Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canım..ben de Ocak sonunda histeroskobi olmuştum yapışıklık vardı açıldı çok şükür..benim histeroskobiden sonra adetim 4 gün gecikti.yani gecikme olabiliyor. Hatta önceden hiç gecikme olmuyordu sadece histeroskobiden sonra gecikti

Canim cok tesekkur ederim. Gecikince acaba hamilemiyim diye dusundunmu? Bosuna umit etmek istemiyorum da artik. Test falan yapmadan beklicem.

Canim cok tesekkur ederim. Gecikince acaba hamilemiyim diye dusundunmu? Bosuna umit etmek istemiyorum da artik. Test falan yapmadan beklicem.
Hamileyim diye hiç düşünmedim canım..burda arkadaşlar gecikme olabileceğini söylemişti..ama ilk adet değil de 2.adet olmadan hamile kalan arkadaş vardı burda..allahtan Ümit kesilmez

Merhaba, ben varım histereskopi olduğum ay hamile kaldım. Reglim gecikti ben de işlemdendir diye düşündüm olmayınca hastaneye gittim Soner bey baktı olmak üzeresin rahim kalınlaşmış bi hafta daha bekle dedi.meğer o an hamileymişim (çok şükür) . Olmazsan adet söktürücü al dedi ama kullanmadan test yapmayı da ihmal etme dedi. 10-12 gün gecikince test yapmıştım umarım sizin de gebelik müjdeniz en kısa zamanda olur.

kızlar merhaba ocakta yumurta toplama işlemim yapıldı 1 ay ara verdik bu 2 . ayım 2. kez adet olamm gerekiyor bugün 30. günüm hala adet olamadım opudan sonraki ayda hiç gecikme olmamıştı 26 maksimm 28 gnde bir adet olurum normalde .opudan sonra 2. aydada adeti geciken varmı aranızda

Opudan sonraki ilk adeti bende hemen oldum ama 2.adet gecikti baya.burda genelde herkesin gecikti diye biliyorum

Sonraki ay kistleşme olabiliyor. Ben de olmuştu. Tarlusal kullandım öyle regl oldum. Dr a muayene olun.

Merhaba canim herkes opudan hemen hemen kisa bir sure sonra adet görmüş bana 1 hafta 10 gün içerisinde gorursunuz denilmişti ama benim adetim 15 gun gecikmeli oldu çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanmış olmama rağmen artık bir sonraki adetim ne zaman gelir kaç gün gecikir hic tahmin edemiyorum bile üstelik ben günü gününe adet gören biriyim ahh işte aldığımız hormonlar bünyeyi nasıl değiştiriyor

Son düzenleme:

Bende günü gününe adet oldgm için normalde garipsiyorum olsamda tedavime devam etsem diye 4 gözle bekliyorm ama yok Haklsn valla hepsi hormonlarn eseri

Bende günü gününe adet oldgm için normalde garipsiyorum olsamda tedavime devam etsem diye 4 gözle bekliyorm ama yok Haklsn valla hepsi hormonlarn eseri
Ben tedavi için adetimi beklerken klomen kıstım var diye baya bir gecikti o stres daha da huzursuz etmişti beni opu sonrası yine bekle transfer öncesi yine bekle inşallah transferden sonra bebislerimiz saglikla tutunurda ondan sonra 9 ay adet görmeyiz hiç merak
etmeyiz tedirgin de olmayız

Benim 3gün geçti opu sonrası 2.adet. Bugün olsum

Beklemek hiç bitmiyor canım şimdi transfer sonucunu bekliyorum, inşallah olumlu olur ise üç hafta sonra keseyi bekliycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…