Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Olay şu hani beni etiketleyip veya özel mesajla soru soruyorsun sürekli uzun zamandır. Hikayemi az çok bilmen lazım diye düşünüyorum. Ha şu an anlatsam iki gün sonra yine soracaksın. O yüzden boşver önemli değil :)

Merhba gonul hocayi neden onermiyosunuz

Çoğu kişi bir alana yoğunlaşmış ve belli konularda bilgi sahibi olmuşlar. Sizin de Memorial hakkında ve kadın hastalıkları hormonlar vs hakkında bilgilerinize güvendiğim için etiketleyip sorular sordum veya arkadaşlara yardımcı olmanızı istedim. Erkek infertilitesi hakkında soru sordum mu? Bence sormamışımdır? Eşinizde problem olup olmadığını bir an hatırlayamadım sadece. Pgtden sonucunuz gelmiş söylediğiniz halde tekrar sordum sonrasında üzüldüm zaten yazışmamıza baksam görecektim. Paylaşımlarınız arasında zaman aşımı olunca bilgilerimi güncelleyemiyorum. Neyse uzatmayayım.
Gerçekten üzgünüm. İnsanlık hali diyelim. Veya kapasiteme verelim :) değerli önemli bilmediğim bilgiler edindim sizden bunun için teşekkür ediyorum.

malesef embriyo yok. tekrar denersek baştan başlamış olacağız.
[/QUOTE
Bu
Malesef canim kanamam geldii
buna bende çok üzüldüm. Özelikle seninle ilgili gelişmeleri merak ettiğim için sayfaya girdim. Tabi çok üzücü bir durum, Allah'dan sabırlar ve en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelelik nasip etmesini diliyorum.

Amin iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Insallah hepimiz icin hauirlisi olur

Merhaba,hikayeniz gerçekten çok acıklı ama bir okadar da ümit verici. 1 yıllık normal yolla hamilelik denemelerimiz başarılı olmayınca Ocak ayında ilk aşılamamızı yaptırdık. Ne şanslıydık ki ilk aşılamada tuttu ve hamile kaldım doktorum bile şaşırdı ama gerçi görüntüüde hiçbir sıkıntımızda yoktu hsg-rahim filmi çekilmişti kan hormon testleri temizdi. Herşey yolunda gidiyor dediğimiz anda bebeğimizin kalp atışını dinlemek üzere gitmiş olduğumuz doktor kontrolünzden apar topar kürtaj olarak çıkmak zorunda kaldım. Bebeğimizin kalbi atmıyor ve gelişimi durmuştu 8.haftasında gebelik bu cumartesi günü sonlandırıldı böyle bir üzüntü acı yok cidden. Kendimi ağlama krizlerinden alıkoymak ve bir ümit ışığı aramak için bu foruma üye oldum ve 3 günde kaçtane yazıyı büyük bir telaşla okudum anlatamam. Şimdi sonucumuz generik-kromozom incelemeye gitti 1 ay sonra sonucu çıkacak. Eğer herşey yolundaysa 2 aylık bekleme sonunda tekrar deneyebilirsnz dedi doktorum ama tekrar bukadar çabuk olurmu yada olursa yine aynı şeyi yaşarmıyım diye düşünmeden edemiyorum. Zaten aşılamayla çk zor hamile kalmıştım şuan dünya başıma yıkılmış bir halde bomboşum

Merhaba arkadaşım,
Başın sağ olsun. Ben de mayıs 2018’de 9 haftalıkken kalbi duran bebeğimi kaybettim. Ve bunu 11. Haftada öğrendik kontrole gittiğimizde. İlk tüp bebek deneyimimizdi o kadar üzülmüştüm ki sakinleştirici vermişlerdi bir kaç gün. Genetikten de sağlıklı gelmişti sonuç. Takdiri ilahi işte. Aylarca denemedik sonra akışına bıraktık sonra aralık 2018de yeniden denedik bu seferde kan değerim 33 ü geçmedi yani kimyasal gebelik embriyonun genetiği bozuk dediler. Cumartesi günü 16 martta 3. Transferim gerçekleşti. 25 martta tahlil yapmam gerekli. Bu ayki transfer sürpriz oldu. yumurtan olgunlaşmamış gelecek ay yapacağız 2 gün sonra gel adet söktürücü yazalım dediler. 2 gün sonra gittim yumurta olgunlaşmış transferiniz var dediler. Geç yumurtlama dediler. Yani her şey nasip. Nasipten ötesi yok. Rabbim nasip ettiyse bir şekilde bulur bizi. Ne demişler nasipse gelir yekten yemenden, nasip değilse ne gelir elden. Herkes için hayırlısı. Rabbim hamile olanların hamileleliğini sağlıkla bitirip evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bizler gibi bekleyenlerin de kucaklarını boş bırakmasın.

Üzüldüm sizin için, çok geçmiş olsun. Benzer şeyleri 3kez yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. Moralinizi şu an yüksek tutmanız zor tabi ama zamanla gececek acısı hafifleyecek yeni denemeler için güç toplayacaksınız inşallah. Ben o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki ama sonra elimde olanlara sarılmaya çalıştım. Çok şükür çok sevdiğim bir eşim var, onun varlığıyla güç buldum. Henüz olmayan bir şeyi kaybetmekten daha beterdir elindekini yitirmek. Allah beni bu şekilde sınadı elimdekileri kaybetmedim diye şükrettim öyle motive oldum.
Ve yılmadan hep denedim, peş peşe çok da ara vermeden. Şimdi kucağımda çok şükür, inanın sizin de olacak bir gün. Belki zor belki çok zor olacak ama olacak inşallah. Yitirmeyin ümidinizi, hayal kurmayı dua etmeyi bırakmayın..

Ya neden vermiyorlar? Ben öğretmenim izin alamam sanırım. Hergün 100 km yol yapıyorum. Kötü oldu bu.
Sadece opu günü rapor almıştım ben 1 gün için. Belki transfer günü için de verirler ama yine 1i geçmez. Sağlık ocağındaki aile hekiminiz yardımcı olabilir belki, bi görüşün isterseniz. Ya da önden memorial a sorun ki ona göre plan yaparsınız.

Merhaba, güzel mesajınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Şuan bu anlamda bir destek, tek bir olumlu “evet olacak” kelimesini duymak bile öyle büyük bir umut ışığıki anlatamam. Allah en kısa zamanda nasip eder umarım Sizede aileniz ve bebeğinizle sağlıklı,mutlu bir yaşam diliyorum

Geçmiş olsun , sizi çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. ancak bu kadar kendinizi harap etmeyin Tevekkül edin lütfen ağlamak yerine hayırlısını dileyin, hasta bir bebek olarak doğmasından ya da ileriki haftalarda kaybetmek daha zor emin olun. Aşılama çok zor hamile kalma yöntemi değil. Defalarca tüp bebek denedik hepimiz, onun yanında şanslısınız bu yönden bakın. Ben de 4. Transferimde hamile kaldım o da kalp atışını duyamayıp kürtajla aldılar. Ancak 1 kere renk olduktan sonra kendiliğinden hamie kaldım. 12. Haftamızdayız, rabbim bizler için daha iyisini bilir. En kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolsun hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsın.

Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…