Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiç kimsenin bilgisi yokmu???
[/
Taze transfer durumu varsa sana jel vs. Kullandırıyorlar. Hazır nazır bekliyorsun. 1 gün önceden telefon geliyor yarın transferiniz olabilir bizi şu saatte arayın diyorlar. Hiç taze transferim olmamamısına ragmen son tedavimde böyle birsey söz konusuydu. Fakat yapılmadı. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonraydı...

Cevabin icin teşekkürler canim bu gün opu sonrası 4. Günüm haber gelecekmi acaba çok merak ediyorum

Yol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı? Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.

Hayırlı olsun çok sevindim

Merhaba. Tedaviye başlanışdığı gün yani adetin 2. Günü muayeneye Semra hoca da giriyor mu?

Sağlık olsun ben de ikinciyi deneyecek olanlardanım. Insanın önce dünyası karariyo ama sonra yeniden ayağa kalkıp başlıyo. Çok geçmiş olsun size inşallah bi dahakine..

Aaa maşallah maşallah çok sevindim hadi hayırlısı . Bi tane mi koyacaklar şimdi transfer günü belli oldu mu

Sağlıklı hayırlı olsunlar sana sıkıca tutunsunlar inşallah birşey soracağım sizdede ohss riski vardı sanırım lucrin mi vermişlerdi çatlatma iğnesi olarak?

Hayırlı olsun canim gözünüz aydın inşallah sana sımsıkı tutunur bir tanesi

Sizin probleminiz neydi canim bu ilk denemeniz mi
Eşimde sperm azlığı ve ileri hareketlilik yavaştı canım tüp bebek denedik evet ilk denememiz. 6 tane yumurta toplandı 5 i döllendi 4. günde 1 tanesi kaldı ve hücre bölündüğünden direkt taze transfer ile kondu. ama kimyasal gebelik oldu sebebini araştırıyoruz sımdıde bende de trmbofilin analizi yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı sebebi bu da olabilir bilemiyoruz bu arada benim yaşım 25 eşim 32

Gözün aydın hayırlı olsun. Mozaik embriyo deniyor bu duruma. Benim başıma geldi. Bizimki %40 dı ama biz transfer istemedik. Zaten öncelikle sağlıklı varsa onun transferini yoksa da yeni tedavi öneriyorlardı. Mozaiklik %20-40 arasi olup transfer edilen 10 canlı sağlıklı dogum varmış son verilere göre. Sitede bununla ilgili bir ayın konusu dosyası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…