Hayırlı olsun transferiniz umarım olumlu sonuçlanırBeklemek hiç bitmiyor canım şimdi transfer sonucunu bekliyorum, inşallah olumlu olur ise üç hafta sonra keseyi bekliycem..
İnşallah öyle olur rapor aldım işim yoğun strese girmeyeyim bu dönem diye, evde oturmaktan da sıkıldım üçüncü gün bugün,dışarı çıkıcam, biraz kafam dağılır..herkes çalışıyor dışarda ne yapacam onu da bilmiyorumHayırlı olsun transferiniz umarım olumlu sonuçlanırPozitifi gördükten 3 hafta sonra hem kese hemde yüksek ihtimal kalp atışı duyuluyor... Bu beklemeler hiç bitmiyor alışmak sakin ve sabırlı olmak lazım...Olumlu olun hersey güzel olur inşallah....
Ben prowomen ve resveratrol acai q10 kullanmıştım.Tüp bebek için iğne kullanırken yumurta kalitesini artırıcı ne kullanabiliriz. Mesela 8 yumurta toplandı bunun çok sayıda kaliteli olması için. 8 yumurtadan geeiye 1 tane kalmaması için. Yumyrtaları ne kullanarak kaliteli hale getirebiliriz
Bu sorunun net bir cevabı yok. Yumurta kalitesini artıracağı düşünülen şeylerin de en az 3 ay önceden uygulanması gerekiyor. Yani iğne aşamasında bişeyler yapmak için çok geç. Dengeli düzenli sağlıklı beslenmek gerekiyor. Şeker hamurisi kizartmalar azaltılıp paketli katkılı gdolu gıdalardan uzak durmak gerekiyor. Kan ve Vitamin değerleri kontrol edilip eksikler tamamlanmali. Takviyeler için de bu kesin fayda eder demek mümkün değil. Ama kullanıp en çok fayda görülen arı sütü koenzim q10 ve omega 3 birada omepa q10 gibi veya ayrı ayrı.Tüp bebek için iğne kullanırken yumurta kalitesini artırıcı ne kullanabiliriz. Mesela 8 yumurta toplandı bunun çok sayıda kaliteli olması için. 8 yumurtadan geeiye 1 tane kalmaması için. Yumyrtaları ne kullanarak kaliteli hale getirebiliriz
Haklısınız ben 3 aydır arı sütü polen propolis ve omega 3 kullanıyorum ama q10 a başlayalı 2 ay oldu. Mayıs ayı gibi tüp bebek olacak bana daBu sorunun net bir cevabı yok. Yumurta kalitesini artıracağı düşünülen şeylerin de en az 3 ay önceden uygulanması gerekiyor. Yani iğne aşamasında bişeyler yapmak için çok geç. Dengeli düzenli sağlıklı beslenmek gerekiyor. Şeker hamurisi kizartmalar azaltılıp paketli katkılı gdolu gıdalardan uzak durmak gerekiyor. Kan ve Vitamin değerleri kontrol edilip eksikler tamamlanmali. Takviyeler için de bu kesin fayda eder demek mümkün değil. Ama kullanıp en çok fayda görülen arı sütü koenzim q10 ve omega 3 birada omepa q10 gibi veya ayrı ayrı.
Çok korkuyorum toplanan yumurtalardan 1 tane ya da hiç kalmaz diyeHaklısınız ben 3 aydır arı sütü polen propolis ve omega 3 kullanıyorum ama q10 a başlayalı 2 ay oldu. Mayıs ayı gibi tüp bebek olacak bana da
Bu test memorıalde yapılıyor muBenim eşimde de varilsel çıktı, 3.derece, embriyoloji ve ürologlar spermleri etkileyebileceğini söylediler, ne zamandır var bilemiyoruz, ben de normal yolla hamile kalmıştım, 2 kimyasal 1 kürtajım var, ayın sonunda memorial da tüpe başlayacağız ve benim gittiğim hastanedeki doktorlarım ( memorial değil ) etkiliyor dediklerinde çok panik olmuştum, çok üzülmüştüm, sperm testi yaptırdık, sayı normal çıktı, sonrada morfoloji ve dna fragmantasyonu testti yaptırdık, spermlerin dna sıetkilenmiş mi diye, çok şükür büyük hasar yok, varikoosel spermlerin dna sını bozuyormuş, şöyle bir durum var, dna sı bozuk sperm yumurta dölleyebilirmiş ve embriyo oluşturabilirmiş tabi embriyo da bozuk oluyor ve düşük yapıyormuş, embriyolog anlatmıştı, test sonucu normal çıkınca içimiz rahatladı biraz, sen de muhakkak yaptır dna fragmantasyon testini derim, şüphen kalmaz hiç değilse
Merhaba burdamısınız murad beyden memnun kaldınız mıBenim eşimde var canım. Hatta iki kez ameliyat oldu. Ürolog olarak da memorial da Prof. Murad Başar yaptı son ameliyati. Bizde hem morfoloji hem hareket problemi vardı. Son ameliyattan sonra çok büyük bir degisiklik olmasa da hareketlilikte az da olsa bi iyileşme oldu. Ama ameliyattan ziyade en büyük iyileşmeyi bitkisel takviyeler neticesinde olduğunu düşünüyorum. Arı sütü, keciboynuzu özü, badem vs. kullanmasını tavsiye ederim. Bizim 5. Denemeye kadar embriyolarimız pek iyi gelismiyordu. Hamdolsun son iki denemede embriyo kalitesi düzelmişti. İnşallah rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin
Tüp bebek için iğne kullanırken yumurta kalitesini artırıcı ne kullanabiliriz. Mesela 8 yumurta toplandı bunun çok sayıda kaliteli olması için. 8 yumurtadan geeiye 1 tane kalmaması için. Yumyrtaları ne kullanarak kaliteli hale getirebiliriz
Teşekkür ederimarı sürü bal polen kullanabilirsin
Omega 3 ve Qenzim Q10 tavsiye ederim. Orzax markası kullandım. Yücel bey polikistiklerde foliküllerin bir kısmı boş çıkıyor demişti. Benim 27 yumurtadan 25 i olgun yumurtaydı. Ne kullandın diye sormuştu bana.Tüp bebek için iğne kullanırken yumurta kalitesini artırıcı ne kullanabiliriz. Mesela 8 yumurta toplandı bunun çok sayıda kaliteli olması için. 8 yumurtadan geeiye 1 tane kalmaması için. Yumyrtaları ne kullanarak kaliteli hale getirebiliriz
Yaaa çok sevindim teşekkür ederimOmega 3 ve Qenzim Q10 tavsiye ederim. Orzax markası kullandım. Yücel bey polikistiklerde foliküllerin bir kısmı boş çıkıyor demişti. Benim 27 yumurtadan 25 i olgun yumurtaydı. Ne kullandın diye sormuştu bana.
Orzax ocean mı oluyorYaaa çok sevindim teşekkür ederim
Ayyyy insallah aynisi banada olur. Allah im bizim icin en guzel haber olur. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Cok tesekkur ederim.Merhaba, ben varım histereskopi olduğum ay hamile kaldım. Reglim gecikti ben de işlemdendir diye düşündüm olmayınca hastaneye gittim Soner bey baktı olmak üzeresin rahim kalınlaşmış bi hafta daha bekle dedi.meğer o an hamileymişim (çok şükür) . Olmazsan adet söktürücü al dedi ama kullanmadan test yapmayı da ihmal etme dedi. 10-12 gün gecikince test yapmıştım umarım sizin de gebelik müjdeniz en kısa zamanda olur.
İnsallah en guzel haberi alırsınız. Bende merakla bekliyorum sonucunuzu. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.Beklemek hiç bitmiyor canım şimdi transfer sonucunu bekliyorum, inşallah olumlu olur ise üç hafta sonra keseyi bekliycem..
Korkma canim. Ari sutunden cok fayda gordum ben korktugun seyden dolayi. Kullanmaya onceden baslamissin insallah kaliteli ve cok embriyolarin olur.Çok korkuyorum toplanan yumurtalardan 1 tane ya da hiç kalmaz diye
Evet Omega 3 ocean plusOrzax ocean mı oluyor
Ben de uzun süre arı sütü kullandım. İnşallah faydasını görürüm.Korkma canim. Ari sutunden cok fayda gordum ben korktugun seyden dolayi. Kullanmaya onceden baslamissin insallah kaliteli ve cok embriyolarin olur.
Eğer ocean kullanacaksan omega3 ün şişesinin kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmesi gerekiyor. Ve ocean plus ile koenzim q10 birlikte içmelisin.Orzax ocean mı oluyor
Amin inşallahal
İnsallah en guzel haberi alırsınız. Bende merakla bekliyorum sonucunuzu. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?