Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm çok teşekkürler ikizlerim benim çok şükür ki 5 aylık oldu.dördüncü tedavide pgtden iki embriyo sağlam gelmişti hemde çok ii kalitede 6aa dıydı.biri çözülürken bozulmuş diğerini transfer ettiler ama tutmadı çünkü o gün çok ağlamıştım transferde demea hocada vardı neden bozuldu diye.sonra belinci tedavi başladı ve bu sefer pgtsiz yapıldı iki embriyo transfer edildi ikiside tuttu çok şükür ve doğdular 36+1 de sıkıntısız kucağımıza aldık Allaha şükürler olsun.Eabbim herkese nasip etsin inşallah.

Ayrıca canım hiç kötü düşünme bana o zaman çok nadir olan bişi olduğunu bana denk geldiğini söylemişlerdi oldu nasip dedik ikinci pgtli transfer edildi semra hoca yaptı transferi ama o da tutmadı nasibimde onlardan anne olmak yokmuş demekki beklemeden hemen yeni tedaviye başladık bu sefer pgt yapılmadı çünkü semra hoca sizde taze transfer daha önceden tutmuş dedi.üçüncü tedavide taze transfer edilmiş tutmuş fakat kürtaj olmak zorunda kalmıştım.nasip beşinci tedavide anne olmayı nasip etti Rabbim.Herkeslere nasip etsin inşallah hayırlısıyla.sen içini ferah tut “niyet hayır akıbet hayır.”

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.

Sizdeki sorun neydi yazabilirmisinjz

Dün gittim ben de merkeze. Yücel hocaya randevum vardı ama soner hoca ilgilendi. Nisan ayında başlıyoruz artık çok heyecanlıyım. Çiko kistim olduğu için yapışıklıklardan dolayı olmuyır olabilir dediler.

Her gittiğimizde şimdi bizle başka bir doktor mu ilgilenecek. Randevu aldığımız kişiye vermiyorlar ilginç bir şekilde

Her gittiğimizde şimdi bizle başka bir doktor mu ilgilenecek. Randevu aldığımız kişiye vermiyorlar ilginç bir şekilde
Evet sürekli farklı kişiye randevu veriliyor. Yumurta toplama aşamasına gelmedim, 3 ayrı doktorla randevum oldu.

Benim durumlar pek iyi değil arkadaşlar. 12 folikül den 7 si ilaca cevap vermiş. 4 aydır süren impriyl, arı sütü desteği işe yaramadı. 9 ay önce 9 yumurta toplanmıştı. Rahim de bugün 6.7 mm ölçüldü. Taze transfer büyük ihtimal olmayacak. Histereskopi de pek bir işe yaramadı. Hormon tedavisine de yanıt vermiyorum. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Allah hepimize yardımcı olsun.

canım D2 diye bir sistem uyguluyorlar 2 doktor muayenesi demek bu birinn göremedigi bişy varsa 2. si görsün diye.bende ilk tedavimde her sefernde başka doktora muayene oldum ama 2. tedavime gittgmde yücel beyi istiyorum dedim ilaç dozlarıyla gelen mesajda beni başka doktora yönlendirmişlerdi aradm sölemiştim size yücel beyi istiyorum demiştim diye neden başka doktora verdiniz dedim düzelttiler yarınki randevumu tekrar yücel beye yazdılar içine sinmiyosa hemşireni arayıp degiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…