Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya bu konuda tüp bebek dr ları diyolar ki hiç bir zararı yok ama saracoğlu çok ısrarla her ay sadece bir yumurta olduğunu söylüyor.
Iki seçenek var ya saracoglunun dediği gibi her ay sadece bir yumurta oluyor bu durumda muayenelerde çıkan olgunlaşmayan obur yumurtalar noluyo sorusu akla geliyo o zaman onlar obur aylara olgunlaşmak için mi bekliyo
Diğer seçenek tüp dr ların dediği gibi her ay birden çok sayıda yumurta oluyo bunlardan biri olgunlasiyo. Ama burada da şu soru aklıma geliyor mesela adetliyken hatta son günlerinde yapilan muayenede bile dr lar şu kadar yumurtanız olmuş bu ay diyolar . E adetim bittiğine göre bu yumurtalar neden duruyo sorusu geliyo
Sadece merak işte neticede el mahkum :)

1. Kalite olmali oyle demişti doktor değer yüksek geldi bana biraz böyle olan varmı merak etmistm
Valla nasıl desem benim ikizlerim var degerlerim 299 ikigün sonra 566 diye devam etmişti aslında ikiz olacağına ihtimal vermemiştik böyle olunca ama kısmet işte
Hastane genelde 9. Gün istiyor ilk testi siz 10. Günmu yaptınız arada bir gün var
Ama böyle yüksek değeri olup tek gebelik yaşayan arkadaşlarda oldu

Aynen nette bakınca genelde değerler 200 lerde olanlarda bile oyle çıkınca düşünmemek elde degil 10. Gün yaptırdım bugün yani sasirdim değere aslinda bu kadar yüksek beklemiyorduk:)

Aynen nette bakınca genelde değerler 200 lerde olanlarda bile oyle çıkınca düşünmemek elde degil 10. Gün yaptırdım bugün yani sasirdim değere aslinda bu kadar yüksek beklemiyorduk:)
Memorial 2 embriyo mu transfer etti size.
Bu arada allah gönlünüze göre versin. Önemli olan gebe kalmış olmanız. :)

Merhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??
Ilk degere gore degerin yuksek gercekten. Buyuk ihtimalle ikiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun canim. Senin adina cok sevindim. Darisi basimiza.

Ilk degere gore degerin yuksek gercekten. Buyuk ihtimalle ikiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun canim. Senin adina cok sevindim. Darisi basimiza.
Teşekkür ederim insallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı olsun inşallah bana da tuhaf geldi doktor gayet iyi dedi bisey demedi merak ettm bende:)

Teşekkür ederim insallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı olsun inşallah bana da tuhaf geldi doktor gayet iyi dedi bisey demedi merak ettm bende:)
Size transferi memorial mi yaptı? Iki embriyoya pek sıcak bakmayız demişlerdi sizin kaçıncı denemeydi bu arada hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin

Iyi aksamlar arkadaşlar, taze transfer yapılacağı zaman gün ve saati ne zaman bildiriyorlar? Transfer günümü yoksa 1 gün önceden mi??

Y
Size transferi memorial mi yaptı? Iki embriyoya pek sıcak bakmayız demişlerdi sizin kaçıncı denemeydi bu arada hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin
Yok ben medicanada yaptırdım 2 embriyo önerdi doktorum sizin tercihiniz tabi dedi bakalm hayırlısı ☺

Merhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??

Benim 10. Gün 482 çıkmıştı ikizdi başta, kızımda 10. Gun 228 cikmisti ondada iki kese gormustuk ikincisi hemen kaybolmustu. Bir arkadaşımın 12. Gün 1000 çıkmıştı tek transferdi tek tutmuştu. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…