Tabii canim. Muayene ederler.Arkadaşlar merhaba, yarın adetimin iknci günü artık başlıyoruz Allahın izniyle. Kendi doktorum izinliydi Yücel beye randevu aldım. Muayene ediliyo mu acaba?
Evet canim. Muayene ediliyor. Rabbim hayirli eylesin. Guzel sekilde sonuclandirsin.Arkadaşlar merhaba, yarın adetimin iknci günü artık başlıyoruz Allahın izniyle. Kendi doktorum izinliydi Yücel beye randevu aldım. Muayene ediliyo mu acaba?
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah muhakkak zor bir dönem ama Rabbim güzellikleri getirsin arkadaşımın embriyolarına pgt yapıldığı halde 2'li test istenmişti bebeğine down sendromlu denildi arkadasim hiç umursamadı 15 yil beklemisti o bebek icin gerçekten bebeği oldu şimdi 1 yaşlarına geldi rabbim sağlıklı güzel uzun ömürler versin inşallah çok tatlı birde o kadar zeki bir çocuk ki anlatamam Cumanın hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahın izniyle bir problem cikmaz içinizi ferah tutun kendinizi de bebisininizi de üzmeyin ❤❤Çok sağolun kızlar nolur dua edin sağlıklı doğsun bebeğim
Hayırlı olsun güzel sonuçlarınız olsun inşallah canimArkadaşlar merhaba, yarın adetimin iknci günü artık başlıyoruz Allahın izniyle. Kendi doktorum izinliydi Yücel beye randevu aldım. Muayene ediliyo mu acaba?
Cnm slm geçmiş olsun çok inşşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaç hafta oldun sen? Dün ne dedi doktor, neden amnio sentez yaptırmadın. En azından şu keyifle geçireceğin zamanları kafan rahat geçirirdin endişe etmeden.Az kaldı evet canım benimde zorunlu sezeryan miyom ameliyatından dolayı. Sağlıklı Doğusunda başka bişey istemiyorum. Biliyosun ikili sıkıntılı çıktı kalpte parlaklık detaylıda çıktı dün doktor yine çok moralimi bozdu kendini herşeye hazırla diye. Napacağımı bilemiyorum
Merhaba öncelikle amh sayınızda hızlı bir düşüş olmuş ama daha önce nerede yaptınız bu test ayrica şuanki değerinizde çok iyi hatta bir çok hastaya göre çok çok iyi önemli olan 1 tane sağlıklı embriyo onunda size evlat olmasımerhaba biz amh ve sperm analizini yapmıştık bugün yücel beyle sonuç görüşmesi yaptık daha evvel kendisiyle gidemediğim için . Benim amh değerin 5.5 iken 2.7 olmuş çok çok üzüldüm daha önceki o berbat tedavinin soucu mu bilmiyorum. Dr üzüldüğümü görünce bu oran da gayet iyi takılmayın dedi. Eşimin spermler de 15 ml dan 4 ml a düşmüş dedi. Gebe olmama sebebi siz değil spermler dedi dr teselli etmek için. Ama ben en çok amh a üzüldüm spermi zaten biliyoduk. Ha onun için de çok trajik bi düşüş dedi sebebini araştırmak lazım dedi kesin olarak imsi yapacağız dedi sizde genetik de şart dedi . Artık kötü haber almaktan da yoruldum tam bırakayım artık üzülmeyeyim diyorum yine bişey kulağıma fısıldıyor üzül diye. Hastane genel olarak çok iyi diğer yerle hiç ilgisi yok dr tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok az ilaç oacak dedi eski reçetelerime bakti çok yüksek dozlar kullanılmış bunlar irili ufaklı bir sürü kalitesiz yumurtaya sebep olur bizim amacımız iyi yumurta elde etmek dedi. Çok umutlu olmasam da en azından sağlığımı riske atmayacak şekilde emin ellerdeyim. Eşimin acil sigarayı bırakması lazım artık. Bu şekilde bi düşüş kimbilir vücuduna başka ne zararlar veriyordur
Canım testi tekrarladın mi inşallah katlanmistiramin inşallahh bende umutluyum bakalım cuma gününe kaldık eğer yine 2 katına çıkmazsa artış gebelik sonlanacaküzgünüm
Gecen seneki amh degerim 0.92 yaşım 36. Hiiiiç kafanıza takmayın. Burada gencecik 0.10 ahm degeri olan bebek sahibi olan bircok kişi okudum. 2.7 hiçte üzüleceginiz bir sonuç degil. Bir saglıklı yumurta ve sperm yeterli. Bu işler kısmet. Sizinde bir an önce kısmetinize kavuşmanız dileğiyle...merhaba biz amh ve sperm analizini yapmıştık bugün yücel beyle sonuç görüşmesi yaptık daha evvel kendisiyle gidemediğim için . Benim amh değerin 5.5 iken 2.7 olmuş çok çok üzüldüm daha önceki o berbat tedavinin soucu mu bilmiyorum. Dr üzüldüğümü görünce bu oran da gayet iyi takılmayın dedi. Eşimin spermler de 15 ml dan 4 ml a düşmüş dedi. Gebe olmama sebebi siz değil spermler dedi dr teselli etmek için. Ama ben en çok amh a üzüldüm spermi zaten biliyoduk. Ha onun için de çok trajik bi düşüş dedi sebebini araştırmak lazım dedi kesin olarak imsi yapacağız dedi sizde genetik de şart dedi . Artık kötü haber almaktan da yoruldum tam bırakayım artık üzülmeyeyim diyorum yine bişey kulağıma fısıldıyor üzül diye. Hastane genel olarak çok iyi diğer yerle hiç ilgisi yok dr tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok az ilaç oacak dedi eski reçetelerime bakti çok yüksek dozlar kullanılmış bunlar irili ufaklı bir sürü kalitesiz yumurtaya sebep olur bizim amacımız iyi yumurta elde etmek dedi. Çok umutlu olmasam da en azından sağlığımı riske atmayacak şekilde emin ellerdeyim. Eşimin acil sigarayı bırakması lazım artık. Bu şekilde bi düşüş kimbilir vücuduna başka ne zararlar veriyordur
Ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. Aslında bu oran hep olsaydı bu kadar üzülmezdim ama sukrettigim şeyde bi anda bu kadar düşüş olunca şok oldum. Sizin aldığınız neticenin darısı bizim de başımıza inşallah. Önceki test temmuz 2017 deydi tam yumurtlama günü yapılmıştı acibademde. Acaba test mi hatalıydı diye teselli ediyorum kendimi ama yazınız daha çok etti. Allah çocuklarınıza uzun ömür versinMerhaba öncelikle amh sayınızda hızlı bir düşüş olmuş ama daha önce nerede yaptınız bu test ayrica şuanki değerinizde çok iyi hatta bir çok hastaya göre çok çok iyi önemli olan 1 tane sağlıklı embriyo onunda size evlat olması
Bunu bana dediklerinde umursamazdim hayır çok olsun şansım artsın derdim ama çok embriyolu tedavilerimden sonuç alamazken iki olandan evlat sahibi oldum
Şuan çok üzgünsünüz belki ama çok daha kötü şartları olan ama olumlu sonuç alan insanları düşünün
Ayrica spremmis yumurtaymiş bunlar birer sebep Rabbim vermek isterse daha taşa kurumuş çöle verir
Kendinize bol dua edin mübarek aylardayiz allahım karşılıksız bırakmaz inşallah
Amin inşallah hepimizin başına. O sağlıklı yumurta ve sperm inşallah bigun birbirlerini bulurlar. Inşallah bu sefer olur da bi kaç aya gebelerin olduğu forumlarda konuşmak nasip olur. Artık çok karamsar olmamaya çalışıp güzel ve bilgi verici şeyler paylaşmak istiyorum. Allah yardımcımız olsun çok teşekkürlerGecen seneki amh degerim 0.92 yaşım 36. Hiiiiç kafanıza takmayın. Burada gencecik 0.10 ahm degeri olan bebek sahibi olan bircok kişi okudum. 2.7 hiçte üzüleceginiz bir sonuç degil. Bir saglıklı yumurta ve sperm yeterli. Bu işler kısmet. Sizinde bir an önce kısmetinize kavuşmanız dileğiyle...
Canim sakın negatif düşünme her zaman bir umut vardır yaşım 33 ve amh değerim 0.65 dün 7 yumurtam toplandı ve şu an 3 embriom var salı gününü iple çekiyorum. Inan bana sayı önemli degil 1 tane sağlıklı embrio ihtiyacımız olan. Allah nasip ederse herşey olur. Inşallah bol bol pozitif haberleri alırızmerhaba biz amh ve sperm analizini yapmıştık bugün yücel beyle sonuç görüşmesi yaptık daha evvel kendisiyle gidemediğim için . Benim amh değerin 5.5 iken 2.7 olmuş çok çok üzüldüm daha önceki o berbat tedavinin soucu mu bilmiyorum. Dr üzüldüğümü görünce bu oran da gayet iyi takılmayın dedi. Eşimin spermler de 15 ml dan 4 ml a düşmüş dedi. Gebe olmama sebebi siz değil spermler dedi dr teselli etmek için. Ama ben en çok amh a üzüldüm spermi zaten biliyoduk. Ha onun için de çok trajik bi düşüş dedi sebebini araştırmak lazım dedi kesin olarak imsi yapacağız dedi sizde genetik de şart dedi . Artık kötü haber almaktan da yoruldum tam bırakayım artık üzülmeyeyim diyorum yine bişey kulağıma fısıldıyor üzül diye. Hastane genel olarak çok iyi diğer yerle hiç ilgisi yok dr tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok az ilaç oacak dedi eski reçetelerime bakti çok yüksek dozlar kullanılmış bunlar irili ufaklı bir sürü kalitesiz yumurtaya sebep olur bizim amacımız iyi yumurta elde etmek dedi. Çok umutlu olmasam da en azından sağlığımı riske atmayacak şekilde emin ellerdeyim. Eşimin acil sigarayı bırakması lazım artık. Bu şekilde bi düşüş kimbilir vücuduna başka ne zararlar veriyordur
Canim amh degerinde gozle gorulur bir azalma olmus ama benim gibi sifir0 ve bir1 degeri olan biiiir suru insan var burada. Arkadaslarinda soyledigi gibi saglikli bir embriyo yeterli evlat sahibi olman icin. Inan senin amh degerinde olmak icin dua eden bircok insan var. O yuzden hoc uzulme. Kendini emanet edebilecegin guvenilir bir yerde oldugunu dusunuyorum. hepimizin muradi saglikli hayirli evlatlar. Rabbim hepimize nasip etsin.merhaba biz amh ve sperm analizini yapmıştık bugün yücel beyle sonuç görüşmesi yaptık daha evvel kendisiyle gidemediğim için . Benim amh değerin 5.5 iken 2.7 olmuş çok çok üzüldüm daha önceki o berbat tedavinin soucu mu bilmiyorum. Dr üzüldüğümü görünce bu oran da gayet iyi takılmayın dedi. Eşimin spermler de 15 ml dan 4 ml a düşmüş dedi. Gebe olmama sebebi siz değil spermler dedi dr teselli etmek için. Ama ben en çok amh a üzüldüm spermi zaten biliyoduk. Ha onun için de çok trajik bi düşüş dedi sebebini araştırmak lazım dedi kesin olarak imsi yapacağız dedi sizde genetik de şart dedi . Artık kötü haber almaktan da yoruldum tam bırakayım artık üzülmeyeyim diyorum yine bişey kulağıma fısıldıyor üzül diye. Hastane genel olarak çok iyi diğer yerle hiç ilgisi yok dr tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok az ilaç oacak dedi eski reçetelerime bakti çok yüksek dozlar kullanılmış bunlar irili ufaklı bir sürü kalitesiz yumurtaya sebep olur bizim amacımız iyi yumurta elde etmek dedi. Çok umutlu olmasam da en azından sağlığımı riske atmayacak şekilde emin ellerdeyim. Eşimin acil sigarayı bırakması lazım artık. Bu şekilde bi düşüş kimbilir vücuduna başka ne zararlar veriyordur
Benim amh 1,56 ydı. 9 yumurta toplanmıştı ilk tedavide. 3.tedavi önxesi tekrar bakalım amh dedi Semra hoca, 3,22 çıktı. Ama yine benzer sayıda yumurtam toplandı. Değerin ne olduğu değil, muayenede sayılan foliküller aslolan. Yücel bey eğer muayene testi doğrulamıyorsa testin güvenilirliği kalmaz, sizde de durum böyle demişti.Ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. Aslında bu oran hep olsaydı bu kadar üzülmezdim ama sukrettigim şeyde bi anda bu kadar düşüş olunca şok oldum. Sizin aldığınız neticenin darısı bizim de başımıza inşallah. Önceki test temmuz 2017 deydi tam yumurtlama günü yapılmıştı acibademde. Acaba test mi hatalıydı diye teselli ediyorum kendimi ama yazınız daha çok etti. Allah çocuklarınıza uzun ömür versin
Inşallah çok güzel olur sizin için de. Transfer olacak salı galiba. Transfer sonrası beyninizi bosaltin keyif almaya bakın hiç düşünmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahCanim sakın negatif düşünme her zaman bir umut vardır yaşım 33 ve amh değerim 0.65 dün 7 yumurtam toplandı ve şu an 3 embriom var salı gününü iple çekiyorum. Inan bana sayı önemli degil 1 tane sağlıklı embrio ihtiyacımız olan. Allah nasip ederse herşey olur. Inşallah bol bol pozitif haberleri alırız
Haklısın. Sadece sukrettigim bişy var diydumyine de buna da şükür dediginiz gibi. Ya aslında normal gebe kalmaya calisirken instagramda bi macun almıştım macun pko için de iyi filan diyorlardı onun etkisi mi bu bilemedim. En iyisi fazla düşünmemekCanim amh degerinde gozle gorulur bir azalma olmus ama benim gibi sifir0 ve bir1 degeri olan biiiir suru insan var burada. Arkadaslarinda soyledigi gibi saglikli bir embriyo yeterli evlat sahibi olman icin. Inan senin amh degerinde olmak icin dua eden bircok insan var. O yuzden hoc uzulme. Kendini emanet edebilecegin guvenilir bir yerde oldugunu dusunuyorum. hepimizin muradi saglikli hayirli evlatlar. Rabbim hepimize nasip etsin.
Canim ne guzel transferin olacakmis. Beklemesi zor olacak . insallah mutlu sonla biter. Rabbim yardimcin olsun. Guzel dusun sonucunda guzel olsun insallah.Canim sakın negatif düşünme her zaman bir umut vardır yaşım 33 ve amh değerim 0.65 dün 7 yumurtam toplandı ve şu an 3 embriom var salı gününü iple çekiyorum. Inan bana sayı önemli degil 1 tane sağlıklı embrio ihtiyacımız olan. Allah nasip ederse herşey olur. Inşallah bol bol pozitif haberleri alırız
Demek ki bu amh aynı zamanda artan bişey. Veya klinik yorumu da farklı olabilir. Ha şu var benim hiç bir zaman pko lulargibi şikayetlerim olmadı yani pko belirtisi yoktu hiç acaba eski test mi yanlıştı diyorum. Inşallah öyledir yani birden düşen bir durum değildir inşallahBenim amh 1,56 ydı. 9 yumurta toplanmıştı ilk tedavide. 3.tedavi önxesi tekrar bakalım amh dedi Semra hoca, 3,22 çıktı. Ama yine benzer sayıda yumurtam toplandı. Değerin ne olduğu değil, muayenede sayılan foliküller aslolan. Yücel bey eğer muayene testi doğrulamıyorsa testin güvenilirliği kalmaz, sizde de durum böyle demişti.
Tedavinize odaklanın inş, hayırlısıyla burada en güzel şekilde sonuçlanır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?