Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Evet canim bendede olmustu. Endise edilecek bir durum yok. Igne yaptigin yerin etrafi hafif kızdırdı sanirim. Kizariklik cok genis degilse sikinti yoktur.

Merhaba arkadaslar. Ben bu ay histeroskopi yaptirdim. Genel anestezi altinda oldu islem. Regl gununu geciktirdigini okudum nette. Geciktiriyormu ?bilen yada yasayan varmi. Birde histereskopiden sonra hamile kalma sansi artiyormu? Artiyorsa islem yapilan ay mi yoksa sonraki ay mi sans daha cok? Bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

MAZERet izni almaya çalışacağım artık ama zor görünüyor öff
Canım doktorunla işlem öncesi konuş ben hemşireye sorduğumda Dr çıkmıştır dedi, üç gün İçin ise başhekim izni gerekir iki gün yazabiliriz dedi, sonrasında aile hekiminden alıcam,bugün konuştum yaparız dedi aile hekimi.

Bizimki vermeyebilir. Arkadaşım başka bir sağlık ocağında hemşire ondan isteyeceğim bakalım.

Arkadaşlar merhaba, cetrotide vuruyorum iki akşamdır fakat biraz yanıyo iğneyi yaptıktan sonra, etrafı alerji olmuş gibi kızarıyo sizlerde de böyle oldu mu
Evet canim oluyordu hatta biraz kaşıntıda oluyordu igne yaptigim küçük bir alanda daha önceki merkez bana bir krem vermişti onu sürüyordum hemen geciyordu

Histereskopiden sonra hormon başladı mı? Ria takıldı mı? Hiç bir işlem yapılmadıysa reglin gecikmez. Histereskopiden sonra cinsel perhiz oluyor bir hafta kadar bu ay gebelik olmaz zaten. Sonraki ay için gebe klam ihtimali artar.

cetrodite başlayınca gonal f dozu azaltılıyor mu? Kaç gün kullandınız cetrodite'ı? Bir de luveris kullanan var mı?

Rahimden polip alindi.islem yapildi.

Bende sağ tarafımda olmuyordu sol tarafımda oluyordu bence endişe etmeyin. Bende iğne sonrası kanamıştı. Hemşireye sormuştum. Sizde bir msj atın isterseniz içiniz rahat eder.

Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Peki birşey sormak istiyorum. Kürtaj olduktan sonra doktorunuz kaç ay korunun dedi ve korunma süreniz bittikten kaç ay sonrasında tekrar hamile kaldınız?

Bende sağ tarafımda olmuyordu sol tarafımda oluyordu bence endişe etmeyin. Bende iğne sonrası kanamıştı. Hemşireye sormuştum. Sizde bir msj atın isterseniz içiniz rahat eder.
Merhaba, ben çok yakın zamanda aşılama tedavisi gördüm ilk denememizdi aynı şekilde iğneyi vurduktan hemen sonra kaşıntı ve kızarıklı hep oluyordu ama kısa bir süre sonrada normale dönüyor zaten. İlacın prospektüsünde de bu hafif yan etki olarak yazıyor yani endişe edeceğiniz bir durum yok merak etmeyin.

merhaba kızlar, şişli memorial da genetik inceleme yapılacak pgt dediler bizim embriylar ngsden bozul geliyordu ngs yapsalar daha iyi olmaz mı

Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Peki birşey sormak istiyorum. Kürtaj olduktan sonra doktorunuz kaç ay korunun dedi ve korunma süreniz bittikten kaç ay sonrasında tekrar hamile kaldınız?
Kürtaj sonrası 39.gün regl oldum sonra korunmadık 2. Reglimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.

cetrodite başlayınca gonal f dozu azaltılıyor mu? Kaç gün kullandınız cetrodite'ı? Bir de luveris kullanan var mı?
Doz azalıp cogaltma doktora ve size yapılan hormon testlerine bağlı. Gonal f yumurtaları büyütmek için iğne cetrodite ise önde giden yumurtanın büyümesini yavaşlatmak için yapılıyor. Maksat tüm yumurtaların eş güdümlü büyümesi. Amaç Hepsinin boyutlarının birbirine yakın kalması çatlatılıp toplanması. Cetrotide’ı Gonal f le beraber kullanıcaksınız. Yumurtalar istenilen duruma gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…