Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Beklemek hiç bitmiyor canım şimdi transfer sonucunu bekliyorum, inşallah olumlu olur ise üç hafta sonra keseyi bekliycem..
Hayırlı olsun transferiniz umarım olumlu sonuçlanır Pozitifi gördükten 3 hafta sonra hem kese hemde yüksek ihtimal kalp atışı duyuluyor... Bu beklemeler hiç bitmiyor alışmak sakin ve sabırlı olmak lazım...Olumlu olun hersey güzel olur inşallah....

İnşallah öyle olur rapor aldım işim yoğun strese girmeyeyim bu dönem diye, evde oturmaktan da sıkıldım üçüncü gün bugün,dışarı çıkıcam, biraz kafam dağılır..herkes çalışıyor dışarda ne yapacam onu da bilmiyorum

Ben prowomen ve resveratrol acai q10 kullanmıştım.

Bu sorunun net bir cevabı yok. Yumurta kalitesini artıracağı düşünülen şeylerin de en az 3 ay önceden uygulanması gerekiyor. Yani iğne aşamasında bişeyler yapmak için çok geç. Dengeli düzenli sağlıklı beslenmek gerekiyor. Şeker hamurisi kizartmalar azaltılıp paketli katkılı gdolu gıdalardan uzak durmak gerekiyor. Kan ve Vitamin değerleri kontrol edilip eksikler tamamlanmali. Takviyeler için de bu kesin fayda eder demek mümkün değil. Ama kullanıp en çok fayda görülen arı sütü koenzim q10 ve omega 3 birada omepa q10 gibi veya ayrı ayrı.

Haklısınız ben 3 aydır arı sütü polen propolis ve omega 3 kullanıyorum ama q10 a başlayalı 2 ay oldu. Mayıs ayı gibi tüp bebek olacak bana da

Bu test memorıalde yapılıyor mu

Merhaba burdamısınız murad beyden memnun kaldınız mı

arı sürü bal polen kullanabilirsin

Omega 3 ve Qenzim Q10 tavsiye ederim. Orzax markası kullandım. Yücel bey polikistiklerde foliküllerin bir kısmı boş çıkıyor demişti. Benim 27 yumurtadan 25 i olgun yumurtaydı. Ne kullandın diye sormuştu bana.

Omega 3 ve Qenzim Q10 tavsiye ederim. Orzax markası kullandım. Yücel bey polikistiklerde foliküllerin bir kısmı boş çıkıyor demişti. Benim 27 yumurtadan 25 i olgun yumurtaydı. Ne kullandın diye sormuştu bana.
Yaaa çok sevindim teşekkür ederim

Ayyyy insallah aynisi banada olur. Allah im bizim icin en guzel haber olur. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…