izin gerektiren bir işlem değil çünkü demişlerdi bana , başka bir kurumdan alabilirsin canımYa neden vermiyorlar? Ben öğretmenim izin alamam sanırım. Hergün 100 km yol yapıyorum. Kötü oldu bu.
izin gerektiren bir işlem değil çünkü demişlerdi bana , başka bir kurumdan alabilirsin canım
Evet canim bendede olmustu. Endise edilecek bir durum yok. Igne yaptigin yerin etrafi hafif kızdırdı sanirim. Kizariklik cok genis degilse sikinti yoktur.Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Insallah sonucu guzel olur canim.Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Canım doktorunla işlem öncesi konuş ben hemşireye sorduğumda Dr çıkmıştır dedi, üç gün İçin ise başhekim izni gerekir iki gün yazabiliriz dedi, sonrasında aile hekiminden alıcam,bugün konuştum yaparız dedi aile hekimi.MAZERet izni almaya çalışacağım artık ama zor görünüyor öff
Canım doktorunla işlem öncesi konuş ben hemşireye sorduğumda Dr çıkmıştır dedi, üç gün İçin ise başhekim izni gerekir iki gün yazabiliriz dedi, sonrasında aile hekiminden alıcam,bugün konuştum yaparız dedi aile hekimi.
Evet canim oluyordu hatta biraz kaşıntıda oluyordu igne yaptigim küçük bir alanda daha önceki merkez bana bir krem vermişti onu sürüyordum hemen geciyorduArkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Histereskopiden sonra hormon başladı mı? Ria takıldı mı? Hiç bir işlem yapılmadıysa reglin gecikmez. Histereskopiden sonra cinsel perhiz oluyor bir hafta kadar bu ay gebelik olmaz zaten. Sonraki ay için gebe klam ihtimali artar. |
Rahimden polip alindi.islem yapildi.
Histereskopiden sonra hormon başladı mı? Ria takıldı mı? Hiç bir işlem yapılmadıysa reglin gecikmez. Histereskopiden sonra cinsel perhiz oluyor bir hafta kadar bu ay gebelik olmaz zaten. Sonraki ay için gebe klam ihtimali artar.
Bende sağ tarafımda olmuyordu sol tarafımda oluyordu bence endişe etmeyin. Bende iğne sonrası kanamıştı. Hemşireye sormuştum. Sizde bir msj atın isterseniz içiniz rahat eder.Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Peki birşey sormak istiyorum. Kürtaj olduktan sonra doktorunuz kaç ay korunun dedi ve korunma süreniz bittikten kaç ay sonrasında tekrar hamile kaldınız?Geçmiş olsun , sizi çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. ancak bu kadar kendinizi harap etmeyin Tevekkül edin lütfen ağlamak yerine hayırlısını dileyin, hasta bir bebek olarak doğmasından ya da ileriki haftalarda kaybetmek daha zor emin olun. Aşılama çok zor hamile kalma yöntemi değil. Defalarca tüp bebek denedik hepimiz, onun yanında şanslısınız bu yönden bakın. Ben de 4. Transferimde hamile kaldım o da kalp atışını duyamayıp kürtajla aldılar. Ancak 1 kere renk olduktan sonra kendiliğinden hamie kaldım. 12. Haftamızdayız, rabbim bizler için daha iyisini bilir. En kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolsun hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsın.
Bende sağ tarafımda olmuyordu sol tarafımda oluyordu bence endişe etmeyin. Bende iğne sonrası kanamıştı. Hemşireye sormuştum. Sizde bir msj atın isterseniz içiniz rahat eder.
Merhaba, ben çok yakın zamanda aşılama tedavisi gördüm ilk denememizdi aynı şekilde iğneyi vurduktan hemen sonra kaşıntı ve kızarıklı hep oluyordu ama kısa bir süre sonrada normale dönüyor zaten. İlacın prospektüsünde de bu hafif yan etki olarak yazıyor yani endişe edeceğiniz bir durum yok merak etmeyin.Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Genel adı pgt. Yapılan işlem Ngsmerhaba kızlar, şişli memorial da genetik inceleme yapılacak pgt dediler bizim embriylar ngsden bozul geliyordu ngs yapsalar daha iyi olmaz mı
Kürtaj sonrası 39.gün regl oldum sonra korunmadık 2. Reglimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Peki birşey sormak istiyorum. Kürtaj olduktan sonra doktorunuz kaç ay korunun dedi ve korunma süreniz bittikten kaç ay sonrasında tekrar hamile kaldınız?
Pgt-preimplantasyın genetik tanı- implantasyon (embriyonun transferi) öncesi genetik tarama demekGenel adı pgt. Yapılan işlem Ngs
Doz azalıp cogaltma doktora ve size yapılan hormon testlerine bağlı. Gonal f yumurtaları büyütmek için iğne cetrodite ise önde giden yumurtanın büyümesini yavaşlatmak için yapılıyor. Maksat tüm yumurtaların eş güdümlü büyümesi. Amaç Hepsinin boyutlarının birbirine yakın kalması çatlatılıp toplanması. Cetrotide’ı Gonal f le beraber kullanıcaksınız. Yumurtalar istenilen duruma gelene kadarcetrodite başlayınca gonal f dozu azaltılıyor mu? Kaç gün kullandınız cetrodite'ı? Bir de luveris kullanan var mı?
Amin canm İnşallahInsallah sonucu guzel olur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?