Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar, Bende transferimin 11. Gününde bugun maalesef negatif sonuc aldım. Haberi aldıgımdan beri çok üzgünüm. Ama 1 kez daha deneme konusunda kararlıyım. Ve bu sefer çok duydugum Dr Semra Kahramana gitmek istiyorum. Ama sanırım onunla görüşmek pek mümkün olmuyormuş. Bana biraz hastane dr ile alakalı vilgi verebilirmisiniz ? Bir de fiyatlar ne durumda , farklı bir dr ile devam edip semra hanımla hic görusemiyormuyız ? Bu arada ben 41 yaşıma girdim ekimde sonlanan normal yolla olusan bir gebeligim oldu sonradan hormon dengelerim bozuldu ve tüp bebek denemesine karar verdik 2.gün 4 hücreli iyi kalite tek embriyo idi ama bgn maalesef negatif haberi aldım. Beni biraz hastane ve dr ile ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar.

Merhaba. Allah bu üzüntülerinizi unutturacak güzellikler versin en yakın zamanda inşallah.
Hastaneyi arayıp ön görüşme randevusu talebinizde özellikle Semra hocanın da olmasını isterseniz biraz geç tarihe randevu verebiliyorlar. Zaten öncesinde başka bir doktor ile görüşüyorsunuz dosyanızı oluşturuyor ayrıntılı sorularla ve muayene ile. Sonrasında Hoca da katılıyor ve o da muayene edip diğer doktorun sizin durumunuzu genel özetinden sonra tedaviniz planlanıyor. Ekstra isteyecekleri tahlil tetkik varsa onları istiyorlar. Belli testleri ilk görüşmeye giderken götürmenizi istiyorlar.
Fiyat 8750 idi sanırım en son. İlaçlar tamamen kişiye bağlı doza göre 1500-3000 arası değişir. Hastane yakınlarında indirimli veren eczaneler var. Size muhtemelen 5.güne bekletmeyi ve pgt önerirler. Ama her ihtimale karşı transfer olacak gibi hazırlık yapılır opu sonrası. Pgt embriyo başı 295 dolar. Ön görüşmeden ücret almıyorlardı. En son değişiklik olduysa bilmiyorum yanlış olmasın.
Semra hoca eğer yurt dışında veya kongrede değilse haftanın 4 günü hastanede ve gerekli gördüğü hastaların kontrollerine giriyor. Yani aslında o kadar ulaşılması zor değil. Tedavi olmasanız bile mutlaka gidip görüşmenizı tavsiye ederim.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Allah bir an evvel sizi de dileginize kavuştursun. Ben de daha önce tüp bebek deneyip olumsuz sonuç almıştım. Şimdi memorialda başlayacağım. On görüşmeyi semra hn ve başka bir dr 'la yaptım. Daha 'ndeki tedavim bülent tıraşta olmuştu. Hiç hiç ilgisi yok iki hastanenin . Sizinki daha önce neresiydi

Teşekkur ederim cevap icin, Randevu alırken başka dr ismi olarak ne önerirsiniz ? Semra hanım dısında sanırım baska bir dr takip ediyor hastayı

Teşekkur ederim. Medistate hastanesinde yaptırdım. Simdi dusunuyorum değiştirsemmi diye.. Ön görüşme tarihini çok ileri bir güne mi veriyorlar sizin ki nasıldı ?

Teşekkur ederim. Medistate hastanesinde yaptırdım. Simdi dusunuyorum değiştirsemmi diye.. Ön görüşme tarihini çok ileri bir güne mi veriyorlar sizin ki nasıldı ?
Benim 10 gün sonraya vermişlerdi randevuyu. Oya Gökmen de mi tedavi gördünüz?

Benim de 10 gün gibi bi süre sonrasına vermişlerdi. Ücretsiz öngörüsüne deyin ücret de almıyorlar ama çok ilginçtir ki 1 saat kadar tüm detaylar hk bilgi istediler . Hem semra hanım muayene etti hem yanındaki diğer asistan doktor. Yanı herşeyden önce yaklaşımları cok iyi inşallah laboratuvarları da öyledir

Laboratuvarları iyidir merak etmeyin.

Laboratuvarı Amerika standartlarında 2 tane laboratuvar var Türkiye’de. Birisi Şişli Memorial diğeri Fulya Bahçeci.

Teşekkur ederim cevap icin, Randevu alırken başka dr ismi olarak ne önerirsiniz ? Semra hanım dısında sanırım baska bir dr takip ediyor hastayı
Benim doktorum Gönül hanım ben memnunum. Yücel beyin hastaları da kendisinden çok memnun. Ama ben bayan tercih ediyorum. Günseli hanım da iyi tecrübeli. Ama diğerlerini fazla tanımıyorum bi şey diyemem.

Laboratuvarı Amerika standartlarında 2 tane laboratuvar var Türkiye’de. Birisi Şişli Memorial diğeri Fulya Bahçeci.
Ayyy ben de ikisi arasında çok kararsızdım inşallah inşallah bu sefer olur ama en azindan bu sefer arastirdim herkesin arkasinda durdugu bi yer dicem .çok sağolun

Bahçeci de iyidir fakat Memorial standardında olduğunu düşünmüyorum.
"Merkezimiz Türkiye’nin ilk ve halen tek akredite IVF ve Üreme Genetiği merkezi olma özelliğini muhafaza etmektedir. Aynı zamanda Avrupa çapında da ISO15189 kalite belgesi almış sayılı laboratuvar arasında yer almaktadır." diyor.

Saygı duyuyorum düşüncene... Acıbadem grubunda ve Amerikan hastanesinde çalışan birkaç doktor arkadaşım bu konuda aynı fikirdeler... Fulya Bahçecide üst standart laboratuvara ve olanaklara sahipmiş. Bende onların dediklerine inanıyorum. Şişli Memorial çok sistemli bir merkez. Hizmet ve müşteri memnuniyeti harika. Çok iyiler bu konuda. Bu konuda da hemfikiriz seninle...

Kızlar bugün randevum vardı 2 yumurta toplama süreci için ilaçlara başlıyorz bugun benim yumurtalarım küçüklü büyüklü ilerliyordu 10 gndür arısütü kullanıyorm ve yücel bey bu ay hepsi aynı büyüklükte ilerleyecek gibi görünüyor boyutları yakın dedi.kullanmmn bir mahsuru varmı dedim hayr kullanabilirsiniz arısütünü dedi sizinlede paylaşmak istedim

Benim doktorum Gönül hanım ben memnunum. Yücel beyin hastaları da kendisinden çok memnun. Ama ben bayan tercih ediyorum. Günseli hanım da iyi tecrübeli. Ama diğerlerini fazla tanımıyorum bi şey diyemem.
Peki tüp bebek icin anlaşınca , muayeneler dahil bir fiyatmı veriyorlar , yoksa muayeneye her gittiğimizde ücret ödüyormuyuz ?

Peki tüp bebek icin anlaşınca , muayeneler dahil bir fiyatmı veriyorlar , yoksa muayeneye her gittiğimizde ücret ödüyormuyuz ?
Tüp bebek ücreti 8750 TL. Bu fiyata muayene, yumurta takibi, yumurta takibi süresince istenen laboratuvar tetkikleri, yumurta toplama ve transfer ücret dahildir.

Tüp bebek ücreti 8750 TL. Bu fiyata muayene, yumurta takibi, yumurta takibi süresince istenen laboratuvar tetkikleri, yumurta toplama ve transfer ücret dahildir.
Tedaviye başlayınca 2600 TL ödedim. Geri kalan ücreti yumurta toplama günü vereceksiniz dediler.

Bugğn benim de Yücel bey e randevum vardı. Ben et peydir kullanıyorum arı sütünü ama sanırım pek bir faydası olmadı.

Merhabalar. Size birşey sormak istiyorum. Geçmişi okurken rast geldim. Pgtli embriyonuz çözülürken bozuldu demişsiniz. Hamile olmanıza çok ama çok sevindim. O embriyodan mı hamile kaldınız? İkiz mi? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Bende allahın izniyle transfere başlayacağım adeti bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…