Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar bu sabah opu oldum. Akşam tuvalete gittiğim de makatim yagliydi sanki ilaç gibi. Bu konu da bilgisi olan varmi??

Ayy nasıl geçti benimde yaklaşıyor kendimi kurbanlık kuzu gibi hissediyorum tövbe yarabbim
Yok canim hiç korkma çok rahat geçti. Tum calisanlar cok kibar ve anlayisli. Opu Sonrasında çok az kısa süreli bir agrım oldu ama zaten agrikesicileri yaptıkları için hemen geçiyor onun dışın da birşey hissetmedim. Herkes iyi şanslar diliyor ve iyi uykular diyor beni rahatlatan ve cesaretlendiren yani da bu oldu sanirim❤ inşallah senin opu sürecin de rahat gecer icini ferah tut hiç merak etme.

Bana cesaret hapı vermeleri lazım inşallah ya su uyuma kismi bide ayilma kismi rahat gecerse ne kadar sevinirim cok heyecanlaniyorum.. insallah toplanan butun yumurtalarin saglikla dollenir sana evlat olarak donerler

Bana cesaret hapı vermeleri lazım inşallah ya su uyuma kismi bide ayilma kismi rahat gecerse ne kadar sevinirim cok heyecanlaniyorum.. insallah toplanan butun yumurtalarin saglikla dollenir sana evlat olarak donerler ❤
Amin canim çok sağol.❤ Inan bana nasıl uyuduğunu bile anlamayacaksın..

3 kürtaj, 3 opu, 2 histeroskopi. 8 anestezi üzerine 9. Doğumda oldu şükür. İnşallah siz de sonuncuyu o şekilde alacaksınız. Hatta belki almadan doğurmak da nasip olur.
Az kaldı inş vuslata..

3 kürtaj, 3 opu, 2 histeroskopi. 8 anestezi üzerine 9. Doğumda oldu şükür. İnşallah siz de sonuncuyu o şekilde alacaksınız. Hatta belki almadan doğurmak da nasip olur.
Az kaldı inş vuslata..
Az kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum

Canım kalpte parlaklık geciyor diyorlar

Kendi doktorun mu seni korkutan. Tamam her şeye hepimiz hazırız her an her şey olabilir sonuçta. Her şey yolunda gitse de bi anda tepetaklak olabilir. Her şey kötüyken bile Rabbim nasip eder kolaylık verir tüm sıkıntılar gider. Sen içini ferah tut. Dua et bol bol. Takdir Allah ın, o en güzelini hayırlısını nasip edecektir. Korkuyla geçirme son aylarını inşallah..

Canım saglıkla kucagına nasip etsin Ben inanıyorum , inşallah hersey istediğin gibi olucak.

O riski Allah korusun down icin söylüyorlarmıs ama ben burda hep öyle görülen cocukların sağlıkla kucaklandıgını okudum :)
Canım saglıkla kucagına nasip etsin Ben inanıyorum , inşallah hersey istediğin gibi olucak.
Çok sağolun kızlar nolur dua edin sağlıklı doğsun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…