malesef embriyo yok. tekrar denersek baştan başlamış olacağız.Herseyin hayırlısı zor bir süreç bu ama elbet onun da günü vardır. Bu arada embriyonuz varsa bi sonraki daha rahat olur inşallah
Taze transfer durumu varsa sana jel vs. Kullandırıyorlar. Hazır nazır bekliyorsun. 1 gün önceden telefon geliyor yarın transferiniz olabilir bizi şu saatte arayın diyorlar. Hiç taze transferim olmamamısına ragmen son tedavimde böyle birsey söz konusuydu. Fakat yapılmadı. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonraydı...Hiç kimsenin bilgisi yokmu???
[/
Cevabin icin teşekkürler canim bu gün opu sonrası 4. Günüm haber gelecekmi acaba çok merak ediyorumTaze transfer durumu varsa sana jel vs. Kullandırıyorlar. Hazır nazır bekliyorsun. 1 gün önceden telefon geliyor yarın transferiniz olabilir bizi şu saatte arayın diyorlar. Hiç taze transferim olmamamısına ragmen son tedavimde böyle birsey söz konusuydu. Fakat yapılmadı. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonraydı...
Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun transferiniz Şimdiden güzel sonuç almanız dileğiyle...Cevabin icin teşekkürler canim bu gün opu sonrası 4. Günüm haber gelecekmi acaba çok merak ediyorum
Teşekkür ederim Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsinRica ederim ne demek. Hayırlı olsun transferiniz Şimdiden güzel sonuç almanız dileğiyle...
Kaç yumurta toplanmıştı? Ohss riski olmayanlara taze transfer yapılıyor diye biliyorumTeşekkür ederim Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin
Hayırlı olsun çok sevindimYol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı?Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.
Semra hanım hastanedeyse giriyor diye biliyorum..benim ilk değil de 2.defa gittiğimde Semra hanım muayene etmiştiMerhaba. Tedaviye başlanışdığı gün yani adetin 2. Günü muayeneye Semra hoca da giriyor mu?
Aaa maşallah maşallah çok sevindim hadi hayırlısı . Bi tane mi koyacaklar şimdi transfer günü belli oldu muYol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı?Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.
Yaşımdan dolayı 1 tane sanırım. Hiç sormadım.Aaa maşallah maşallah çok sevindim hadi hayırlısı . Bi tane mi koyacaklar şimdi transfer günü belli oldu mu
Sağlıklı hayırlı olsunlar sana sıkıca tutunsunlar inşallahYol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı?Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.
Hayırlı olsun canim gözünüz aydın inşallah sana sımsıkı tutunur bir tanesiYol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı?Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.
7 toplandı şu an 3 embriom var canimKaç yumurta toplanmıştı? Ohss riski olmayanlara taze transfer yapılıyor diye biliyorum
Evet lucrin kullandım.Sağlıklı hayırlı olsunlar sana sıkıca tutunsunlar inşallahbirşey soracağım sizdede ohss riski vardı sanırım lucrin mi vermişlerdi çatlatma iğnesi olarak?
Sizin probleminiz neydi canim bu ilk denemeniz mimalesef embriyo yok. tekrar denersek baştan başlamış olacağız.
Eşimde sperm azlığı ve ileri hareketlilik yavaştı canım tüp bebek denedik evet ilk denememiz. 6 tane yumurta toplandı 5 i döllendi 4. günde 1 tanesi kaldı ve hücre bölündüğünden direkt taze transfer ile kondu. ama kimyasal gebelik oldu sebebini araştırıyoruz sımdıde bende de trmbofilin analizi yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı sebebi bu da olabilir bilemiyoruz bu arada benim yaşım 25 eşim 32Sizin probleminiz neydi canim bu ilk denemeniz mi
Gözün aydın hayırlı olsun. Mozaik embriyo deniyor bu duruma. Benim başıma geldi. Bizimki %40 dı ama biz transfer istemedik. Zaten öncelikle sağlıklı varsa onun transferini yoksa da yeni tedavi öneriyorlardı. Mozaiklik %20-40 arasi olup transfer edilen 10 canlı sağlıklı dogum varmış son verilere göre. Sitede bununla ilgili bir ayın konusu dosyası var.Yol arkadaşlarım 4 embriyomdan 2 tane sağlıklı geldi. Maaşallah benim minnoşlarıma inşallah tutarlar. Fakat birşey daha dedi 1 tane de %50 sağlıklı olan varmış. Bunu da transfer ediyorlarmış sağlıklı Doğum olduğuda oluyormuş. Hasta tercihine bırakıyorlarmış. Bu durumu yaşayan var mı?Jalapenoo sen hiç karşılaştın mı böyle bir hastayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?