Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

AYyy inşallah sizlerden güzel haber alınca içim umutla doluyor. Stres yapma keyfini çıkar inşallah daha da artar testi erken yapmışsın. Şimdi bende erken yaparım kesin :))
Canım benim o kadar çok adet ağrım var ki sivilcelerim bile çıktı kocaman.aklında olsun adet ağrısı çekersen şakın üzülme.ben çok üzüldüm hatta ağladım kesin olmadı diye düşündüm hala inanamıyorum.umutsuz olduğum için erken yaptırdım.hiç cesaretim yoktu ağrılarım yüzünden.inşallah kucağıma almak da nasip olur

9 gün nasıl geçer bilmiyorum. Darısı biz bekleyenlere.
Embriyon pgtli miydi? Çözülürken bozulma oldu mu? Yani gelişimi nasıldı? Birde çözülürken bozulma oluyormuş. Gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyorum. :)

pgt yaptırmadık.5.gün 5AA embriyosuydu.bozulmayı kafana takma ben Memorial da böyle birşey hiç duymadım.ilk denemem başka bir merkez de negatifti.dondurmaya embriyom bile kalmamıştı.memorialı hep duyuyordum.allah korusun tutmasaydı yine orda denerdim herkes çok sıcak ve samimiydi kendimi çok rahat hissettim hep memorialda.Türkiyede benim için 1 numara :)

Bende iyi ki burada başlamışım içim çok rahat hatta hastane atmosferini sevmeyen biri olarak. Hiç endişelenmiyorum hergün gidebilirim. :)
Geçmişi okurken rast geldim bir kaç hastada bozulma olmuş maalesef. O yüzden sordum. Tekrar Allahım tamamına erdirsin kucağına versin bebeğini inşallah.

Bende geçmiş sayfaları hep okumuştum :) insan hep güzel haberler görmek istiyor.allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Canım benim pgt li degildi bozulan embriyom 3ab kalitesinde idi 5 AA ve 5 ba kalitesindeki 3 embriyom dondurulmustu 3 u de çözülüp pgt yapilacakti cozulurken 3 ab bozuldu 5ba genetigi bozuk çıktı 5aa testten geçti ama negatif sonuç aldım
Sonrasında yeni bir tedaviye başladım son güne 6aa ve 3 ab olmak üzere 2 tane embriyom kaldı bana dedilerki isterseniz 6 AA olan embriyoyu genetiğe yollayalım o anki pskolojiyle hayır dedim ve ve ikiside transfer oldu 3 ab den allah biliyorya umutlu degildim
Yine bozulur diyordum oysaki çözülme esnasında gelişim göstermiş 3 AA olmuş trasferim gerçekleşti çok şükür allaha ikiside tuttu 3AA bicirigimi uyutmaya çalışıyorum şuan
Senin tedavi sürecini biliyorum yazmasamda düzenli okumaya çalışıyorum bir zamanlar cok vakit gecirdim burda
Darısı sana ve tüm evlat isteyen kadınlara olsun

Arkadaşlar bugün benim 7.günümdü değerim 59 çıktı.5.gün embriyosuydu.nasıl sizce? İnşallah katlanır
Aaaaa çok sevindim canım bende sana yazacaktım ne yaptın diye maşallah inşallah kucağına almak nasip olur
Benim 7. gün değerim 176 idi ama ikizdi
İkiye üçe katlar sağlıkli olur inşallah bebegin

Aaaaa çok sevindim canım bende sana yazacaktım ne yaptın diye maşallah inşallah kucağına almak nasip olur
Benim 7. gün değerim 176 idi ama ikizdi
İkiye üçe katlar sağlıkli olur inşallah bebegin
Çok teşekkür ederim canım.allah nasip kısmet edip devamı gelirse, forumda benim bildiğim eskilerden gebe olmayan kalmayacak :) inşallah ben ve isteyen herkes sağlıkla kucağına alır

Çok teşekkür ederim canım.allah nasip kısmet edip devamı gelirse, forumda benim bildiğim eskilerden gebe olmayan kalmayacak :) inşallah ben ve isteyen herkes sağlıkla kucağına alır
İnşallah devamida gelir bende sanki heran adet olacakmışım gibi olmuştum hatta testten bir gece önce kesin adet oldum diye tuvalete gitmiştim
Bir kaç arkadaş daha var canım inşallah onlarında olacak

Allah razı olsun.

Arı sütü hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz

Ben eğri çayır marka kullanıyorum arı kapsül şeklinde olanalrdan aldım her sabah aç karnına 1 pardak suya 1 kapsül boşaltıyosunuz linkini bırakıyorum aşağıya birde ona ek olarak arısütü+bal+polen karışımı aldım akşamları 1 tatlı kaşıgıda ondan yiyorum

canım ben sabah işe giderken 7 gibi aç karnına içiyorum zatn içilmesi gerekende aç karnına kahvaltıdan yarm saat önce diye yazıyor

Ben eğri çayır marka kullanıyorum arı kapsül şeklinde olanalrdan aldım her sabah aç karnına 1 pardak suya 1 kapsül boşaltıyosunuz linkini bırakıyorum aşağıya birde ona ek olarak arısütü+bal+polen karışımı aldım akşamları 1 tatlı kaşıgıda ondan yiyorum

Ben 4 aydır sabah aç karnına uyguluyorum. Bir faydası olmamış gibi görünüyor.

kişiden kişiye değişiyor demekki etkisi canım ama arı sütünün hamilelik esnasındada rahim duvarına kalınlarştırma ve düşük ihtimalini azaltme gibi bir etkisi olduguda ispatlanmış gebelikte faydasını görrüz belki.benm 6 aydır yumruta gelişimim küçüklü büyüklüydü bu ay normal olunca arı sütüne bagladım çünkü onun dışında ek hiçbirşey kullanmadım

Rahim den ziyade yumurtalar üzerine olumlu etkisi olduğu söyleniyor. Benim yumurtadan ziyade rahimde incelik problemim var.

Rahim den ziyade yumurtalar üzerine olumlu etkisi olduğu söyleniyor. Benim yumurtadan ziyade rahimde incelik problemim var.

canım rahim inceligi ile ilgilide faydaları oldugu yazıyor araştır istersen ben bir kaç yerden alıntı yaptım senin için aşagıdaki yazıları okuyabilirsin

rahim duvarı incelmesi sorununun önüne geçmede büyük önem taşıyacaktır. Bunun için bol bol arı sütü, bal, maca kökü, yam kökü ve kızıl yonca gibi doğal ürünler kullanılabilir. Bunların düzenli olarak kullanılması durumunda son derece olumlu etkiler görülebilir.

Rahim duvarı incelmesine iyi gelen tedavi yöntemleri şunlardır:

1) Egzersiz

Üreme organlarınızın yeterli miktarda kan dolaşımına eriştiğinden emin olmak için hareketli olmalısınız. Bu yüzden masa başında saatlerce hareketsiz durmaktan da kaçınmalısınız. Ama bu arada ağır egzersiz de yapmamalısınız.

2) Östrojen Seviyenizi Doğal Yollarla Yükseltin

Östrojen hormonunun yeterli miktarda üretilebilmesi ve rahim duvarı hücrelerini yeterince uyarabilmesi için kan dolaşımının desteklenmesi; demir eksikliğinden kaçınılması gerekir.

Aşağıdaki bitkiler östrojen hormonunu teşvik edebilir:

• Kızıl yonca
  • Shatavari
  • Arı sütü
  • Öğütülmüş ketentohumu
  • Maca kökü
  • Yam kökü (wild yam root, Dioscorea villosa)

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…