Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki tüp bebek icin anlaşınca , muayeneler dahil bir fiyatmı veriyorlar , yoksa muayeneye her gittiğimizde ücret ödüyormuyuz ?
Tedaviye başlarken belli bir miktar alıyorlar arkadaşın yazdığı günceldir.ilk gün o miktarı veya sadece tahliller için 300lira gibi bir miktar alıyorlar. Eğer bir sorun çıkar tedavi ertelenirse bile sonraki ay yine o 300 paketten düşülüyor. Mesela biz ön görüşmede ücret ödemiştik o da düşülmüştü paketten.
Tedavi sürecinde muayeneler rutin tahliller transfer hepsi pakete dahil. Şöyle ki eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa transfer süreci takip muayeneleri ve tahlilleri de dahil. Başka yerlerde rahim dinlendirme için de ücret alınıyor mesela burda öyle bişey de yok. Tedavi bu şekilde planlanmışsa bu dönemde dondurma ücreti de ödenmiyor. İlk gebelik testi de pakete dahil.
Ekstra ücret hangi durumlarda çıkıyor onu hatırladığım kadarıyla yazayım. Erkekten sperm testi istiyorlar tedaviye başlamadan. En son fiyatını hatırlamıyorum 200 ün altındaydı sanırım. Pgt embriyo başı 295$. Embriyo dondurma ücreti transferden sonra kalanlar için embriyo sayısına göre o zaman alınıyor. Tsh prolaktin falan baktırmamiz gerekti bizim bi kaç defa orada verdik dışarda bi daha uğraşmamak için. Önceden hazır olursa elinizde zaten sorun olmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İstenilen diğer tahlilleri biz dışarda yaptırdık hep. Ya devlette ya uygun fiyatlı lab larda.

Merhaba ari sütünü nasıl ve hangi saatlerde kullanıyorsunuz acaba ben de kullanıyorum ama düzenli saatleri olamıyor

Merhaba çok çok sevindim çift embriyo mu konmuştu acaba. Tek yumurta ikizi mi oluyorlar

Merhaba benim yaşım 25 iken rezervim 3.02 idi. Yücel beyin de söylediği 3ün normal oldugu 3 üstünün pco olduguydu. Arastırırsanız da böyle oldugunu okuyabilirsiniz

Merhaba benim yaşım 25 iken rezervim 3.02 idi. Yücel beyin de söylediği 3ün normal oldugu 3 üstünün pco olduguydu. Arastırırsanız da böyle oldugunu okuyabilirsiniz
Çok teşekkür ederim yaşım 36 olduğu için bu kadar hızlı düşüş endiselendirmisti ama fazla dusunmemeye çalışıyorum. Bi yandan da pko olduğum için içeriğin takviyeler ise mi yaradı acaba diyorum olumlu düşünmek istiyorum :) çok sağolun

Gayet güzel bir değeriniz var içiniz rahat olsun. Benim de yumurtalıklarım cok yorulmadan cok yumurta büyüttürülmeden işlemlerimi yaptı yücel hoca. 13 yumurta toplandı 11 i olgun cıktı 9u döllendi ve 6 tanesi 5.güne gitti. Hepsi de 1. Kaliteydi. Cok sükür ilk transferde de tuttu diğerlerini dondurduk :)

Ne güzel bi son Allah daim etsin. Ne zaman burada boyle bir yorum okusam kalbim carpiyo . Darisi başımıza inşallah

Arı sütü hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz
Günde 1.5 gram kullanmak gerekiyor. Eğriçayır ın cam tüplerde olan şekli günlük dozu içeriyor içeriğinde farklı şeyler de var faydasını artıran. Sabah aç karna suya karıştırıp içiliyor. 40 gramlık küçük kavanozda olan şekli de 30 gram arı sütü içeriyor o da 20 günlük kullanacak şekilde miktar ayarlamak gerekiyor. Tahta çay kaşıkları ile kullanıyorlardı. Metal değmemesi gerekiyor. Onu da sabah aç karna dil altında bekleterek kullanıyorlar. Saf halinin doz ayarı falan biraz zor olduğu için biz ampul kullanmıştık eşimle beraber.

Teşekkür ederim 🏵🏵🏵

Testi kaçıncı gün yapmıştın,benimde beşinci gün embriyosu ,test yapmak İçin sabırsızlanıyorum bi yanda da korkuyorum, hemşire 9.gün yapın dedi.

Testi beşinci gün embriyosunda 9. gün istiyorlar. Gebelik testini baya erken yaptırıyorlar Memorialde, burdaki alman merkezlerinde 12-14 gün arasında istiyorlar genelede. Memorialde o acıdan şanslıyız, mümkün olduğu kadar az bekletiyorlar. Pozitif görürsen iki gün sonra tekrar hcg değerine bakıyorlar, katlaması gerektiği icin. Sonra altıncı haftanın sonu, yedinci haftanın başına kadar ultrason kontrolü icin bekliyorsun - benim şu an beklediğim gibi zaman geçmek bilmiyor. Hele hele birşey hisetmiyor ve hamilelik belirtilerin yoksa. Hayatımda hiç bu kadar midemin bulunmasını istememiştim ama malesef hiç bir tiksintim yok birşeyden.

Testi kaçıncı gün yapmıştın,benimde beşinci gün embriyosu ,test yapmak İçin sabırsızlanıyorum bi yanda da korkuyorum, hemşire 9.gün yapın dedi.
Merkezin söylediği gün yaptım ben. 14 ağustos transferim 23 ağustos test tarihim. 23 ağustosta 222 cıkmıstı değerim, 25 ağustosta da 618 gibi bişeydi bu şekilde kesinleşti.

Ne güzel bi son Allah daim etsin. Ne zaman burada boyle bir yorum okusam kalbim carpiyo . Darisi başımıza inşallah
Amin inşallah. Ben de burdan cok umut aldım cok bilgi edindim yeri geldi endişelerimi burda giderdim ve bence memorialı secerek en doğru kararı verdim. Daha önce devlette 1 başarısız aşılamam vardı

Arkadaşlar bugün benim 7.günümdü değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu.nasıl sizce? İnşallah katlanır

Testi erken yapmışsın ama gözün aydın ben 9. Gün değeri 53 olup sağlıklı devam eden gebelikler gördük burda :) şimdi heyecanla katlanmasını bekle bakalım:) sonra kesesi sonra kalp atışı sonra başka heyecanları:)

Allah razı olsun.Çok fazla adet ağrım vardı canım umutsuzdum ondan erken verdim.inşallah katlanarak devam eder ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bana evlat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…