Herseyin hayırlısı zor bir süreç bu ama elbet onun da günü vardır. Bu arada embriyonuz varsa bi sonraki daha rahat olur inşallahMalesef canim kanamam geldii
Ya bu konuda tüp bebek dr ları diyolar ki hiç bir zararı yok ama saracoğlu çok ısrarla her ay sadece bir yumurta olduğunu söylüyor.Ben bunu araştırdım amabenden 30 tane toplandı 25i çöp oldu yazık değil mi?
Normalde kadın her ay yumurtluyormuş ama 1 tanesini olgunlaştırıyormuş. Tüp bebekte ilaçla olanların hepsi olgunlaşıyormuş amhyi erken menopozu tetiklemiyormuş. Yanlış mı araştırdım ben şimdi.
Büyük ihtimalle ikizdir hayırlı uğurlu olsun embriyonuzun kalitesi neydiMerhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??
1. Kalite olmali oyle demişti doktor değer yüksek geldi bana biraz böyle olan varmı merak etmistmBüyük ihtimalle ikizdir embriyonuzun kalitesi neydi
Valla nasıl desem benim ikizlerim var degerlerim 299 ikigün sonra 566 diye devam etmişti aslında ikiz olacağına ihtimal vermemiştik böyle olunca ama kısmet işte1. Kalite olmali oyle demişti doktor değer yüksek geldi bana biraz böyle olan varmı merak etmistm
Aynen nette bakınca genelde değerler 200 lerde olanlarda bile oyle çıkınca düşünmemek elde degil 10. Gün yaptırdım bugün yani sasirdim değere aslinda bu kadar yüksek beklemiyorduk:)Valla nasıl desem benim ikizlerim var degerlerim 299 ikigün sonra 566 diye devam etmişti aslında ikiz olacağına ihtimal vermemiştik böyle olunca ama kısmet işte
Hastane genelde 9. Gün istiyor ilk testi siz 10. Günmu yaptınız arada bir gün var
Ama böyle yüksek değeri olup tek gebelik yaşayan arkadaşlarda oldu
Memorial 2 embriyo mu transfer etti size.Aynen nette bakınca genelde değerler 200 lerde olanlarda bile oyle çıkınca düşünmemek elde degil 10. Gün yaptırdım bugün yani sasirdim değere aslinda bu kadar yüksek beklemiyorduk:)
Gözünüz aydın olsun allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??
Ilk degere gore degerin yuksek gercekten. Buyuk ihtimalle ikiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun canim. Senin adina cok sevindim. Darisi basimiza.Merhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??
Teşekkür ederim insallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı olsun inşallah bana da tuhaf geldi doktor gayet iyi dedi bisey demedi merak ettm bende:)Ilk degere gore degerin yuksek gercekten. Buyuk ihtimalle ikiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun canim. Senin adina cok sevindim. Darisi basimiza.
Size transferi memorial mi yaptı? Iki embriyoya pek sıcak bakmayız demişlerdi sizin kaçıncı denemeydi bu arada hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsinTeşekkür ederim insallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı olsun inşallah bana da tuhaf geldi doktor gayet iyi dedi bisey demedi merak ettm bende:)
Yok ben medicanada yaptırdım 2 embriyo önerdi doktorum sizin tercihiniz tabi dedi bakalm hayırlısı ☺Size transferi memorial mi yaptı? Iki embriyoya pek sıcak bakmayız demişlerdi sizin kaçıncı denemeydi bu arada hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin
Merhaba kızlar bisey sorucam benim bugün transfer sonrası 10.gün beta hcg 817 cıktı 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu sizce nasil??
Hiç kimsenin bilgisi yokmu???Iyi aksamlar arkadaşlar, taze transfer yapılacağı zaman gün ve saati ne zaman bildiriyorlar? Transfer günümü yoksa 1 gün önceden mi??
BANADA Lucrin kullanacağını söyledi semra hanım.ne farkı var digerlerindenTesekkur ederim valla hekim gibisinizkimisinde lucrinle yanit alamayip ovitrelle baska tedavi planlandigini duydum yumurta kalitesini bozduguna dair ondan icime kurt dustu..
Tam detayını bilmemekle beraber özetle yumurta sayısı yada e2 degerleriyle alakalı oldugunu düşünüyorumBANADA Lucrin kullanacağını söyledi semra hanım.ne farkı var digerlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?