua edin sağlıklı doğsun bebeğimCanım saglıkla kucagına nasip etsinBen inanıyorum , inşallah hersey istediğin gibi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?