Tedaviye başlarken belli bir miktar alıyorlar arkadaşın yazdığı günceldir.ilk gün o miktarı veya sadece tahliller için 300lira gibi bir miktar alıyorlar. Eğer bir sorun çıkar tedavi ertelenirse bile sonraki ay yine o 300 paketten düşülüyor. Mesela biz ön görüşmede ücret ödemiştik o da düşülmüştü paketten.Peki tüp bebek icin anlaşınca , muayeneler dahil bir fiyatmı veriyorlar , yoksa muayeneye her gittiğimizde ücret ödüyormuyuz ?
Merhaba ari sütünü nasıl ve hangi saatlerde kullanıyorsunuz acaba ben de kullanıyorum ama düzenli saatleri olamıyorKızlar bugün randevum vardı 2 yumurta toplama süreci için ilaçlara başlıyorz bugun benim yumurtalarım küçüklü büyüklü ilerliyordu 10 gndür arısütü kullanıyorm ve yücel bey bu ay hepsi aynı büyüklükte ilerleyecek gibi görünüyor boyutları yakın dedi.kullanmmn bir mahsuru varmı dedim hayr kullanabilirsiniz arısütünü dedi sizinlede paylaşmak istedim
Merhaba çok çok sevindim çift embriyo mu konmuştu acaba. Tek yumurta ikizi mi oluyorlar:) Canım belli olmaz ben ikiz olduğunu öğrendim de baya bi okumuştum 9. Gün değeri çok daha düşük başlayıp ikiz dewam edenleri.tabi ilk önce önemli olan sağlıkla hayırla doğması tek çift olması diil,ama çiftte olursa bizimkiler gibi tadından yenmez dimi kızlar @aminebusra @Evrem1992
Merhaba benim yaşım 25 iken rezervim 3.02 idi. Yücel beyin de söylediği 3ün normal oldugu 3 üstünün pco olduguydu. Arastırırsanız da böyle oldugunu okuyabilirsinizmerhaba biz amh ve sperm analizini yapmıştık bugün yücel beyle sonuç görüşmesi yaptık daha evvel kendisiyle gidemediğim için . Benim amh değerin 5.5 iken 2.7 olmuş çok çok üzüldüm daha önceki o berbat tedavinin soucu mu bilmiyorum. Dr üzüldüğümü görünce bu oran da gayet iyi takılmayın dedi. Eşimin spermler de 15 ml dan 4 ml a düşmüş dedi. Gebe olmama sebebi siz değil spermler dedi dr teselli etmek için. Ama ben en çok amh a üzüldüm spermi zaten biliyoduk. Ha onun için de çok trajik bi düşüş dedi sebebini araştırmak lazım dedi kesin olarak imsi yapacağız dedi sizde genetik de şart dedi . Artık kötü haber almaktan da yoruldum tam bırakayım artık üzülmeyeyim diyorum yine bişey kulağıma fısıldıyor üzül diye. Hastane genel olarak çok iyi diğer yerle hiç ilgisi yok dr tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok az ilaç oacak dedi eski reçetelerime bakti çok yüksek dozlar kullanılmış bunlar irili ufaklı bir sürü kalitesiz yumurtaya sebep olur bizim amacımız iyi yumurta elde etmek dedi. Çok umutlu olmasam da en azından sağlığımı riske atmayacak şekilde emin ellerdeyim. Eşimin acil sigarayı bırakması lazım artık. Bu şekilde bi düşüş kimbilir vücuduna başka ne zararlar veriyordur
Çok teşekkür ederim yaşım 36 olduğu için bu kadar hızlı düşüş endiselendirmisti ama fazla dusunmemeye çalışıyorum. Bi yandan da pko olduğum için içeriğin takviyeler ise mi yaradı acaba diyorum olumlu düşünmek istiyorum :) çok sağolunMerhaba benim yaşım 25 iken rezervim 3.02 idi. Yücel beyin de söylediği 3ün normal oldugu 3 üstünün pco olduguydu. Arastırırsanız da böyle oldugunu okuyabilirsiniz
Gayet güzel bir değeriniz var içiniz rahat olsun. Benim de yumurtalıklarım cok yorulmadan cok yumurta büyüttürülmeden işlemlerimi yaptı yücel hoca. 13 yumurta toplandı 11 i olgun cıktı 9u döllendi ve 6 tanesi 5.güne gitti. Hepsi de 1. Kaliteydi. Cok sükür ilk transferde de tuttu diğerlerini dondurduk :)Çok teşekkür ederim yaşım 36 olduğu için bu kadar hızlı düşüş endiselendirmisti ama fazla dusunmemeye çalışıyorum. Bi yandan da pko olduğum için içeriğin takviyeler ise mi yaradı acaba diyorum olumlu düşünmek istiyorum :) çok sağolun
Ne güzel bi son Allah daim etsin. Ne zaman burada boyle bir yorum okusam kalbim carpiyo . Darisi başımıza inşallahGayet güzel bir değeriniz var içiniz rahat olsun. Benim de yumurtalıklarım cok yorulmadan cok yumurta büyüttürülmeden işlemlerimi yaptı yücel hoca. 13 yumurta toplandı 11 i olgun cıktı 9u döllendi ve 6 tanesi 5.güne gitti. Hepsi de 1. Kaliteydi. Cok sükür ilk transferde de tuttu diğerlerini dondurduk :)
Günde 1.5 gram kullanmak gerekiyor. Eğriçayır ın cam tüplerde olan şekli günlük dozu içeriyor içeriğinde farklı şeyler de var faydasını artıran. Sabah aç karna suya karıştırıp içiliyor. 40 gramlık küçük kavanozda olan şekli de 30 gram arı sütü içeriyor o da 20 günlük kullanacak şekilde miktar ayarlamak gerekiyor. Tahta çay kaşıkları ile kullanıyorlardı. Metal değmemesi gerekiyor. Onu da sabah aç karna dil altında bekleterek kullanıyorlar. Saf halinin doz ayarı falan biraz zor olduğu için biz ampul kullanmıştık eşimle beraber.Arı sütü hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz
Teşekkür ederimGünde 1.5 gram kullanmak gerekiyor. Eğriçayır ın cam tüplerde olan şekli günlük dozu içeriyor içeriğinde farklı şeyler de var faydasını artıran. Sabah aç karna suya karıştırıp içiliyor. 40 gramlık küçük kavanozda olan şekli de 30 gram arı sütü içeriyor o da 20 günlük kullanacak şekilde miktar ayarlamak gerekiyor. Tahta çay kaşıkları ile kullanıyorlardı. Metal değmemesi gerekiyor. Onu da sabah aç karna dil altında bekleterek kullanıyorlar. Saf halinin doz ayarı falan biraz zor olduğu için biz ampul kullanmıştık eşimle beraber.
Testi kaçıncı gün yapmıştın,benimde beşinci gün embriyosu ,test yapmak İçin sabırsızlanıyorum bi yanda da korkuyorum, hemşire 9.gün yapın dedi.Gayet güzel bir değeriniz var içiniz rahat olsun. Benim de yumurtalıklarım cok yorulmadan cok yumurta büyüttürülmeden işlemlerimi yaptı yücel hoca. 13 yumurta toplandı 11 i olgun cıktı 9u döllendi ve 6 tanesi 5.güne gitti. Hepsi de 1. Kaliteydi. Cok sükür ilk transferde de tuttu diğerlerini dondurduk :)
Merkezin söylediği gün yaptım ben. 14 ağustos transferim 23 ağustos test tarihim. 23 ağustosta 222 cıkmıstı değerim, 25 ağustosta da 618 gibi bişeydi bu şekilde kesinleşti.Testi kaçıncı gün yapmıştın,benimde beşinci gün embriyosu ,test yapmak İçin sabırsızlanıyorum bi yanda da korkuyorum, hemşire 9.gün yapın dedi.
Amin inşallah. Ben de burdan cok umut aldım cok bilgi edindim yeri geldi endişelerimi burda giderdim ve bence memorialı secerek en doğru kararı verdim. Daha önce devlette 1 başarısız aşılamam vardıNe güzel bi son Allah daim etsin. Ne zaman burada boyle bir yorum okusam kalbim carpiyo . Darisi başımıza inşallah
Arkadaşlar bugün benim 7.günümdü değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu.nasıl sizce? İnşallah katlanır
Maaşallah çok güzel bence inşallah katlanarak devam eder çok sevindim.Arkadaşlar bugün benim 7.günümdü değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu.nasıl sizce? İnşallah katlanır
Allah razı olsun.Çok fazla adet ağrım vardı canım umutsuzdum ondan erken verdim.inşallah katlanarak devam eder ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bana evlat olurTesti erken yapmışsın ama gözün aydın ben 9. Gün değeri 53 olup sağlıklı devam eden gebelikler gördük burda :) şimdi heyecanla katlanmasını bekle bakalım:) sonra kesesi sonra kalp atışı sonra başka heyecanları:)
Allah razı olsun canım.inşallah hayırlsı olur.senden de güzel haberler bekliyorumMaaşallah çok güzel bence inşallah katlanarak devam eder çok sevindim.
AYyy inşallah sizlerden güzel haber alınca içim umutla doluyor. Stres yapma keyfini çıkar inşallah daha da artar testi erken yapmışsın. Şimdi bende erken yaparım kesin :))Allah razı olsun canım.inşallah hayırlsı olur.senden de güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?